Takže jinak - jdi do prdele, já na tebe seru!
Bylo to už dost srozumitelné i pro tebe?

1.) to, čemu říkáš "udržení pořádku" byla obyčejná perzekuce pouze některých účastníků diskuze, tj. těch, kteří se mě zastali), poté co jste překroutili Rivalovo slova ... viz zde výše můj citovaný příspěvek (http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=138500#p138500) ...poota píše:Tvoje logika: my jsme za snahu udržet pořádek "komunistickej dobytek" - a ty když rozdáš prakticky za nic pár týdenních banů, tak jsi perzekuovaná chudinka, která se "jenom" snaží očistit svou zneuctěnou bezúhonnost.
Pooto - úroveň tvého bytí začíná býti k zblitípoota píše:Asi jsi opravdu ještě nepochopil, že s tebou nemíním ztrácet čas.
Takže jinak - jdi do prdele, já na tebe seru!
Bylo to už dost srozumitelné i pro tebe?
poota
Milý Anri, nejde o to, že pisatele upozorníš, že porušuje autorský zákon, ale o to, jakým způsobem to uděláš. Dobře, neměl jsi dobrý den, to pochopím, ale to , co následovalo už bylo zneužití pravomocí a to neokecáš. Každý normální moderátor by zde skončil, jenomže tvé uražené EGO pokračovalo.MIRKO píše:Bože, myslím, že přístup velikého a+f vyhání, nebo vyžene z tohoto fora mnohé Lidi, kteří by rádi něco přispěli...Nechápu to.![]()
![]()
Edit: [150228/16:15] ... čím?? ... tím, že dotyčného pisatele upozorním, že porušuje "Autorský zákon"??? ...... jó, myslet můžeš, ale měl jsi to řešit přes SZ (nejlépe s Rivalem), neb veřejně kritizovat moderátora za jeho práci se zde nenosí ...
Napsal jsi, že jediné, v čem jsi pochybil byla délka banu. To je sakra pravda. Nulový ban a týdení ban je pořádný rozdíl. Podle všech psaných i nepsaných pravidel jsi do té doby bezúhonným uživatelům mohl udělit napomenutí. Ale protože se dotkli tvého ega, rovnou jsi banoval a hned na týden. To je prokazatelné zneužití pravomocí globálního moderátora. Následovalo to, že než by ses chlapsky postavil ke své chybě, začal jsi chytat za slovíčka, vytrhávat z kontextu a řadit vytrhané části příspěvků za sebe tak, aby vzniknul dojem, že ty jsi ten ublížený chudák, který musí být za každou cenu (a to i za cenu rozbití fóra) "očištěn". A teď mi napiš, kde jsem lhal.MIRKO píše:= BAN 1 týden ... Vlčice to stejné za "udělený palec" (původně jsem jí chtěl dát pouze 1 den, ale vypadalo by to, že jí nadržuji) ... oba si přečtěte pravidla fóra, abyste si připomenuli, k čemu jste se "registrací" zavázali (viz např. sekce 2/bod h) ...
... A(&F) ... ...
Edit: [150305/23:48] ... ze stejného důvodu (viz předchozí edit) udělen 1 týdenní BAN uživatelům Ceskymo a Kov ... A(&F) ...
Ileme neviem ako ty ale ja mám za to že operovanie s podloženými faktami a operovanie s vymyslenými faktami je dosť podstatný rozdiel.Ilem píše:Já vidím manipulaci ze strany A(&F)
Keď že spravodlivosť je vecou len charakteru človeka, nemám najmenší dôvod neveriť ti to čo si k néj napísal.Ilem píše: Spravedlnost neexistuje.
Není to tak, jak říkáš, deza vy, nebyl jsi účastník a tudíž nevíš, jak to probíhalo dáledeʒa vy píše:Ileme nie je tomu celkom tak. Kauza v skutku má svoj začiatok v neprimeraných banoch pre tebou menovaních moderátorom A(&F). To k čomu sa to následne zvrhlo spustilo úmyselé zavádzanie (manipulovanie s vymyslenými faktami ktoré s udelovaním banov nemali nič spoločné) niektorých účastníkov tejto kauzy čoho dôsledkom bola potupná dehonestácia A(&F). Ileme hrať sa na spravodlivého a byť spavodlivým nie je jedno a to isté.
Souhlasím. Uveď jeden konkrétní příklad vymyšleného faktu u Anriho odpůrců a uveď jeden konkrétní případ podleženého faktu Anriho. Ale podloženého skutečnými příspěvky, ne Anriho manipulací (vytrhávání z kontextu, slovíčkaření, zavádějící poznámky,...)deʒa vy píše:Ileme neviem ako ty ale ja mám za to že operovanie s podloženými faktami a operovanie s vymyslenými faktami je dosť podstatný rozdiel.Ilem píše:Já vidím manipulaci ze strany A(&F)
Mýlíš se, spravedlnost není věcí charakteru, ale pouze názoru. A protože co člověk - to názor, trvám na tom, že obecná spravedlnost neexistuje.deʒa vy píše:Keď že spravodlivosť je vecou len charakteru človeka, nemám najmenší dôvod neveriť ti to čo si k néj napísal.Ilem píše: Spravedlnost neexistuje.
- které moje "manipulace" máš na mysli ??? ...Ilem píše:Já vidím manipulaci ze strany A(&F) ty zase z opačné. Každý má právo na svůj názor. Spravedlnost neexistuje.
... lžeš i v tomto ... navíc oproti tvému tvrzení jsem byl dlouho jediným, kdo zde již od samého počátku kauzy apeloval na Rivala, aby zarazil ty sprosté lži o mě a další manipulace, protože jsem si uvědomoval, že jejich pokračování bude mít těžce negativní dopad na fórum !!! ... proto jsem psal Rivalovi SZ, emaily i zprávy na skype, ve kterých jsem ho na toto nebezpečí upozorňoval ...... tak si tu teď laskavě přestaň vymešlejt kraviny, že "jsem se chtěl očistit i za cenu rozbití fóra" !!! ...Ilem píše:... aby vzniknul dojem, že ty jsi ten ublížený chudák, který musí být za každou cenu (a to i za cenu rozbití fóra) "očištěn". A teď mi napiš, kde jsem lhal.
Omyl hanka, nemôžem potvrdiť tvoje domnienký. Faktom je že tuto kauzu sledujem už od začiatku včetne tých banou pre MIRKA & com.hanka píše: Není to tak, jak říkáš, deza vy, nebyl jsi účastník a tudíž nevíš, jak to probíhalo dále... !