Tak od teď mohou všichni zájemci psát, jaký z těch termínů by byl ten nejvhodnější, ať to potom můžeme nějak rozhodnout.
Asi tak na začátek, na případné dotazy jako vždy odpovím

Jeff
No, Martine, nevím, jak na tom toho 1 května budu, protože 30 dubna jsou čarodějnice a bude stráááášně mocmartin11 píše:hlasovat se bude do 30.4 2012do půlnoci na 1. května si budeme moci napsat datum do diaře
Co přesmartin11 píše:ještě věcná připomínka....Slávek Křepelka / přes internet/
zdarec....toto mě napadlo, že až budeš v Českých rovnoběžkách, tak napiš a uděláme "mimořádné " setkání u Jeffa , Jeff může vždyckySlavek Krepelka píše:Co přesmartin11 píše:ještě věcná připomínka....Slávek Křepelka / přes internet/![]()
![]()
internet
Můžu v zastoupení. Žena tam ještě bude a určitě byste s ní měli pěknou prču. To by tam potkala takových podivných pavouků jako má doma
Třeba by pak i líp vyšla s jedním.
Ahoj, Slávek.
Jen myslím jestli tam ještě zbude trošku místa pro vozidlo, nocleh si asi vezmem sebou.1220 píše:25. - 27. 5.
![]()
bude již tepleji a všude plno energie.......
za tento termín hlasuji
K.
No a mně nezbývá, než s tím souhlasit, neboť jsem se včera dozvěděl ze stavebního úřadu, že 22. 5. bude u nás probíhat kolaudace všech staveb na pozemku a to znamená provést jisté úpravy, například úplně všude uklidit, ten kdo tu byl ví co to znamená1220 píše:25. - 27. 5.
![]()
bude již tepleji a všude plno energie.......
za tento termín hlasuji
K.
Co se týká nových členů fóra a nových zájemců o účast na srazu, jsem už psal mnohokrát v minulosti, tak to napíšu jen stručně.libcosenior píše:Som úplne nový, ale láka ma to. Kde by sa to malo konať? Nejaké podmienky? Teda ako dlho to má trvať, je tam ubytovanie? a pod..