niekto tu nedávno - myslím, že tento mesiac, vložil príspevok o liečbe vodou, teda skôr link, chcela som si to pozrieť neskôr, a nemôžem ho nájsť

pekný dník všetkým

1220 píše:Držím palce Slávo,Slavek Krepelka píše:Diky Palo, to sou veci. Udelal jsem jednou 19 vloni na podzim a od te doby 4 x 4 dny. Tenhle dopis je docela dobry dloubanec do zeber. +1Palo píše:Co se týče hladovky, tak mi došel opravdu hezký e-mail:Jo, ty klystyry dost pomuzou. Takze od zitrka zase o hladu, aspon nemusim varit
![]()
Ahoj, Slavek.
před xy lety jsem udělal 17 dní , chtělo by to repete
je k tomu krásný web:
http://www.pust.cz/
vlastně nejde jenom o zdraví
Skvělý odkaz, díky.
Kdysi jsem dělal jednodení půst každý týden. Jednak se mi krásně stabilizovala váha a jednak mi bylo fajn.
K.
Máš to v SZNso ci píše:Srdečne zdravím,
prosím pekne, nedá sa mi stiahnuť kniha V. Partykovej - Hladovění, nie je čitateľná. Poradíte mi, ako na to? Ďakujem.
To samé umí i Kotvičník a navíc spoustu dalšího.jarda ovčák píše:...........pokusem bylo zjištěno, že podporuje srdeční tonus, snížuje tlak, snižuje cukr v krvi a podporuje peristaltiku střev.......
Ten význam bude hlubší, páč nejstaršímu synkovi pomáhá hard chili umravnit srdeční arytmii. Bohužel, pouze v den užití.
Je buřt, jestli to polknete v tobolce nebo vv jídle, ovšem v tobolce to je pouze pro odolné jedince, těm neodolným to pocuchá zažívání a zkrentí báchor....bacha na vředy v žaloudku, tam to skrze prokrvovací účinek smrdí průserem...Rozhodně to má vliv na produkci neurotransmiterů. Dle mého stabilizuje a harmonizuje.