Pyramidy

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Kazalin
Stálý člen
Příspěvky: 35
Registrován: úte 04 dub 2006 8:51
Bydliště: Na Hané
Kontaktovat uživatele:

Pyramidy

Příspěvek od Kazalin »

vlákno čisté - poo.

Ivane, něco podobného jsem četl na pyramidy.cz. Ale pokusy začnou až v zimě :D Kdysi jsem zkoušel dát víno pod pyramidu a bylo dost dobré.
Dokonce jsem jeden krabičák nechal projít varem, dal vychladit, naplnil do lahle a vložil také pod pyramidu. Nikdo si nestěžoval. Ovšem vše musí být v 2. třetině výšky. Na pyramidách je skutečně něco zvláštního.
Kdybychom znali skutečnou podstatu pyramid, tzv. schema zapojení i s krystaly a vším, co v nich má být, to by se asi děly věci. Ale neznáme. Smůla. :(


Hledám, zkoumám,poznávám.
Honza

neznámé pyramidy

Příspěvek od Honza »

Ahojky,
koukám že se v tomto fóru probere vše od zapperu přes rezonanci vody až po pyramidy. Mám jednu metrovou a každé ráno pod ní sednu do křesla, pesan mi skočí pod pravou ruku, koukáme do zahrady, ženuška mi donese kafíčko= relax jak blázen. Co pod ní chodím tak se cítím fajn. Co kdybys založil místnost pro pokec o pyramidách?
Hezký den všem Honza


lajos
Zasloužilý člen
Příspěvky: 2444
Registrován: pát 25 lis 2005 14:32
Bydliště: Liberec
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

piramidy

Příspěvek od lajos »

S piramidou jsem začal v geopatogenních zónách , když tak můžete psát tam. Bylo v televizi že na zahradě měli větší piramidu z trubek a pod tím postel, rychlejí se hojili rány a nevím co ještě.
Možná že pomocí piramidy by se dala jednodušeji upravit voda do Joe cell.
V popisech je přípravek asi 7 trychtýřů na sobě, první a předposlední se připojuje na plus a mínus na krátkou dobu, pak nechají to týden odstát, pak zas připojejí atd.
Již jsem se ptal dříve, ale teď je nás tady víc, v maďarských pokusech mluvili o energetické hladině vody do Joe cell a jmenovalo se to Bóví. Nikde jsem se nedopídil co to je. Prý obyč. voda má 7000 v Joe cell se zvyšuje tato hladina na 50 až 100 000 a prý dosahujou až milion. Možná to bude něco společného se senzibilama.
Tak a máte to, hloubejte.


lajos
Zasloužilý člen
Příspěvky: 2444
Registrován: pát 25 lis 2005 14:32
Bydliště: Liberec
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

psycho

Příspěvek od lajos »

Ten útvar z alobalu leží asi půl roku na poličce, a mrcha se točí ale nemůžu tvrdit že vždy kdy chci já, nevím proč ale najednou se roztočí.
Měřič vitality zkonstruoval a prodává György Egely, má i stupnici, vyhrává ceny na různých světových výstavách. Napsal i tři knihy o zakázaných vynálezech a strojů na volnou energii. Má rozebrané všechny egzistující principy, mám nějaké části z jeho knih, bohužel maďarsky, mohlo by se v tom orientovat jedině podle jmen tvůrců principů a obrázků. Chtěl jsem objednat měřič vitality a jeho poslední knihu ale s poštovným to vycházelo kolem 10 000,- ,tak jsem to zatím oželel.
Vypadá to tak, že většina aktivních přispěvatelů je z podobného líhně.
Mohli by jste trochu víc přiblížit energetizaci vody pomoci pyramidy (Joe cell), popř. jednoduchý nákres prosím? Zrovna se mi sešli zbytky nerez trubek od 22 do 125mm a váhám nad počtem trubek, 4 nebo 5 , co myslíte?
Pro zábavu přidávám obr. a přeloženou tabulku hodnocení.
Pro představu ještě video, co jsem vyhrabal.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


lajos
Zasloužilý člen
Příspěvky: 2444
Registrován: pát 25 lis 2005 14:32
Bydliště: Liberec
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

energetizace

Příspěvek od lajos »

Díky Ivane v jednoduchosti je krása. Člověk hned začíná uvažovat jestli by nestačilo do kyblíku vody dát drátovou pyramidu, mohlo by to být dost účinné. Musím zatáhnout manželku do kontrolního procesu ale nejdřív musím někde koupit siderické kyvadlo (dráty se mi zdají hrubé) na měření.
Nějaké základní info o pyr. a rozměry pro stavbu:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Uživatelský avatar
Kazalin
Stálý člen
Příspěvky: 35
Registrován: úte 04 dub 2006 8:51
Bydliště: Na Hané
Kontaktovat uživatele:

Pyramida, pyramidy.

Příspěvek od Kazalin »

Pro větší přehlednost o pyramidách zde. Dle mého názoru sem také patří, neboť jsou zdrojem free energie, ale zatím víme jen velmi málo jaké, že?
Jdou pod ní brousit žiletky, upravovat voda, víno, nějaká osoba :lol: atp.


Hledám, zkoumám,poznávám.
Honza

Re: Pyramida, pyramidy.

Příspěvek od Honza »

Ahoj všichni příznivci pyramid.
Můj zájem o pyramidy začal před dvěma lety, kdy jsem na Vánoce chytil poctivou angínu i s horečkama. Doktoři antibiotikama odstranili horečky a to bylo vše. Nemohl jsem polykat na silvestra, pak ještě celý leden a možná i únor, kdyby 6.2. nevyšel Blesk. Tam byl článek p. Blažejovského že vyléčil pod pyramidou koně (pak z něj na Nově udělali Cimrmana a dost to shodili). Napsal jsem mu a on mi druhý den zavolal jestli si ji umím udělat a že na angínu stačí 3x 30 min posezení pod ní.
První den se nedělo nic, druhý den jsem byl za blázna celé rodině nu a třetí den mě přestalo bolet v krku a od angín mám klid do dnes.
Tak jsem si řek že na každém šprochu pravdy trochu a začal se o pyramídy trochu zajímat. Ale jako vy všichni, není čas a nejsou lidi!!


Collodi
Stálý člen
Příspěvky: 46
Registrován: pát 14 dub 2006 21:22
Bydliště: Miroslav (u Znojma)
Kontaktovat uživatele:

pyramidy

Příspěvek od Collodi »

No, lidi by byli, ale ten cas...
Ale jak se rika, kdo neco chce tak si na to cas udela-nevim estli se to rika, ale neco mi rika, ze jo :-)))))))

Ja se asi mesic uz venuju telekinezi..
No a jak se tu psalo to s tou pyramidou na jehle, tak se uhodil hrebicek na hlavicku, jak se rika.. :-)))

kazdopadne, pyramidy jsou fakt neco vic nez jen 4 pospojovane trojuhelniky...


Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Kdo nevěří, ať zkusí.

Příspěvek od Iv »

Pokud si chcete trochu udělat legrace z nějaké návštěvy doma,proveďte následující:
Vyrobte si malou pyramidu,třeba z lepenky,aspoň se základnou 30cm.Potom ji položte na zem,pod židličku,kde usadíte návštěvu,ale tak,aby ji dotyčný neviděl.Nasměrujete ji Sever-Jih rovnou stranou.Z vrcholu pyramidy bude proudit enrgie na první čakru hosta,tedy na kostrč.Ten kdo k Vám přijde unavený,tak se ho nezbavíte a bude mluvit a mluvit i do půlnoci,ikdyž vy budete unaveni.Ten host,který přijde odpočatý,tak bude tak nabit energií,že k Vám najednou začne často chodit,ikdyž sám nebude vědet,proč ho to k Vám táhne.Zkuste si to,ale buďte odpočatí,nebo po návštěvě si budete muset na tu židli sednout Vy!!!


Pyramidis

účinky a vlastnosti

Příspěvek od Pyramidis »

Díky tomu, že pyramida má optimální proporce, shro­mažďuje ve svých útrobách životní energii pocházející z hloubky země a okolního prostoru. Energie proudí směrem od základny k vrcholu formou vln o délkách odpovídajících „devíti základním barvám“ vesmíru. Pyramida tuto energii zároveň emituje stěnami do nitra ve všech směrech. Uvedená energie velmi blahodárně půso­bí na člověka a jeho prostředí. Má různé využití. Může posilovat organismus, imunitu, omlazovat, léčit lidi, zvířata a rostliny, zmírňovat bolesti, urychlovat hojení ran, pohmožděnin a popálenin, zajistit zdravé sny, neutralizovat negativní záření vodních toků, energetizovat potravu, nápoje a také vodu určenou k pití, ošetřovat těla a kultury rostlin.

Je potřebné zdůraznit, že v každém, i v malém modelu pyramidy, spolupůsobí (pokud je nám známo) tři druhy energie. Jsou to:

ð energie elektrická - emitovaná vrcholem

ð energie magnetická - záření z bočních stěn

ð energie mentální - tzv. faktor pointingu, polarizovaný na „zeleno“, s mumifikačním účinkem.

Mýtus o tom, že Velkou pyramidu nechal postavit faraón Cheops (Chu-fu), se zdá být dnes již neudržitelný. Uvedená zjištění totiž jasně svědčí o tom, že stavitelé Velké pyramidy museli mít znalosti, před nimiž i dnešní věda bledne závistí. Navíc vůbec nevíme, jaká energie uvnitř této pyramidy vlastně působí. Svým typem totiž odpovídá tomu druhu energie, kterou vysílá lidský mozek například při telepatii a která snad ani nemá elektromagnetickou povahu.

Více se o dozvíte na: http://www.volny.cz/m-musil/str_09.htm
Děkuji za pozornost, fandím pyramidám :-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Starobylá Filosofie

Sine Pyramide nihil sumus-- Bez Pyramidy jsme ničím.
Vim Pyramidis in saxibus quadratis --Síla Pyramidy je v jednotlivých kamenech.
Pyramidis tenet sanguine, sed ratio quoque-- Pyramidu drží pohromadě jak krev tak rozum.
Hodie animi nostri, postridie orbis.-- Dnes naše duše, zítra celý svět.
Mors principium est --Smrt je teprve počátek.
Scientia non est potentia, quae prologum potentia solidum est.-- Vědění není moc, ale jen předehra k moci.
Facies quatro Pyramidis sunt: Velle, Noscere, Audere et Tacere. --Čtyři strany Pyramidy jsou: Přát si, Vědět, Odvážit se a Mlčet.
Ne invoces expellere non possis --Nevyzívej co nemůžeš zvládnout.
Sub Pyramidis umbra sumus --Stojíme ve stínu (ochraně) Pyramidy.
Nox praesidium nostri --Noc je naší ochranou.

Zdroj: http://dcerysatanovy.blog.cz/0605/rceni ... u-v-latine
(Psycho stránka, ale raději volím Aláha, Boha, Jehovu, atd... - Všechny cesty vedou k jednomu cíli, ikdyž se to nemusí jevit na první pohled. PEACE Všem


Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

Zkuste prosím užívat příklady ze života,teorie tady všichni známe!!!!
Učení hrou!!


Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

My se zde, tak jako všeci pyramidáři na webu, bavíme o 4 trojúhelnících vyrobených ať z paíru, dřeva, trubek. Jak vidno, působí pozitivně.
Ale nikdo na širém světě neví pravou podstatu velké cheopsovky, která je z kamenů a nikdo neví, co je pod pískem, nebo dokonce uvnitř.
O víkendu mi jeden mladý klučina říkal zajímavou hypotézu, že ta egyptská je s negativní energií, údajně proto je na tomto světadíle písek a poušť. Vlastně všude, kde jsou staré pyramidy je více méně pustota.
Snad se to někdy dovíme.
Na http://www.osud.cz je článek:
To nejpodstatnější je ale ukryto uvnitř tajných místností. Tým dr. Bernera vypustil do jednoho nově objeveného prostoru dálkově řízeného robota. Tomu se podařilo v několika komorách nafilmovat konstry stovek lidí. Jsou to pozůstatky vylupovačů hrobů, dobrodruhů i amatérských vědců, kteří se stali obětí dokonalého zabezpečovacího systému dávných stavitelů a jejich pastí. Řízený automat nakonec pronikl úzkou šachtou do jedné malé komory. Zde nafilmoval hory pergamenových svitků, popsaných neznámými znaky. Experti zajásali a pokusili se kyborga naprogramovat, aby svým ramenem uchopil několik listin a odnesl je. Jenže v tom okamžiku se stalo něco nepochopitelného. Robot se roztekl obrovským žárem.....


Honza

jen tak

Příspěvek od Honza »

Loni jsem si udělal jen na léto v zahradě pyramidu 3x3 x3m strany.
Působení na organismus bylo intenzivnější jak u té metrové.
Když jsem jednou šel z pod pyramidy do sklepa, běžné žluté žárovkové světlo jsem vnímal modrozeleně. Když jsem se ptal na netu tak jsem dostal odpověď že je to projev velmi nízkého krevního tlaku.
Ležel jsem vždy na lehátku na trávě uvnitř pyramidy. Po několika dnech se mi začal zdravotní stav zhoršovat a opět jsem získal odpověď že dolní třetina pyramidy působí záporně!!!, tak jsem pak lehával 70 cm nad zemí a vše bylo OK (nepravidelně 1x ve dni na 30 min)
V zimě jsem pyramidu zrušil a občas si sednu na 30 min pod tu 1x1x1 m.
Žádné extra zlepšení původních zdrav.problémů nevnímám, ale vše se stabilizovalo, nové obtíže nemám a cítím se fajn. Hlavně již nemusím brát prášky na vysoký tlak ( nyní 130 až 140/ 80 až 89)

Holt něco na těch pyramidách je ale umí i ublížit. Musíte vše brát s rezervou a zkoušet opatrně.


lajos
Zasloužilý člen
Příspěvky: 2444
Registrován: pát 25 lis 2005 14:32
Bydliště: Liberec
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

hypotéza

Příspěvek od lajos »

Klučina kdyby se juknul do Egypta, by zjistil že tam roky neprší, nebo ty kapky se dají spočítat a proto je v Egyptě poušť a proto se zachovali i stavby staré několik tisíc let.


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“