Různé druhy očisty

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Uživatelský avatar
sano
Zasloužilý člen
Příspěvky: 942
Registrován: stř 08 úno 2006 23:48
Dostal: 18 poděkování

hladovka

Příspěvek od sano »

Posledné týždne som sa necítil vo svojej koži. Bol som nesvoj, veľa som pracoval, bez viditeľného úspechu. Niečo mi chýbalo ku pohode. Využil som niekoľkodňové voľno, keď som bol v byte sám, a skúsil som 24 hodín nejesť. Naposledy som to skúšal asi pred 15-timi rokmi. Vtedy som vydržal nejesť 3 týždne. Vrátili sa mi okamžite stavy ľahkosti. Nejedol som, nepil a nepociťoval som hlad. Meditoval som. Mnohé problémy, s ktorými som nevedel pohnúť sa začali riešiť. A čo je najdôležitejšie, viem udržať nervy,aj vo vypätých situáciách, na uzde. Som kľudný, vyrovnaný. Zaregistrovala to aj rodina. Takže asi to budem častejšie opakovať. Toto sú moje skromné poznatky.


Jayo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 224
Registrován: sob 31 říj 2009 23:02
Bydliště: Bratislava
Dal: 4 poděkování
Dostal: 95 poděkování

hladovky

Příspěvek od Jayo »

Este je dobre vycistit creva klystirom, potom je pocit lahkosti este vacsi. Zahnivajuce zvysky z potravy intoxifikuju krv a tym padom aj mysel, uz len z toho vidno, ze vacsinu modernych chorob telesnych aj psychickych maju ludia z prezierania sa a z toxickej stravy, ktoru navyse este casto zle pozuju a nahadzu do seba. Navyse sa tohto zlozvyku drzia ako klieste, a hladaju problemy vsade mozne, len nie v tomto. :-)


pepe
Zasloužilý člen
Příspěvky: 693
Registrován: ned 21 říj 2007 23:50

Re: hladovky

Příspěvek od pepe »

Tak tak , len zanedbatelné malé množstvo chorých ludí z ,,civilizovanéj časti sveta" si móže s čistým svädomím povedať ,,Nie som to prasa ktoré bezrozmyslu skrmuje regálove pomie". Každému čo právom patrí . Pepe


Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Uživatelský avatar
Denny
Zasloužilý člen
Příspěvky: 440
Registrován: ned 27 zář 2009 15:24
Bydliště: Bruntálsko
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Různé druhy očisty

Příspěvek od Denny »

Na toto fórum mě přivedla nedůvěra k lékařům. Stavy dušnosti, kterými jsem trpěl, se díky nim stále stupňovaly až po nic neřešící hospitalizace v nemocnici. Proto jsem se začal léčit sám.
MMSko mi způsobovalo těžké průjmy, a tak jsem přicházel na to, že můj problém nejsou pouze různé patogeny, ale především usazeniny v celé trávicí soustavě. Je těžké vyloučit z těla odpad, když právě orgány, které to mají na starost, jsou ucpané a nefunkční.
Přestal jsem s užíváním MMS a rozhodl se, zvládnout těchto 7 kroků k očistě http://www.alternativnileceni.estranky. ... -ke-zdravi které mohu jen doporučit a ujistit, že to opravdu funguje a není to tak náročné, jak by se mohlo zdát. Pročistíte si celé tělo a sami poznáte o kolik vám bude líp. Po té bude jakákoli procedura ,,hračkou".
Velmi podobná a přece jiná očista http://mirda2.atlasweb.cz/ocista%20tela ... organu.htm

Další možností je http://www.zdravi-az.cz/Ocista_tlusteho_streva_02.php kterou vás povede zkušený léčitel. Na jeho stránkách se dočtete vše o očistách těla.

Faktem však je, že očista střeva a žlučových cest představuje nejrychlejší a nejúčinnější způsob, jak se zbavit mnohých chronických zdravotních problémů.
To, že cesta ke zdraví začíná od střev, hlásal řecký lékař Hippokrates již někdy v 5. století před n. l. Od něho také pochází proslulé poučení, že "člověk se rodí zdráv a všechny nemoci do něj vcházejí s jídlem".


Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Uživatelský avatar
Deane
Zasloužilý člen
Příspěvky: 233
Registrován: stř 06 led 2010 14:16
Bydliště: NM Sk.
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Hm.

Příspěvek od Deane »

Veľmi dobrá téma, bolo by super keby mali moderi čas sem premiestniť príspevky ktoré sem patria a nie do iných tém.

Můžete je sem klidně vkopírovat i sami, ale bez "příkras".


Uživatelský avatar
Denny
Zasloužilý člen
Příspěvky: 440
Registrován: ned 27 zář 2009 15:24
Bydliště: Bruntálsko
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Craftův příspěvek - Očista střev

Příspěvek od Denny »

Craft
Stálý člen


Založen: 25.8.2007
Příspěvky: 95
: 14 [Ubrání karmy dočasně pozastaveno]
Bydliště: Severní Morava

PříspěvekZasláno: ne 17 leden 2010 12:03 Předmět: očista střeva Odpovědět na příspěvek
Lidi, očista střev je základ, některé kultury to mají jako běžnou součást hygieny. Nic to není. Zvlášť ti, co trpí úpornýma zácpama by s tím neměli otálet. Znám jednu paní, která má šílené bolesti hlavy a problémy s kůží, užívá silné léky proti bolesti a zkusila i léčitele, ale bez úspěchu. Jak mi to říkala, tak jsem se ji jen náhodou zeptal zda nemá problém se zácpou (divné je, že se ji na to do té doby nikdo neptal) a velmi zdráhavě (stud) odpověděla, že má a vyprazdňuje se pouze jednou týdně, ale výplach střeva si nikdy dělat nebude, tak dále trpí. Takže tady si každý musí vybrat sám.
Dám do parazitů jeden sice dlouhý, ale poučný článek, pochází z evangelia Essenských a ačkoliv jsem ateista je až s podivem, co se tam píše a jak to vše souhlasí.
Naposledy upravil(a) Denny dne úte 19 led 2010 10:26, celkem upraveno 1 x.


Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Uživatelský avatar
Denny
Zasloužilý člen
Příspěvky: 440
Registrován: ned 27 zář 2009 15:24
Bydliště: Bruntálsko
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Přeneseno ze Zdraví a-z

Příspěvek od Denny »

Osobně se domnívám, že pokud jsou klystýry prováděny postupně, to znamená, že nejprve napustím do střeva menší množství tekutiny, cca 0,5 litru a nějakou dobu toto množství zadržím, aby se stolice naředila, dojde po krátké době k odchodu kalů, ze spodní části střeva a zbylý obsah, je také částečně naředěn. Na další pokus napustíte více, cca 0,75 - 1 litr a opět stejný postup, po odchodu kalů znovu napustíte a střevo většinou pojme, celkem snadno, cca 1,5 - 2 litry. Po tomto napuštění zkusíte zmačknout, krátce a opakovaně, oblast slepého střeva a pokud to bude šplouchat, tak se Vám povedlo dostat tekutinu, až k zaústění tenkého střeva, případně i kousek do tenkého střeva, což je známka správně provedeného klystýru. Pak již jenom počkáte na vyprázdnění, které může podle stavu střeva dobíhat i déle než 1 hodinu, čili nedoporučuji odcházet daleko od VC. Celá procedura, by měla trvat minimálně 20 min a tímto pomalým postupem, se protržení střeva docílit nedá, ani v případě vážných nemocí trávicího traktu. Jiná věc je, nesmyslné napuštění velkého množství vody naráz a do plného přicpaného střeva, zde již jde o velice riskantní praktiky a rozhodně nezkoušejte napuštění tlakem, například hadicí od sprchy, to by opravdu mohlo skončit velice špatně. Osobně bych Vám doporučil, alespoň jedenkrát absolvovat výplach asistovaný, hydrocolon a tím si ověřit, jak se moje tělo na to bude tvářit a jaké budou moje pocity. Já osobně neznám jedinou nemoc, které by se nezlepšila, při pravidelné očistě tlustého střeva.
http://www.zdravi-az.cz/Ocista_tlusteho_streva_00.php


Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
1220
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1719
Registrován: úte 09 led 2007 12:49
Bydliště: Praha
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Pro břicho

Příspěvek od 1220 »

obzvášť vhodné cvičení :
http://www.sarpa.cz/cz/clanky/Joga4.htm
Po cca 1/2 ročním cvičení není žádný problém s břichem.Dokonce i zmiňované vyplachování by pak šlo velmi kontrolovaně a v pohodě.
Dokonce ani 30 let po skončení cvičení ne /u mně :roll: / břicho se jenom velmi zakulatilo, ale to už jsme v obezitě ...........a o tom to není ......... :bhead: / Někteří masojedi to ale nechápou ...........
cvičil jsem to asi 4 roky.........
K.


Uživatelský avatar
Denny
Zasloužilý člen
Příspěvky: 440
Registrován: ned 27 zář 2009 15:24
Bydliště: Bruntálsko
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Dennyho jaterní a žlučníkova očista

Příspěvek od Denny »

Jelikož páni dochtóři se honí za penězi a je jim šuma fuk vaše zdraví, dám vám tip jak nepřijít díky tzv. ,,lékařské péči" o důležitý orgán v těle - o váš žlučník. Píšu to po svých bohatých zkušenostech s touto očistou.
Mám jich za sebou již 10 a každému, kdo se k těmto očistám chystá (odhodlá), předem doporučuji "sono" vyšetření žlučníku a jater. Je to bezbolestné a zjistíte při tom, na čem jste. Ony ty kamínky mohou totiž být buď ze zahuštěné žluči a cholesterolu (měkké, poddajné, a teplem rozpustné - ty se na sonu nezobrazí, takže vám doktor řekne, že tam nic nemáte, ale nevěřte mu a pusťte se bez obav do této očisty) a nebo vápenité (ostré a tvrdé, při této očistě by se mohly "šprajcnout" a pěkně vás potrápit. Takové kameny je vhodné předem dlouhodobě rozpouštět roztokem chloridu hořečnatého - což je jiná kapitola).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Potřebujete k tomu Epsomskou sůl - Magnesii Sulfas Heptahydricus (síran hořečnatý heptahydrát MgSO4_7H2O ), obsahující pro tělo velmi potřebný hořčík. Seženete jej v lékárně (pokud si vás jako zákazníka považují, tak vám ho objednají 1 kg asi 300Kč) a nebo v obchodě s chemikáliemi.
- Dobré, ale ne nezbytně nutné jsou tabletky HEPATIL (stimulují játra,uklidňují,léčí) - volně prodejné v Polsku, balení 40ks asi za 100Kč (na 1 kůru potřebujete 8ks tbl.)
- Olivový olej extra panenský 0,5l asi 100Kč, - nejlépe ten z prvního lisu - je sice dražší, ale podstatně chutnější!!!
- 1 - 2 středně velké grepy, nejlépe růžové - asi 20Kč

Den před vlastní kůrou nejezte žádná tučná jídla, pouze vařené cereálie, ovoce, chléb, med, vařené brambory a rýži, zeleninu (žádné máslo ani mléko). Vytvoří se tak větší tlak v játrech, jehož působením dojde k vytlačení více žlučových kaménků. Dobré je pít hodně čisté převařené vody, případně slabý neslazený čaj.
Pro ty co vydrží jen na ovoci, můžu vřele doporučit
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PRVNÍ DEN KÚRY

- Od rána do 14 hodin pijte jen čistou převařenou vodu (případně jablečnou šťávu - zřeďte hodně vodou), alespoň však 2 -3 litry. Čím více zavodníte organismus, tím lépe při vlastní kúře.
- Po druhé hodině odpolední nejezte a nepijte (ti kdo ,,musí" tak jen vodu, max.1/2l). Pokud toto pravidlo porušíte, budete se cítit špatně.

Připravte si roztok soli - 4 lžíce rozmíchejte v 6 dcl vody. Roztok budete popíjet na čtyřikrát, jedna dávka je tedy 1,5 dcl.

12:00 - V poledne poslední jídlo bez tuku !

14:00 - Od této chvíle nic nejíst a ani nepít, až do ukončení procedury
- Vyndejte z lednice olivový olej a grep, aby ,,se zahřáli"

18:00 - Vypijte první hrnek hořké soli (1,5dcl). Ihned si lehněte na záda - a alespoň 15min buďte v klidu
18:30 - začněte pomocí termofóru a horké vody, (el. dečkou) nahřívat pravé podžebří. Kameny se teplem rozpouštějí, tím ubývají na objemu a nejenže půjdou lehčeji ven, ale vyjde jich také více

20:00 - Opakovat to samé co v 18hod. (2 dávka) Časové rozložení kůry je velmi důležité, uvedené časy byste měli dodržovat plus minus deset minut.
Připravte se na průjem. Hořká sůl nejenže roztáhne a znecitliví žlučové cesty, ale také vás jistě pořádně pročistí.

21:30 - Nyní určitě navštivte toaletu ( i kdybyste se měli zpozdit na dávku ve 22:00). Dbejte však na to, abyste se zpozdili max. o 10 minut.
21:50 - Nalijte 150ml olivového oleje do půllitrové nádoby (a připravte si 8tbl.Hepatilu - nemusí být). Do jiného hrnku vymačkejte grep a odstraňte dužinu vidličkou. Šťávu (alespoň 150ml) přilijte do olivového oleje. Uzavřete nádobu víčkem a pořádně ji zatřepejte.

22:00 - Vypijte připravený nápoj z olivového oleje a grepové šťávy ( zapíjejte jím 8 tablet Hepatilu, pokud jej máte). Při pití již seďte na posteli. Dávku vypijte co nejdříve, max. však do 3 minut.

- Po vypití se okamžitě položte na záda, alespoň na 30 minut a buďte v absolutním klidu!
Pokud si nelehnete, mohli byste narušit celou čistící kůru. Čím dříve si lehnete, tím více kaménků opustí vaše tělo. Lehněte si na záda s hlavou mírně zvednutou na polštáři. Krajinu jater (pravé podžebří) stále nahřívejte teplou vodou a nebo zapnutou elektrickou dečku. Udržujte teplo v jaterní oblasti ještě alespoň půl - jednu hodinu. Snažte si představit, co se děje ve vašich játrech. Ucítíte žlučové kaménky, jak se posunují žlučovody. Díky hořké soli vám to nebude působit bolest.
Pokud budete mít v noci pocit žízně, pijte vodu - jen mezi 23 -05 hod.

DRUHÝ DEN KÚRY

6:30 - Vypít hořkou sůl - opakujte jako první den v 18 a 20 hod. (3 dávka)
6:45 - při pocitu žízně pijte čistou vodu

8:30 - Vypít poslední hořkou sůl jako v 6:30 hod (4 dávka)
8:45 - od této doby pijte vodu, ,,co hrdlo ráčí"

Jakmile to bude možné, pak je moc dobré provést klystýr a tím se co nejdříve a co nejvíce zbavit tohoto toxického odpadu ze střev.

O další dvě hodiny později se můžete najíst. Začněte ovocnou šťávou. Za půl hodiny můžete jíst ovoce a za další hodinu můžete sníst běžné (i když lehké) jídlo. U večeře byste se již měli cítit zdrávi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JAK TO FUNGUJE

K trávení tuků je třeba hodně žluči. Jakmile 2 dny žádné nejíte, žluč se nasbírá ve žlučovodech a žlučníku (v množství minimálně 1,5l !).
Hořká sůl roztáhne a znecitliví žlučové kanálky, aby se z nich mohl uvolnit písek.
Jakmile vypijete olej s grepem, veškerá nahromaděná žluč ze žlučníku a žlučovodů doslova vystřelí do střeva, a sebere
s sebou celý kamenolom, počítejte s průjmem. Kaménky plavou a mají různou barvu zelené, hnědé - cholesterol vypadá jako plovoucí smetí – sláma.
Jaterní kůra je bezpečná i u starších lidí nad 70 let. Kamínků mohou být stovky až tisíce – ve žlučovodech – na RTG nezjistitelné – neobsahují vápník. (Na sonu mi dochtór řekl, že mám jen písek, a pak ze mne šly až 4cm šutry!!! BEZ BOLESTI!!!).

První kůra může na několik dní pomoci, ale zbylé kaménky se budou posouvat dopředu a vaše symptomy se mohou vrátit.
Jaterní kůru zopakujte po 2 - 5ti týdnech. Nepouštějte se do jaterní očisty v době nemoci. Někdy na povrchu stolice plavou hnědé krystalky cholesterolu, které se nezformovaly do kamenů. Zbavit se těchto krystalků je stejně důležité jako zbavit se kamenů. Po jaterní kůře se můžete cítit den, dva slabí.

Játra jsou čistá asi po půl roce. Skončíte, když už z vás ,,nic nevychází,,
Když to pak preventivně uděláte co půl roku, nikdy nebudete mít potíže se žlučníkem...

Uvolněním žlučovodů a žlučníku se zlepší činnost jater, odstraní se bolesti kloubů, zad, otoky, malátnost, únava....

Přikládám foto, na kterém je vidět malá část vyloučených ,,kamenů" velikosti hrášků až velkých fazolí (tzv. becoků).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Denny dne pát 08 říj 2010 8:28, celkem upraveno 11 x.


Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Uživatelský avatar
Denny
Zasloužilý člen
Příspěvky: 440
Registrován: ned 27 zář 2009 15:24
Bydliště: Bruntálsko
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Ledviny

Příspěvek od Denny »

A tady je vše o ledvinách a jejich očistě http://karatemikulov.blogspot.com/2009/ ... edvin.html


Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
lena

elixir mladi

Příspěvek od lena »

Elixir mladi - Rozpusteni usazenin ruzneho druhu v celem tele - vapnik, tuky atd.


30 - oloupanych strouzku cesneku
5 - prirodnich neoloupanych citronu, pokrajenych na kousky



Pomaha to pokud mame zanesene nebo suzenene cevy, zily, aktivuje mozek, srdce.
Doporucuje se pit denne snapsova sklenicka.

Cesnek a citrony v mixeru rozmixovat na male kousky, spolu s 1 litrem vody privest k bodu
varu, ihned odstavit, scedit, naplnit do sklenice. Skladovat v chladnu a denne dle libosti pit
pred nebo po hlavnim jidle snapsovou sklenicku.


Jiz po 3 tydnech pocitime prijemne omlazeni a regeneraci celeho tela. Normalizuje se zrak a
sluch. Za 3 tydny uzivani je nutne udelat 1 tyden prestavku a pote dalsi 3 tydny v kure
pokracovat, aby se dostavil spravny uspech.


Tuto jednoduchou, levnou a ucinnou kuru je vhodne opakovat kazdy rok.


Muzeme ocekavat zlepseni spanku a dostaveni se celkoveho prijemneho pocitu.

Dokonce muze byt zamezena operace srdce a take pri paradentoze byl zjisten ten nejlepsi
ucinek.


Uživatelský avatar
Denny
Zasloužilý člen
Příspěvky: 440
Registrován: ned 27 zář 2009 15:24
Bydliště: Bruntálsko
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Za tvé příspěvky

Příspěvek od Denny »

Lenko +1 :good:


Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Uživatelský avatar
Deane
Zasloužilý člen
Příspěvky: 233
Registrován: stř 06 led 2010 14:16
Bydliště: NM Sk.
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: elixir mladi

Příspěvek od Deane »

lena píše:Elixir mladi - Rozpusteni usazenin ruzneho druhu v celem tele - vapnik, tuky atd.
Máš to aj odskúšané? Ak áno, v čom Ti to pomohlo? Ako dlho to vydrží v chladničke? Vypadá to jednoducho, kúpim cesnak a vyskúšam. A mixér z toho neurobí kašu, ktorú nepôjde scediť?


Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Jayo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 224
Registrován: sob 31 říj 2009 23:02
Bydliště: Bratislava
Dal: 4 poděkování
Dostal: 95 poděkování

alt

Příspěvek od Jayo »

Ano, treba cistit crevo, klystyri, sankapraksalana, hladovky, dbat o dobru crevnu mikrofloru, dorovnat deficit latok, bez ktorych telo nebude fungovat, a az po tomto zaklade ma zmysel zbavovat sa parazitov. Ked niekto len supne MMS, niekedy to moze pomoct vyrazne (napriklad ked to zlykviduje kandidu), ale pomerne dost parazitov to prezije a namnozi sa naspat na vhodnej pode. Po hladovke a spravnej zivotosprave ta vhodna poda postupne mizne.
Takze, cely tento proces treba robit systematicky, nasluchat telu, a clovek potom nejak intuitivne citi, kde v ktorych miestach ma este problemy.
Inak za zmienku stoji aj Budwigovej kura, ked je telo zacpate tukmi, zlazy z vnutornym vylucovanim proste nemozu fungovat tak dobre akoby mali, vysledkom su nekvalitne stavy, ktore nemozu dobre stravit ziadnu potravu, a ta potom zivy parazity. Potom sa len clovek cuduje, kolko robi pre zdravu stravu a stale sa citi zle.
Treba to teda robit systematicky, a bohuzial, lekari v tomto casto niesu vobec napomocny, ked chce dobre zarabat, musi proste predavat farmaceuticke lieky.


lena

Re: elixir mladi

Příspěvek od lena »

Deane píše:
lena píše:Elixir mladi - Rozpusteni usazenin ruzneho druhu v celem tele - vapnik, tuky atd.
Máš to aj odskúšané? Ak áno, v čom Ti to pomohlo? Ako dlho to vydrží v chladničke? Vypadá to jednoducho, kúpim cesnak a vyskúšam. A mixér z toho neurobí kašu, ktorú nepôjde scediť?
- muzes to rozmixovat ne uplne na kasi!!!


Musim priznat, jeste jsem to nevyzkousela, ale uz jsem nakoupila a provedu o vikendu.

Jsem take velmi zvedava, ale mam dobry pocit, nebot jsem to nasla na strankach, kde jde o 3 ruzne kury.

1) se jedna o olej, ktery v puse 20 minut kloktame a pote vyplivnem. Tato kura je dobre znama a osvedncena, pochazi nekde z Ruska.

2) kura jak jsem uz popsala, jedna se o ocistu krve, coz neni nikdy spatne

3) kura jak uz zde denny a spol. zminuji, ocista jater, olivovy olej + grep.

Tak si myslim, ze to ma neco do sebe. A jeste chci dodat ze je to stranka, kde se zminuji o prastarych kurach nasich babicek.
A babicky meli dobre zkusenosti. Jedna se o webovou stranku nemeckou, tak jsem to v rychlosti prelozila. Pokud budete mit zajem tak sem muzu dat take link.

mejte se vsichni hezky


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“