Obecné choroby

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: KLM

Příspěvek od poota »

Jako anonymní nemáš na tomto fóru možnost komunikovat s ostatními pomocí soukromých zpráv, tedy SZ. Proto by bylo možná lepší se zaregistrovat.
K MMS: není to lék a také to jako lék nefunguje, tedy nemá to indikace ani kontraindikace. Nemá také žádné vedlejší účinky. Je to jenom prostý a účinný zabiják virů, bakterií, plísní a různého jiného neřádstva. Dokáže spolehlivě rozlišovat, co člověku škodí, a to likviduje. Pokud to člověku neškodí, nechá to být. Snažím se to vysvětlit tak, abys pochopila, že na léky nemá žádný vliv - prostě ho nezajímají. Teprve kdyby třeba svými vedlejšími účinky vytvářely nějaké látky nebo produkty člověku škodící, likvidovalo by tyto produkty. "Vybíravost" MMS je třeba dobře vidět na tom, že rozlišuje mezi přírodním vitaminem C, který považuje za člověku prospěšný, ale umělý, tedy chemicky vytvořený vitamin C, označovaný jako E300, bere jako člověku škodlivý a tudíž ho také bez milosti likviduje. Stará se o nás skutečně velice pečlivě. Takže nejlepší je pokračovat i při braní MMS v braní léků v předepsaném dávkování. Teprve po prokazatelném zlepšení potíží, a nejlépe po konzultaci s lékařem a případných testech, lze dávkování snižovat, případně léky vysadit.
Zdánlivé "vedlejší" účinky MMS, které se mohou projevit jako zvýraznění potíží nebo i objevení nových, jsou většinou pouze příznakem toho, že probíhá likvidace těch špatností. Právě díky tomu se v krvi zvyšují hladiny nejrůznějších toxinů, kterých se tělo potřebuje zbavit. Dokonalé vyčištění těla od všeho špatného nezávisí na schopnosti nebo účinnosti MMS, ale na rychlosti, jakou se tělo dokáže zbavovat vznikajícího odpadu. Případná nevolnost, zvracení nebo průjem jsou pouze signálem, že při čištění vzniklo více odpadu, než může tělo vyloučit přirozenými cestami, a proto reaguje úplně stejně, jako při jiných otravách. Takže to není chybou MMS, ale následek příliš vysokého dávkování. Doporučuji tedy v žádném případě nespěchat, začínat nízkými dávkami a zvyšovat je velice pozvolna, určitě mnohem pomaleji, než by si člověk přál. Při Tvých potížích můžeš počítat se skutečně dlouhodobým užíváním, takže ušetřených pár dnů rozhodně nestojí za třeba i dlouhodobý pocit nevolnosti, tedy v tom lepším případě. Je rozumnější nasadit a držet takové tempo, aby člověk příliš necítil, že se léčí. K nepříjemným pocitům, které se vyskytnou a jsou nutným průvodním jevem, není vůbec nutné, a ani rozumné, přidávat ještě další, které jsou zbytečné.
Zdravím a držím palce - poota


Uživatelský avatar
Ondřej
Zasloužilý člen
Příspěvky: 285
Registrován: pát 22 zář 2006 10:49
Bydliště: j.Mor.
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od Ondřej »

já jen zopakuju, že při zkvalitnění jídelníčku se funkce těla automaticky normalizuje: http://www.sk2.goo.cz


postujuci

Pre KLM o MMS a poste

Příspěvek od postujuci »

Jedna dolezita vec k postu, ktora plati pre kazdeho. Post ma iste pravidla.
Post je specificky sposob, ako sa tvoria spravne podmienky pre detoxikaciu a nastolenie rovnovahy pre samoozdravne procesy v tele. Tak mozno dat telo najrychlejsie doporiadku. Ak ktokolvek z nejakych dovodov (z neznalosti, z neschopnost) nedrzi doporucovany sposob, nesie nasledky. Porusenie aj akehokolvek ineho sposobu, nielen postu prinasa problemy. Mnozstvo precitanej literatury nieje zarukou, ze clovek pozna sposob, ako drzat a ukoncit hladovku spravne.

KMN, ak chcete, aby Vas niekto tahal z pokazeneho postu, mali by ste navstivit forum zamerane na posty. Cukrovka sa neobjavi zo dna na den, dokonca ani z roka na rok, je zvycajne prejavom dlhodobo zlej zivotospravy. Je mozne, ze vdaka postu problem vyplaval na povrch, mala by ste byt rada ze to nebolo neskor.

Ja by som isiel vo Vasom pripade na prelach criev, mozte skusit, ale neviem ako Vam to pomoze. Je to obdoba postu. Prijem stravy najlepsie poradia prave postujuci, ktori si cukrovku postom uspesne liecia, pri zaujme su ochotni poradit.

Jednodnove hladovky su dobre, ale ich ucinok sa prejavi az po niekolkych mesiacoch, roku, u dlhodobejsich postov sa cas rapidne skracuje na dni (s prislusnou reakciou tela). Zda sa, ze Vam hori cas. Mate v tom zmatok. Zla literatura a zle skusenosti cloveka odradia, ale nikto Vas o vhodnosti postu presviecat nebude.

Upozornujem - nekombinovat rozne sposoby liecby. Ak sa rozhodnete pre MMS, drzte MMS. Post drzte az si znova odvazite, ak sa vobec date "poucit", ze post je sposob navodenia samoozdravneho procesu organizmu podobne ako to istym sposobom ale v mensom robi MMS.
Ale ak sa rozhodnete pre post, tak zo vsetkym co k tomu patri, nie ako doteraz.

PS: Carbous - rady od postarov idu pre dobrotu na zobrotu..


Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Tinius

Příspěvek od milda »

Nj, všechno souvisí se vším. Mě občas taky zvoní(píská?) v uších a jsem přesvědčenej, že je to od ledvin.

Příčin může být samozřejmě mnohen víc... ;)

Pískání v uších vyvolává i dlouhodobější nebo nadměrné braní kyseliny salicylové (Acylpyrin).


jarda ovčák svitavy

Tinius

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Pískání v uších..... může to být tlakem, může to byt i ledvinama a nebo z frajeřiny jako u mne. Střelba bez chráničů sluchu....Za blbost se platí.


Návštěvník

Tinius

Příspěvek od Návštěvník »

piskanie v usiach - najcastejsie od obliciek, ci skor "vody" ma byt skor take tenke komarie, ak by to bolo skor o narazovom a intenzivnom az "hucani" tak skor od pecene - "dreva". (vody a dreva preto, ze sa to dotyka systemov, nie organov. Napriklad teda acylpyrin sposobuje potenie, ked sa to prezenie aj potenie je nadmerne a tym padom moze dojst "k poskodeniu telesnych tekutin", jin a napriklad aj esencie uchovavanej v oblickach)


jarda ovčák svitavy

CHOROBY

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Takže bych popojel v obecných chorobách. Statisticky nejčastější úmrtí je oběhový aparát. Srdce, cévy, mozek, mrtvice, infarkt, cukrovka, bércové vředy, hemeroidy a mnoho jiných......
Vše souvisí se stavem potrubí,kterým proudí krev. Jistě že si můžeme do první mrtvice nalhávat, že se nás to netýká, že žijeme zdravě a sportujeme, pijem kořalku, ráno a večer malého ochtlíka, jak káže vizovická bible.... Jezdím za kamarádem do sanatoria v jevíčku. učitel tělocviku a ... učí se mluvit a chodit.Je mu 37 let a a je po mrtvici.
Stav cév a krevního řečiště lze během nedlouhé doby napravit rutinem, jenž je obsažen v routě, od níž se zove a v pohance.
Pohanka se dá jíst,dá se pít pohankový čaj ve směsích i samotný.
Pohanka kvete 30 dní od výsevu, takže si ji na čaj není potíž vypěstovat a nasušit. Obzvláště chutný je čaj z pohanky, meduňky a jablečných slupek.
Pohanku používám jako příkrm místo rýže, jako základ karbanátků i jako součást nádivek.Vaří se velice rychle a je to nejekonomičtější vaření. 5 minut varu, vypnout, přikrýt a nechat dojít. Někomu to nemusí chutnat, dá se sehnat i syntetický rutin, ovšem má velice slabou vstřebatelnot oproti hrsti pohankových zrn či šálku thé.......pohanku lze zasít do truhlíku a za týden si pochutnávat na čerstvém salátu se skvělým účinkem na zdraví.
Je to jediná potravina s tak pronikavým účinkem na lidské zdraví.
přirozeně další alternativa je routa vonná
Žilní nedostatečnost mi zmizela po roční konzumaci pohanky třikrát týdně.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Pálení žáhy - esofagitida

Příspěvek od poota »

V našich příspěvcích, a zřejmě tedy i našich životech, se vyskytuje dost často, tedy daleko častěji, než by nám mohlo být příjemné. Odborně se nazývá esofagitida, a v obecném povědomí je to nepříjemnost, která vzniká překyselením žaludku, potažmo tedy nejspíš ne zcela vhodnou stravou. To je sice pravda, ale bohužel jen zčásti. Při častějším výskytu je příčinou tohoto stavu nejpravděpodobněji brániční kýla, o které lékaři hovoří raději jako o hiátové hernii, která způsobuje esofagitidu refluxní, což je pálení žáhy způsobované částečným vracením žaludečního obsahu do jícnu. Protože je to nepříjemnost velmi rozšířená a její znalost mezi lidem obecným nevalná, přidávám sem PDFko s poměrně názorným vysvětlením.
V ranějších stádiích se to dá zvládnout celkem pohodlně Omeprazolem nebo Nolpazou, v dalších operací zvanou fundoplastika.
Zdravím - poota
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
kutill

Re: Pálení žáhy - esofagitida

Příspěvek od kutill »

poota píše:V našich příspěvcích, a zřejmě tedy i našich životech, se vyskytuje dost často, tedy daleko častěji, než by nám mohlo být příjemné. Odborně se nazývá esofagitida, a v obecném povědomí je to nepříjemnost, která vzniká překyselením žaludku, potažmo tedy nejspíš ne zcela vhodnou stravou. To je sice pravda, ale bohužel jen zčásti.....
Zdravím - poota
Ahojky,
tak sem proštudoval přílohu a dost mi to pokohlo. Přes 20 roků mě trápí reflux a jednou z příčin jsou i kvasinky. To by mě ve snu nenapadlo!
Každý ráno mám "knedlu" v krku, ráno odkašlu a celé den dobrý, tak sem tomu nevěnoval pozornost.
Když sem si udělal první očistnou kůru MMS, tak knedla zmizela a já byl spokojené. Ale jak píše gewo, kvasinky só mrchy a mám je zpět bez ohledu na MMS. Musím na ně nasadit jiné režim :idea: když už vím vo co gou. Pravdou je, že po zmírnění působení kvasinek se mi upravilo i to pálení žáhy- tedy lépe se uzavírá jícen a dráždí mě méně jídel......
Nechtíc si mi pohohl najít cestičku k uzdravení.
Díky H.v.


lena

jak na to KLM

Příspěvek od lena »

nejlepe snad na misto pustu je jist jenom do 16:00 hodin a pote kdyz tak pri velkem hladu hodne pomalu pit tekutiny.
nejlepe voda ci bylinkove caje. po takovych 14 dnech se to zacne uklidnovat a zvykne se na to. telo odboura jedovate latky samo a take se dobre zhubne. muzu to sama potvrdit, vyzkousela jsem hodne, ale zabira toto nejlepe. a neni to zle, nebot jim vsechno. takhle ziskame poradek a nebo lepe receno nase vule timto roste se zdokonaluje a take se citim o hodne lepe.


Si.Pavel
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: sob 03 říj 2009 12:21

Leukémie

Příspěvek od Si.Pavel »

Dorbý den!Chci se zeptat zdejšách znalců!Mám vážně nemocného známého leukémii. Lékaři mu už nedavají moc velkou šanci. Myslíte si, že má smyls používat MMS?Pokuď ano jak! Děkuji


lena

leukemie

Příspěvek od lena »

ahoj Pavle,

nevim jake zde jsou moznosti leukemie s mms,

tvuj znamy at take zacne brat magnesium chlorid = oxid horecnaty

je to jeden nejdulezitejsich mineralu, ktere nase telo potrebuje, aby dobre pracovalo,

uz jsem to zde jednou psala

1 kg - 3 litry vody
na 333g 1 liter vody


smichat dobre a dat do flasky ze skla

denne brat 1 stampelku rano, ale ne primo na lacno, k jidlu ci si dat kafe nebo neco zakousnes, na lacno to zpusobuje lehky prujem, nekdy to ale neskodi. az tak za tyden se to muze zvednou take na vecer a to polovicni davku. rozpousti to kalk ci kamen v tele, ktery se usazuje na spatnych mistech t.j.(kristalizace) a transportuje to zpatky do kosti, tam kde to ma vlastne byt. pote take je prokrveni celeho tela lepsi, chce to trochu trpelivosti a po vyleceni ci zlepseni stavu je dobre to brat i preventivne.

je to take rada nekoho jak s tim zachazet pokud ma nekdo rakovinu, leukemie je druh rakoviny.

zde uvadim link, ale je to v nemcine, kdyz tak je mozne toto prelozit v googlu,

link:

http://home.datacomm.ch/schoeb/dok/magnesium.htm


co jeste chci dodat, neni spatne pit vodu, ktera je vice jak 10 minut varena, prevarena, tato voda ma silnou saci vlastnost, (vysava jedovate latky v tele) a take podporuje jeste vice ucinek magnesia.


hezky den
lena


Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re:lena

Příspěvek od milda »

lena. nechci Tě příliš opravovat, ale nedá mi to něco připodotknout.....

pokud jde o hořčík, dá se bez problémů koupit v lékárně "Magnesii lactici" je to dobře vstřebatelná forma

převařená voda postrádá krystalickou mřížku a je méně vhodná. Lépe by bylo koupit vodu tady: http://filmet.cz/ (cca3kč/litr)

popřípadě pořídit si Reverzní osmózu (cca 2500kč)

chlorid není oxid, jde zřejmě o překlep...


chiq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1546
Registrován: čtv 01 lis 2007 8:41
Bydliště: Trnavský kraj
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: leukemie

Příspěvek od chiq »

...na leuku by som tiež skúsil hydrogénuhličitan sodný (jedlú sódu) a javorový sirup, viď http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1384


Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Leukémie

Příspěvek od milda »

Si.Pavel píše:Dorbý den!Chci se zeptat zdejšách znalců!Mám vážně nemocného známého leukémii. Lékaři mu už nedavají moc velkou šanci. Myslíte si, že má smyls používat MMS?Pokuď ano jak! Děkuji
Pavle,teď vidím, že jsme Ti vlastně vůbec neodpověděli.
Tedy, znalec nejsem, ale MMS užívám nějaký čas, a řekl bych, že určitě ANO. Ale chce to prostudovat tohle fórum a POMALU začít. Dávkování a střídání s vitamínem C je individuální a mění se podle průběhu léčení a očišťování (odchodu odpadu z těla)

Kromě toho existuje víc metod boje proti rakovině (to leukémie je) a je dobré zapojit několik způsobů najednou.


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“