Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Slávek Krepelka

Příspěvek od Slavek Krepelka »

klucka píše:Tu v boxovárne sa neplevelí ....
:enaughty: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 6296#86296 :bye:

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
klucka
Starší člen

Re: Slávek Krepelka

Příspěvek od klucka »

Slavek Krepelka píše:
klucka píše:Tu v boxovárne sa neplevelí ....
:enaughty: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 6296#86296 :bye:
No toto mi niečo pripomína...že ste si tam do mna kopali? Ale tvoju snahu beriem ale si zabudol že už nieje komunizmus !
Pani učitelka klucka mi robí zlééé,
a čo ti robí?
nevím...
Proste jsem sám a tak plácam a kecám dokola.... :bhead: :bhead: :bhead: :bhead: :bhead: :bhead: :bhead: :bhead: :bhead:

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Dodatek k BANu ...

Příspěvek od A(&F) »

... jelikož tento den proběhl velmi podivně, především potom kolem čtrnácté hodiny (kdy tu došlo k podivným proměnám nicků a avatarů, s následnými nepatřičnými komentáři ze strany zabanovaných), dodávám ještě toto ...

- rozhodnutí zrušit současný BAN ponechávám na Rivalovi, až zkontroluje dnešní historii smazaných příspěvků včetně jejich IP adres ... a dalších příznaků ...
- kluckovi ... i Kluckovi alias 2222 ... doporučuji, aby zdrželi další nepatřičných komentářů ... oba jste již svými příspěvky porušili BAN ... i to, že rozhodnutí moderátora se veřejně nijak nekomentuje ... o vašem použitém slovníku nemá smysl vůbec polemizovat ... při každém dalším porušení dostanete další souběžný BAN s osvědčeným pravidlem násobením doby trvání dvěmi ...
- vzhledem k faktu, že toho bylo již několikrát zneužito, platí od této chvíle, že: Pokud někdo pozmění svůj nick na velmi podobný jinému zdejšímu registrovanému nicku, popř. použije-li shodný či téměř shodný avatar k již zde používanému, bude okamžitě odstaven ...

... A(&F) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
klucka
Starší člen

A(&F)

Příspěvek od klucka »

Vieš chrustik chcel som si to s tebov vyjasnit cez sz ale ...týmto si len potvrdil moje slová ! A u mi nestojíš ani o zakopnutie o teba ! Ty by si nemal byt MODERáTOR nakolko niesi nestranný a posmievaš sa ...to robia malé deti ale nechám nech sa vyjadrí RIVAL....Pekný večer prajem :baby: A ked ti to mám napísat takto !!!!..Ked si asi slepí kto sa začal do mna obúvat a potom si sa pridal aj ty lebo si si potreboval tiež kopnut !!!!! Teba by som nedal ani za vyberača lístkov v detckom parku nie to ešte ako moderátora !!!!!!! Hanba ti !!!!!!!!!

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: A(&F)

Příspěvek od A(&F) »

klucka píše:Vieš chrustik chcel som si to s tebov vyjasnit cez sz ale ...týmto si len potvrdil moje slová ! A u mi nestojíš ani o zakopnutie o teba ! Ty by si nemal byt MODERáTOR nakolko niesi nestranný a posmievaš sa ...to robia malé deti ale nechám nech sa vyjadrí RIVAL....Pekný večer prajem :baby: A ked ti to mám napísat takto !!!!..Ked si asi slepí kto sa začal do mna obúvat a potom si sa pridal aj ty lebo si si potreboval tiež kopnut !!!!! Teba by som nedal ani za vyberača lístkov v detckom parku nie to ešte ako moderátora !!!!!!! Hanba ti !!!!!!!!!
... uživateli "klucka" je za porušení stávajícího dočasného BANu udělen další souběžný 1 denní BAN ... A(&F) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
klucka
Starší člen

Příspěvek od klucka »

A(&F) píše:
klucka píše:Vieš chrustik chcel som si to s tebov vyjasnit cez sz ale ...týmto si len potvrdil moje slová ! A u mi nestojíš ani o zakopnutie o teba ! Ty by si nemal byt MODERáTOR nakolko niesi nestranný a posmievaš sa ...to robia malé deti ale nechám nech sa vyjadrí RIVAL....Pekný večer prajem :baby: A ked ti to mám napísat takto !!!!..Ked si asi slepí kto sa začal do mna obúvat a potom si sa pridal aj ty lebo si si potreboval tiež kopnut !!!!! Teba by som nedal ani za vyberača lístkov v detckom parku nie to ešte ako moderátora !!!!!!! Hanba ti !!!!!!!!!
... uživateli "klucka" je za porušení stávajícího dočasného BANu udělen další souběžný 1 denní BAN ... A(&F) ...
A(&F)Ty si proste úbožiak, ktorý má komplexi !!!!!!!!! Daj sa liečit primitýv !!!!!!!! Bodaj ten tvoj kurací mozog by chcel zhnit ! Videl som vela primitývov ALE TY SI KRáLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vždy hladaj cestu ako sa to dá... a nie ako sa to nedá !
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

klucka píše:
A(&F) píše:
A(&F)Ty si proste úbožiak, ktorý má komplexi !!!!!!!!! Daj sa liečit primitýv !!!!!!!! Bodaj ten tvoj kurací mozog by chcel zhnit ! Videl som vela primitývov ALE TY SI KRáLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

... 6 dní ... třetí porušení podmínek BANu + podruhé invektiva ... (1x2x2 + 1x2) ... A(&F) ...

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Práce moderátorů

Příspěvek od rival »

Pokud má kdokoliv výhrady k práci moderátora a cítí se poškozen, nechť mne obratem kontaktuje pomocí SZ. Rozhodně nedoporučuji si to s moderátorem takzvaně veřejně "rozdat" a jakkoliv jej urážet. Již jen z těchto důvodů byl udělen dočasný ban uživatelům klucka a 2222.

rival - živý člověk - suverén
rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Ještě doplnění

Příspěvek od rival »

Jsem nyní v písemném kontaktu s Kluckou a řeším i jeho stížnost...

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Práce moderátorů

Příspěvek od Akord »

Rival píše:Pokud má kdokoliv výhrady k práci moderátora a cítí se poškozen, nechť mne obratem kontaktuje pomocí SZ. Rozhodně nedoporučuji si to s moderátorem takzvaně veřejně "rozdat" a jakkoliv jej urážet. Již jen z těchto důvodů byl udělen dočasný ban uživatelům klucka a 2222.
Musím podotknout, že na muj problém jsi reagoval s nekolikatýdenním zpoždením, když už to pomalu nebylo aktuální a vyšumelo, nebo vubec. Respektuju také objektivní príčiny. První ochotu po dlouhém čase jsem zaznamenal v prípade Slávkových invektiv na moji adresu, ale ani za pár dní jak videt mu plevelení na sobe nevadí, jenom na druhých:
Milý Anri - konečně
+1 stejně jako od Petra (Půty) a tohle místo svatozáře na kterou tu není panďuláček, a to za trpělivost, kterou bych v sobě určitě nenašel. Nechtěl jsem se do toho motat a jenom tím rozfoukávat tenhle plamínek. Pokud tento "Klůckův" "seriál" někomu nevysvětlí, že neodporování a neodpovídání takovým jedincům jako je charakter, který stojí za všemi těmito československými nicky, někdy může fungovat a že dají pokoj, pak nevím co. Tady nejde o nic jiného než o záměrné nabourávání činnosti fóra. Proto vidím jako nezbytné pro seriózní činnost fóra tyto seriály spamu zarážet s prvním spamovým, zcela bezpředmětným příspěvkem na kterémkoliv vlákně, jinak moderátoři ztráví zbytek života rozumným odpovídáním na nesmyslné příspěvky. Tyhle animálnosti se dají efektivně řešit jenom plácačkou na mouchy. S laskavým pozdravem, Slávek.

Stále se jedná o pomlouvání a snahu o privlastnení verejného MY. Tady bych navrhl ban také, pokud to nemají být ty povestné 2 metry. Reším to verejne proto, protože (nejenom) Slávkovo pomlouvání trvá neskutečne dlouho vuči prípadum, na které jiní moderátori reagují spíše emocí, než vecne, nebo, pokud je to na správné strane, tak vubec. Je treba nahlas ríct, že ten, kdo jiného narkne z rozbíjení fóra delá totéž.
Ale pokud jsou tady jiné chute, tak se radši nepletu do remesla. Snad jsem jenom trochu zvedavý, jak tohle muže dopadnout.

rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rival »

Na letošním jarním srazu se dohodlo, že se bude více moderovat a důrazně potírat urážení a osobní výpady. Ono to chvilku potrvá než se to na fóru zažije, ale ono to půjde. Také nemám rád dva různé metry...

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Akord píše:Stále se jedná o pomlouvání .............. jak tohle může dopadnout.
... Akorde, konkrétně ty jsi mne stál neuvěřitelnou hromadu času díky nedodržování pravidel slušného chování, ignorování rozhodnutí moderátora a svými následnými naschvály ... myslím, že zrovna ty by ses k těmto tématům neměl vůbec vyjadřovat ... alespoň ne do té doby, dokud se řádně neomluvíš ostatním diskutujícím za to, jak jsi se v inkriminovaný víkend choval ve vlákně MM2 ... tak asi tak ... howg ... A. ...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Akord píše: První ochotu po dlouhém čase jsem zaznamenal v prípade Slávkových invektiv na moji adresu, ale ani za pár dní jak videt mu plevelení na sobe nevadí, jenom na druhých:
Milý Anri - konečně
+1 stejně jako od Petra (Půty) a tohle místo svatozáře na kterou tu není panďuláček, a to za trpělivost, kterou bych v sobě určitě nenašel. Nechtěl jsem se do toho motat a jenom tím rozfoukávat tenhle plamínek. Pokud tento "Klůckův" "seriál" někomu nevysvětlí, že neodporování a neodpovídání takovým jedincům jako je charakter, který stojí za všemi těmito československými nicky, někdy může fungovat a že dají pokoj, pak nevím co. Tady nejde o nic jiného než o záměrné nabourávání činnosti fóra. Proto vidím jako nezbytné pro seriózní činnost fóra tyto seriály spamu zarážet s prvním spamovým, zcela bezpředmětným příspěvkem na kterémkoliv vlákně, jinak moderátoři ztráví zbytek života rozumným odpovídáním na nesmyslné příspěvky. Tyhle animálnosti se dají efektivně řešit jenom plácačkou na mouchy. S laskavým pozdravem, Slávek.

Stále se jedná o pomlouvání a snahu o privlastnení verejného MY. Tady bych navrhl ban také, pokud to nemají být ty povestné 2 metry. Reším to verejne proto, protože (nejenom) Slávkovo pomlouvání trvá neskutečne dlouho vuči prípadum, na které jiní moderátori reagují spíše emocí, než vecne, nebo, pokud je to na správné strane, tak vubec. Je treba nahlas ríct, že ten, kdo jiného narkne z rozbíjení fóra delá totéž.
Ale pokud jsou tady jiné chute, tak se radši nepletu do remesla. Snad jsem jenom trochu zvedavý, jak tohle muže dopadnout.
Dobrý den pane Akord,

Opoměl jste zde uvést, že na rozdíl od Vás a výše jmenovaných jsem já zatím dostal napomenutí za tu dobu co zde jsem jenom dvakrát, jednou of Anriho a jednou mi Rival umázl mých pár slov k Vám. V obou případech jsem jejich rozhodnutí s okamžitou platností respektoval a to bez jakéhokoliv odmlouvání a dal jim zapravdu a hodlám v tom i pokračovat.

Dále mohu podotknout, že na rozdíl od Vás si ani nestěžuji, pokud mi někdo přistrčí něco vysloveně urážlivého a už vůbec se neurážím kvůli kdejaké negativně znějící připomínce k mým příspěvkům, protože bych se obával, že by ze mne brzy zbyl jenom palec od levé nohy.

Dále jste se vyjádřil k mé maličkosti, že zde někde spamuji. Jelikož si tohoto prohřešku nejsem vědom, dovolil bych si Vás požádat o odkaz a buďte ujištěn, že svůj spamový příspěvek buďto vymažu, nebo alespoň zaktualizuju při nejbližší příležitosti.

Pokud máte za spam můj výše citovaný příspěvek, dovolil bych si Vám připomenout, že jsem ho zařadil zde, do Boxovárny, která je pokud vím ještě stále vyhražena osobním interakcím za účelem neplevelení tématických vláken. Dále obsahuje můj, podle mne velice funkční návrh na odstraňování spamu od kohokoliv, tedy i ode mne, pokud k němu někdy dojde, čímž se tento můj příspěvek podle mne nekvalifikuje jako spam ze dvou dobrých důvodů. Pokud se mýlím, budu velice vděčný kterémukoliv moderátorovi, který má nad boxovárnou autoritu, za vysvětlení posice ze které se jako spam jeví, abych se mohl pro příště podobného incidentu vyvarovat a pokud za něj budu banován, buďte zase ujištěn pane Akord, že ban dodržím a nebudu se s hostiteli dohadovat, protože takové jednání považuji za velice neslušné, neušlechtilé, protispolečenské a neproduktivní.

:pivko: Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Příspěvek od adam.benda »

Akord píše:Stále se jedná o pomlouvání a snahu o privlastnení verejného MY. Tady bych navrhl ban také, pokud to nemají být ty povestné 2 metry. Reším to verejne proto, protože (nejenom) Slávkovo pomlouvání trvá neskutečne dlouho vuči prípadum, na které jiní moderátori reagují spíše emocí, než vecne, nebo, pokud je to na správné strane, tak vubec. Je treba nahlas ríct, že ten, kdo jiného narkne z rozbíjení fóra delá totéž.
Nejsem sice moderátor přímo tohoto vlákna, ale rád bych se vyjádřil,
že návrh BANu na Slávka za řečený příspěvek se mi jeví jako naprosto nesmyslný. Naopak, Slávkovi za toto vyjádření děkuji a ve velké míře mu dávám za pravdu. Bylo k věci a obsahově není až tak daleko od toho, o čem jsme mluvili na jarním sraze.

Pane Akord, přivlastnění veřejného MY? Ale samozřejmě! Rival + moderátoři chtějí (chceme) mít fórum v určitém ražení, s určitými základními myšlenkovými přístupy. Mají na to plné právo, protože to fórum drží na nohách. Proto fórum bude fungovat podle tohoto MY a ostatní by měli mít dost chápavosti na to, aby se buďto naladili na podobnou vlnu, nebo naší vlnu alespoň akceptovali. Ti, kdo nechtějí udělat ani jedno z tohoto, zde pravděpodobně nepřinesou nic dobrého ani sobě, ani nám. Pokud s tím nesouhlasíte, můžete to říct, což jste udělal už nesčetněkrát, ale je to asi tak všechno, co s tím můžete udělat.

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

K moderátorům

Příspěvek od NAVAR »

Osobně jsešm takového názoru že byť se s moderátory znám, tak bych si v žádném případě nedovolil ani ceknout pokud bych měl dostat ban za neslušné chování atd.
Je to jenom už o elementární slušnosti a úctě k práci moderátorů.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“