Pokud máte doma nějaké zajímavé informace na CD nebo DVD určitě je vezměte s sebou. To samé platí i o jakémkoliv nevšedním zařízení, ať už jste jej postavili Vy nebo někdo jiný. Nebojte se pochlubit

Doufam, ze budes po dobu akce podavat aktualni informace!!!jeff píše:t -00h 47mi. 14s zahajuji vyhlížení!![]()
![]()
to by bolo fajnxzzzx píše:Doufam, ze budes po dobu akce podavat aktualni informace!!!jeff píše:t -00h 47mi. 14s zahajuji vyhlížení!![]()
![]()
![]()
![]()
Tak tohle jsem si musel přečíst třikrát. Co se stalo? Ale dík.sao píše:Čoveče , musíš s tím medem trochu šetřit -- já se umím představit a obhájit své myšlení sámPalo píše:Tak jsem se setkal se Sao kvuli domluve na Praze a musim konstatovat, ze jde o uplne normalniho cloveka (no zas tak normalni neni, ale jde spis o urcitou vyjimecnost v dobrem smyslu slova) s tim, ze vic udelal nez nakecal (narozdil od Ilema), podle toho, co rikal. Problem je v tom, ze doslova pise tak, jako by mluvil, coz muze vypadat, ze chrli nesmysly...
a na Ilema mi nešahej - to je dobrý chlap
jo a ty nesmysly , jak říkáš = konečně jsi mohl na vlastí oči spatřit člověka se selským rozumem a to musím uznat , je někdy šok
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tohle je nasnadě. Nechci říci, že jsem to tušil, ale vypadalo to tak od začátku. Málo snahy. Peter ukázal, že umí něco udělat. To je tak všechno. Luboš hází perly.....Kdo skutečně chce?kutz píše:Nemůžu si pomoct, tohle si možná za klobouk každý nedá, pravdu totiž mnohý nesnese... Nestíhám kroutit hlavou, jak se tady plácáte po zádech... ku*va za co ? Za plot na lístku u Jeffa v hospě ? Pravda sraz sem "absolvoval" v dílně... uniklo mi něco na přednáškách o VE co si můžu funkční zbastlit doma ? Pokud jo, omlouvám se, prosím sem s tím. Tipuju však, že ne... Ani přes 10tisíc příspěvků, mnohdy z pohledu laika vědeckého kalibru, válejících se tady na foru nepřispělo k tomu, aby mohl někdo znás přijet na setkání s lepším palivem v autě než olejem! Ani povýšení Gewa na poloboha na tom nic nezmění, že. Nezabralo ani mnoho pokusů o replikaci Mima... obvody Iv III. natož Iv IV. rozpálily leda chladič a mě... Žádné litry za minutu se neděly. Kde, kde jsou autoři těchto věcí, když dojde na lámání chleba ?! Kde ? Kde je nějaká podobná organizace v této zemi o OPEN VE jako je energie u pramene ? Ku*va kdy a kam ještě chcete přijet když ne sem ?!
Shrnu to do mého závěru: nikdo nic nemá, co by šlo použít jako OZE, VE, nebo nazvěte si to jak chcete... víte o čem mluvím.
Konspirativních teorií o mužích v černém a "tamtěchnahoře" mě prosím ušetřete...
Tohle co píšu neznamená, že vás nemám rád. Naopak, Jeff je zlatej kluk, zrovna jako Lajoš, Rival, Smolař.... atd. nemá smysl, abych tu vypisoval telefonní seznam... Zaráží mě propastný rozdíl mezi fórem a fyzickým setkáním z pohledu VE.
Nebudem sa vyjadrovat za ostatných ale ja som velmi spokojny, hoci som sa doteraz s vodikom zaoberal len teoreticky a teda patrím skor k magnetarom ale tento zraz a hlavne informacie ktore tam odzneli ma presvedcili, ze to ma zmysel a mozno dokonca je to jednoduchsie ako nieco ziskat z magnetov. Vsetkym novoziskaným priatelom drzim palce pri eperimentovani. Je to uplne ine teraz ked sa poznáme osobne a nielen podla prezivky.Rival píše:Chtěl bych tímto všem poděkovat za účast. Obzvláště našim novým kolegům ze Slovenska. Doufám, že pro většinu z Vás to nebyl promarněný čas. Pro mne jistě ne. ... Vyslechl jsem řadu podnětných myšlenek a nápadů, co a jak by se dalo vylepšit a jakým směrem se ubírat dále. A v neposlední řadě jsem získal nové přátele. Osobně jsem od srazu ani více neočekával... Je nás stále víc a víc... A to není málo !
Víš co perlo ? Příště raději přijeď... Můžeš se mi kouknout do očí a uvidět jestli opravdu chci nebo ne... Nezbývá mi než konstatovat, že NIKDO koho jsem fyzicky viděl, nemá tvé funkční zapojení...Mim píše:Tohle je nasnadě. Nechci říci, že jsem to tušil, ale vypadalo to tak od začátku. Málo snahy. Peter ukázal, že umí něco udělat. To je tak všechno. Luboš hází perly.....Kdo skutečně chce?