klucka píše:Tu v boxovárne sa neplevelí ....

No toto mi niečo pripomína...že ste si tam do mna kopali? Ale tvoju snahu beriem ale si zabudol že už nieje komunizmus !Slavek Krepelka píše:klucka píše:Tu v boxovárne sa neplevelí ....http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 6296#86296
... uživateli "klucka" je za porušení stávajícího dočasného BANu udělen další souběžný 1 denní BAN ... A(&F) ...klucka píše:Vieš chrustik chcel som si to s tebov vyjasnit cez sz ale ...týmto si len potvrdil moje slová ! A u mi nestojíš ani o zakopnutie o teba ! Ty by si nemal byt MODERáTOR nakolko niesi nestranný a posmievaš sa ...to robia malé deti ale nechám nech sa vyjadrí RIVAL....Pekný večer prajemA ked ti to mám napísat takto !!!!..Ked si asi slepí kto sa začal do mna obúvat a potom si sa pridal aj ty lebo si si potreboval tiež kopnut !!!!! Teba by som nedal ani za vyberača lístkov v detckom parku nie to ešte ako moderátora !!!!!!! Hanba ti !!!!!!!!!
A(&F)Ty si proste úbožiak, ktorý má komplexi !!!!!!!!! Daj sa liečit primitýv !!!!!!!! Bodaj ten tvoj kurací mozog by chcel zhnit ! Videl som vela primitývov ALE TY SI KRáLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A(&F) píše:... uživateli "klucka" je za porušení stávajícího dočasného BANu udělen další souběžný 1 denní BAN ... A(&F) ...klucka píše:Vieš chrustik chcel som si to s tebov vyjasnit cez sz ale ...týmto si len potvrdil moje slová ! A u mi nestojíš ani o zakopnutie o teba ! Ty by si nemal byt MODERáTOR nakolko niesi nestranný a posmievaš sa ...to robia malé deti ale nechám nech sa vyjadrí RIVAL....Pekný večer prajemA ked ti to mám napísat takto !!!!..Ked si asi slepí kto sa začal do mna obúvat a potom si sa pridal aj ty lebo si si potreboval tiež kopnut !!!!! Teba by som nedal ani za vyberača lístkov v detckom parku nie to ešte ako moderátora !!!!!!! Hanba ti !!!!!!!!!
klucka píše:A(&F)Ty si proste úbožiak, ktorý má komplexi !!!!!!!!! Daj sa liečit primitýv !!!!!!!! Bodaj ten tvoj kurací mozog by chcel zhnit ! Videl som vela primitývov ALE TY SI KRáLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A(&F) píše:... uživateli "klucka" je za porušení stávajícího dočasného BANu udělen další souběžný 1 denní BAN ... A(&F) ...klucka píše:Vieš chrustik chcel som si to s tebov vyjasnit cez sz ale ...týmto si len potvrdil moje slová ! A u mi nestojíš ani o zakopnutie o teba ! Ty by si nemal byt MODERáTOR nakolko niesi nestranný a posmievaš sa ...to robia malé deti ale nechám nech sa vyjadrí RIVAL....Pekný večer prajemA ked ti to mám napísat takto !!!!..Ked si asi slepí kto sa začal do mna obúvat a potom si sa pridal aj ty lebo si si potreboval tiež kopnut !!!!! Teba by som nedal ani za vyberača lístkov v detckom parku nie to ešte ako moderátora !!!!!!! Hanba ti !!!!!!!!!
Musím podotknout, že na muj problém jsi reagoval s nekolikatýdenním zpoždením, když už to pomalu nebylo aktuální a vyšumelo, nebo vubec. Respektuju také objektivní príčiny. První ochotu po dlouhém čase jsem zaznamenal v prípade Slávkových invektiv na moji adresu, ale ani za pár dní jak videt mu plevelení na sobe nevadí, jenom na druhých:Rival píše:Pokud má kdokoliv výhrady k práci moderátora a cítí se poškozen, nechť mne obratem kontaktuje pomocí SZ. Rozhodně nedoporučuji si to s moderátorem takzvaně veřejně "rozdat" a jakkoliv jej urážet. Již jen z těchto důvodů byl udělen dočasný ban uživatelům klucka a 2222.
Milý Anri - konečně
+1 stejně jako od Petra (Půty) a tohle místo svatozáře na kterou tu není panďuláček, a to za trpělivost, kterou bych v sobě určitě nenašel. Nechtěl jsem se do toho motat a jenom tím rozfoukávat tenhle plamínek. Pokud tento "Klůckův" "seriál" někomu nevysvětlí, že neodporování a neodpovídání takovým jedincům jako je charakter, který stojí za všemi těmito československými nicky, někdy může fungovat a že dají pokoj, pak nevím co. Tady nejde o nic jiného než o záměrné nabourávání činnosti fóra. Proto vidím jako nezbytné pro seriózní činnost fóra tyto seriály spamu zarážet s prvním spamovým, zcela bezpředmětným příspěvkem na kterémkoliv vlákně, jinak moderátoři ztráví zbytek života rozumným odpovídáním na nesmyslné příspěvky. Tyhle animálnosti se dají efektivně řešit jenom plácačkou na mouchy. S laskavým pozdravem, Slávek.
... Akorde, konkrétně ty jsi mne stál neuvěřitelnou hromadu času díky nedodržování pravidel slušného chování, ignorování rozhodnutí moderátora a svými následnými naschvály ... myslím, že zrovna ty by ses k těmto tématům neměl vůbec vyjadřovat ... alespoň ne do té doby, dokud se řádně neomluvíš ostatním diskutujícím za to, jak jsi se v inkriminovaný víkend choval ve vlákně MM2 ... tak asi tak ... howg ... A. ...Akord píše:Stále se jedná o pomlouvání .............. jak tohle může dopadnout.
Dobrý den pane Akord,Akord píše: První ochotu po dlouhém čase jsem zaznamenal v prípade Slávkových invektiv na moji adresu, ale ani za pár dní jak videt mu plevelení na sobe nevadí, jenom na druhých:Milý Anri - konečně
+1 stejně jako od Petra (Půty) a tohle místo svatozáře na kterou tu není panďuláček, a to za trpělivost, kterou bych v sobě určitě nenašel. Nechtěl jsem se do toho motat a jenom tím rozfoukávat tenhle plamínek. Pokud tento "Klůckův" "seriál" někomu nevysvětlí, že neodporování a neodpovídání takovým jedincům jako je charakter, který stojí za všemi těmito československými nicky, někdy může fungovat a že dají pokoj, pak nevím co. Tady nejde o nic jiného než o záměrné nabourávání činnosti fóra. Proto vidím jako nezbytné pro seriózní činnost fóra tyto seriály spamu zarážet s prvním spamovým, zcela bezpředmětným příspěvkem na kterémkoliv vlákně, jinak moderátoři ztráví zbytek života rozumným odpovídáním na nesmyslné příspěvky. Tyhle animálnosti se dají efektivně řešit jenom plácačkou na mouchy. S laskavým pozdravem, Slávek.
Stále se jedná o pomlouvání a snahu o privlastnení verejného MY. Tady bych navrhl ban také, pokud to nemají být ty povestné 2 metry. Reším to verejne proto, protože (nejenom) Slávkovo pomlouvání trvá neskutečne dlouho vuči prípadum, na které jiní moderátori reagují spíše emocí, než vecne, nebo, pokud je to na správné strane, tak vubec. Je treba nahlas ríct, že ten, kdo jiného narkne z rozbíjení fóra delá totéž.
Ale pokud jsou tady jiné chute, tak se radši nepletu do remesla. Snad jsem jenom trochu zvedavý, jak tohle muže dopadnout.
Nejsem sice moderátor přímo tohoto vlákna, ale rád bych se vyjádřil,Akord píše:Stále se jedná o pomlouvání a snahu o privlastnení verejného MY. Tady bych navrhl ban také, pokud to nemají být ty povestné 2 metry. Reším to verejne proto, protože (nejenom) Slávkovo pomlouvání trvá neskutečne dlouho vuči prípadum, na které jiní moderátori reagují spíše emocí, než vecne, nebo, pokud je to na správné strane, tak vubec. Je treba nahlas ríct, že ten, kdo jiného narkne z rozbíjení fóra delá totéž.
Ale pokud jsou tady jiné chute, tak se radši nepletu do remesla. Snad jsem jenom trochu zvedavý, jak tohle muže dopadnout.