O CO SE SNAŽÍTE, HOŠI? JAKÝ JE VÁŠ CÍL?
Bylo ti již několikrát řečeno, jaký bývá náš postoj a o co se snažíme. Dokonce ti to bylo řečeno v několika verzích. Že si to sám překrucuješ a nebo to nechceš slyšet, to je tvůj problém.
Zákon o zachování energie chceš porušit jedině ty. Jde o energii, která napájí mou trpělivost.
Je zajímavé, že se pořád takhle zdržuješ na tomhle fóru, přitom je tu komukoliv jasné, že by ti mělo být líp kdekoliv jinde. Dokonce ti to bylo i navrhnuto, že jsou na internetu jiné kruhy, které by ti mohly neskutečně svědčit víc... Ale o to tady nejde, co? Je mi jasné, o co ti jde, chlapečku. A taky se podle toho zařídím.
Kdybyste alespoň měli nějaké pořádné argumenty... Když vám člověk dá hodnotný argument, přecházíte to, jako kdybyste to nečetli. Chytáte se ptákovin a zásadních argumentů se bojíte jak nahatý v lese, je to tak ubohé a trapné. Když se vás člověk zeptá na hádanku, abyste ukázali ty svoje podělaný znalosti, tak mlčíte. Je to neuvěřitelné, jak se každým dalším příspěvkem ztrapňujete. Pro mě jste totální srabi a navíc víte houbeles, žádný znalosti nemáte. A pokud jich pár máte, neumíte je použít. A tady se, hošánci, ukazuje rozdíl mezi jednoduchýma šprtama k ničemu a těma ostatníma. Neumíte myslet. Jste program, co někdo předprogramoval a podle toho si jedete. Dobře, ono je to vlastně smutné, já se vám nesměju, ale tak prosímvás, jděte se holedbat někam jinam, nejlépe mimo toto fórum. Určitě mi dáte za pravdu, že jsou mnohem (pro vás) lepší fóra. No a jestli ne úplně pryč z tohoto fóra, vyhněte se dlouhým obloukem tomuto vláknu. Platí pro StepanaPepana a Hatlíka.
Jinak Jarin'sovi děkuju za skočení těm holomkům na špek a docílení toho, co je jejich poslání už od začátku: Zdržovat, rozptylovat, plevelit vlákno. Podívejte se na ten hnůj tady!!
Já jsem jim na to kdysi skočil taky, ale taky mě to teď pěkně mrzí.
Já už jim to, co chtějí, nedám. A chtěl bych poprosit vás všechny, abyste těm jejich podělanejm žvástům odolali a neztráceli s nimi čas. O kolik jsme se mohli posunout v různých věcech, místo těch desítek řádků pro ně (= k ničemu). Mrzí mě cena toho času. Jak vašeho, tak mého.
Výslovně vás žádám o naprosté ignorování příspěvků StepanaPepana a Hatlíka. Alespoň teda v tomto vláknu. Nic dobrého z toho nikdy nevzejde.
Nazdar, jdu radši dělat něco pořádnýho.