Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: oni vedia ktorý

Příspěvek od Slavek Krepelka »

klucka píše: Dakujem ti za to že tu na fore sa nesmie napísat pravda! Presne ako za komunistov ked si proti nim niečo napísal tak ta umlčali !!! Raz sa ti to všetko vráti a potom si spomenieš čo som ti písal !!! Potom sa ti budem ja posmievat !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:
Klucka, keby si bol písal právdu, nik by sa do teba nejebál. No ako že ty tu píšeš somáriny a zbytečno, tož sa nečuduj.

Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Bezpečné jistoty

Příspěvek od Slavek Krepelka »

adam.benda píše: Zcela upřímně a bez rýpání jsem rád, že nemám tento přístup k věcem.

Já nevím, jedině sám Akord se asi musí znát zcela nejlíp a pokud bych třeba já měl tento způsob uvažování, asi bych se časem ptal sám sebe, jestli není něco špatně, jestli se náhodou podvědomě neschovávám před příliš pro mě neuvěřitelnými věcmi, jež mohou nějak nabourat mou "pravdu" a mé "vědění".
Nazdar Adame, tady máš něco od jednoho Anglického kostelníka, který se poněkud proslavil za druhé světové. Za kanálem mu z nějakého důvodu říkají Churchil.

"Každý z nás v životě mnohokrát zakopne a upadne. Většina se však začervená, zvedne, opráší a jde dál předstíraje, že se nic nestalo."

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Churchill

Příspěvek od adam.benda »

Slavek Krepelka píše:"Každý z nás v životě mnohokrát zakopne a upadne. Většina se však začervená, zvedne, opráší a jde dál předstíraje, že se nic nestalo."
:good:

klucka
Starší člen

chlapci

Příspěvek od klucka »

Načo máte potrebu do mna rýpat? Ja mám na háku celu slovencinu aj celé slovensko je mi ukradnuté aký zlodej je pri koryte , o tom či vieš alebo nevieš pravopis je zbytočné diskutovat tak isto ako ked niekto povie on má titul ING on musí byt inteligent, chlapci žiadna škola nieje patent na inteligentnost ! Je mi divné že za toto nemáš ban !! Klucka, keby si bol písal právdu, nik by sa do teba nejebál....toto moderátor nevidí??? To je v poriadku ved ste kamoši nie? Prečo by ste si navzájom dávali bany !!!
Ja som vám len chcel naznačit že posmievaním a ohováraním a osočovaním dokazujete to že ani jednemu z vas nič nefunguje a kedže nemáte čo robit tak rýpete !!!!

Vždy hladaj cestu ako sa to dá... a nie ako sa to nedá !
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: chlapci

Příspěvek od poota »

klucka píše:Načo máte potrebu do mna rýpat? ... a kedže nemáte čo robit tak rýpete !!!!
To už asi bude taková nějaká reakce na Tvůj osobitý styl. Zkus ho změnit a nejspíš se změní i naše, a nejen naše, reakce.
A opak je pravdou - máme spoustu práce, od které nás to rýpání jenom zdržuje.
Jo, a ještě něco - v ringu se rány nejenom rozdávají, ale taky inkasují - pokud Ti vadí, když dostaneš nějakou do nosu, tak do boxovárny raději nelez.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
klucka
Starší člen

Re: chlapci

Příspěvek od klucka »

poota píše:
klucka píše:Načo máte potrebu do mna rýpat? ... a kedže nemáte čo robit tak rýpete !!!!
To už asi bude taková nějaká reakce na Tvůj osobitý styl. Zkus ho změnit a nejspíš se změní i naše, a nejen naše, reakce.
A opak je pravdou - máme spoustu práce, od které nás to rýpání jenom zdržuje.
Jo, a ještě něco - v ringu se rány nejenom rozdávají, ale taky inkasují - pokud Ti vadí, když dostaneš nějakou do nosu, tak do boxovárny raději nelez.

Zdravím - poota
Ak by ste mali vela práce nebudete mat čas zbytočne do mna rýpat !!!! Komunikovat sa dá aj bez posmeškov a zádrapok !!! Lenže tý čo rýpu to maju v krvy !!! Ako tie vypatlané mozgy čo sa chodia tlct na fodbal alebo diskotéku...takým by som dal takú nakladačku že by viacej nemali potrebu zadrapkávat !!! Nemali by čím ani rozprávat... To je moj názor.... Ak si niekto neváži sám seba ako si može vážit druhých...

adam.benda
Zasloužilý člen

Nula

klucka píše:Ak by ste mali vela práce nebudete mat čas zbytočne do mna rýpat !!!! Komunikovat sa dá aj bez posmeškov a zádrapok !!! Lenže tý čo rýpu to maju v krvy !!! Ako tie vypatlané mozgy čo sa chodia tlct na fodbal alebo diskotéku...takým by som dal takú nakladačku že by viacej nemali potrebu zadrapkávat !!! Nemali by čím ani rozprávat... To je moj názor.... Ak si niekto neváži sám seba ako si može vážit druhých...
Panečku, koukněte na to, jak jsme si do pana povýšeného dokázali dobře píchnout. :laugh:
Prská až jeho slivy na Islandu chladí Grímsvotn.. :D
Podívejte, jak opatrný na své ego je, asi je to jeho ego velice vzácné :lol:
(Možná nejsem daleko od pravdy.. :lol: )
Pozor, ať mu někdo v ringu nepocucháte peříčka, mohl by se na nás moooc nazlobit. :lol:

I když, čeho se bát,
taková nula z virtuálního světa,
ta dokáže jenom s*át... :laugh:
Naposledy upravil(a) adam.benda dne ned 29 kvě 2011 16:41, celkem upraveno 1 x.

adam.benda
Zasloužilý člen

Re: Nula

dou ble...

klucka
Starší člen

Trafená HUS

Příspěvek od klucka »

adam.benda píše:
klucka píše:Ak by ste mali vela práce nebudete mat čas zbytočne do mna rýpat !!!! Komunikovat sa dá aj bez posmeškov a zádrapok !!! Lenže tý čo rýpu to maju v krvy !!! Ako tie vypatlané mozgy čo sa chodia tlct na fodbal alebo diskotéku...takým by som dal takú nakladačku že by viacej nemali potrebu zadrapkávat !!! Nemali by čím ani rozprávat... To je moj názor.... Ak si niekto neváži sám seba ako si može vážit druhých...
Panečku, koukněte na to, jak jsme si do pana povýšeného dokázali dobře píchnout. :laugh:
Prská až jeho slivy na Islandu chladí Grímsvotn.. :D
Podívejte, jak opatrný na své ego je, asi je to jeho ego velice vzácné :lol:
(Možná nejsem daleko od pravdy.. :lol: )
Pozor, ať mu někdo v ringu nepocucháte peříčka, mohl by se na nás moooc nazlobit. :lol:

I když, čeho se bát,
taková nula z virtuálního světa,
ta dokáže jenom s*át... :laugh:
Som sa na tebe teraz pobavil...panáčika nájdeš vo svojích trenkách nejspíš... Ale zase jedno dobré príslovie...trafená hus zagága...Synáčik, nuly su pre mna tý čo zbytočne rýpu...a ty si zagágal :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :bye: :bye: :bye: :bye:

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Bezpečné jistoty

Příspěvek od Akord »

adam.benda píše:... jedině sám Akord se asi musí znát zcela nejlíp a pokud bych třeba já měl tento způsob uvažování, asi bych se časem ptal sám sebe, jestli není něco špatně, jestli se náhodou podvědomě neschovávám před příliš pro mě neuvěřitelnými věcmi, jež mohou nějak nabourat mou "pravdu" a mé "vědění". Já jsem ale v tomto z trochu jiného těsta, radši dostanu přes hubu a pokusím se přijmout i ta nejpodivnější fakta raději, než žít ve lži a v "jistotách" vytvářející pocit "bezpečí".
Začátek by šlo, ale konec je obyčejné podsunutí. Pro mne príliš nízký level. Mám v principech porádek a není to o tom, co beru fixne a co ne. Vstup má však volný jenom ten, kdo nejprve ví o čem mluvím.

AaF, hezký bezdiakritický dokument, takhle psát by mnohým odlehlo.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

klucka

Příspěvek od poota »

Abych zbytečně neplevelil ve vlákně "Efektivní elektrolýza", tak to píšu sem, kam to taky tématicky patří.

Míra mojí trpělivosti s tebou, klucka, byla již dovršena.
Způsob, jakým reaguješ, nedává žádnou naději na to, že by ses byl ochoten stát slušným člověkem, takže ti dávám ---> :bad:
V praxi to znamená, že jsem nad tebou "zlomil hůl" a tvůj další osud ani vývoj mě již naprosto nezajímá, stejně jako tvoje názory.

Sbohem - poota
Naposledy upravil(a) poota dne pon 30 kvě 2011 9:09, celkem upraveno 1 x.

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Re: klucka

Příspěvek od lajos »

poota píše:Abych zbytečně neplevelil ve vlákně "Efektivní elektrolýza", tak to píšu sem, kam to taky tématicky patří.

Způsob, jakým reaguješ, nedává žádnou naději na to, že by ses byl ochoten stát slušným člověkem, takže ti dávám ---> :bad:
V praxi to znamená, že jsem nad tebou "zlomil hůl" a tvůj další osud ani mě již naprosto nezajímá, stejně jako tvoje názory.

Sbohem - poota
Moc jsem do toho nekecal ale musím souhlasit s pootíkem, klucka se zdál ze začátku jako snaživí makáč, bohužel nepochopil že návod nebude i když bude prudit

adam.benda
Zasloužilý člen

Re: klucka

Akord píše:... Mám v principech porádek a není to o tom, co beru fixne a co ne. Vstup má však volný jenom ten, kdo nejprve ví o čem mluvím. ...
Může být a stejně tak může být ten "pořádek" jenom výmluva pro udržení těch fixních jistot. To tedy platí pro nás všechny. Psychika je sviňa...
Nejen proto bych třeba já právě touto cestou jít nechtěl. Nejlépe se pokud možno k ničemu moc neupínat. Ani k pořádku. Vše je příliš nejisté. Toť můj názor, zhruba.
poota píše:Abych zbytečně neplevelil ve vlákně "Efektivní elektrolýza", tak to píšu sem, kam to taky tématicky patří.

V praxi to znamená, že jsem nad tebou "zlomil hůl" a tvůj další osud ani mě již naprosto nezajímá, stejně jako tvoje názory.

Sbohem - poota
Díky za pohled i z prostředí mimo Boxovárnu. :good: Tam venku to má totiž zcela jinou vypovídací hodnotu.

klucka
Starší člen

poota

Příspěvek od klucka »

V praxi to znamená, že jsem nad tebou "zlomil hůl" a tvůj další osud ani vývoj mě již naprosto nezajímá, stejně jako tvoje názory.

Sbohem - poota
Vieš poota, ja normálne komunikujem z ludmi čo nemaju potrebu do mna stále rýpat a posmievat sa...ja som za normálnu komunikáciu ale vy ste asi zvyknutý sa len posmievat a prekrucat !!! Tomu hovoríš komunikácia? Ja tomu hovorým úbohost !!! Tak si vyber... Nikomu som tu nezačal vypisovat kraviny ako vy...a vy sa v tom vyžívate... to ja by som mal byt ten čo nad vami zalomí húl !!!

klucka
Starší člen

lajoš

Příspěvek od klucka »

lajos píše:

Sbohem - poota
Moc jsem do toho nekecal ale musím souhlasit s pootíkem, klucka se zdál ze začátku jako snaživí makáč, bohužel nepochopil že návod nebude i když bude prudit
Proti tebe som nič nemal...a zatial ani nemám, makám stále len si všimni kolko ludí sa mi to tu snažilo znechutit...ale sa im to nepodarý ! Ja si nemyslím že o tom je komunikácia ak sa niekomu posmievaš a zosmiešnuješ a podcenuješ...sám si videl asi čo som robil a čo som o tom písal...pokial sa do mna neobuvali som nič neriešil len čo sa týka vodíka...A TO MUSIS AJ TY UZNAT ! A sám vieš že som nechcel presný návod !!! Ale som sa ku tomu dopracovával... :smoke:

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“