JOVA píše:Inu byla to krásná doba „sovětských objevů“ kterých je jmenovaná kniha plná. Až se člověk diví, že Koperník taky nebyla žena! A v Sovětském svazu nevynalezli úplně všechno.
JOVA
No, nechtěl bych se hádat.......
Podle ověřené zprávy rádia "Jerevan" je jasně prokázáno, že televizi vynalezl Ivan Ivanovič Tělevizorov, o němž je podle písemných záznamů doloženo, že již v roce 1785 přenášel v petrohradské Ermitáži obrazy z pokoje do pokoje.......
JOVA píše:Inu byla to krásná doba „sovětských objevů“ kterých je jmenovaná kniha plná. Až se člověk diví, že Koperník taky nebyla žena! A v Sovětském svazu nevynalezli úplně všechno.
JOVA
Podle ověřené zprávy rádia "Jerevan" je jasně prokázáno, že televizi vynalezl Ivan Ivanovič Tělevizorov, o němž je podle písemných záznamů doloženo, že již v roce 1785 přenášel v petrohradské Ermitáži obrazy z pokoje do pokoje.......
A to je přenášel i s rámy nebo bez
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
JOVA
Trkac - noo to uz je stroj :-) necerpa cice free energy ale je to prakicka vecicka. Mali sme to na zahrade a pumpovalo to jedna radost. Prietok sice nic moc ale kedze to islo vkuse tak nebol problem.Maly sme potok hned za plotom -treba ale povedat ce nijak velky potok to neni ale aj tak to islo. VOdu sme pumpo´vali asi 5 -6 m vysoko do sudov na chate a s nich potom zalievali. Avsak raz sme prisli na zahradu aa trkac nikde - cigane zobrali do srotu. Takze dnes mat v potoku trkac tak to je na zamyslenie zvlast v nejakych zahradkarskych osadach a pod.
Ten kto ale byva niekde kde nechodia kadejaky ´zberaci´ a nema pristup k elektrine ( a aj ked ma) a ma dobry prietok tak tento stroj mozem len odporucit.
.....protože ten naprosto prokazatelně a podle písemných doložených záznamů vynalezl jistý Ivan Ivanovič Rentgenov :
......již v roce 1657 naháněl svou manželku v Moskvě kolem Velkého náměstí a křičel : Ty couro, já do tebe vidím !!!!
petr111 píše:.....protože ten naprosto prokazatelně a podle písemných doložených záznamů vynalezl jistý Ivan Ivanovič Rentgenov :
......již v roce 1657 naháněl svou manželku v Moskvě kolem Velkého náměstí a křičel : Ty couro, já do tebe vidím !!!!
Nic ve zlým Petře, ale nejsou příspěvky o trkači jako by přínosnější
Jsem obluda tohoto fora ale Lajoš nejsem.