jarda ovčák svitavy píše:Pekárnu si kup. Doporučuji pouze eta harmony. Prošla nejen mnoha testy veřejnými, ale i mým již tříletým každodenním hoblováním......Je to veselá věc a jak si zvykneš na svůj teplý chleba z pekárny, budeš ztracen.
K chlebíčku pár utopenců a růžové brýle máš na nose, ani nevíš jak.......
...vidím , že jdu správnou cestou....pekárnu mám asi 8 let....jmenuje se Béda pekař....či tak nějak....vynikající,,,,návštěvy u mě doma nejdřív snědí domácí chlebíček.....je zajímavý...maso je nezajímá,,,,
....no a k tomuto chlebu....ty utopence....zajímavé je, že utopenec je utopencem....furt stejnej...ale ta cibule a paprika....čerstvá...je po ultrazvukování perfekt ..jako čerstvá....ale naložená....
...no a jeden recept ....jestli nemáte rádi olivový olej, tak nečtěte....do ultrazvuk čističky naleju po spodní rysku oliva olej....a mám chuť na topinku......tak rozetřu česnek se solí....potřu ...silnější vrstvu....1 krajíček a druhej přiklopím....musí se dělat vždy sudý počet topinek...no a pustim vibrace....na 6 minut....delší čas přístroj nemá....pak to vyndáte...okapete a na teflon panvi jen ohřejete....žádný pálení aby prskal olej....do topinek se muže vložit plátek sýra....nebo klobásky....to je na vás,,,,,...k tomu doporučuju pivo......
.....si teď představuju Jardu Ovčáka.....zdraví martin11
....ačkoli jsem nějaká rozhozená chřipkou...myslím na vás....
...hlavně na ty naše příznivce....kteří mají potřebu lichého počtu topinek...
...sice jsem to nezkoučela....já vždycky sudý pořet...moje norma je 6...
...tak....
...1 slovy jednu topinku vyrobíte tak, že postupujete stejně jako u sudého počtu...jen ukrojíte lichý počet...tj 1 krajíček....potřete ho ..poloviční vrstvou česneku se solí...a....překrojíte na půl...tyto 2 poloviny překlopením na sebe získáte plnohodnotnou topinku...včetně náplně ...a to dle vzorce 1/2 +1/2 = 2/2...po úspěšné matematické operaci dojdete k číslu 1...takže i teoreticky to vychází....
...tím vznikne 1 ks liché topinky...další postup je stejný....Karkulka červená...moudrá
p.s. ..pracuji na simulátoru výroby topinek...velmi podobné přístroji zvané Vochrustidlo....pokud nezjistím rozpory v zákonech...a keď budú politikové konať tak ak majů...tak vynález zverejním...aaafm

... věřím, že se " TO " povede ......