stavba ionizeru pro zdraví

Vše o alternativních zdrojích energie.

Moderátor: rival

Uživatelský avatar
huhu1235
Stálý člen
Příspěvky: 32
Registrován: stř 24 zář 2008 14:30
Bydliště: Blava ne?? :)

Re: stavba ionizeru pro zdraví

Příspěvek od huhu1235 »

A(&F) píše:
A(&F) píše:
kenybalboa píše:kde najdu lepší návod než to co sem navrhnul?
... kdysi jsem ho také stavěl, dle Amára ...
... AR 1979 - č. 3 - str. 103 - článek: "Cukřenka s dobrou náladou" (bylo to totiž postaveno do klasické socialistické plastové "převracecí sachřenky" :lol: ) ...

... Amára tu bohužel nemám, takže snad vypomůže někdo jiný ... ale jinak je to schéma de facto shodné s tím v příloze (z http://www.relic.9cy.com/Pretvaraci/Power_switch.html , kde najdeš i další ;) ) ... v AR jen nebyla ta dounavka na konci ...


PeS: ... kuúúúrňa, ... rok 1979 ... to už je to tak dlouho ??? ... :shock: :shock: ... :D :D :D ...
No tak ja som vyrobil taky ionizer podla tohto navodu, funguje bez problemov, necitim ziaden ozon, aj ked najradsej by som to zmeral ;) istota je istota
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


aNONym
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1477
Registrován: čtv 18 pro 2008 20:43
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Přírodní ionizátor - zaručeně bez ozonu.

Příspěvek od aNONym »

Nedávno jsem dostal dárek a najednou vůbec nechápu, jak jsem zrovna tohle mohl tak dlouho přehlížet. :? Non

"Solná lampa je vynikajícím a silným přírodní ionizátor, který efektivně uvolňuje životodárné záporné ionty. Efekt ionizace vzduchu pomocí soli pochází z fyzikálních a chemických vlastností soli, který byl objeven před mnoha lety. Účinek ionizace solné lampy se zvyšuje zahřátím solného krystalu, pomocí žárovky umístěné uvnitř lampy nebo čajové svíčky. Výsledný efekt ionizace je zlepšení kvality našeho prostředí a ovzduší."

http://www.prirodnileciva.cz/solne-lampy/m-297/


The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Viktor
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: úte 09 bře 2010 19:49

Re: stavba ionizeru pro zdraví

Příspěvek od Viktor »

Ionizer dle Amatérského rádia se dá sehnat jako kte stavebnice i s návodem z časopisu KTE č. 2/97(když zagůglíte). Je to stavebnice č. 312. Při sestavování jsem zjistil, že nepřipájím k desce plošných spojů nic - buď tam nedám ten cín nebo ho tam dám moc a rozleje se k dalšímu spoji, tak jsem to zkusil jako "vrabčí hnízdo" a jde to taky a výsledkem je takový 30 cm dlouhý spletenec na konci tenkým měděným drátkem a blikající doutnavkou. Vzduch už po pár hodinách znatelně lepší, jako někde na venkově.


alro
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: pát 11 lis 2011 10:56
Bydliště: přerov
Dal: 1 poděkování
Dostal: 5 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: stavba ionizeru pro zdraví

Příspěvek od alro »

Konstrukci popisuje hezky lv na svém webu:
http://energieupramene.blogspot.com/201 ... iontu.html


Jedinou konstantou v životě je změna.
dodis
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: úte 08 lis 2011 19:47

Re: stavba ionizeru pro zdraví

Příspěvek od dodis »

a akofunguje ten ionyzer na detoxikaciu tela a organizmu co si date do lavora s vodov nohy a date tam tu spiralu ionyzer ktory ide s pristroja kde je od 1,5 do 2,5 Ampera pridava sa trochu soli kvoly vodivosti takze by to malo s tela dostat von toxiny tazke kovy a odkyslit organizmus trva to 30minut a potom ta voda je strasne spinava su to ty toxiny ...? ma stym niekto nejake skusenosti? funguje to? dakujem za odpovede!!!


CyNETT
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: sob 25 srp 2012 12:56

Re: stavba ionizeru pro zdraví

Příspěvek od CyNETT »

dodis píše:a akofunguje ten ionyzer na detoxikaciu tela a organizmu co si date do lavora s vodov nohy a date tam tu spiralu ionyzer ktory ide s pristroja kde je od 1,5 do 2,5 Ampera pridava sa trochu soli kvoly vodivosti takze by to malo s tela dostat von toxiny tazke kovy a odkyslit organizmus trva to 30minut a potom ta voda je strasne spinava su to ty toxiny ...? ma stym niekto nejake skusenosti? funguje to? dakujem za odpovede!!!
Nefunguje to a je to podvod - bolo o tom aj tusim v PALBE na MARKIZE. To, ze sa voda po pol hodine zakalila bolo sposobene prave chemickou reakciou elektrody a soli - a ako produkt vznikla kalna zlucenina (neviem presne ten chemicky proces). Z tela to neodstranuje absolutne nic, akurat mozno kurie oka na nohach :-) Ludia maju pravo to vratit a vmahat prachy..


Odpovědět

Zpět na „Jak na to...“