Edit: [110206/2333] ... Akorde, tímto jsi se dopustil několikanásobného (navíc již poněkolikáté) hrubého porušení chování člena administrace na vnějším fóru (mimo oblast určenou pro moderátory) ...
... dobrá, chceš to probírat veřejně, máš to mít !!! ... podávám tímto Rivalovi návrh na odejmutí Tvých VEŠKERÝCH MODERÁTORSKÝCH PRÁV (délku trvání trestu ponechám na něm) ... a pokud budeš i nadále veřejně cíleně diskreditovat činnost ostatních členů administrace (jakýmkoliv způsobem), popř. vyvolávat dohady o nefunkčnosti fóra, tak si k tomu můžeš ještě vysloužit i BAN !!! ... A. ...
---------------------------------------------------
No a co kontroluju, tak pred chvílí meli v moderátorském vláknu práva Rival a AaF, a teď je tam mají všichni. Tož asi tak. Proč bych si takové historky vymýšlel, nejsu cvok jako nekterí, jen me to obírá o čas.
... Akorde, netrpíš náhodou nějakou schýzou ??? ...
... v moderátorském vlákně mají odjakživa všichni moderátoři !!! ... vždyť Ti tam třeba před několika dny nechal v tvém příspěvku vzkaz Iv (což by bez moderátorských práv šlo asi těžko ...
) ... a Ty sám jsi tam dneska skrz příspěvky jiných docela hezky vytapetoval touto barvičkou ...
...
1. Protestuju proti smyšlené a nedostatečne oduvodnené formulaci CÍLENÉ DISKREDITACE. Nedelám to, je to falešné obvinení. Pouze reaguju na prehnané a urážlivé reakce jiných členu.
2. Čekám od Vás omluvu za narčení z duševní poruchy. Jsem duševne zdravý a delat psychiatra Vám neprísluší.
Já jsem napsal, že jsem tam videl jednou pouze 2 moderátory, a pak všechny, co mi dalo duvod pochybovat o tom, jak to vlastne má být. Zbytek je logický dusledek. Také muže jít o technickou poruchu na kterékoliv strane včetne magnetického vlákna, a ne duševní, pane, máte Vy a Vaši spríznenci pro své výroky velmi slabou rezervu, a radši uprednostňujete urážky. Podle tohoto i hodnotím Vaše chování.
3.Nejsem si vedomý žádného hrubého porušení pravidel fóra a nebyl jsem na tohle dosud upozornený žádným z vedoucích moderátoru, krome Vás teď. Nikdy jsem dosud žádné oduvodnení hrubého porušení pravidel neobdržel, dokonce i Vaše formulace je ješte nedorešená, protože, má cílená diskreditace proste není pravdivá, je to čiste Váš výmysl, zlobte se, nebo ne.
4. Už mluvíte o trestu, a není pritom vubec jasné, zda bude oduvodnený, to je pane další urážka, a naopak Vaše cílená činnost s nedostatkem sebereflexe. Proč nerešíte a naopak osobní útoky smerující naopak na mne, to já považuju za cílenou diskreditaci od Vás. Až bude zde jeden metr, tak bude i slušná diskuse, takhle to chodí na fórech i jinde, a nemám s tím nikdy problém. Pri svých názorech na jiné se velmi často schováváte jeden za druhého, a to, co zde hledáte, individuality, máte velké potíže respektovat. Myslíte, že mi tím poškodíte, nebo pomužete čtenárum, když mi zrušíte prístup? Vy mne chcete porovnávat s nekým jako MFAAA, nebo dalšíma? Co ten odpad, co jsem musel od nekterých diskutujících snášet a prehlížet, ten Vám nevadí? To jste Vy nemusel, pane, a asi si nevzpomínáte. Vám proste z mého pohledu chybí patričná slušnost a nadhled na rešení jakýchkoli problému.
5. Napíšu ješte totéž co adamovi, který se podezrele rozplývá nad mou údajnou zbabelostí. Je velmi pravdepodobné, že príspevky s nickem Akord by žádný zbabelec napsat nedokázal. Drtivá vetšina z nich má čiste vecný charakter a statistice jsem v počtu na prvním míste. Zdá se Vám v porádku, že neumíte reagovat korektne a slušne na príspevek, který Vám prijde problematický? Že prispíváte k chodu fóra v mnohých oblastech méne, než já? Prosim, mužete mne vystrídat, jsem poslední, komu by to chybelo.
6. Co tak udelat konečne porádek, a namísto mé diskvalifikace napsat, kdo je který nick, nebo kdo používal více nicku?
Tady začnete, a pak uvidíte, kdo má a kdo nemá zájem na diskreditaci, zatím jednáte velmi povrchne.
To snad za ty mé 3 ružové rádky stojí, ne?
Záverem jsem byl moderátorem uprozornený v SZ, že pokud v zamčeném vláknu
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 0798#80798 neco zmením, tak, že to bude považováno za hrubé porušení.
No a ptám se, jak tam mám neco zmenit, pokud tam zjevne nemám moderátorský prístup, a je to i zamčeno, proč ta obava? Povedené. Nad slušností vládne paranoja.
Aha-vlastne jsem asi správne nepochopil, možná byl myšlený muj vlastní text. To se také ješte nestalo, že bych otočil jeho smysl, nanejvýš upresňuju formulaci.
Ale ta schizofrenie je dobrý nápad. Je nad slunce jasné, že tady existovali schizofrenní nicky, a možná ješte existují - jedna osoba více nicku. Tohle rešte a vyslovte jim návrh na BAN verejne jako mne. Byl bych moc zvedavý, kdo má zde čistý štít.
No a jedna z oblíbených Nohavicovek:
NA VIRTUALLY !
Vítej příteli na internetu
V zemi blogů diskusí a četů
Na tribuně nejchytřejších hlav
Zmáčkni enter a dobře se bav
Mudrlantů je tu stejně jako volů
Všichni sedí u jednoho stolu
Tváře zakrývá jim jejich nick
Každý druhý darebák a podvodník
Zblízka i zdáli
Na Virtually