Dvell
Zdravím sano.Teď jsi mne dostal s tou přesností vyosení trubek,dostal jsem informaci že trubky musí být volné tj musí se volně pohybovat kvůli rezonanci.V tom případu by to platilo jen na středovou elektrodu nehledě na to že pokud shlédneš nějaká ta videa a fotky,opravdu soustředěných buněk najdeš málo a přece to všem bublinkuje,otázka je jestli to funguje tak jak je to prezentováno.Zatím jsem vyzkoušel tři varianty a čeká mne čtvrtá.Mám materiál na další buňku tak mám co dělat.S tím pájením stříbrem to neznám ale mám elektrody na antikoro to by snad mělo stačit.sano píše:Pri Joe cell je dôležitá presnosť zostavy. Vyosenie trubiek oproti stredu by nemalo byť väčšie ako tisícina milimetra.
Druhý problém je čistenie trubiek. Pusť do toho0,5A, na voltoch až tak nezáleží, a trpezlivo to čisť až to prestane púšťať hrdzavé chuchvalce. Každý druhý deň to prepláchni destilovanou vodou. Celkovo sa to vyčistí za zhruba 600 hodín. Dobrý nerez je 316 L. Ale môžu byť aj iné. Nevyhnutnou podmienkou je nemagnetizmus materiálu. Niekedy sa objavujú magnetické zóny pri elektrickom zváraní. Tie potom treba odstrániť. Lepšie je pájkovať napr. striebornou pájkou, ako zvárať.
Ahoj sano.sano píše:celá jcella je jeden rezonátor, ak ju správne oživíme, tak by sa mali začať s vodou diať neobvyklé veci, uvoľňovanie elektronického plynu. Uvidíme.
Myers môže rátať s rezonanciou plechu, tu je to iné.
Každý systém je jedinečný, nie vždy môžeme prenášať skúsenosti z jedného systému do druhého.
Tu nejde o elektrolýzu.
Aj ja napredujem ako v lete na saniach. Skúsenosti sa získavajú pomaly.
Pravda vyzkouším vše,alespoň vím co ano a co ne,ono je to pěkný se přilepit na daný popis a nic o tom nevědět.Nikdo ti nepoví co to vlastně je každej jen píše jak je to úžasný a skvělí ale nic k tomu ani jak se k výsledku dostal jen že někdo v garáži na to kápnul a v tom to bude.Pokud někomu vadí co dělám stačí písnout a nenapíšu už nic co by ostatní neměli dělat.Podle mne o to pochopit věc jako celek ne jako návod z peny marketu na ohřev polotovaru v mikrovlnce .lajos píše:To bude asi tou solí, ta ti asi strašně moc pomohla, neb komu neni rady, neni pomoci. Joe cell všude píšou čistou (pramenitou vodu), říkají tomu juvenální voda- to jsi ještě nepil, viď? Ale jinak samo vyzkoušej vše co tě napadne.