Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Karbanovo vlákno

Poznatky, nápady, myšlenky...
Odpovědět
rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 228 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Karban

Příspěvek od rival »

Vše je trošku jinak. Karban nebyl vyloučen za své názory. Jako se zde odehrávají věci veřejné, tak se odehrávají i věci neveřejné... Nicméně Karbanovo vyloučení není absolutní. Ještě mu sem bude umožněn přístup. Tentokráte opravdu naposledy....

Je chválihodné, že je snaha o hájení zdánlivé nespravedlivosti. Ovšem určitý řád musí platit i zde na fóru. A tento řád byl v jeho případě porušen. S každým členem fóra vedu před jeho vyloučením osobní komunikaci a ta je pro mé rozhodnutí velmi směrodatná... Více se o tom v této chvíli rozepisovat nebudu. Nicméně, vše ještě není uzavřené, jak už jsem psal výše.

rival - živý člověk - suverén
pepe
Zasloužilý člen

Karban.

Příspěvek od pepe »

Akord súhlasím s tebou , prispievatelia ako ,,Karban" jednoznačne patria na fórum so zameraním ako toto fórum má . Já vým , zima sa buýži , no sakra chuapi , šak kam by ste to došvi , ak by sce se enom ,,po ricke puácali". Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Tak tady je Karban....

Re: Karbanovo vlákno

Příspěvek od Tak tady je Karban.... »

Akord píše:Toto vlákno je určeno anonymnímu Karbanovi, aby mel možnost vyjádrit se neanonymne. Pokládám za nedorešené zrušit možnost kritického vyjádrení k neovereným zprávám a projektum. Myslím, že já jsem smysl Karbanovy iniciativy pochopil, a žádám, aby se o to pokusili i jiní. Pokud mám skutečne vecné argumenty, nemá mi to bránit reagovat i na prípadné jemné provokace. Podle mne to Karban delal práve takto a spustila sa na nej lavina lidí, kterí si to nechteli podobne pripustit. Merme síly nejakým objektivním zpusobem.
Díky za prostor!

Pravda, jsem trocha prudič a občas popíchnu.
Většinou tehdy, vidím-li to jako nutnost, jakousi potřebnou korekci směru části společnosti.

Připouštím, že někdy rýpnu ostřeji, hlavně do těch, co postrádají sebereflexi.

...

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Snažím se chápat, co píšete, pane Rival. Prece jenom mi na tom pár vecí nesedí. Jedna tak cvične je ta, že si nemyslím, že je správné nekomu psát, že má nejakou poslední možnost, takové nehezké ultimátum. Pak tady chybí nekdo, kdo by byl schopen nezaujate a objektivne posoudit vecnou stránku mírne provokativních Karbanových argumentu. Pokud je posoudím já, zdají se mi v porádku, na rozdíl od jiných, které na fóru byly tolerovány a podle mne byly eticky na tom mnohem hur. Taky to nechci príliš pitvat. Melo by úplne stačit omezení osobních útoku, a k technické hodnotící stránce by mela být ponechána volnost ve smyslu fóra. Když napíšu, že VE je blbost, nemel bych mít za to sankce, naproti tomu když napíšu, že xy z členu fóra je trouba, tak možná pomalu ano, pokud se to brzy nesrovná. V tomto smyslu si myslím, že Karbanovi nejvetší kritici nejednali korektne, a prenášeli vecné a technické hodnocení príliš do osobní roviny. Nevím, taky, proč má Karban vystupovat v roli ideálního človeka, vubec se nedivím, pokud mu nekteré typy komunikací lezly na nervy, mne také lezou. Proč tolik netrpelivosti a nervozity, Karban prece dokázal i poradit, jen to málokdo takhle chápal. Ti, co kritizují predsudky a zaujatost se nakonec stali jejich obetí.

Hledá se skrytá energie trochu jako v Kocourkove. Reší se energie z vakua, nebo čehosi podobného, ale odmítá se brát do úvahy už jenom to, jak se nám všem energie chová. Už jen prý málo chybí a je to. Že nesedí postup mnohým nevadí.

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 228 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Odpověď

Příspěvek od rival »

Akord píše:Snažím se chápat, co píšete, pane Rival. Prece jenom mi na tom pár vecí nesedí...
Tedy srozumitelněji a jasněji. Nehodlám o svém rozhodnutí v této chvíli polemizovat. Hodně jsem naznačil ve svém předchozím příspěvku. Není to z mé strany projev arogance nebo nadřazenosti. I demokracie má své meze... Se vznikem závazných pravidel tohoto fóra bude dořešen i tento problém (vyloučení registrovaného uživatele).

Návrh pravidel bude v první fázi řešen na moderátorské úrovni a následně dořešen veřejně. Takže prosím o strpení.

Během příštího týdne bude otevřena i slibovaná sekce "Realistů"...

rival - živý člověk - suverén
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1220 »

Akord píše: Když napíšu, že VE je blbost, nemel bych mít za to sankce, naproti tomu když napíšu, že xy z členu fóra je trouba, tak možná pomalu ano, pokud se to brzy nesrovná. .....Hledá se skrytá energie trochu jako v Kocourkove. Reší se energie z vakua, nebo čehosi podobného, ale odmítá se brát do úvahy už jenom to, jak se nám všem energie chová. Už jen prý málo chybí a je to. Že nesedí postup mnohým nevadí.
Naprosté nepochopení smyslu fora .
Celou dobu svého pobytu na tomto foru se asi mylně domnívám, že jsou zde hledačí VE. Že je VE nesmysl a schíza, to nás učili už ve škole. Pořád to opakovat je docela trapný. Pokud budou takovéto sloupky a zde volně oponenti tohoto typu,bude forum pouze duplicitou uznávaného systému a nemá větší cenu než zlámaná grešle. Poslední dobou je tomu skutečně tak.
A jěště mi řekněte nějaký rozumný důvod, proč by měl nějaký objevitel
levného zdroje energie ho zde na foru ukazovat, na něj upozorňovat, a někomu koho v životě neviděl ho předvádět měřit atd.
Od jisté doby vidím forum dobré pouze k seznámení s lidmi kteří mně zajímají. Tvrdí oponenti mezi nimi nejsou.
Tento sloupek si přečtu příště až o Silvestra.
K.
jěště k Rivalovi : Věřím tomu, že přes placený přístup do některé části fora ubyde tento hrubý nedostatek.
Např Forum takto :
Tlachárna všech
Konstrukce a zkušenosti bláznů /placené/
Stoka
Každému co jeho jest.
Hm, nebo nic
I nic je cesta
KDR
:bye:

pepe
Zasloužilý člen

Hmm...

Příspěvek od pepe »

Sakra Karol m , čože sa stalo (?) , veď ty si konečne sam sebov ,,!!!". Gratulujem . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Karbanovo vlákno

Příspěvek od poota »

Akord píše:Toto vlákno je určeno anonymnímu Karbanovi, aby mel možnost vyjádrit se ...
Tak tahle myšlenka se mi opravdu líbí!

Jenom by to chtělo ji ještě trochu dotáhnout, a to v tom smyslu, aby do ostatních vláken anonymové nemohli přispívat, jenom je číst. Když se budou chtít vyjadřovat ve vlákně, můžou se registrovat - je to tak jednoduché, že jsem to zvládnul i já. Pokud někoho budou zajímat reakce anonymů, bude vědět, kam si pro ně dojít.
A taky by bylo dobré, aby anonymové nemohli zakládat nová vlákna, stejně je zakládají většinou omylem a nebo vytvářejí vlákna duplicitní, což je víc škody než užitku.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Asi Karban....

...předmět...

Příspěvek od Asi Karban.... »

Karel DR píše: ... A jěště mi řekněte nějaký rozumný důvod, proč by měl nějaký objevitel
levného zdroje energie ho zde na foru ukazovat, na něj upozorňovat, a někomu koho v životě neviděl ho předvádět měřit atd...:
Výborně!

Pak tedy:
Objevil jsem nové jevy, na jejichž principu mám postavené elektrické zařízení s 8000% účinností.
Stačí jej napájet z ploché baterie a mohu jím hnát elektrický skútr.

Nikomu nejsem povinen cokoliv ukazovat a něco měřit a dokazovat.

Tak, a všichni palce nahoru, karmy, body, jásejte a blahořečte...

* * *
Asi tak, ano....?

:O)))

poota
Zasloužilý člen

Re: ...předmět...

Příspěvek od poota »

Asi Karban.... píše: Objevil jsem nové jevy, na jejichž principu mám postavené elektrické zařízení s 8000% účinností.
Motůrek s diodou byl sice lepší, ten nepotřeboval žádnou baterii, ale todle je taky docela dobrý. :)
Ještě by měl hodit do placu dost informací k tomu, abychom si to mohli postavit a ověřit si, že nekecá - jinak je nám totiž jeho úspěch celkem k ničemu.
Zdravím - poota

Jerry.M
Starší člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 13 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry.M »

Asi Karban.... píše:
Karel DR píše: ... A jěště mi řekněte nějaký rozumný důvod, proč by měl nějaký objevitel
levného zdroje energie ho zde na foru ukazovat, na něj upozorňovat, a někomu koho v životě neviděl ho předvádět měřit atd...:
Výborně!

Pak tedy:
Objevil jsem nové jevy, na jejichž principu mám postavené elektrické zařízení s 8000% účinností.

Nikomu nejsem povinen cokoliv ukazovat a něco měřit a dokazovat.

Tak, a všichni palce nahoru, karmy, body, jásejte a blahořečte...

* * *
Asi tak, ano....?

Ale to už predsa vieme, že si celkom schopný vynálesca!
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1154

papa7
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Je to možné ale...Nie je

Příspěvek od papa7 »

...žiadny nákres reálne funkčnej konštrukcie nikde nieje...je to len na internete potom omrd na získanie peňazí pokútnou cestou.Lebo keby to existovalo a fungovalo, slabší jedinec by to už dávno spropagoval na internete.No ,ale teoreticky by to mohlo existovať v prevode na vesmír tak ako fungujú atómy...tie sa tiež rozkrútili a držia pokope a rotujú ich častice okolo jadra...takže je tu nejaká pomerová súvislosť.No,ale magnetizmus je veličina neprebádaná ako je elektromagnetické pole,ktoré je v rezonancii.I keď aj tam sú medzery ako to objavuje John Hutchison.Magnet a ich magnetizmus má zvláštnosť nulovej alebo nemerateľnej rezonancie,čo nám dáva totálny rozdiel medzi veličinami.Je fakt že táto homogenita magnetického poľa permanentného magnetu je ovplyvniteľná pulzmi elektromagnetického poľa a dodáva nepomerne väčšiu energiu ako medzi dvoma elektromagnetickými súčiniteľmi.Odhadom konštatujem ,že je medzi nimi rozdiel v účinnosti asi 4:1 v prospech permanentného magnetu.Je tu predsa len záhada využitia tohoto potenciálu v kombinácii.Žeby zostal využiteľný zbytkový pomer voľnej energie ešte v pomere 1,8:1.Je to dosť silné na zrýchľujúcu sa rotáciu...Realita alebo fikcia???

2011-02-07 Edit: Toto vlákno je uzamčeno, protože již máme oficiální vlákno na téma magnetické motory / magnetové motory / magnetové generátory / ...
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1130
a.b

Pokrok je len v kvalitnej mase ľudí...N.Tesla
Návštěvník

Re: ...pøedmìt...

Příspěvek od Návštěvník »

poota píše:Motůrek s diodou byl sice lepší, ten nepotřeboval žádnou baterii, ale todle je taky docela dobrý. :)
Ještě by měl hodit do placu dost informací k tomu, abychom si to mohli postavit a ověřit si, že nekecá - jinak je nám totiž jeho úspěch celkem k ničemu.
Zdravím - poota
Motůrek s diodou jsem neobjevil, jen jsem si udělal takovou legraci, abych dokázal, kde všude je možné vlivem rozdílů el. potenciálů uvádět do chodu elektrická zařízení.

Mimochodem - on tu někdo hází dost informací do placu k tomu, aby někdo vyrobil zařízení skutečně fungující tak, jak proklamuje třeba v případě těch závratných úspor paliva nad 50%...?
Nehází.

Takže proč něco uvádět, že...?

Návštěvník

Re: ...pøedmìt...

Příspěvek od Návštěvník »

Jerry.M píše:Ale to už predsa vieme, že si celkom schopný vynálesca!
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1154
Ne, tam jsem jen upozornil na nesmysl s výkonem 8W, které se berou jen tak odnikud.

Pleteš si pojmy.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Anonymous píše:Takže proč něco uvádět, že...?
Správně, neuváděj vůbec nic - a když už, tak rozhodně ne tady! - poota

Odpovědět

Zpět na „Akord“