Elabs Vracov

Společenské dění u nás i ve světě.
Anonymní

Elabs Vracov

Příspěvek od Anonymní »

Tenprolhanej podvodnik stavi pyramidu, v jejimz cele bude stat ? To je trestne, ze ?
Kouknete na http://www.elabs.vracov.com/affiliate/



Affiliate karta manažera

Uhrazením registračního poplatku 10.000,-- Kč se stanete naším manažerem. Náplní práce manažera je vyhledávání nových klientů a prodej klientských čipových karet. Každá karta má jedinečné identifikační číslo, kterým se manažer prokazuje při jednání s námi. S manažerskou kartou získáváte 15% provizi za veškeré výrobky, zboží a služby firmy Elabs Vracov zakoupené Vašimi klienty. Za každou klientskou kartu Vám připíšeme na Váš účet 1.500,-- Kč. Tato částka bude připsána ihned po přijetí registračního poplatku Vašeho klienta. Pravost affiliate karty manažera můžete ověřit na telefonní lince 731 495 781. Platnost karty je 12 měsíců od uhrazení poplatku. V případě získání nového klienta můžete zažádat o vystavení klientské karty, nebo si domluvit osobní schůzku s CARD-MAKEREM.



Za každého 10. klienta navíc získáváte bonus ve výši 1.000,-- Kč.

!!! Počet manažerů je omezen !!!


Affiliate karta klienta

Po uhrazení registračního poplatku 3.000,-- Kč získáte klientskou kartu, se kterou získáváte 10% slevu na veškeré výrobky, zboží a služby firmy Elabs Vracov. Za každého dalšího klienta, kterého získáte, se Vám připíše na Váš účet 500 Kč. Tato částka bude připsána ihned po přijetí registračního poplatku Vašeho klienta. Platnost karty je 12 měsíců od uhrazení poplatku. Vždy, když se chcete registrovat, musíte uvést SNM číslo karty Vašeho manažera.

Každý měsíc jsou účty vyplaceny do nuly a uzavřeny. Při překročení výdělku 500.000,-- Kč získáváte navíc zdarma kvalitní notebook a jednu klientskou kartu. Čím více si vyděláte, tím více výhod získáte.

Veškeré informace získáte na e-mailu ElabsVracov@seznam.cz a na telefonu 731 495 781.


Uživatelský avatar
Barbucha
Zasloužilý člen
Příspěvky: 611
Registrován: sob 19 črc 2008 2:10
Bydliště: Praha
Dal: 5 poděkování
Dostal: 61 poděkování

Re: To je mazec, ten podvodnik uz nevi na cem by trhnul prac

Příspěvek od Barbucha »

Elabs Vracov píše: Zajímavé ......www.elabs.vracov.com
Veškeré informace získáte na e-mailu ElabsVracov@seznam.cz a na telefonu 731 495 781.
Akorát by mě zajímalo, když v nedávné době skončil s podnikáním, jak může dělat vše, co vykládá na webu. To jako že na černo? Bylo by zajímavé vědět, kdo a jak mu to může zaplatit, pokud tedy je vůbec co.
Divné jsou některé lidské povahy. :devil:

:bye:


Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
J.K
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: pát 12 led 2007 8:00

Elabs je podvodník, bacha na něj !!!

Příspěvek od J.K »

Nojo, člověče, vem si, že nachytá pár blbečků, kteří mu dají 10 litrů za bezcenou čipovou kartu, jen proto aby pak mohli nahánět další blbečky kteří si ji taky koupí. Pak Ti první blbečci dostanou nějakou provizi, a vychcanej Milánek skoro deset litrů. Prostě pyramida jak sviňa, tohle stojí za zvážení zda na něj nepodat trestní oznámení. Pyramidové finanční hry jsou v této zemi trestným činem ! A tady evidentně nejde o nic víc než o pyramidu.
Mimochodem, pročpak už ten podvodník neprodává kompletní zařízení pro pohon auta na vodu ? A proč už neprodává plynové kotle upravené pro spalování vody ? Už ani ty své MEGy a KEGy nemá v nabídce...
Lidi, otevřete oči, vždyť ten chudák si tady z Váas dělal jen prdel.


J.K.
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Nemyslím že na tom je něco nemravného. Je to běžná pyramida, letadlo, multilevel marketing s lidskou hloupostí. Nemravné je zapojit se. Tím ze sebe každý učiní boží hovádko sotva lezoucí po zemi. Je to síto, v němž se vždy zachytí slabomyslní jedinci bez vlastního logického úsudku. Taková selekce. Náš stát se chová obdobně a nikdo proti němu nezbrojí. Takováto lidská činnost napoví o majiteli mnohem více, než důkladná psychoanalýza. Buďme tolerantní a přejme. Bohužel, lidská hloupost je nekonečná, tudíž obchodníci s počasím a lepšími časy budou vždy nalézat klienty. I tento fakt vypovídá mnohé o lidech kolem. Je velice důležité, že nemusíme dlouze přemýšlet o tom, zdali bychom chtěli toho či onoho člověka za přítele či kamaráda. Proto mají tito lidé nezastupitelné místo ve společnosti. Jako etalon.


Uživatelský avatar
Barbucha
Zasloužilý člen
Příspěvky: 611
Registrován: sob 19 črc 2008 2:10
Bydliště: Praha
Dal: 5 poděkování
Dostal: 61 poděkování

Příspěvek od Barbucha »

jarda ovčák svitavy píše:....... Bohužel, lidská hloupost je nekonečná, ........
Víš, kdyby to byla pouze hloupost, tak by to nebylo zase až tak nejhorší. Všechny tyto systémy však těží z jiné lidské vlastnosti, která nemá s chytrostí a inteligencí nic společného, spíše naopak. Je to lidské chamtivost a touha po bezpracném zisku a vidině mamonu, který dotyčnému přinesou ti druzí. Svého času jsem se jako doprovod jednoho známého zúčastnil prezentace společnosti, tuším EVIAN. Faktem je, že byla naprosto profesionálně připravená a v jejich podání prostě systém neměl chybu. Nevěřili by jste, kolik lidí a převážně s akademickým titulem jim sedlo na lep. A z těch teorií, které člověk vyslechl při obědě, jednomu zůstával rozum stát. Indukovaná psychóza vidiny obrovského mamonu je nakažlivější snad víc nech tyfus.
Myslím, že pokud by šlo o vědomé oklamání slaboduchých, byla by na místě nějaká iniciativa, protože těžit ze slabosti ducha jiných je zavrženíhodné, ale v tomto případě jde především o nachytání člověka na jeho vlastní hamižnost a v tom případě, každý svého štěstí strůjce.


Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Dosažené vzdělání ani akademické tituly nejsou zárukou bystrosti jasné mysli či logického úsudku. O inteligenci, moudrosti či použitelnosti pomlčím. Je zcela jedno, zdali tu piramidu staví lojzík z nemanic nebo generální ředitel pojišťovny , banky nebo .........Jde o to, že cestou vzhůru se generují zisky a pokud má někdo nutkání odevzdat své peníze nějakému zlatokopovi, nic proti. Hamižnost je věčná, již pralidé se rvali o tu nejlepší kost z mamuta.....Dle mého . pokud chybí rozlišovací schopnost, tak je jedno, jestli vám produkt nabídne banka, lojzík z nemanic a nebo důchodový penzijní fond, u kterého je jasné, že vše sežere inflace a zbudou oči pro pláč a zlaté padáky managementu. Pokud nebudou kupci, nebudou prodávající. Příčina a důsledek. Rozhodně bych osobně tyto prevíty postavil ke zdi, ovšem to je můj privátní úhel pohledu. Společnost je materiálně založená a prací si vydělávat peníze není moderní, stejně jako průměrný standart. Hamižnost ve své pokrytecké formě je základem naší společnosti. Schody se zametají shora...............církev jako taková nashromáždila neuvěřitelné majetky. proč asi. Z čeho si staví pojišťovny paláce? Vždy se jedná o nemorální obchod s lidskou nevědomostí.Prodávající však má jiný úhel pohledu. legální či nelegální..... zákony této země mi nepřipadají jako desatero, jímž bych se chtěl řídit. Co se týče mravnosti, ta je obecně poplatná době a jejím žebříčkům hodnot.


lajos
Zasloužilý člen
Příspěvky: 2444
Registrován: pát 25 lis 2005 14:32
Bydliště: Liberec
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Nevíte co vlastně Elabs prodává?


kutil
Zasloužilý člen
Příspěvky: 766
Registrován: pát 25 lis 2005 19:33
Bydliště: Morava
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

podvod

Příspěvek od kutil »

lajos píše:Nevíte co vlastně Elabs prodává?
Ahojky,
tak jeden můj kámoš koupil za 47500,-Kč zařízení na rozklad vody. Vzhledem k té ceně jsem si myslel že se jedná o ten generátorek s LC obvodem a že to rozebere ten litr až 6 litrů vody/hod. jak se Elabs chlubil.
Představte si to mé zděšení když mi generátorek půjčil na otestování!
Žádné hotové dílko které připojíš k vyvíječi a jede to.
Obyčejný generátor pulzů dle Meyera tak jak jsme jej dělali na počátku, enem to vymakal do detailů že si můžete v kterékoliv pozici zafixovat nalezenou frekvenci. A to bylo vše :!: :!: :!:
Když jsem si spočítal procento pravděpodobnosti že naleznu tu pravou rezonanční frekvenci tak mi vyšlo 495 roků- grrrrr
Na dotaz toho mého kámoše co s tím má dělat, tak mu odpověděl že MUSÍ MÍT TRPĚLIVOST :evil: :evil: :evil:
Prostě za drahý peníz prodává sice funkční ale výrobek na NIC :!:
Tolik má zkušenost z Elabsem a to jsem mu fandil a věřil :cry:
H.v.


jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Prodává iluzi, jako každý druhý. Musí být zcela na dně. když takto podniká.


Uživatelský avatar
Barbucha
Zasloužilý člen
Příspěvky: 611
Registrován: sob 19 črc 2008 2:10
Bydliště: Praha
Dal: 5 poděkování
Dostal: 61 poděkování

Příspěvek od Barbucha »

lajos píše:Nevíte co vlastně Elabs prodává?
Stačí se kouknout na jejich web. Ale podle všeho se přejmenovali na Výrobna iluzí s.r.o.


Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
pepo.bn
Zasloužilý člen
Příspěvky: 611
Registrován: úte 17 črc 2007 23:02
Bydliště: Slovensko

,,Smetiari'' .

Příspěvek od pepo.bn »

lajos píše:Nevíte co vlastně Elabs prodává?
Páni zdravím Vás . Podla mňa , vo chvýli keď človek prestane kupovať len tie veci , ktoré nevyhnutne potrebuje k životu samotnému , tak od tohto okamihu sa naivyte v kúpe čohokolvek ,,potrebného'' medze nekladú a to bez rozdielu . S využitím možnosti ,,výhodnéj kúpi alebo prevzatia nepotrebného daru'' to jest čohokolvek ,,potrebného'' sa človek stáva ,,otrokom smeťí na vlastnóm smetisku'' . Určite to poznáte aj Vy sami z vlastnéj skúsenosti , ako funguje fenomén X %-ných zlav , ktorí je mimochodom založení práve na téjto ,,smetiarskéj povahe'' človeka . Takmer každý si povie ,,Však ono sa mi to niekedy zíde a jesť to predsa nepíta'' . No ale ,,popravde'' , skúste si odpovedať na otázku ,,Kedy ?'' . Prezradím Vám , že začiatok odpovede tipického ,,smetiara'' je ,,Raz keď... .'' A u Vás ? PePo


Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
ElabsVracov
Stálý člen
Příspěvky: 57
Registrován: pát 30 pro 2005 13:42
Dostal: 2 poděkování

Nesmysly

Příspěvek od ElabsVracov »

1. Zajímalo by mě kdo si mým jménem založil toto vlákno. Asi mu nějaké registrované ochranné známky nic neříkají.

2. Žádná piramida neexistuje.

3. Zařízení bylo dodáno naprosto správně:
Objednávka která mi přišla: Objednávám tímto jeden kus zařízení dle vaší nabídky na internetu.
Elektronika pro vodíkové vyvíječe - standard za 37 950 Kč.
A přesně to co si zákazník objednal, to dostal.

Přeji hezký den. Než někoho pomluvíte, zjistěte si fakta.


chiq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1546
Registrován: čtv 01 lis 2007 8:41
Bydliště: Trnavský kraj
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

kurňa! 38 litrov! ja beriem 2 stovky... musím s tým niečo urobiť... :roll:


kutil
Zasloužilý člen
Příspěvky: 766
Registrován: pát 25 lis 2005 19:33
Bydliště: Morava
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: Nesmysly

Příspěvek od kutil »

ElabsVracov píše:1. Zajímalo by mě kdo si mým jménem založil toto vlákno. Asi mu nějaké registrované ochranné známky nic neříkají.

2. Žádná piramida neexistuje.

3. Zařízení bylo dodáno naprosto správně:
Objednávka která mi přišla: Objednávám tímto jeden kus zařízení dle vaší nabídky na internetu.
Elektronika pro vodíkové vyvíječe - standard za 37 950 Kč.
A přesně to co si zákazník objednal, to dostal.

Přeji hezký den. Než někoho pomluvíte, zjistěte si fakta.
Milane, Milane,
když jsme se seznámili, tak jsem všemu co říkáš věřil-grrr Fandil sem ti jako svému synovi a ty to víš. Škoda :cry: .
Toto fórum je založeno na objasnění VE a jak na ně vyzrát :!:
Ty jsi naší veliké touhy po VE příšerným způsobem zneužil. Nejen že jsi nikomu z nás neukázal ani jedno zařízení funkční, ale jako obchodník s deštěm prodáváš elektroniku mnohonásobně předraženou podobně jako ČEZ elektřinu. To ti není hanba?
Já vím, dnes se morálka nenosí a proto je mi nejen z tebe, ale z celé této společnosti strašně smutno.
Proto ti nyní přeji do nového roku co nejméně důvěřivých zákazníků a raději ať se ti nedaří. Bude to jedině ve prospěch všech lidí kteří doplácí na nenažranost monopolů a hledají řešení jak důstojně přežít.
H.v.
PS- já vím, ty jen využíváš mezeru v našich blbých zákonech. Ale nevím jak ti to bude milé až někdo stejným způsobem vybabře s tebou


ElabsVracov
Stálý člen
Příspěvky: 57
Registrován: pát 30 pro 2005 13:42
Dostal: 2 poděkování

Předražené???

Příspěvek od ElabsVracov »

Nezdá se mi že jsou mé ceny předražené, dělám za stejné nebo nižší ceny než jakákoli jiná firma, já ceny sestavuju tak že se poptám u konkurence a cenu snížím, tak nevím co na to říct, asi si někdo myslí že vše je zadarmo. Jinak moje činnost je naprosto legální, nic načerno nedělám, vystavuju řádné faktury, řádně odvádím daně a dodržuju přesně zákony tak jak je stát diktuje. Pokud si zákazník něco objedná a nedělá to to co by chtěl, tak má vždy možnost nechat si zařízení upravit, ale vždy zařízení splňuje vše co si zadá.


Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“