Vyvíješ je pěkná práce. To sis hezky zavrtal

Našel jsem nějaké rozdíly mezi tvým vyvíječem a tím co popisoval Mim a co jsem četl na chatu. Prosím, neber to jako kritiku, protože ty určitě máš důvody a proč jsi to udělal trochu jinak.
1/ Nerezové závitovice- Chat [Mim] Všechny sekce jsou spojeny polyamidovými tyčkami, s plastovými matkami na koncích....
2/ [Mim] Síla elektrod je 0,5mm. Tedy těch základních. Hliníková voština je nahrazena 5mm duralem. Perforace je skoro poloviční(k ploše elektrody) a je 5 milimetrovým vrtákem - pokud máš nerez elektrody 150*250mm vysekávané 5/8 tak je v nich přibližně 620 děr ale na fotkách jsem jich v Al napočítal jen 160. Mim ale jinde píše [Mim] franta> Minule jsem to psal a zopakuji to ještě jednou. Svrtávám celou sekci najednou, mezi duralovými elektrodami...Doporučuji dát nahodu a dolů ještě 2mm obyč plech...Pak je to čisté. Svrtám si rohy a střed....pak to spojím pěti šroby a upnu do svěráku... - duralové elektrody mají mít stejný počet děr? Jinde zase Mim píše zvětšit plochu AL- udělat větší díry 6mm nebo 7, nebo použít AL voštinu.
3/Mim má na vývodu BP z elyzéru hadičku s vnějším průměrem 10mm, ale na fotce prvního vyvíječe měl tak 1/2" kolínko, MILAN píše minimálně 10mm. Peter > Na vzduch do vyvíječe ti stačí hadičky z PVC. Dal jsem tam čtyři o průměru 6mm. Na sání do motoru mám gumovou hadici o průměru 12mm.
Zapojení:
1/Toto je podle mne zapojení Peter610 a někde na chatu nad tím kroutili hlavou, asi je to možné, protože Peter610 použil dvě cívky na š120. Cívka bez předřadného odporu je na7V a proud dvou cívek bude někde okolo 5-6A. Zapojení elyzéru, VNcívky a rozdělovače v serii bude pro množství BP asi dobré. Peter610 měl ještě velkou výhodu v tom že měl bezkontaktní zapalování pro motor se stálou jiskrou, vyměnil rozdělovač bez kontaktu za rozdělovač s kontakty a ty použil pouze pro VN cívky elyzéru. VN jiskřiště ze svíčky a permanentním magnetem usměrňovat, nebo Schottkyho diodou- to myslí psal někde Gewo. DD měl taky v Toyotě 6 svíček - 4 v motoru a dvě pro dvě VNcívky.
2/Zapojení elyzéru přes rozdělovač (někde je plánek ve vlákně Mimova replika)a k tomu ještě dvě VNcívky -to nepůjde, proudově to kontakty neutáhnou- bude hořet oblouk a nikdy nezhasne. Peter s tím měl problém, někde je to na Chatu.
Kontakty na rozdělovači jsou stavěný na 3,5A možná 5A snesou. Jena VN cívka má odběr asi 2-3A a elyzér 6-8A Chat peter610> Do 6A a Chat Mim-Pohybuji se od 3,5 A do 6 A na 4 sekce Peter610 někde psal že za jizdy až 9A. Což by proudově odpovídalo, protože Peter610 měl 6sekcí- myslím, možná se pletu.
3/Jediné zapojení je elyzér na 12V trvale a dvě VN cívky přez rozdělovač. Tuto moji doměnku mohu doložit pouze tímto:
Někdo na Chatu píše i Mimův vyvíječ je spínán přeš přerušovač-mechanický kontakt.
Peter:
Víš to určitě?

jeff Peter> to je zase ono, Mim píše, že bipolární sekce mají být trvale připojeny,
Ještě jsem našel toto: Mim píše "Každý motor je jiný...o tom jsem po nekonečné sérii přesvědčen....Nikdy to nebeží tak, že použiješ stejný převod pro přídavný přerušovač a je to...." Znamená to tedy ještě jeden rozdělovač s převodem?
Opravdu to není kritika na tebe. Napsal jsem jak to vidím já.