Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Práce moderátorů

Příspěvek od Akord »

A(&F) píše:... Akorde, konkrétně ty jsi mne stál neuvěřitelnou hromadu času díky nedodržování pravidel slušného chování, ignorování rozhodnutí moderátora a svými následnými naschvály
Je to pouze výsledek tvého postupu, nikoli mého úmyslu. Tvé vyjádrení beru jako podsunutí a další pomluvu z pozice moderátora.
Jak víš, co bylo a co nebylo naschvál, ty jasnovidče.

adambenda, príšte nereaguj na to, co jsem nenapsal, jasne jsem se vyjádril, že nešlo o jediný príspevek.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:Pane Akord ..... Pokud máte za spam můj výše citovaný příspěvek, dovolil bych si Vám připomenout, že jsem ho zařadil zde, do Boxovárny, která je pokud vím ještě stále vyhražena osobním interakcím za účelem neplevelení tématických vláken. Dále obsahuje můj, podle mne velice funkční návrh na odstraňování spamu od kohokoliv, tedy i ode mne, pokud k němu někdy dojde, čímž se tento můj příspěvek podle mne nekvalifikuje jako spam ze dvou dobrých důvodů. Pokud se mýlím, budu velice vděčný kterémukoliv moderátorovi, který má nad boxovárnou autoritu, za vysvětlení posice ze které se jako spam jeví, ...........
... :D:D:D ... mnó, když se na tím zamyslím, tak má vlastně Akord pravdu ... :ethink: ... svůj návrh jsi měl správně umístit do vlákna "A je to jen Vaše" ... :lol::lol::lol: ... ;) ...

... Slávku, prosím, hlavně to neřeš ... :D ... kéž by všechna zdejší plevelení byla na takovéto "úrovni závadnosti" ... :) ... a natolik přínosně podnětná ... A(&F) ...

PeS: ... ještě se Slávku omlouvám, že jsem hned nezareagoval na výše zmíněný návrh ohledně vrácení příspěvku pisateli k přepracování nebo správnému umístění pomocí SZ, činím tak nyní: ... tento způsob totiž již delší dobu používám ... byť prozatím v manuální podobě ... (když Adam nastupoval do funkce moderátora, bylo to jednou z mnoha rad, které jsem mu tehdy doporučil), ... někdy to zafunguje, ale problém tkví v tom, že u neukázněných přispěvatelů je to bohužel často "na nic", ... přestože jim v rámci smazání příspěvek vrátím do SZ i s patřičným zdůvodněním, tak oni ho následně většinou bez úprav ostentativně zase vrátí zpátky na původní místo, ze kterého byl odstraněn ... někteří dokonce i vícekráte ... :!::!::!: ...
Naposledy upravil(a) A(&F) dne stř 25 kvě 2011 14:02, celkem upraveno 2 x.

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Akord píše:
A(&F) píše:... Akorde, konkrétně ty jsi mne stál neuvěřitelnou hromadu času díky nedodržování pravidel slušného chování, ignorování rozhodnutí moderátora a svými následnými naschvály
Je to pouze výsledek tvého postupu, nikoli mého úmyslu. Tvé vyjádrení beru jako podsunutí a další pomluvu z pozice moderátora.
.
... jo, zrovna jsem si ve "skleněný kouli" přehrál, jak to celý proběhlo ... je to tu na fóru porůznu několikráte popsáno (jednou dokonce i v kopii, kterou sis umístil do své "naříkárny" ) ... dobrá, beru tedy své tvrzení zpět ... souhlasím, že i přestože jsem ti tehdy osobně laděný příspěvek v MM2 smáznul a doporučil ti jiné vlákno (které je pro tyto účely "opětovného loučení se s fórem" mnohem vhodnější), tak tys ho přesto zcela neúmyslně zase 2x obnovil ... a ještě ses u toho rozčiloval, co si to jako vůbec dovoluju ... editovat ti příspěvky ... :roll::roll::roll: ... z koho tu děláš vola ??! ... :? ... A(&F) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

A(&F) píše:
Akord píše:
.
... jo, zrovna jsem si ve "skleněný kouli" přehrál, jak to celý proběhlo ... je to tu na fóru porůznu několikráte popsáno (jednou dokonce i v kopii, kterou sis umístil do své "naříkárny" ) ... dobrá, beru tedy své tvrzení zpět ... souhlasím, že i přestože jsem ti tehdy osobně laděný příspěvek v MM2 smáznul a doporučil ti jiné vlákno (které je pro tyto účely "opětovného loučení se s fórem" mnohem vhodnější), tak tys ho přesto zcela neúmyslně zase 2x obnovil ... a ještě ses u toho rozčiloval, co si to jako vůbec dovoluju ... editovat ti příspěvky ... :roll::roll::roll: ... z koho tu děláš vola ??! ... :? ... A(&F) ...
Tak ty se teď neumíš rozhodnout, zda vystupuješ jako diskutující, nebo jako moderátor. Vždy jsi vedel, jak bylo a jak má být, aniž ses (zcela neúmyslne) slušne zeptal. Možná bys pak dostal slušnou odpoveď, je prece nejaká prezumpce. Dosáhl jsi svého, mám ban v magnetické části, trebaže se vetšina vyjádrila jinak. Najednou mám prý v hlasování doublenicky, a to já jsem za sebe ani nehlasoval. Tohle je škola pro psychology, ne pro techniky. Proste jsi vyhrál, ale i prohrál, jak v čem.

(stejne to nebylo tak, že bych neco "úmyslne" 2x obnovil, vrátil jsem to úmyslne jenom jednou, protože byl ovlivnen smysl toho, co jsem chtel ríct, to je v rozporu s diskuzí, zbytek jsou nepodstatné konstrukce)
NIKDY moderátor neprekrucuje vecný smysl výroku. To delá jenom trouba. Moderátor reší pouze korektnost a zajímavost diskuse. Alespoň jsem si to dosud myslel.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Akord píše:
A(&F) píše:
Akord píše:Je to pouze výsledek tvého postupu, nikoli mého úmyslu. Tvé vyjádrení beru jako podsunutí a další pomluvu z pozice moderátora.
.
Tak ty se teď neumíš rozhodnout, zda vystupuješ jako diskutující, nebo jako moderátor. Vždy jsi vedel, jak bylo a jak má být, aniž ses (zcela neúmyslne) slušne zeptal. Možná bys pak dostal slušnou odpoveď, je prece nejaká prezumpce. Dosáhl jsi svého, mám ban v magnetické části, trebaže se vetšina vyjádrila jinak. Najednou mám prý v hlasování doublenicky, a to já jsem za sebe ani nehlasoval. Tohle je škola pro psychology, ne pro techniky. Proste jsi vyhrál, ale i prohrál, jak v čem.

(stejne to nebylo tak, že bych neco "úmyslne" 2x obnovil, vrátil jsem to úmyslne jenom jednou, protože byl ovlivnen smysl toho, co jsem chtel ríct, to je v rozporu s diskuzí, zbytek jsou nepodstatné konstrukce)
NIKDY moderátor neprekrucuje vecný smysl výroku. To delá jenom trouba. Moderátor reší pouze korektnost a zajímavost diskuse. Alespoň jsem si to dosud myslel.
... jsem velmi rád, že to tehdy on-line aktivně sledovali další lidé, kteří mohou potvrdit, kdo z nás dvou lže a kdo mluví pravdu ... zbytek tvé odpovědi nemá smysl komentovat ... je to klasické Akordovské překrucování faktů za účelem odvedení problému jinam ... :? ... (nevím např. proč tu teď znovu argumentuješ prezumpcí, když jsi do MM2 jasně napsal něco, co tam v žádném případě nepatřilo ... :roll: :roll: :roll: ... ) ...

... každopádně jsi tehdy porušil pravidla fóra (editací moderátorského zásahu, navíc opětovnou) a proto jsi také dostal plně zasloužený BAN ... + následně potom ještě jeden, za tvůj další oblíbený prohřešek, tj. za veřejné komentování rozhodnutí administrativy, ... což neutuchajícně děláš až doteď ... takže pokud za to nechceš obdržet další penalizaci, měl by sis to velmi rychle rozmyslet ... A(&F) ...

PeS: ... a nazveš-li mne nebo jiného člena administrativy ještě jednou "troubou" (nebo jinak podobně), jak jsi to právě skrytě provedl formou přirovnání, dostaneš tvrdý BAN v součtu se všemi ostatními prohřešky posledních dnů, což ti potom vydá minimálně na 3 týdny ... počítej tím ... tvrdý BAN = s komplexním omezením přístupu na fórum (vč. SZ) ...

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Tady lítají banány jak na tržnici...

Příspěvek od rival »

Původně jsem nechtěl zasahovat jelikož jsme v Boxovárně a tak trochu jsem doufal, že si staré ústrky vzájemně vyříkáte, všichni se z toho poučíme a pojedeme dál. Obzvláště, když jste oba moderátoři... Ale vidím, že to nejspíše není možné. Oba dva zde na fóru totiž reprezentujete určitý směr nazírání na realitu. A oba máte své zastánce, jak ukázalo nedávné hlasování, které o něčem vypovídá (Akordův ban).

Zajímalo by mne z Vašeho úhlu pohledu zda je možné, aby tyto dva směry nešly proti sobě, nýbrž se respektovaly a "nedej Bože" byly pro sebe vzájemně přínosem ? V čem vidíte ten hlavní problém, proč to nejde ? Nechme nyní stranou své zásluhy a pozici na fóru, včetně mé pozice Admina. Prostě bych si představoval takovou panelovou diskuzi na úrovni, tedy bez invektiv a k věci jako rovný s rovným.

rival - živý člověk - suverén
Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

A(&F) píše:PeS: ... a nazveš-li mne nebo jiného člena administrativy ještě jednou "troubou" (nebo jinak podobně), jak jsi to právě skrytě provedl formou přirovnání, dostaneš tvrdý BAN v součtu se všemi ostatními prohřešky posledních dnů, což ti potom vydá minimálně na 3 týdny ... počítej tím ... tvrdý BAN = s komplexním omezením přístupu na fórum (vč. SZ) ...[/color]
Fajn. Nic jsem skryte neprovedl formou prirovnání, zase si vymýšlíš svou verzi, viz níže. Skryté nadávky a ruzná zohavení tu ale napríklad byli moc a moc tolerovány, mám jich na konte na prodej. Jen nevím, komu dám ban já, když me oplivne. Prakticky všichni tyhle neprímé a podmínené výrazy dosud používali včetne moderátoru. Jsem pro predem určená pravidla na limitní situace. Žádná numerologie, zpetná platnost, nebo podobne. Ty jenom hledáš záminku, jak me dostat pryč, tam ti skrytá forma nevadí? Za poslední dny jsem také psal slušne, minimálne, jaké vlastne poslední dny, když sem 2 mesíce píšu skoro nic? Máš napsaný sazebník nebo to strílíš z voleje? Dodatečne budeš zpetne dohledávat, co by šlo použít jako duvod? Vecne a fakta, jinak není o čem. Mel bys mít také určitou úctu k boxu(sám si me sem poslal) a nepsat mi i sem všechno modre, z pozice síly, když musím já černe.

Napsal jsem, že moderátor, co pozmeňuje vecný obsah príspevku diskutujícího není moderátor, ale trouba a platí to i pro další 2 fóra, na kterých jsem byl a také pro mne, protože i já jsem kdesi moderátor. Co je na tom špatného a skrytého? Moderátor se má k príspevku vyjádrit, nebo odstranit neprístojnosti, nebo smazat celé, ale nemá co menit vecný obsah príspevku, je to neetické, pane, pokud chápete.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Akord píše: Jsem pro predem určená pravidla na limitní situace. Žádná numerologie, zpetná platnost, nebo podobne.
:D Rád bych vyslovil potěšení nad tím, že mohu s panem Akordem po delší době stoprocentně souhlasit.
Akord píše: Napsal jsem, že moderátor, co pozmeňuje vecný obsah príspevku diskutujícího není moderátor, ale trouba a platí to i pro další 2 fóra, na kterých jsem byl a také pro mne, protože i já jsem kdesi moderátor. Co je na tom špatného a skrytého? Moderátor se má k príspevku vyjádrit, nebo odstranit neprístojnosti, nebo smazat celé, ale nemá co menit vecný obsah príspevku, je to neetické, pane, pokud chápete.
Zde naopak jsem vyslověně smutný, že souhlasit s panem Akordem nemůžu v tom smyslu, že jsem velice bedlivě sledoval celou akci proběhlou na MM2 mezi panem Akordem a Anrim jakožto moderátorem a to včetně odnoží na jiných vláknech a vím, že Anri se žádného pozměňování tehdejších příspěvků pana Akorda nedopustil kromě gumování nepřístojností a vyjímání relevantních částí za účelem odpovědí. Proto mi připadá navýsost podivné, že pan Akord Anriho z tohoto neetického prohřešku opakovaně viní, ať už přímo v minulosti, či ne až tak přímo nyní.

Nicméně, asi by nebylo na škodu, kdyby se dalo v moderátorovně vyhlásit alespoň příměří a začít právě tím ustanovením pravidel a procesu k jejich zachování.

S pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Akord píše:
A(&F) píše:PeS: ... a nazveš-li mne nebo jiného člena administrativy ještě jednou "troubou" (nebo jinak podobně), jak jsi to právě skrytě provedl formou přirovnání, dostaneš tvrdý BAN v součtu se všemi ostatními prohřešky posledních dnů, což ti potom vydá minimálně na 3 týdny ... počítej tím ... tvrdý BAN = s komplexním omezením přístupu na fórum (vč. SZ) ...[/color]
Fajn. Nic jsem skryte neprovedl formou prirovnání, zase si vymýšlíš svou verzi, viz níže. Skryté nadávky a ruzná zohavení tu ale napríklad byli moc a moc tolerovány, mám jich na konte na prodej. Jen nevím, komu dám ban já, když me oplivne. Prakticky všichni tyhle neprímé a podmínené výrazy dosud používali včetne moderátoru. Jsem pro predem určená pravidla na limitní situace. Žádná numerologie, zpetná platnost, nebo podobne. Ty jenom hledáš záminku, jak me dostat pryč, tam ti skrytá forma nevadí? Za poslední dny jsem také psal slušne, minimálne, jaké vlastne poslední dny, když sem 2 mesíce píšu skoro nic? Máš napsaný sazebník nebo to strílíš z voleje? Dodatečne budeš zpetne dohledávat, co by šlo použít jako duvod? Vecne a fakta, jinak není o čem. Mel bys mít také určitou úctu k boxu(sám si me sem poslal) a nepsat mi i sem všechno modre, z pozice síly, když musím já černe.

Napsal jsem, že moderátor, co pozmeňuje vecný obsah príspevku diskutujícího není moderátor, ale trouba a platí to i pro další 2 fóra, na kterých jsem byl a také pro mne, protože i já jsem kdesi moderátor. Co je na tom špatného a skrytého? Moderátor se má k príspevku vyjádrit, nebo odstranit neprístojnosti, nebo smazat celé, ale nemá co menit vecný obsah príspevku, je to neetické, pane, pokud chápete.
... tak ti Akorde nevim, co si mám o týhle tvý odpovědi myslet (neboť někdy i otázky lze považovat za odpovědi, zvláště jsou-li to "otázky řečnické") ... :? ... podívej, popíráš svá jasná provinění, ale přitom mne zkreslováním faktů obviňuješ z něčeho, co se událo úplně jinak ... fakt mě to tvý věčný prosazování pravdy za každou cenu docela slušně otrávilo ... nikdo tě také odtud vyštípat nechce (i přestože na volnou energii nevěříš), to už jsem ti koneckonců psal několikrát ..... a hrozby BANem ??? ... vždyť ty na tebe taky neplatí ... ani barva písma ... děláš si stejně co chceš ... až do výsledného přetečení poháru trpělivosti ..... dáváš mi snad posléze jinou možnost, než abych s tebou v těchto záležitostech jednal z pozice síly, když ostatní metody zklamaly ??! ...

sazebník:
- první ban dotyčného přichází až po upozornění, je v délce jednoho dne, a to ústní formou, ale s pravidlem násobení dvěma při jeho porušení ...
- při opakovaném porušení nebo při urážce člena administrativy je v délce 7 dní, ale již "natvrdo" ...
- délky BANů je možno sčítat, zvláště pak, byl-li na to dotyčný dopředu upozorněn ...
- lokální ban může trvat až do té doby, dokud se dotyčný nad sebou nezamyslí ...
- prohřešky není třeba zpětně dohledávat ... dělám si čárky jako hospodě ... :lol::lol::lol: ... mám totiž "sloní pamět", ale na rozdíl od chotnatců si pamatuji i ty dobrý věci ... ;) ...

... stačí takto ??? ...

pozn.: ... toto fórum je jedno z nejbenevolentnějších, které znám ...

to Slávek: ... díky za potvrzení mých slov ... :good: ... alespoň že někdo ...

to Rival: ... mno, když si to teda přeješ, tak pokud v sobě najdu náladu, napíši sem všechna svá pro i proti ... ale po mých předchozích zkušenostech velmi pochybuji, že to Akord rozdejchá, natož aby si z toho něco vzal (vždyť jsem to v minulosti zkoušel už několikrát) ... myslím si, že z toho opětně vzejde jenom dlouhej nekončící seriál, připravující mne o čas ... a navíc to bude pouhé zopakování věcí, na které jsem Akorda již dříve upozornil / které jsem mu doporučil ... ať již zde, nebo v moderátorovně, popř. v SZ ..... ok ... snad se k tomu dokopu brzy ... :| ... A. ...

... (možná by úplně postačilo, kdyby si Akord namísto věčnýho "Raymondovskýho samo poukazování na domnělé křivdy spáchané Charlie Babbittem" konečně uvědomil, jaká jsou skutečná pravidla ve vztahu "diskutující - moderátor", ... a to včetně povinností a pravomocí) ...

PeS: ... nikdo by neměl větší radost z klidu na fóru než já ... :P ... ještěže jsme s Akordem vrstevníci ... :D:D:D ...

Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Tady lítají banány jak na tržnici...

Příspěvek od Jim68 »

Rival píše:Původně jsem nechtěl zasahovat jelikož jsme v Boxovárně a tak trochu jsem doufal, že si staré ústrky vzájemně vyříkáte, všichni se z toho poučíme a pojedeme dál. Obzvláště, když jste oba moderátoři... Ale vidím, že to nejspíše není možné. Oba dva zde na fóru totiž reprezentujete určitý směr nazírání na realitu. A oba máte své zastánce, jak ukázalo nedávné hlasování, které o něčem vypovídá (Akordův ban).

Zajímalo by mne z Vašeho úhlu pohledu zda je možné, aby tyto dva směry nešly proti sobě, nýbrž se respektovaly a "nedej Bože" byly pro sebe vzájemně přínosem ? V čem vidíte ten hlavní problém, proč to nejde ? Nechme nyní stranou své zásluhy a pozici na fóru, včetně mé pozice Admina. Prostě bych si představoval takovou panelovou diskuzi na úrovni, tedy bez invektiv a k věci jako rovný s rovným.
Myslíš jako Stalin a Trockij?

Jim68
Be happy!
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Banány z tržnice

Příspěvek od adam.benda »

Rival píše:... Prostě bych si představoval takovou panelovou diskuzi na úrovni, tedy bez invektiv a k věci jako rovný s rovným.
Taky se k tomu ještě vyjádřím, stál jsem u zrodu celé kauzy. Pokusím se o malé shrnutí "na úrovni"... Co si pamatuji, tak:

1. Celý spor začal na poli odborném.
2. Akord se důrazně stavěl proti mému tvrzení o vyklenutém drátu v soustavě magnetů (hádanka..).
3. Některé Akordovy výtky jsem přijal jako snahu zkvalitnit simulaci.
4. Akorda jsem stejně nepřesvědčil.
5. Ostatní jeho výtky jsem odmítl jako neadekvátní.
6. Jarin's se pokusil mé tvrzení potvrdit experimentálně.
7. Některým jeho experiment jako důkaz stačil, jiným ne.
8. Akord byl mezi těmi, kterým nestačil.
9. Akord byl vyzván, aby si to experimentálně taky zkusil,
nacož se ohradil, že jsou to jeho mnohaleté zkušenosti a vědomosti,
které už má dávno odzkoušené a že to stavět nebude.
10. Jarin's reagoval otevřeně do davu a ne úplně slušnými slovy,
že kdo si to nevyzkoušel, ví prd, jen blábolí a kecá nesmysly...
11. Akord se veřejně dožaduje moderátorského zásahu na tyto Jarin'sovy formulace.
12. To již ale měl zákaz přispívat do magnetické části fóra.
13. Diskuze s Akordem se začala stále více orientovat k moderátorské činnosti.
14. Myslím, že jsem na Akorda reagoval velice umírněně,
oproti tomu jsem byl jeho slovy označen za arogantního a já nevím jak ještě jinak.
15. Dále mě Akord obvinil, že jsem mu smazal příspěvek a pak na něj reagoval.
16. Pokračují vyhrůžky, že opustí toto fórum atd.
17. Pokračuje veřejná kritika administračního aparátu fóra.
18. Zákazy nejsou Akordem akceptovány, opakovaně je porušuje, Ánrimu už pomalu dochází modrá.
19. Diskuze z čistě jen moderátorské části fóra je Akordem vystavena ven na veřejnost.
atd.

Tolik velice hrubý výcuc toho podstatného.
Dost pravděpodobně jsem na spoustu věcí zapomněl (a asi i rád..).

Pokusím se celý problém ještě víc shrnout:
Akord je dost hrdý člověk, hrdý na svoje vědomosti a zkušenosti.
Čím více let ho tyto zkušenosti tvoří, o to je hrdější, asi jako každý.
Nesnese představu, že teď má někdo přijít a vysvětlit mu, že se třeba celou dobu mylí,
třeba s tím vyklenutým drátem.
To bylo dle mého především to, co z něj udělalo tak "dravého diskutujícího".
Pokud z naší strany byla snaha o nějaký experiment, měl buďto svolit, že udělá vlastní
a třeba i lepší, jestli se mu ten náš nezdál a pravdu nám pěkně stvrdit videem stejně tak,
jako my jsme se snažili přinést ten náš experiment - taky videem.
Pokud je to pro něj moc zbytečné práce, měl se stáhnout,
protože další argumenty bez praktického ověřování (z jeho strany) neměly a nemají moc smysl.
Jde o to, že bitva se vymlacovala napřed na poli teoretickém a pak by se měla přesunout na pole praktické.
My jsme si munici přinesli. Jestli to nebyly echt houfnice, tak to bylo alespoň něco.
Oproti tomu Akord jen pobíhal nahatej po poli a křičel, jak tohle už 20 let zná a dobře ví,
jak se drát bude chovat, ať nemateme veřejnost.
Snažím se opravdu o objektivní soud a myslím, že tady by se asi Akord měl stáhnout.
A dále neměl soustavně porušovat výtky ze strany moderátorů.
Bohužel někdo to korigovat musí a třeba mě osobně by to bylo i blbý,
nerespektovat upozornění nebo zákaz od administrace fóra. A ještě takovýmhle způsobem...
Připadal bych si trapně.

Dále už k tomu nemám moc co říct.
Nevím, co přesně si psal Akord s Ánrim nebo s Rivalem,
ale z toho co vím si opravdu nemyslím, že bychom coby moderátoři nějak v tomto pochybili.

Vzhledem k tomu, kolik času jsem vyplýtval na tento příspěvek
a opět to pravděpodobně k ničemu nebude,
doporučuji celou věc už uzavřít a nezabývat se tím.
Takhle to nejde dělat, nebo nás to úplně vyčerpá a na důležitější věci nezbyde síla.
Neustálou snahou něco "spravedlivě vyřešit" prakticky děláme přesně to, co chtějí, abychom dělali.
Ztrácíme čas.

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

že vás to chlapíci baví

Příspěvek od jeff »

Nenašlo by se něco rozumnějšího na práci? Bohužel, i tohle je vymoženost demokracie. Jako ti muzikanti. Jeden křičí v C, druhý zase v Cis, jak to mají jednoduché totalitní islámisti. Pokud někdo umí číst, tak doporučená četba je Korán. Knížky podobné Koránu nejsou třeba, protože je přece Korán. A jiné knihy je číst zakázáno, protože to, co v nich je, není v Koránu.
Nakonec stejně všichni zjistíme, že je všechno na světě jinak a že nemá žádný smysl vést nějaké žabomyší spory o tom, co někdo řekl, nebo napsal. Vím to z vlastních zkušeností, nejlepší je se nad takovéto věci povznést a uvědomit si, že jsou daleko důležitější věci, které jsou na rozdíl od takovéhoto balastu potřeba opravdu řešit.
Říká se taky, že moudřejší ustoupí, i to vím z vlastní zkušenosti. To válčím sám se sebou, když mám vypito 15 piv, jestli si mám dát další. Já říkám ano, žaludek říká ne. Moudřejší ustoupí, tak si to pivo vždycky dám a pak další.... :pivko:

Jeff

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Banány z tržnice

Příspěvek od A(&F) »

... Adame dík ... :good: ... ale dovolím si ještě trochu upřesnit časovou osu ...
.
.
11. Akord se veřejně dožaduje moderátorského zásahu na tyto Jarin'sovy formulace.
12. To již ale měl zákaz přispívat do magnetické části fóra.
13. Diskuze s Akordem se začala stále více orientovat k moderátorské činnosti.
14. Myslím, že jsem na Akorda reagoval velice umírněně,
oproti tomu jsem byl jeho slovy označen za arogantního a já nevím jak ještě jinak.
15. Dále mě Akord obvinil, že jsem mu smazal příspěvek a pak na něj reagoval.
16. Pokračují vyhrůžky, že opustí toto fórum atd.
16.b ... Akord se loučí s fórem a plevelí v MM2 vlákně ... já mu pro tyto účely doporučuji jiné vlákno ... a mažu ... Akord obnovuje ... já opětně mažu ... Akord opětně obnovuje ... atd. ... ...
17. Pokračuje veřejná kritika administračního aparátu fóra.
17.b ... včetně poukazování na nefunkčnost ... upozorňuji Akorda, že některé věci by asi bylo vhodnější probrat v moderátorovně a nikoliv na vnějším fóru ...
17.c ... Pokračuje veřejná kritika administračního aparátu fóra ...
17.d ... Akordovi vyslovuji lokální BAN (zákaz editace stávajících a psaní nových příspěvků v mag. části fóra) ...

18. Zákazy nejsou Akordem akceptovány, opakovaně je porušuje, ...
18.b ... dotčené příspěvky jsou přesunuty do samostatného vlákna, které je uzamčeno ... (běžná praxe na velkých diskuzních fórech, kdy moderátor většinou uzamkne celé vlákno pro případné posouzení administrátorem ... klidně na několik dní ... což jsem však nechtěl)
atd.
.
... je tam ještě několik naprosto drobných nepřesností, ale ty pro tento spor nejsou nijak významné ...

dodatek: ... v ten podvečer jsem posílal hned několika lidem varování do SZ ... "aby zklidnili hormon" ... :D ... většinou to dodrželi ... ;) ...

... A. ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: že vás to chlapíci baví

Příspěvek od A(&F) »

jeff píše:Nenašlo by se něco rozumnějšího na práci? ........ Nakonec stejně všichni zjistíme, že je všechno na světě jinak a že nemá žádný smysl vést nějaké žabomyší spory o tom, co někdo řekl, nebo napsal. ....... tak si to pivo vždycky dám a pak další.... :pivko:

Jeff
... Jeffe ... věř, rádi bychom to už jednou provždy ukončili ... když ono to ale pořád neustále vyplouvá na povrch ... s nepříjemně nakyslou příchutí ... :? ... a kyselý pivo bys přece nepil ... vždyť to znáš ... trubky se občas protáhnout musí ... :pivko: ... A. ...

PeS: ... ono by to bylo vcelku v pohodě, pokud by se do toho dodatečně nenamontovali "jiní" ... že Ileme ??? ... ;) ... to je potom jako s jídlem ... taky moc neradno hned po ochutnání nepodařenýho jídla začít kritizovat vrchního kuchaře ... zvláště pak, když dotyčný nebyl přítomen v kuchyni v okamžiku vaření ... pouhou ochutnávkou výslednýho guláše se mu totiž nikdy nepodaří zjistit, kdo ho vlastně přesolil či připálil ... a už vůbec ne, pokud věří pouze jednomu z několika přítomných kuchařů ... :angel: ..... (pozn: ... u guláše připálení vlastně ani tolik moc nevadí, má pak lepší šmak ... a sůl se dá dodatečně srazit povařením se syrovejma bramborama ... 8)) ...

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: že vás to chlapíci bav

Příspěvek od jeff »

Nemám v úmyslu to tady nějak dál rozvádět, ale mám vás oba rád a nějaké ty blbosti, myslím hlavně v technice, přece děláme všichni, velmi často se nějaká ta chybička vloudí.
S pivem to je jednodušší, než s lidma. Když je nakyslé, nebo kyselé, tak dotyčný sud vyreklamuju, není s tím větší problém. S lidma to jde udělat taky, ale zač by ten svět potom stál?

Jeff

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“