Homeopatie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Crohnova choroba - co zvolit?

Příspěvek od Palo »

Slavek Krepelka píše:Možná by bylo snažší se podívat jaké homeopatikum se dá na Crohnovu chorobu úspěšně použít, než se v tomto stádiu dohadovat o offtopikách...
No Homeopatie podle mě nezabere tam, kde je imunita oslabená. Když je oslabená, řešení organizmus může znát a akorát na to nemá sílu. Nepomůže tedy homeopatie, která by mohla mít podobný efekt jako komentování hysterické bábinky "no tak už něco s tím dělej!" :)

S Crohnem a homeopatikama to bude těžký, zatím jsem nenarazil na žádné homeopatikum, které by bylo dobré například na motolice... Ale někteří diagnostiku Crohna vyvracejí, pak je to ještě o to těžší, zřejmě by v homeopatii měli hledat sami, přeci jen z textu nejlépe vycítí, který "druh" jsou, zkrz příznaky, které považují za normální a tedy si je ani neuvědomují - nemluví o nich.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
lena

Re: Homeopatie

Příspěvek od lena »

• Kalium chloratum
• Kalium phosphoricum


tyto prostredky patri pod tkanove soli Schüsslera

doporucuje se potence D6 a D12, (nekdy take D1 a D4)

globuli=kulicly 5 globuli 3x denne
kapky = 5-20 kapek 3x denne
tablety = 1 tabletu denne

doporuceni, ktere jsem vycetla na internetu, tak jako tak je to spatne prokrveni cev a zazivaciho traktu.


Uživatelský avatar
Craft
Zasloužilý člen
Příspěvky: 475
Registrován: sob 25 srp 2007 21:27
Bydliště: Severní Morava
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Homeopatie - doplnění

Příspěvek od Craft »

Ještě doplním aby tady nevznikali nějaké nejasnosti.
Stejně jako jinde, tak i v homeopatii došlo k rozdělení na dva tábory. Jedna strana je věrná základům, které stanovil její zakladatel Hahnemann, čili nedává homeopatika na jednotlivé zdravotní problémy, ale dle konstituce člověka. Čili se tady většinou podá jedno, výjimečně 2 homeopatika, které nejvíce odpovídají charakteristickým vlastnostem jedince. Pak je tady druhá strana, která prohlásila, že v dnešní době již nelze vycházet pouze z konstituční homeopatie, i když ji taky bere částečně v potaz, ale spíše ze zaměřuje na jednotlivé zdravotní problémy, což je ale zase v naprostém rozporu s onou "klasickou homeopatií", dle jejího zakladatele Hahnemanna, protože ten věřil, že se musí léčit člověk jako celek a ne pouze jeho jednotlivé zdravotní problémy. Pokud je dle něj vybrán správný tzv. konstituční lék, člověk se začne postupně uzdravovat a všechny zdravotní problémy postupně odezní. Takže tady dávat bez potřebných znalostí a souvislostí názvy homeopatik je trochu o ničem. Na druhou stranu na některý problém, může určité homeopatikum zabrat, třeba komerčně celkem úspěšné oscillococinum, jako prevence chřipky nebo odražení v jejím úplném počátku. S homeopatiky mám celkem slušné dlouhodobější zkušenosti, ale ze strany uživatele. Rozhodně je ale nesmysl k nim přistupovat jako k léku na nějaký problém, jako je zvykem u klasických léčiv. To většinou nebude dobře fungovat. Pokud třeba Palo pocítil nějaký výrazný účinek onoho homeopatika znamená to, že se trefil do svého konstitučního léku a začalo to u něj pracovat, přesně jak uvádí Hahnemann.
Něco jiného jsou zase bioinformatika na míru, což jsou v podstatě informace v podobě různých frekvencí, které mají za úkol stabilizovat organismus a tím odstranit původ nemoci, ale pouze přes IS, čili jej směrují správným směrem a ten to pak řeší. Ale o tom už jsem se tady někde taky zmiňoval a nemá smysl se opakovat. Toliko pouze na vysvětlenou.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Homeopatie - doplnění

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Craft píše:Ještě doplním aby tady nevznikali nějaké nejasnosti ..... Pokud třeba Palo pocítil nějaký výrazný účinek onoho homeopatika znamená to, že se trefil do svého konstitučního léku a začalo to u něj pracovat, přesně jak uvádí Hahnemann.
Díky za to rozebrání těch dvou filosofií. Ono asi bude něco na obou. Nicméně to solné homeopatikum je asi prodávané dost běžně a tudíž asi pokud nepomůže, tak neublíží. Taky to znamená, že se strefí do konstiuce asi dost lidem. Docela by bylo zajímavé zjistit, jestli se to dá zjistit, a nějaké indikace jsem sem tam pochytal, do jaké míry záleží na tom KDO to homeopatikum připravil a jak ho připravil, zda jde o osbní přípravu někým, zda jde o částečně mechanizovanou přípravu někým či zda jde o automatickou přípravu. Mám silné podezření, že v tom budou rozdíly velice významné. Nedovedu si totiž představit, při naší všeobecné spotřebě právě soli, že vůbec o tu sůl jde. Já vím, to ředění. Jenomže to ředění, pokud je děláno ručně s velmi silným povědomým jeho účelu, asi bude o dost něčem jiném, než když to jede samo na běžícím pásu, nebo je to klohněno partou nespokojených imigrantů, kterým je naprosto šuma fuk, k čemu to je.
Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
lena

Re: Homeopatie - doplnění

Příspěvek od lena »

Slavek Krepelka píše:
Craft píše:Ještě doplním aby tady nevznikali nějaké nejasnosti ..... Pokud třeba Palo pocítil nějaký výrazný účinek onoho homeopatika znamená to, že se trefil do svého konstitučního léku a začalo to u něj pracovat, přesně jak uvádí Hahnemann.
Díky za to rozebrání těch dvou filosofií.
Ahoj, Slávek.

tkanove soli se neoznacuji jako homeopatie i kdyz je tomu moc podobna, Dr.Schüssler to nechtel nazyvat homeopatii ale Schüssrelovy tkanove soli nebot zde jde opravdu o soli, ktere se v nasem tele nachazi, bud nadbytek a nebo prebytek a z toho prave nastanou zdravotni potize. (Staci se kouknout na nase MMS, je to taky natrium chlorit, mozna, ze to nebude az tak vzdy pozitivni to brat ve velke mire, proto je nutne doplnit mineraly, ktere jsou s MMS vyplaveny, ale to je jenom muj nazor). Prave v rozredene potenci bylo telo schopne tyto soli vubec prijmout, ve velkem to telo neprijmulo a vyslo to z tela nepouzite ven. Cele toto sam Dr.Schüssler prostudoval a mel to jako lekar i overene. Zil v dobe jako Hanemann, ale neshodoval se s nazvem homeopatie. Techto soli nasel 12, ale jednu tu posledni z tohoto seznamu kratce pred jeho smrti zase vyndal, byla to sul calcium sulfuricum.

Az v nasi dobe lide, kteri se temito soli zabyvaji, byla zase k temto 12 pridana. Dr.Schüssler byl toho nazoru a take dle jeho zkusenosti, ze staci jedna jedina tato sul, ktera kazdemu jedinci dopomuze k uzdraveni. Coz bychom prave takoveho odbornika v dnesni dobe potrebovali, ale kde ho najit???

Nr. 1. Calcium Fluoratum - tkane, vlasy, plet
Nr. 2. Calcium Phosphoricum - kosti a zuby
Nr. 3. Ferrum Phosphoricum - Immunita
Nr. 4. Kalium Chloratum - sliznice
Nr. 5. Kalium Phosphoricum - Nervy
Nr. 6. Kalium Sulfuricum - metabolismus
Nr. 7. Magnesium Phosphoricum - svaly
Nr. 8. Natrium Chloratum - ekutiny
Nr. 9. Natrium Phosphoricum - metabolismus
Nr. 10. Natrium Sulfuricum - detoxikace
Nr. 11. Silicea - tkane, vlasy, plet
Nr. 12. Calcium Sulfuricum - klouby, zanety

az pozdeji v dnesni dobe k tomu prislo dalsich 12 dohromady 24 a v posledni dobe dalsi 2, ktere zatim nejsou na 100% u kazdeho uznavany.

Jedna se zde o doplnujici pripravky:

Nr. 13 Kalium arsenicosum - plet, zivotni sila-vitalita
Nr. 14 Kalium bromatum - nervovy system, plet
Nr. 15 Kalium jodatum - stitna zlaza
Nr. 16 Lithium chloratum - revmaticke onemocneni, nervy
Nr. 17 Manganum sulfuricum - zelezo
Nr. 18 Calcium sulfuratum - zivotni sila-vitalita, vaha
Nr. 19 Cuprum arsenicosum - zazivani, ledviny
Nr. 20 Kalium-Aluminium sulfuricum - zazivani, nervovy system
Nr. 21 Zincum chloratum - metabolismus, deloha, nervy
Nr. 22 Calcium carbonicum - zivotni sila-vitalita, Anti Aging
Nr. 23 Natrium bicarbonicum - detoxikace, prekyseleni
Nr. 24 Arsenum jodatum - plet, alergie
Nr. 25 Aurum Chloratum Natronatum - denni rytmus, zenske pohlavni organy
Nr. 26 Selenium - jatra, cevy
Nr. 27 Kalium bichromicum - krev, vymena cukru



Tyto soli jsou opravdu neskodne a muze si kazdy sam je podle potrby vyzkouset. Ale na kazdy pad je lepsi si zajit za odbornikem, nebot obdrzime presne tkanove soli, ktere clovek potrebuje. Nevim ale jestli tyto vsechny jsou jiz k dostani v Ceske republice, mozna na Slovensku. Ale tech prvnich 12 urcite.

Zde v Rakousku i v Nemecku se dela take analyza obliceje a je opravdu vyborna. Prisel na to jeden nemecky lekar, ktery toto provozuje jiz mnoho let a jiz z obliceje se da vycist vsechna onemocneni potreba a nedostatek techto soli.

Jinak k homeopatii to plati opravdu, ze se jedna o konstitucni pripravky, ale kdo trochu cte tak si i tak muze najit primo prostredek, ktery k nemu pasuje a nic tim neskazi. V dnesni dobe je vsechno uz tak docela dobre probadane, ze to neni problem. Staci si najit informace, jak ktery pripravek na co je a vyzkouset si to. Sama jsem to tak delala.

Informace v techto prostredcich se uz v dnesni dobe provadi opravdu technicky, maji na to masinky,(sama neco take mam) a ve vyssich potencich uz zde neni obsazeno nic jineho, jenom informace daneho prostredku. V nizsich potencich jako D1 az D4 mozna jeste D6 - D12 tyto obsahuji opravdu jeste nejaky zlomek, jako mineraly, rostliny, zivocichove atd. Ve vyssich hodnotach uz ne. Drive mozna priblizne ored 10-15 lety toto bylo zpracovano clovekem. Zde na zapade na to hodne koukaji, kdo tyto pripravky provadel, kazdy majitel je natolik ci byl chytry, ze si vybiral pracovniky opravdu spolehlive. Alespon zde co jsem pozorovala, kde ziji.

Nejak jsem se dnes zase rozepsala, sorry.

Zdravim


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Homeopatie - doplnění

Příspěvek od Palo »

lena píše:tkanove soli... ...Dr. Schüssler..."
OK, kde je sháníš?


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
lena

Re: Homeopatie - doplnění

Příspěvek od lena »

Ja si kupuji tyto soli v lekarne, zatim. Ale mam v umyslu si je nechat zaslat nebot vyjdou levneji, nize uvadim link zatim k nepriznivejsi firme. Take Antlizanalyse=analyza obliceje se dela snad v kazde druhe lekarne v Rakousku. Je to na objednavku.

Doposud jsem nasla nejlevnejsi e-shop v Nemecku, webova stranka take castecne v Rakousku:

http://www.bio-apo.at/schuessler-salze.2185.0.html


tableta:
http://www.bio-apo.at/tabletten.2197.0.html

globuli:
http://www.bio-apo.at/globuli.2198.0.html

cele sady:
http://www.bio-apo.at/sets.2252.0.html

pak jsou zde vlevo uvedeny dalsi linky firem jako:

Adler
Bombastus
DHU
ISO-Bicomplexe
Nestmann
Pflüger
Atd.

Jinak potence jsou vzdy stejne, vetsinou D6 a par je jich v D12. Je to uvedene primo na strankach. u kazdeho pripravku. Pokud potrebujes dalsi radu, staci napsat.

V Cechach jsem nasla jiz take par Firem, staci si je vygooglovat.


pafino1
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: úte 28 úno 2012 21:47

Re: Homeopatie

Příspěvek od pafino1 »

..z katolíckeho hľadiska,ako mi to bolo vysvetlené,je to tak:
-homeopatiká sú lieky, v ktorých nikdo nikdy nezistil účinnú látku-takže všetci si mysleli,že placebo efekt
-NIEJE TO PLACEBO EFEKT!
-sú to všakoidné liekočky,ktoré sú takzvane potencované..
-to znamená a v rýchlosti to rozbalím na podstatu,že tak ako existuje BOH,stále existuje aj diabol,či satan,či bábel,či moloch,či bál-či jeho následkyňňa jezabel a ich veliteľ lucifer,ktorý netreba zabúdať,je padlým anjelom,ktorý si myslel,že keď prikrýva Boží trón plášťom,tak je BOHOM-to znamená,že vie aj liečiť..
-AAAAALLLLLLLLEEEE:
-ak beriete homeopatiká na bolesť ruky-diabol vám tú bolesť preloží do ramena
-potom beriete homeopatiká na rameno a-diabol vám to preloží do stehna
-potom beriete homeopatiká na stehno a-tak ďalej a potom na bolesť krku
-mnooo a potom je to cievka v hlave
A TO VŠETKO PRETO,ŽE CHCE VAŠU DUŠU..
Mimo téma (offtopic)
-časť,čo tu bola opísaná o čiernej mágii je vcelku možná,takže pôsobenie a vzývanie satana a posluhovačov a potencovanie tých bielych guľôčok je SKUTOČNOSŤ..

Teraz rozmýšľam,že sú tu rôzne vlákna,ale chýba tu napríklad KRESŤANSKÉ vlákno. Tiež som si tu nevšimol vlákno liečiteľov,ktorí posielajú energie,ale nevedia,že mrhajú len tou svojou..


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Homeopatie

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
Tvůj příspěvek podle mého názoru s homeopatií pramálo souvisí.
V mnohém s Tebou nesouhlasím, ale pokud máš pocit, že tu nějaké vlákno chybí a máš do něj co napsat, tak ho založ.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Homeopatie

Příspěvek od Slavek Krepelka »

pafino1 píše:..z katolíckeho hľadiska, ...
Z tohoto hlediska je to skutečně všechno jinak. I to, že homeopatie se nezaměřuje na tu kterou část těla, ale na tu kterou nemoc. Tvůj velebníček se má co učit a Ty s ním.
Mimo téma (offtopic)
pafino1 píše: teraz rozmýšľam, že sú tu rôzne vlákna, ale chýba tu napríklad KRESŤANSKÉ vlákno
Naprosto právem. Fórum neslouží šíření jakýchkoliv dogmat, i když ve své toleranci nějaké to dogmatické vlákno zde je, například Othonova kázání. Můžeš se tam tedy vrhnout a diskutovat křesťanství.
pafino1 píše: tiež som si tu nevšimol vlákno liečiteľov,ktorí posielajú energie,ale nevedia,že mrhajú len tou svojou..
Tito lidé jsou před takovými, jako jsme my, v některých věcech velice talentovaní a vepředu. Proč by sem lezli se dohadovat s někým, kdo o tom ví prd, jestli něčím mrhají, nebo ne? Museli by být padlí na hlavu. Někteří skutečně čerpají ze sebe, ale Ti lepší nikoliv, a že zbytečně je naprostý nesmysl. Očividně se spoléháš na názory svých pastevců místo toho, aby sis udělal ve vědomostech jasno sám a taky si utvořil vlastní názor. Bůh Ti pomáhej. Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Gaia
Zasloužilý člen
Příspěvky: 220
Registrován: pát 28 říj 2011 7:21
Bydliště: Praha
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Re: Homeopatie - k malárii řešené ve vláknu o parazitech

Příspěvek od Gaia »

Zajímavý odkaz
http://www.naturmedinfo.de/html/nosoden.htm

Plasmodia Protozoa

Plasmodia jsou parazitické organismy táhnout za jeden provaz, takže myšlenky na jiné dávky, aniž by něco dát sám, doufá, že nezasloužené k odst. někdy později) příjem (dědictví, loterie atd.)

Malárie COMPOUND
SLOŽENÍ : ................
ESSENCE : Infikované stanovena v toxických účinků, emoce + zaměstnanci (často od rodiny + další životní prostředí), silná závislost na vnitřním prostředí s velkým vnitřním citu, ale absorbuje toxické emoce odst. smrt esfälle, osobní selhání, dlouhodobé rodinné konflikty, válečné zkušenosti), nebo pouze epizodicky ( malárie útok) zpráva, tak v pohodě chování, potlačené pocity (DD Nat-m), .........SENSATION slovy: uvízl v toxických emocí odst. Missanthrop, pesimismus, hluboké deprese, popírání života) příznaky : viz krmné malárii miasma : malarický miazma uvízl , start etapy po 5 Scholten střídavý - vzdát se kvůli pochybnostem nebo odporu, uvízli kvůli strachu z neúspěchu

TOXOPLASMODSE nosode TOXOPLASMIMUM
STAV : ................................ deprese, jako temný mrak [2] symptomy : strach z cizích lidí + + nelze použít nové aktivity, strach z budoucnosti, duchové , stísněné prostory, deprese, jako temný mrak, což vede k slabosti a těžkou únavou odst. EpsteinBarr nosode) a sváru, zášti, svár a více zneužívání v rodině (méně hrozný než malárie) [2] patologie : Chronická onemocnění po kontaktu s kočkami či mononukleózou odst. Carc.), mízní uzliny zvětšení odst. Lympthome) atd.....................


Gaia
Zasloužilý člen
Příspěvky: 220
Registrován: pát 28 říj 2011 7:21
Bydliště: Praha
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Re: Homeopatie -malárie

Příspěvek od Gaia »

další zajímavý odkaz na malárii
http://homeopatie.ivories.cz/tisk.php?c ... 222&tisk=1

Václav Hrabák Ing.
a ukázka z knihy p Kleina
http://obchod.alternativa.cz/atlasobcho ... ukazka.pdf


Gaia
Zasloužilý člen
Příspěvky: 220
Registrován: pát 28 říj 2011 7:21
Bydliště: Praha
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Re: Homeopatie

Příspěvek od Gaia »

přikládám letáčky české homeopatické firmy , snad první vlaštovka výroby českých homeopatických léků
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Gaia
Zasloužilý člen
Příspěvky: 220
Registrován: pát 28 říj 2011 7:21
Bydliště: Praha
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Re: Homeopatie - doplnění

Příspěvek od Gaia »

Nr. 1. Calcium Fluoratum - tkane, vlasy, plet .....a hlavně zuby
Nr. 2. Calcium Phosphoricum - kosti a zuby
Nr. 3. Ferrum Phosphoricum - Immunita , .....funguje dobře při začínajícím nachlazení apod.
Nr. 4. Kalium Chloratum - sliznice
Nr. 5. Kalium Phosphoricum - Nervy
Nr. 6. Kalium Sulfuricum - metabolismus
Nr. 7. Magnesium Phosphoricum - svaly.........dobré na křeče, pít rozpuštěné v HORKÉ vodě.
Nr. 8. Natrium Chloratum - ekutiny......také pod názvem Natrum muriaticum
Nr. 9. Natrium Phosphoricum - metabolismus.........
Nr. 10. Natrium Sulfuricum - detoxikace
Nr. 11. Silicea - tkane, vlasy, plet
Nr. 12. Calcium Sulfuricum - klouby, zanety

az pozdeji v dnesni dobe k tomu prislo dalsich 12 dohromady 24 a v posledni dobe dalsi 2, ktere zatim nejsou na 100% u kazdeho uznavany.

Jedna se zde o doplnujici pripravky:

Nr. 13 Kalium arsenicosum - plet, zivotni sila-vitalita
Nr. 14 Kalium bromatum - nervovy system, plet
Nr. 15 Kalium jodatum - stitna zlaza
Nr. 16 Lithium chloratum - revmaticke onemocneni, nervy
Nr. 17 Manganum sulfuricum - zelezo
Nr. 18 Calcium sulfuratum - zivotni sila-vitalita, vaha
Nr. 19 Cuprum arsenicosum - zazivani, ledviny
Nr. 20 Kalium-Aluminium sulfuricum - zazivani, nervovy system
Nr. 21 Zincum chloratum - metabolismus, deloha, nervy
Nr. 22 Calcium carbonicum - zivotni sila-vitalita, Anti Aging
Nr. 23 Natrium bicarbonicum - detoxikace, prekyseleni
Nr. 24 Arsenum jodatum - plet, alergie
Nr. 25 Aurum Chloratum Natronatum - denni rytmus, zenske pohlavni organy
Nr. 26 Selenium - jatra, cevy
Nr. 27 Kalium bichromicum - krev, vymena cukru...............tohle jsme brali na kašel (obvykle pocit třísky v krku) a na sliznice


Super Leni, jen malé doplnění -
Gaia


Gaia
Zasloužilý člen
Příspěvky: 220
Registrován: pát 28 říj 2011 7:21
Bydliště: Praha
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Re: Homeopatie

Příspěvek od Gaia »

Přidávám odkaz na článek o homeopatickém odčervování zvířátek

http://svethomeopatie.cz/cs/669-homeopa ... U.facebook


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“