Césium - léčení rakoviny

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Metabolismus Chloridu Cesného

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Že mi přišly soukromě nějaké námitky a navíc jsem sám zvědavec, poohlédl jsem se kolem na pár dalších věcí. Zajímalo mne, jak je to s draslíkem, či lépe řečeno chloridem draselným ve vodě, protože se o něm A.K.Brewer zmiňuje jako o třetím teoreticky použitelném, avšak prakticky neosvědčeném chloridu při terapii "vysokým" pH.

a) Chlorid draselný lze vyrobit z hydroxidu draselného přidáváním HCl. To znamená, že se ve vodě nerozpadá na hydroxid a HCl, stejně jako se nerozpadá chlorid sodný (a nepotřebuju nic slyšet o idiotské iontové teori roztoků, stejně jako ji neuznával Mendelejev). Hydroxid draselný lze sice připravit z chloridu draselného, ale elektrolýzou. Je tedy jakási šancička, že tělo si dovede vyrobit z chloridu draselného jak hydroxid, tak HCl, ale prachmizivá.

b) http://www.lenntech.com/periodic/water/ ... -water.htm Poleptání hydroxidem draselným, pokud není pokožka umyta a neutralizována, funguje více méně do nekonečna přesně tím principem, který jsem popsal u césia, tudíž předáním hydroxylu OH něčemu > přeměnou na kovovou formu > okamžitým vytvořením nové molekuly hydroxidu z vody za uvolnění vodíku, s tím rozdílem, že draslíku se nechce na rozdíl od césia ve vodě oxidovat. Naopak, kysličník draselný K2O bouřlivě reaguje s vodou na hydroxid. Je tedy celkem jasné, proč metabolická funkce draslíku, specielně chloridu draselného, k údivu A.K.Brewera a dalších, nemůže být podobná funkci chloridu césného a rubidného.

c) Dokonce lze silně a úspěšně pochybovat, že by si tělo chtělo brát chlor z draslíku, jak jsem v minulosti spekuloval, anžto by si tvořilo cyklický hydroxid, který nelze v tělesných tekutinách zoxidovat a tím se ho zbavit. Je tedy otázkou, kde vlastně bere tělo chlorovodici, z jakého chloridu, a vypadá to přeci jen na kuchyňskou sůl a nikoliv chlorid draselný, protože štěpením kuchyňské soli lze získat jednak chlór (HCl-žaludeční šťávy) a jednak sodium bicarbonát (jedlá soda-dvanáctníkové šťávy).

d) Je tedy také nasnadě, že metabolismus chloridu cesného (a rubidného) spočívá v první řadě v jeho spontáním, byť i relativně pomalém rozpadu ve vodě na hydroxid cesný a HCl.

d1) Z toho vyplývá, že pokud se vynechává podávání chloridu cesného, dochází v tomto období díky ne-pufrování tělesných tekutin k silné buněčné alkalizaci a poškození (leptání tkání) a to nejen v rakovinných buňkách, ale nejspíš i ve zdravých, i když v rakovinných v daleko větší míře, díky setrvačnosti cyklického procesu působení hydroxidu cesného. Tím dochází k uvolňování velkého množství bílkovin a zplodin do lymfy a krevního oběhu. Ale opět, jelikož je v tomto období v oběhu nedostatek HCl, která by natrávila tyto bílkoviny a neutralizovala zplodiny, dochází k přetížení především čistících orgánů, jater, ledvin a lymfatického systému. O tom svědčí i další indikace:

d2) Ze série léčení HCl je známo, že působení HCl dodané injekcí trvá maximálně 24 hodin, ale spíš kolem 20 hodin. Tento fakt se velice dobře shoduje s dobou reakce jezevčice na pozastavení dodávání chloridu cesného, po které na ni přicházely průjmy, podrážděnost a další příznaky otravy.

d3)
Zatímco jezevčice během kůry nijak markantně nehubla, a to ani při třídenních vynecháních césia, i když nejedla bůhví jak moc, poznatelně zhubla při pětidenním vynechání. To lze přisoudit tomu, že rozpadající se nádor sloužil psici, která toho žrala čím dál tím míň, do značné míry za výživu, pokud bylo v krevním oběhu dostatek HCl. (O nádorech jako o zdroji potravy podvyživených pacientů s rakem se zmiňuje i Dr. PhD. W.F.Koch díky svým zkušenostem.)

d4) Selhávající ledviny lze u jezevčice celkem spolehlivě přičíst právě vynechávání podávání césia každý osmý až desátý den a v konci i na delší dobu. Někdo (pokud si dobře vzpomínám tak Dr. Sartori) očividně zjistil, že nádor mizí při takovém režimu rychleji, avšak za jakou cenu? Asi by toho šlo využít u pacientů v počátečních fázích raka, ale stejně spíš opatrně a vynechávat maximálně jeden den až dva dny, podle projevů.

Z předešlého pak vyplývá, že stejně jako césium vytěsňuje draslík, bude tomu i naopak, a že je žádoucí při ukončování kůry jednak snižovat dávky chloridu cesného postupně a to i kvůli doplňování HCl, řekněme během dvou týdnů, a jednak stále doplňovat draslík, nejlépe v podobě chloridu.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Metabolismus Chloridu Cesného

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Slavek Krepelka píše:Že mi přišly soukromě nějaké námitky a navíc jsem sám zvědavec ...
:oops: Nezbývá mi, než si po dlouhém dohledávání nasypat na hlavu nějaký ten popel.

Rozpad chloridu cesného ve vodě na hydroxid cesný a HCl se koná jenom v ionické teorii a v praxi za zvláštních podmínek, kdy jsou přítomny další látky, například při požáru hašeném vodou. Roztok chloridu cesného je velice stabilní.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Cesium Cesium se také za mírného zahřátí slučuje s vodíkem na hydrid cesný CsH, s dusíkem na nitrid cesný Cs3N nebo azid cesný CsN3. Nepřímo se také slučuje s uhlíkem.

Vzhledem k tomu, že i uhličitan cesný lze dle některých zdrojů použít na léčení rakoviny, i když jsem nedohledával praktické výsledky, lze se spíše dohadovat, že tělo dovede sice chlorid cesný rozložit na HCl a nějakou sloučeninu césia, stejně jako rozkládá (pravděpodobně) chlorid sodný. Avšak při procesu nevzniká hydroxid cesný, ale nejspíše uhličitan cesný, jehož aktivita je zásaditější než aktivita jedlé sody, ke které se nám dostává jakési přirovnání s její protirakovinnou aktivitou. Svou úlohu při přeměně může hrát i cukr, nejspíše glukóza, který při štěpení chloridů nejspíše dodává uhlík a kyslík pro tvorbu uhličitanů těchto vysoce reaktivních kovů. Tímto se vzdávám další spekulace ohledně metabolismu chloridu cesného v těle :esilenced:

V každém případě však nejen díky praktickým výsledkům s jezevčicí stále pozůstává při užívání chloridu cesného velice silná indikace zvýšené produkce HCl v těle, která jednak sama o sobě je silně protirakovinná a která také evidentně "mopuje" slabší sloučeniny (například uhličitany) těchto reaktivních kovů, jako je sodík, draslík, césium atp. nemluvě o trávení produktů nádorového rozpadu.

Stále tedy trvám na opatrnosti s vynecháváním dodávání chloridu cesného tím spíše, čím víc jsou tkáně zasaženy rakovinou.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
vladislav
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: stř 10 čer 2015 17:43

Re: Césium - léčení rakoviny

Příspěvek od vladislav »

Dobrý den, maminka má zhoubný nádor na ledvině. Jedna ledvina vyoperovaná, druhá částečně vyoperovaná (zbytek ledviny nefunkční). Jedná se o grawitzův tumor, metastáze v uzlinách, cévách , svalech a zřejmě i na plicích. Nádor je označen g4- tedy nejvíce agresivní. Lékaři již nedávají žádnou naději a na vlastní riziko ji zřejmě odvezeme domů (dle lékářů zemřít). Nechceme se však vzdát bez boje proto bojujeme alternativní léčbou, které věřim více než chemoterapiím. Mamka pobírá z prášků pouze paralen na teplotu a zřejmě nějaký prášek na srdce. Dále proti problémům při dýchání dostává cca jednou za den morfín.
Chtěl jsem se zeptat na níže sepsaný jídelníček, který jsme sestavili.


Ráno – 250 ml zeleninové štávy,
Tvaroh se lněným olejem a rozemletými lněnymi semínky cca 8lžic
Aloe vera – 30ml
Roztok javorový sirup + zažívací soda 1 lžička
Oběd- zásaditá potrava (zelenina)
Roztok javorový sirup + zažívací soda 1 lžička
Odpoledne- zeleninová štáva 250ml
Večeře- zelenina/ovoce
Aloe vera 30 ml
Roztok javorový sirup + zažívací soda 1 lžička
Čaj z kořene pampelišky
Případné doplňky-liposomální vitamín C, koloidní stříbro,chlorela, graviola , cordyceps
Z těchto doplňků bych vybral pouze něco, aby se vše nepřeplácalo a aby bylo tělo schopno vše strávit a vyloučit. Celkem se mi líbí graviola a vit. C. Mam ale obavy vzhledem k nefunkčnosti ledvin zda nemohou nastat nějaké problémy? Proto prosim o radu, opakuji že ledviny nefungují a mamka chodí 3x týdně na dialízu.
Dále bych chtěl poradit s léčbou chloridem cesným- tato léčba se mi zdá velmi účinná , ale myslím, že je zde nutné poradit se o dávkování,aby se to více nezhoršilo. Mamka váží cca 60kg a je jí 59let. Našel jsem toto dávkování , nevím co je z toho nejvíce důležité, nebo zda jde něco vynechat, či není li problév v ledvinách?
Denní dávkování rozložené na 3 až 4 dávky
a. CsCl (chlorid cesný) 3 – 6 gramů (viz poznámky autora 1,2,3)
b. KCl (chlorid draselný) 2 – 4 gramy
c. Vitamn C 5 – 10 gramů
d. Vitamín A 50 000 international units
e. Zn gluconate 100 – 200 miligramů
f. Organický selén 100 – 200 mikrogramů
g. Amygdalin (laetrile) Podle ošetřujícího lékaře

Mohl byste mi něco doporučit či poradit? Děkuji mnohokrát
Vladislav


vladislav
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: stř 10 čer 2015 17:43

Re: Césium - léčení rakoviny

Příspěvek od vladislav »

Dobrý den, maminka má zhoubný nádor na ledvině. Jedna ledvina vyoperovaná, druhá částečně vyoperovaná (zbytek ledviny nefunkční). Jedná se o grawitzův tumor, metastáze v uzlinách, cévách , svalech a zřejmě i na plicích. Nádor je označen g4- tedy nejvíce agresivní. Lékaři již nedávají žádnou naději a na vlastní riziko ji zřejmě odvezeme domů (dle lékářů zemřít). Nechceme se však vzdát bez boje proto bojujeme alternativní léčbou, které věřim více než chemoterapiím. Mamka pobírá z prášků pouze paralen na teplotu a zřejmě nějaký prášek na srdce. Dále proti problémům při dýchání dostává cca jednou za den morfín.
Chtěl jsem se zeptat na níže sepsaný jídelníček, který jsme sestavili.


Ráno – 250 ml zeleninové štávy,
Tvaroh se lněným olejem a rozemletými lněnymi semínky cca 8lžic
Aloe vera – 30ml
Roztok javorový sirup + zažívací soda 1 lžička
Oběd- zásaditá potrava (zelenina)
Roztok javorový sirup + zažívací soda 1 lžička
Odpoledne- zeleninová štáva 250ml
Večeře- zelenina/ovoce
Aloe vera 30 ml
Roztok javorový sirup + zažívací soda 1 lžička
Čaj z kořene pampelišky
Případné doplňky-liposomální vitamín C, koloidní stříbro,chlorela, graviola , cordyceps
Z těchto doplňků bych vybral pouze něco, aby se vše nepřeplácalo a aby bylo tělo schopno vše strávit a vyloučit. Celkem se mi líbí graviola a vit. C. Mam ale obavy vzhledem k nefunkčnosti ledvin zda nemohou nastat nějaké problémy? Proto prosim o radu, opakuji že ledviny nefungují a mamka chodí 3x týdně na dialízu.
Dále bych chtěl poradit s léčbou chloridem cesným- tato léčba se mi zdá velmi účinná , ale myslím, že je zde nutné poradit se o dávkování,aby se to více nezhoršilo. Mamka váží cca 60kg a je jí 59let. Našel jsem toto dávkování , nevím co je z toho nejvíce důležité, nebo zda jde něco vynechat, či není li problév v ledvinách?
Denní dávkování rozložené na 3 až 4 dávky
a. CsCl (chlorid cesný) 3 – 6 gramů (viz poznámky autora 1,2,3)
b. KCl (chlorid draselný) 2 – 4 gramy
c. Vitamn C 5 – 10 gramů a.
Vitamín A 50 000 international units
b. Zn gluconate 100 – 200 miligramů
c. Organický selén 100 – 200 mikrogramů
d. Amygdalin (laetrile) Podle ošetřujícího lékaře

Mohl byste mi něco doporučit či poradit? Děkuji mnohokrát
Vladislav


Kov
Zasloužilý člen
Příspěvky: 436
Registrován: pát 24 led 2014 17:45
Bydliště: Zlín
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: Césium - léčení rakoviny

Příspěvek od Kov »

Od poslední diskuse uběhl už nějaký čas, tak se chci zeptat, jestli máte někdo nějakou zkušenost osobní nebo z blízkého okolí. Pro objektivitu dobrou i špatnou.


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“