MMS - Základní informace a příprava roztoku

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

MMS - Základní informace a příprava roztoku

Příspěvek od rival »

Rád bych zde otevřel téma, které se bude týkat Vašich praktických zkušeností ohledně používání univerzálního léčivého prostředku MMS. Sám jej na sobě testuji již několikátý den a spolu se mnou řada lidí z mého blízkého okolí. Postupně se s Vámi podělím o všechny získané poznatky. Budu rád, když se svou "troškou do mlýna" přispějete i Vy. MMS lze objednat na webu http://www.emms.cz Kde je uveden i následující text:


MMS (Miracle Mineral Supplement)
Veřejnosti tento preparát poprvé představil geniální člověk a velký humanista, pan Jim V. Humble ve své knize o MMS.

Pan Jim V. Humble popisuje MMS následovně:

Tento preparát je bez přehánění skvělý a nesmírně účinný na téměř všechna onemocnění. Nejedná se o žádnou „bioinformační“ či jinou pochybnou věc, kterou musíte užívat dlouhou dobu a poté možná, někdy a snad dojde k ústupu Vašich potíží, jak slibuje většina výrobců.

MMS nic neléčí, nejde o lék. MMS ale dokáže stimulovat obrovským způsobem imunitní systém, který poté udolá mnoho nemocí během několika hodin.

MMS na rychlé infekce (chřipka, záněty atd..) účinkuje téměř okamžitě. Ústup dlouhodobých onemocnění je také velmi rychlý a k prvním zlepšením dochází již po několika dnech užívání MMS.

Pan Humble píše, že neexistuje na světě nemoc, na kterou by MMS nebyl účinný. Od počátku svého objevu udělal pan Humble obrovský kus práce a MMS bylo podáno stovkám tisíc lidí, mnohým z nich také intravenózně. Pokud tedy budete dodržovat doporučení zveřejněná v mé knize, nemusíte se obávat, že by Vám mohlo MMS jakkoliv ublížit.

MMS je nejsilnější a téměř univerzální zbraní proti všem chorobám.

Bakterie a viry (příčina 90% všech onemocnění..) si na MMS nemohou vyvinout odolnost. Účinná látka MMS je používána přes sedmdesát let ve zdravotnictví ke sterilizaci podlah, operačních stolů, atd. Tato látka se také používá v neaktivní formě k desinfekci pitné vody. MMS (lépe řečeno Chlordioxid, který vzniká smísením MMS a aktivačního roztoku) při styku s povrchem bakterie, viru či s buňkou, která je "nakažena" (nitrobuněčné infekce) okamžitě doplní svou elektronovou vazbu právě z povrchu bakterie, viru či nakažené buňky. Tím naruší významným způsobem povrch a pronikne dovnitř choroboplodného mikroorganismu, čímž dojde k jeho rychlé destrukci. Chlordioxid nereaguje se zdravými buňkami, tyto nechává zcela bez povšimnutí a bez jakékoliv reakce.

Jak píše MUDr. Hesselink na konci mé knihy o MMS:

Je dokázáno, že chlordioxid je už při pozoruhodně nízkých koncentracích in vitro smrtící pro všechny známé infekční organismy. Týká se to parazitů, plísní, bakterií i virů. Výše uvedené poznatky a zkušenosti naznačují, že tuto sloučeninu lze v účinných koncentracích přijímat orálně. Zdá se, že jsme na cestě k odhalení nejůčinnějšího širokospektrálního antibiotika a antivirotika všech dob. Pan Jim Humble si zaslouží mimořádné poděkování za ochotu sdílet tento svůj objev s celým světem.

MMS bakterie a viry v těle prostě zničí (viz. Vysvětlení účinnosti MMS) a tím uvolní imunitnímu systému spoustu energie na obnovení správné funkce téměř všech orgánů a tím obnovení správné funkce celého těla. Přesto však v žádném případě (pokud je dodržen můj postup ) MMS neničí a nijak nepoškozuje zdravé tkáně a buňky.

...........................................................................................................................
Pan Humble všechny případné nové výrobce MMS v zemích, kde není tento přípravek znám varuje:

Očekávejte, že se po nějaké době rozproudí horlivé diskuse „odborníků“ o tom, jak je MMS nezodpovědné používat, že je to „neověřené“ a že je to riskantní a podobné věci, které jsou ve světě již běžné. Všem těmto diskutujícím lidem dejte tyto informace:

MMS použilo nebo používá do letošního roku (psáno v roce 2007) přes 450 000 lidí. Ne tedy nějaká statistika ale konkrétní lidé, kteří se k tomuto preparátu uchýlili ze dvou, zcela odlišných důvodů.

První důvod: MMS je velmi levný

Druhý důvod: MMS je fenomenálně účinný na všechny nemoci

1. Na vedlejší nežádoucí účinky léků zemře ročně mnoho miliónů lidí – na používání MMS nezemřel do dnešních dnů NIKDO.

2. Pokud budete striktně dodržovat moje návody a doporučení, které najdete v mé knize, nástup účinků MMS bude i pro Vás velice příjemným překvapením a v žádném případě nehrozí jakákoliv zdravotní újma.

3. Účinky MMS jsou laboratorně prokázány, MMS aplikuje čím dál tím více lékařů, kterým jde o zdraví všech svých pacientů.

4. MMS bylo jako první aplikováno v Africe při léčbě Malárie (MMS likviduje tuto nemoc běžně během 4 -8 (!) hodin). Nebyl zaznamenán jediný případ, kdy by MMS (připravené dle mého doporučení) neúčinkovalo.

5. MMS zabírá VŽDY a na JAKÉKOLIV onemocnění.
Naposledy upravil(a) rival dne pát 24 dub 2009 10:36, celkem upraveno 2 x.


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Zásady pro používání MMS

Příspěvek od rival »

Jim Humble ve své knize uvádí následující:

Každou kapku MMS musíte smíchat s pěti kapkami aktivátoru (10% rztoku kyseliny citronové) např. - 1 kapka MMS + 5 kapek aktivátoru, 5 kapek MMS + 25 kapek aktivátoru, 15 kapek MMS+75 kapek aktivátoru.

Nakapejte MMS do suché sklenice, přidejte odpovídající počet kapek aktivátoru. Promíchejte obě složky kroužením sklenicí. Odměřte tři minuty. Dolijte pitnou vodu nebo čerstvě vylisovanou jablečnou nebo ananasovou šťávu a do jedné hodiny vypijte. Pokud použijete kupovanou šťávu, použijte nejlépe BIO jablečný mošt bez přidaného vitamínu C (radikálně snižuje účinnost MMS).

Vždy zvyšujte svou dávku po jedné kapce MMS, a to i když jste již na více než deseti kapkách MMS (pokud toto pravidlo nedodržíte, bude vám velmi špatně nebo dostanete průjem).

Pokud s MMS začínáte, použijte vždy jen 1 nebo 2 kapky MMS a 5 (10) kapek aktivátoru.

Začněte s braním MMS vždy na noc.

Zvyšujte počet kapek MMS vždy na noc.

Nikdy si neberte svou dávku na lačný žaludek, nejlépe je brát MMS hodinu po jídle.

Postupně zvyšujte svoje dávky MMS (vždy pouze o jednu kapku) až na 15 kapek MMS. Pokud se vám udělá po zvýšení počtu kapek špatně, snižte opět svoji dávku na bezproblémový počet kapek MMS a buďtě na této úrovni dva dny. Poté opět svou dávku o jednu kapku MMS zvyšte a postupně se dostaňte na braní 15 kapek MMS (+75 kapek aktivátoru) ráno a večer. Tuto dávku dále nezvyšujte a berte po dobu jednoho týdne.

Poté přejděte na "udržovací" režim 2 x týdně 6 kapek MMS (+ 30 kapek aktivátoru).

Při tomto postupu bude vaše tělo ve skvělé kondici a vyhnete se téměř všem infekčním a jiným nemocem.

Pokud berete MMS k udolání nějaké vážné nemoci, čtěte mou knihu s návody na jednotlivá onemocnění. S MMS máte opravdu velkou možnost na rychlé odstranění nemocí, které jste si "střádali" léta. Neexistuje v současné době nemoc, na kterou by MMS nebyl účinný.

POZOR! ZDE UVEDENÉ DÁVKOVÁNÍ JE JIŽ NEPLATNÉ!


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Nové aplikace MMS

Příspěvek od rival »

Postupem času se objevují nové aplikace, které zvyšují účinnost MMS v lidském těle. Několik takovýchto aplikací zde uvádím a doufám, že pomohou i dalším lidem zvítězit nad jejich neduhy a život ohrožujícími stavy.

Jim V. Humble

Rady pro koupele s MMS

Mimo orálních dávek je možné absorbovat MMS pokožkou přímo do svaloviny. Zatímco orální dávky dodávají Cl02 v první řadě červeným krvinkám, MMS pronikající pletí zásobuje tímto plynem přímo krevní plazmu. V těle pak cirkuluje více Cl02 a lze tedy očekávat rychlejší a mocnější účinky. Pokud jste se dosud neseznámili se zprávami o úspěších při užívání aktivovaného MMS, přečtěte si článek: „Úvod do MMS“ na http://mms-articles.com/ a můžete si vytisknout i návody k přípravě a aktivaci na http://jimhumble.biz/biz-mmsintro.htm Během následně popsaných lázeňských procedur bude vaše pleť v kontaktu s Cl02 po 20 až 30 minut.

U některých lidí tento postup znamenal definitivní průlom. Po 20 minutách ve vaně s vodou oživenou aktivovaným MMS dokonce i lidé, kteří se předtím nemohli dostat přes 7 kapek braných orálně, dokázali navýšit zásobu Cl02 v krevním oběhu bez známek nevolnosti. Jak je to možné? MMS vyhubí bakterie a patogeny na nebo pod povrchem pleti, a ty jsou pak vyloučeny z těla. Většina odpadu přitom zůstane venku a nezatěžuje krevní oběh. Ale i když berete koupele, nezanedbávejte pravidelné orální dávky. Berte přinejmenším dávky po šesti kapkách, vždy předtím, než půjdete do vany. Nedělejte si starosti s tím, jestli jste předtím jedli nebo ne. Jakékoli ztráty Cl02 způsobené potravou v žaludku jsou podružné a relativně bezvýznamné.

Patogeny zahubené vnitřním užitím MMS (po vypití) mohou tělo opustit jen po průchodu játry a vyloučením. Funguje to dobře do té doby, než se projeví (přechodná) hranice, při níž vám začne být nevolno. To signalizuje, že MMS hubí více patogenů než je systém schopen neprodleně vylučovat, což vede k dočasné, ale mnohdy i akutní nevolnosti.

Koupání ve vodě s MMS umožňuje vyčistění od patogenů na povrchu nebo těsně pod povrchem pleti. Zdá se, že očista těchto vnějších vrstev brání přetěžování interního vylučovacího systému. Patogeny zahubené těsně pod povrchem pleti jsou většinou vytlačeny na povrch a odplaveny.

Postup

1. DOBŘE VYČISTĚTE VANU. Jinak ClO2 plyn uvolňovaný z MMS začne ve vodě likvidovat mýdlovou pěnu a nečistoty na stěnách vany, a to sníží nebo i neutralizuje množství Cl02 dostupného pro tělo. Při další koupeli už vana bude zásluhou předchozího působení MMS čistá. Nepřidávejte si do vody žádné pěnové koupele ani jiné chemikálie. Připouštění vody množství CL02 vytvářeného ve vodě nesníží. Někteří lidé si do koupele přidávají ještě 1/2 dl DMSO (není to nutné, ale může to napomáhat k hlubšímu průniku Cl02).

2. AKTIVOVUJTE MMS V HRNKU NEBO SKLENICI před přidáním do lázně. Dejte do nádobky 30 kapek MMS a přidejte k nim 2,5 čajové lžičky citrónové šťávy nebo kyseliny citrónové (150 kapek). Koupel by měla trvat 20 až 30 minut. Pokud někde na pleti máte otevřené boláky nebo větší poranění, můžete snížit dávku na 20 kapek MMS, smíšených se 100 kapkami kyseliny citrónové nebo citrónové šťávy (1 1/2 čajové lžičky) abyste se vyhnuli pocitům pálení. Otevřené boláky se zásluhou desinfekčního účinku MMS obvykle rychle zhojí. Platí běžný předpis 1 kapka MMS ku 5 kapkám aktivátoru (10% roztoku kyseliny citronové).

3. SMÍCHEJTE MMS S KYSELINOU V HRNÍČKU a vyčkejte obvyklé 3 minuty. Mezitím si napusťte horkou vodu do vany. Nedávejte do ní žádnou pěnu parfém šampón ani dětské hračky. Množství vody ve vaně nehraje roli. Je také dobré vypít dávku z 6 nebo 8 kapek.

4. PŘIDEJTE AKTIVOVANÝ ROZTOK MMS do vody a promíchejte. Veškeré bakterie ve vodě budou téměř okamžitě zahubeny. Některé společnosti nabízejí systémy pro plavecké bazény, které používají úplně stejný postup (k aktivaci v bazénech se používá HCl). Voda množství vytvořeného plynného ClO2 neredukuje. Je jedno, zda vanu naplníte jen napůl nebo úplně, protože se z aktivovaného MMS bude vyvíjet stále stejné množství plynu.

5. LEHNĚTE SI DO VANY. Smáčejte celé tělo - ruce, hrdlo, vlasy i tvář. Kdyby se vám dostala voda do očí prostě ji setřete hřbetem ruky nebo osuškou. MMS, na rozdíl od některých šampónů, očím nijak neublíží. Polévejte si hlavu hrnkem.

6. PŘIPOUŠTĚJTE SI HORKOU VODU. Teplo otevírá póry a MMS tak může proniknout až do svaloviny. Masírujte namáčenou pokožku hlavy. Po třetí koupeli se mohou začít rozpadat drobné vřídky na pokožce pod vlasy, které jsou zdrojem lupů.

7. PO KOUPELI VANU DŮKLADNĚ VYMYJTE A VYPLÁCHNĚTE.

Když se zmiňuji o kapkách MMS vždy jde o správně aktivovanou směs. Nikdy neužívejte MMS bez aktivace.

Postupy při chorobách ohrožujících život

V případě ohrožení života je cílem dostat MMS do krevního oběhu co nejrychleji, ale pokoušet se přitom udržet pod hranicí nevolnosti.

Jedním ze způsobů jak toho dosáhnout je přidávat do aktivovaného MMS DMSO, které pak může působit jako nosič, dopravující MMS přímo do pleti a svaloviny.

V tomto případě jsem vlastními zkouškami zjistil, že DMSO musí být přidáno do směsi ihned po tříminutové aktivaci MMS. Jinak MMS přijde o větší část účinnosti. Mezi smícháním aktivovaného MMS s DMSO a vlastním použitím by proto nemělo uběhnout více než 15 sekund. Připravenou směs okamžitě rozetřete po velké ploše těla, jako například stehnech nebo pažích a ramenech. Takto můžete dostat až pětinásobné množství MMS pletí přímo do krevního oběhu. A samozřejmě, čím větší plochu těla použijete, tím více MMS do těla prostoupí.

Níže popsané použití MMS představuje zrychlený způsob, kterým lze, jak kromě běžného orálního užívání, dostat dodatečnou dávku MMS do krevní plazmy pletí.

Držte se přesně následujícího postupu:

1. Namíchejte si dávku aktivací 10 kapek MMS 50 kapkami citrónové šťávy nebo 10% kyseliny citrónové. Několik sekund protřásejte sklenici a vyčkejte 3 minuty.

2. Přidejte jednu čajovou lžičku DMSO a promíchejte pohybováním sklenicí, ale ne déle, než asi 15 sekund.

3. Roztok okamžitě rozetřete po stehnech pažích nebo po břiše. Při ošetření jiné osoby můžete použít igelitovou rukavici nebo při aplikaci na vlastní tělo holé ruce. Jestliže pocítíte pálení, můžete příště přidat asi 1 čajovou lžičku vody nebo pleť po aplikaci ošetřit směsí olivového oleje a šťávy z aloe vera. K aplikaci použijte pokaždé jinou oblast těla.

4. Takto postupujte každou druhou hodinu prvního dne a druhý a třetí den každou hodinu. Pak 4 dny vynechejte a příští týden začněte stejně. Přitom ovšem nikdy nepřestávejte brát pravidelné, snášené orální dávky MMS.

DMSO je známým nosičem různých substancí, který má široké použití v medicíně už od roku 1955, kde slouží jako prostředník při vnášení léčiv do pokožky. Ve většině zemí bývá k dispozici v lékárnách a lze jej objednat i přes internet. Zadejte do vyhledávače DMSO.

Když se zmiňuji o kapkách MMS, vždy jde o správně aktivovanou směs. Nikdy neužívejte MMS bez aktivace.

Střevní nálev s MMS

Klystýr s MMS může být stejně účinný jako intravenózní infuze, protože oba způsoby dodávají MMS jak do plazmy, tak i k červeným krvinkám. Toto je názor několika biologů a vědců, kteří metodu střevního nálevu studovali. Požívání MMS ústy obecně doručuje chlordioxid (pouze) k červeným krvinkám ze žaludku a střev. Plazma ovšem může dopravit chlordioxid i do oblastí kam se červené krvinky nemohou dostat.

Postup:

Nejprve musíte střevo vyčistit aplikací čisté teplé vody (přibližně 1000 ml). Můžete do ní přidat polévkovou lžíci soli či 1 dl šťávy aloe vera nebo jiné doplňky doporučované odborníky na výživu, ale nepoužívejte kávu. Postup opakujte dva nebo i třikrát. Použijte uvedenou dávku vody a snažte se ji udržet co nejdéle, masírujte si břicho, a pak to pusťte ven.

Nejlepší je použít katetr, ale není to nezbytné. Katetr je velmi ohebná, až 45 cm dlouhá hadička s oblým zakončením. Velmi opatrně se zavede do tlustého střeva tak, aby pak kapalina vytékala asi 30 cm hluboko uvnitř.

V každém případě proveďte toto pročištění dvakrát nebo třikrát po sobě, pak přidejte MMS do něco málo přes 1 dl vody. Použijte stejnou dávku připravenou stejným způsobem, jako při přípravě nápoje. I zde pokaždé přidávejte jen 1 nebo 2 kapky aktivovaného MMS. Provádějte až 2 klystýry denně a pokoušejte se udržovat MMS na místě tak dlouho, aby se tekutina mohla úplně vstřebat stěnami tlustého střeva. Při dávkování postupujte stejně, jako když MMS pijete. Bude to mnohem efektivnější. V případě, že se dostaví průjem nebo nevolnost, snižte dávku. Hodně štěstí.

Když se zmiňuji o kapkách MMS, vždy jde o správně aktivovanou směs. Nikdy neužívejte MMS bez aktivace.

Použití MMS u dětí

Od roku 2000, kdy byl MMS vynalezen, bylo jeho pomocí ošetřeno mnoho gravidních žen a dětí. Nejvíce po roce 2004. Některé ženy v nemocnicích trpěly malárií, ale bylo ošetřeno i hodně dalších onemocnění a zdravotních potíží, z nichž většina byla úspěšně zdolána pomocí MMS, užívaného v rámci různých metod a ověřených procedur.

Případ jednoho dítěte, u jehož ošetření jsem roku 2004 byl, je na You Tube. Záznam najdete pod - pod názvem „Malaria Baby“. Ve stejném roce jsem ošetřil stovky lidí i jejich dětí. Dítě ve filmu mělo 40 °C horečku, která pak během dvou hodin poklesla na 38,3 °C. Tehdy bylo ošetřeno i mnoho gravidních žen. Lékaři postupovali podle mých doporučení.

Na několika webových stránkách se můžete dočíst, že byste neměli riskovat a nepodávat MMS gravidním ženám či dětem. Na jedné z nich stojí: „… berte to velmi vážně.“ Zní to skoro tak, jakoby to dětem mohlo nějak ublížit. Všechno, čeho provozovatel této stránky hodlá dosáhnout, je zjevně způsobit zbytečnou smrt mnoha dětí a gravidních žen.

MMS dosud zachránil životy mnoha dětí. Když si ale lidé přečtou na internetu takové věci a dostanou strach léčit nemocné dítě, jemuž může zachránit život jen MMS, nemohou to děcko zachránit. Tihle lidé se prostě z nějakého neznámého důvodu rozhodli, že vědí všechno lépe. Neobtěžovali se mne zeptat, ani přezkoumat jasné důkazy. Jen cosi nazdařbůh hlásají do světa. Kdyby ovšem skutečně věděli něco o tom, o čem mluví, něco, co nevím, bylo by všechno v pořádku.

Velice dobře si uvědomuji, že nevím všechno, a že nepatřím k největším vědcům na světě. Vůbec se nepovažuji za vědce. Nicméně, jsem vynálezce a vynálezci jsou za důležité změny na této zemi zodpovědnější více než kdokoli jiný. Jsou to oni, kdo asi přináší většinu opravdu zásadních objevů, které pak převezmou vědci, aby je dále zdokonalili. Proto doufám, že se brzy zapojí mnoho vědců a vylepší i metodiku léčby pomocí MMS.

Co dnes ovšem vůbec nepotřebujeme, jsou lidé, kteří se bez hlubších znalostí problematiky rozhodnou, že jsou ti nejlepší z neznalých a odmítají ověřovat jakákoli fakta. Jedna dívka postrádající jakékoli znalosti mi řekla, že bych neměl radit lidem, aby ho brali déle než asi týden, protože MMS prý vyhubí veškerou břišní flóru. Starostlivé, jenže to vůbec není pravda.

MMS je slabé okysličovadlo, které v těle nedokáže okysličit normální tělesné buňky či prospěšné bakterie, ani v zažívacím ústrojí ani kdekoli jinde. Použil jsem je na vyrážky a hodně ošklivé věci na dětské pokožce. A dosud nikdy se neprojevila žádná škodlivá reakce. Použil jsem silné roztoky, 3 krát silnější, než je nejsilnější doporučená dávka k vypití a postřikoval jimi každodenně několikrát více než rok pokožku v nejcitlivějších oblastech vlastního těla. Po roce testování nebyl na pokožce rozeznatelný absolutně žádný rozdíl mezi postřikovanými a nepostřikovanými místy.

Gravidní ženy by měly brát přinejmenším udržovací dávku 6 kapek denně. Udržuje to imunitní systém ve špičkovém stavu, a to je to, co všechny těhotné ženy tak potřebují.

O MMS jsou už na internetu tisíce stránek. Několik z nich nabízí špatné údaje. Nemohu kontrolovat všechny; nemám prostě čas pročíst tolik stránek a hovořit s jejich provozovateli. Ale toto je vážná věc. V sázce jsou lidské životy. Řeč není o nejlepším novém DVD či skvělém filmu, jde o lidské životy.

Je proto nesmírně nezodpovědné, když někdo prostě jen sepíše a hlásá své názory, aniž by je konfrontoval s danými fakty. Mých doporučení se až dosud držely statisíce lidí a nebyla hlášena žádná situace ohrožující život, natož aby někdo zemřel. Mnoho věcí dokáže úspěšně potlačit jenom MMS. A proto, pokud jednou z těchto nemocí nebo stavů trpí dítě, prosím, pomozte mu tím. (Viz seznam „metodik“. Každé dítě obvykle snese jednu kapku, aktivovanou 5 kapkami citrónové šťávy nebo 10% roztokem kyseliny citrónové, přidanou do džusu v kojenecké láhvi.)

Současně je mi jasné, že se tito lidé pokoušejí zajistit, aby děti a gravidní ženy nebyly vystaveny ničemu, co by jim mohlo uškodit. Vím, že se pokoušejí a snaží dělat něco, o čem si myslí, že je to pro ně nejlepší.

Metody pro prevenci a úpravu rakovinových stavů

Tato procedura byla použita u případů rakovin dostatečně často, abychom se mohli přesvědčit, že jde o až dosud nejúspěšnější postup proti život ohrožujícím onemocněním. Při ošetření běžné chřipky a nachlazení samozřejmě nemusíte postupovat tak intenzivně, jak je dále popsáno.

Ověřená metoda užívá dvou odlišných postupů, jak dostat chlordioxid do těla. Prvním z nich se vyvinula z té, jíž jsme zprvu říkali „Klářin předpis 6 a 6“. Nemocný dostal 6 kapek aktivovaného MMS a po hodině dalších šest kapek. Přitom se děla spousta ohromujících věcí. Z této metody se pak vyvinul postup užívající 6 a 6 třikrát denně – ráno, v poledne a večer před spaním.

Když jsem pak navrhl použití obou technik společně, byly výsledky v mnoha případech prostě úžasné. Rakoviny vysychaly, tumory se jednoduše začaly rozpadat a mizely i jiné zdravotní problémy.

Jistě víte, že nemáme k dispozici milióny, ba dokonce ani tisíce dolarů na výzkum, ale volá spousta lidí, jimž navrhuji, co by mohli udělat. Mnozí pak volají zpátky a vyprávějí, jak postupovali. Mé závěry se tedy opírají o konkrétní zkušenosti lidí, kteří se pak znovu ozvali nebo se u mne zastavili v Mexiku.

Nemůžete ovšem začít s postupem 6 a 6 u velmi nemocných lidí. Ti musí vždy začínat velmi opatrně. U nových a velmi nemocných rakovinových pacientů obvykle začínáme s 1 kapkou. Užíváme tedy postupu 1 a 1. To znamená, že napoprvé namícháme dávku z jediné kapky, hodinu vyčkáme, a pak podáme druhou dávku z jedné kapky. Takto postupujeme ráno, v poledne a navečer. Celkem to pro velmi nemocného člověka dělá 6 kapek denně. Někteří lidé mohou při následném dodržení stejného postupu začít s 2 a 2, čili celkem 12 kapkami denně.

Počet kapek užívaných v počátečních dávkách je třeba určit podle toho, jak je kdo nemocný. Člověk, který může normálně chodit, může začínat na dávce 6 a 6 kapek.

Nicméně, bez ohledu na to s kolika kapkami někdo začíná, jestliže nepocítí žádnou nevolnost, měl by příští den zvýšit počet kapek, ale vždy jen o jednu. Když někdo začne na 6 a 6 pak tedy nazítří půjde na 7 a 7 třikrát v průběhu dne, a další den to bude 3x 8 a 8.

Když se dostaví pocit nevolnosti, musíte vždy na jeden den brát o jednu nebo dvě kapky méně, a pak opět začít zvyšovat. Toto je rozšířený způsob využití Klářina předpisu 6 a 6 s odstupem jedné hodiny. Musí se navyšovat pozvolna, opatrně, o jednu kapku více v každé denní dávce dokud se nedospěje na 15 a 15. Může to chvíli trvat, než se dostanete tak daleko, ale do té doby by rakovina měla být téměř poražena. Nemocnému nezřídka bývá nevolno a často bude muset snížit dávku.

ZÁKLADNÍM PRINCIPEM U VŠECH ŽIVOT OHROŽUJÍCÍCH CHOROB JE VŽDY BRÁT TOLIK MMS KOLIK TĚLO SNESE A UDRŽOVAT TAK JEHO HLADINU V TĚLE CO NEJVÝŠE, ANIŽ BY TO VYVOLALO ZVRACENÍ NEBO DÉLETRVAJÍCÍ PRŮJEM.

BĚHEM DNE TEDY NEBERTE JEDINOU VELKOU, ALE S ODSTUPY MNOHO MENŠÍCH DÁVEK PODLE SHORA UVEDENÉHO POSTUPU. KDYŽ SE BUDETE DRŽET ZVYŠOVÁNÍ DÁVEK TAK, ABY TO BYLO NA HRANICI SNESITELNOSTI, DOSTAVÍ SE ÚSPĚCH. VŽDY KDYŽ SE PROJEVÍ NEVOLNOST, O NĚKOLIK KAPEK USTUPTE.

JE TO VZÁCNÉ, ALE OBČAS SE STÁVÁ, ŽE NĚKDO DOSÁHNE BODU, KDY JEHO TĚLO REAGUJE TĚŽKÝMI PRŮJMY NEBO NEVOLNOSTÍ. V TAKOVÉM PŘÍPADĚ OKAMŽITĚ PŘESTAŇTE S DALŠÍMI DÁVKAMI A VYČKÁVEJTE, DOKUD TENTO STAV NEPOMINE. PAK ZAČNĚTE ZNOVU, S MÉNĚ KAPKAMI NA DÁVKU; RADĚJI S MÉNĚ NEŽ POLOVINOU MNOŽSTVÍ, U NĚJŽ JSTE PŘESTALI. VŠECHNY DENNÍ DÁVKY BY MĚLY BÝT STEJNÉ, TAKŽE, POKUD SNÍŽÍTE NAPŘÍKLAD NA 9 KAPEK AKTIVOVANÉHO MMS, BUDOU VŠECHNY DENNÍ DÁVKY PO 9 KAPKÁCH MMS S ODSTUPY PO 1 HODINĚ, OPAKOVANĚ TŘIKRÁT DENNĚ. (TO ZNAMENÁ CELKEM 6 DÁVEK PO DEVÍTI KAPKÁCH). PAMATUJTE, BERTE NEBO PODÁVEJTE VŽDY JEN TOLIK, KOLIK ČLOVĚK SNESE, ANIŽ BY MU POTOM BYLO ŠPATNĚ NEBO DOSTAL PRŮJEM.


Rakovinový test

Je tady jedna možnost, o níž vám váš lékař pravděpodobně nikdy neřekne. Už více než 25 let existuje z 99% úspěšný test na rakovinu. Je efektivnější, bezpečnější a levnější, než všechny ostatní rakovinové testy. Nazývá se AMAS test.

Přitom nemusíte „chodit po doktorech“; je to test, který se dá objednat přes internet. Stojí 165 dolarů. Odběrová sada přijde zdarma. Uděláte jen šmouhu vlastní krví, zásilku odešlete a zaplatíte dobírkou, až když přijdou výsledky. Tento test zkoumá přítomnost specifických rakovinových protilátek. Podívejte se na http://www.oncolabinc.com. V této souvislosti bych rád řekl, že tam nemám žádné finanční zájmy. Převezměte odpovědnost sami za sebe a v případě sebemenších pochyb si tento test nechte udělat.

Představu o tom, zda se MMS ujal vašeho rakovinového problému, si můžete udělat vyhodnocením pocitů nevolnosti. Vezmete si, povězme jednu kapku MMS nebo dokonce jen 1/2 a nebude vám nevolno. Pak začněte počet kapek dvakrát denně zvyšovat o jednu ráno a jednu večer. Jestliže vám po 1/2 kapce ráno nebude nevolno, večer nebo později odpoledne zkuste jednu celou. Příští ráno už dvě a večer 3 kapky.

Dříve nebo později po určitém počtu kapek pocítíte slabou nevolnost. Napříště tedy jednou nebo dvakrát po sobě vezmete o jednu nebo dvě kapky méně, a pak zase začnete zvyšovat. Pořád hledejte bod, při němž začnete pociťovat nevolnost, pak uberte a pokuste se opět zvyšovat.

Brzy tak z vlastní zkušenosti, podle toho, zda můžete překročit bod, při němž vám předtím bylo nevolno a pokračovat se stále větším množstvím kapek, rozpoznáte,jestli vám to pomáhá. Návaly nevolnosti znamenají, že část nádoru byla zničena a odumřelá hmota je pak jed, který tělo musí mít čas uklidit. Stav, při němž se musí odstranit tyto trosky, je součástí léčení. Tělo to dokáže, ale v náběhu tohoto procesu vám může být třeba špatně od žaludku, můžete dostat průjem nebo se to projeví i zvracením. Není to na škodu věci.

S tím jak rakovina zaniká, tělo prostě musí dostat čas odstraňovat jedy. S ustupující zhoubou pak tělo snáší stále víc a více kapek. A toho lze využít jako indikátoru. Jakmile totiž zjistíte, že můžete postupně navyšovat kapky, aniž by se dostavovala nevolnost, je to znamení, že tělo dělá, co má.

V případě rakoviny na tom musíte pracovat hodně trpělivě. Začněte pomalu, ale navyšujte rychle. Zpočátku byste možná měli brát kapky jen dvakrát denně, ale jakmile zjistíte, že to půjde bez nevolnosti dvakrát denně, zvyšte na třikrát, a pak čtyřikrát či dokonce pětkrát denně. K překonání nevolnosti jezte nastrouhaná jablka. Kdyby vám po určitém počtu kapek MMS začalo být nevolno, zkuste napřed sníst nejméně dvě nastrouhaná jablka, buď hned poté, co vezmete MMS, anebo předtím, než vám začne být nevolno. Vždy zkuste nejdříve jablka, můžete až 4, ale pokud se vám potom neuleví a je-li to nepřekonatelné, vypijte až dvě zarovnané čajové lžičky jedlé sody rozpuštěné ve vodě.

Pokud vám ovšem bude nevolno po každé dávce, bez ohledu na množství a zdá se, že tělo není schopno přijmout zvýšení dávky bez nevolnosti, je to signál, že se neuzdravujete. Ale nevzdávejte to a pracujte na tom. Můžete to ale stále ještě zvládnout. Pokud můžete bez nevolnosti brát, povězme dvě kapky najednou, a začne vám být špatně až po třech, budete se muset pokusit nevolnost načas snášet, ale jestliže vám bude po třech kapkách špatně vždy naznačuje to, že rakovinový růst nedoháníte.

To se může stát, jestliže se rakovinové buňky množí rychleji, než je MMS stačí zabíjet. Avšak je tady pořád naděje. Jeden způsob spočívá v tom, že namísto abyste zvyšovali počet kapek, zvýšíte počet jejich podání během dne. Čtěte níže. Jsou zde i další postupy, které mohou pomoci. Ale nikdy, v žádném případě, nepřestávejte užívat MMS.

Kdyby se ukázaly náznaky, že se stav nezlepšuje, obvykle navrhuji následující postup: opatřete si indiánské byliny od Kathleen z Texasu. Lahvička extraktu stojí 60 dolarů, a je toho v ní dost. Telefon je 806 647-1741. Kathleen má tisíce dopisů od lidí, jimž to pomohlo. Společně s otcem prodávají tuto indiánskou bylinnou směs už více než 60 let. Nejlepších výsledků dosáhnete, když budete tento bylinný extrakt užívat společně s MMS. Pokyny jsou přibaleny.

Shora uvedený rakovinový test AMAS poskytuje další úžasnou výhodu. Můžete si ho nechat udělat, pak užívat několik týdnů nebo měsíců MMS, a nato provést další test. Pak bude zřejmé, zda a do jaké míry se váš stav zlepšuje.


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Princip funkce MMS

Příspěvek od rival »

MMS je nejsilnější a téměř univerzální zbraní proti všem chorobám.
Bakterie a viry (příčina 90% všech onemocnění..) si na MMS nemohou vyvinout odolnost. Účinná látka MMS je používána přes sedmdesát let ve zdravotnictví ke sterilizaci podlah, operačních stolů, atd. Tato látka se také používá v neaktivní formě k desinfekci pitné vody. MMS (lépe řečeno Chlordioxid, který vzniká smísením MMS a aktivačního roztoku) při styku s povrchem bakterie, viru či s buňkou, která je "nakažena" (nitrobuněčné infekce) okamžitě doplní svou elektronovou vazbu právě z povrchu bakterie, viru či nakažené buňky. Tím naruší významným způsobem povrch a pronikne dovnitř choroboplodného mikroorganismu, čímž dojde k jeho rychlé destrukci. Chlordioxid nereaguje se zdravými buňkami, tyto nechává zcela bez povšimnutí a bez jakékoliv reakce.

Mechanismus Biocidního účinku Chlordioxidu – MMS

MMS smíchaný s odpovídajícím množstvím 10% roztoku kyseliny citronové vytváří plyn, který se jmenuje Chlordioxid. Chlordioxid je látka s velmi silnými oxidačními účinky, tzv. akceptor elektronů.

Tedy - každá molekula Chlordioxidu se neustále snaží získat elektrony a doplnit tak svoji elektronovou strukturu.

Při styku bakteriálních buněk s chlordioxidem dochází k odtržení elektronu z bakteriální stěny čímž dojde k vytvoření praskliny a tím k narušení vnitřní rovnováhy buňky. Tímto porušením chlordioxid vnikne dovnitř mikroorganismu a naruší jeho metabolické funkce, na rozdíl od ostatních oxidačních činidel, které narušují jen povrch buňky. Reaguje s aminokyselinami, pozměňuje strukturu proteinů a tím i funkci enzymů, které řídí metabolické pochody v buňce.

Následně dochází k rychlému rozpadu patogenů. V lidském těle aktivovaný chlordioxid, namíchaný v přesném, Jimem Humblem doporučovaném poměru, reaguje pouze s patogenními mikroorganismy, které mají výrazně kyselejší povahu. Ničí spolehlivě bakterie, viry, plísně, rozpouští toxické látky v těle atd. Čtěte pozorně knihu pana Humbla, mechanismus je v této knize dopodrobana popsán.

Po vypití aktivovaného roztoku MMS dochází k tomu, že Chlordioxid je přes žaludeční a střevní stěny přijímán červenými krvinkami jako kyslík a je tedy roznášen do celého těla. Jakmile dojde ke kontaktu s nakaženou buňkou (nitrobuněčné infekce) či s volně "plujícími" bakteriemi či viry v krevním řečišti, dochází k jejich téměř okamžitému zničení odtržením několika elektronů z povrchu viru či buněčné membrány patogenu. Chlordioxid se vytváří zhruba 12 hodin po vypití aktivovaného MMS.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Přehled a podstatné body použití MMS

Příspěvek od rival »

1. MMS sestává z 28 procent práškového chloritanu sodného rozpuštěného v destilované vodě. (Protože prášková forma obsahuje jen 80% chloritanu sodného, který nemůže být vyráběn ve vyšší koncentraci, činí skutečný obsah chloritanu sodného v MMS jen 22,4%.)

Práškový chloritan sodný obsahuje 80% chloritanu sodného NaClO2, 19% kuchyňské soli (chlorid sodný, NaCl) a méně než 1% několika dalších, netoxických sloučenin sodíku. Už víte, proč je směs s 28% práškového chloritanu sodného vlastně jen z 22,4% chloritan sodný ? Pokud ne, přečtěte si to znovu. Prášek obsahuje jen 80% chloritanu sodného. Důležité jsou charakteristické vlastnosti chloritanu sodného. Vypadá jako bílé nebo mírně nažloutlé vločky. V menších množstvích se prodává v plastových nádobách. Přepravuje se jako nebezpečný náklad. Ve spojení s organickými materiály a jiskřením může způsobit požár.

2. Udržovací dávku MMS představuje šest kapek z originálního balení v zelené nebo hnědé lahvičce s bílým uzávěrem. Všechny "kapky" o nichž se zmiňuji v této knize i v této kapitole jsou kapky o následující velikosti: 17 kapek odpovídá jednomu mililitru (1ml = 1 ccm). Při použití kapátka získáte 1ml 25 kapkami. Neorientujte se prosím podle množství jiných tekutin, MMS je o 20% těžší než voda, a proto se velikost kapek i jejich počet liší.

3. Nejvyšší nárazová dávka k překonání nemoci je 15 až 18 kapek. Za normálních okolností je každý den dvakrát po sobě podávána plná dávka v rozmezí dvou hodin, až do odeznění nemoci.

4. Při použití standardního 3,5% "Stabilizovaného kyslíku" k namíchání MMS (s použitím kyseliny citrónové), použijte osminásobek počtu kapek předepsaných v různých receptech uvedených v knize. Jestliže používáte standardní oční kapátko, vynásobte počet kapek specifikovaných v receptech koeficientem 1,5.

5. Jedna kapka MMS obsahuje devět miligramů chloritanu sodného.

6. Po smísení 6 kapek s 1 čajovou lžičkou kyseliny citrónové v suché čisté sklenici, se ze směsi během tří minut uvolní jeden miligram chlordioxidu. Roztok nevydá o mnoho více než jeden miligram, protože chlordioxid na povrchu kapaliny uniká do vzduchu. Můžete směs před vypitím udržet silnější přikrytím sklenice víčkem, které z větší části zabrání jeho vyprchání.

7. Po vypití směsi popsané v bodě 6 se 2 dl jablečné či hroznové šťávy nebo ananasového džusu se v těle bude v průběhu asi 12 hodin každou hodinu vytvářet jeden miligram chlordioxidu.

8. Chlordioxid uvolňovaný z MMS, je nejmocnějším zabijákem mikroorganizmů jakého lidstvo zná. Chlordioxid je znám a používán už více než 100 let jako sterilizační činidlo pro stovky použití v nemocnicích a potravinářského průmyslu. Podobnou účinnost nemá žádná jiná chemikálie či lék. Po přidání kyseliny citrónové nabývá chloritan sodný schopnost zabíjet mikroorganizmy přímo v lidském těle.

9. Nevystavujte MMS přímým slunečním paprskům. V lahvičce vznikne přetlak, který z ní může vytlačit víčko. Rozlitá tekutina pak vysycháním získává na koncentraci, a pokud není ihned opláchnuta vodou, způsobuje popáleniny (poleptání). V případě, že se dostane do očí, musíte je několik minut vyplachovat vodou.

10. Jakákoliv dávka MMS vyžaduje aktivaci přidáním pětinásobku 10% kyseliny citrónové, s výjimkou intravenózního použití. Bez aktivace kyselinou má roztok chloritanu jen velmi slabý účinek. Při intravenózním použití za normálních okolností nepoužívejte aktivátor. Jeho funkci převezme krev, ale dělá to mnohem pozvolněji.

11. K aktivaci lze použít libovolný ocet, ale musí obsahovat 5 - 6% kyseliny octové.

12. K přípravě MMS k ošetřování lidí lze použít jakýkoliv chloritan sodný určený k použití v laboratoři nebo v pitné vodě.

13. Chloritan sodný je celosvětově užíván k produkci chlordioxidu k úpravě vody, bělení buničiny, bavlny a ve stovkách dalších průmyslových procesů.

14. K ošetřování lidí chloritan sodný poprvé použil Dr. Wiliam F. Koch, MD, Ph.D. v roce 1926 v Německu. V USA se užíval až od roku 1930.

15. Okolo roku 1926 byl chloritan sodný považován za "stabilizovaný kyslík", látku, která zásobuje různé části těla kyslíkem, který se z ní uvolňuje. To je mylná představa, protože chloritan sodný nedisponuje žádným použitelným kyslíkem. Chlordioxid je ovšem i přesto oxidační činidlo. Je slabší než kyslík, a proto nemůže okysličit zdravé tělesné buňky, ale ve stejných množstvých jako kyslík může zoxidovat mnohem více oxidovatelného materiálu.

16. Vitamín C přidávaný do šťáv a džusů působí jako antioxidant, který funkci MMS blokuje. Nekupujte proto šťávy a džusy pokud se neujistíte, že neobsahují přídavek vitamínu C (vit. C je kyselina l-askorbová, potravinářský kód E-300). Do některých přírodních jablečných šťáv vitamín C nepřidávají. Přirozený obsah vit. C ve šťávách je bezproblémový. Nejlepší výsledky dosáhnete s čerstvě vylisovanou jablečnou šťávou.

17. Účinnost MMS blokuje i pomerančový džus obsahující složky omezující tvorbu chlordioxidu. Nepoužívejte ho.

18. Použitelné jsou čistá přírodní jablečná šťáva, brusinková a hroznová šťáva a ananasový džus. Přidávejte je až po tříminutové aktivaci MMS kyselinou. Vždy se přesvědčte, že v nich není přidaný vitamín C (E-300). Vůbec nejlepší je voda a po ní vlastnoručně čerstvě vylisované ovocné šťávy. Většina jiných, než uvedených šťáv účinky MMS omezí nebo úplně blokuje. Vitamín C ve funkci antioxidantu dnes už používají téměř všichni výrobci. Studujte tedy etikety velmi pečlivě (pozor - někdy, i když výrobce vit. C používá, není na etiketě o složení výrobku uveden !!!).

Výrobky obsahující vitamín C jsou pro tento účel nepoužitelné.

19. Pokud láhev s MMS nebyla vystavena přímému slunečnímu záření a roztok je ve tmavé skleněné nebo plastové nádobě, můžete ho skladovat dva až čtyři roky. Čiré sklo nebo plast jsou použitelné jen přechodně, na jeden nebo dva dny. Roztok vystavený přímým slunečním paprskům asi po hodině degraduje, i když je v tmavé láhvi.

20. Neředěný roztok k přípravě MMS je silně alkalický s pH 13. Může způsobit drobná poleptání, pokud pleť asi do minuty neopláchnete. Splachujte jej vodou. Po přidání kyseliny nebo octa k jeho kapkám se pH změní na 4,5. Když pak po třech minutách do roztoku přilijete 2 dl jablečné šťávy, pH se upraví na přibližně 4,8. Ostatní zde zmíněné šťávy a džusy se chovají podobně.

21. Kapky lze využít k spolehlivé desinfekci vody. Na každý litr vody získané v přírodě použijte 1 neaktivovanou kapku a nechte 8 hodin působit (nejlépe přes noc). Voda se pak dá bez rizika pít. Můžete také použít 3 kapky aktivované 15 kapkami kyseliny citrónové, vyčkat 3 minuty a dát do 5l vody. Voda s aktivovaným MMS je pitná už po necelé hodině.

22. Suchý chloritan sodný je nebezpečný. Nesmí se současně dostat do kontaktu s teplem a organickými materiály. To může zapříčinit požár. Roztok zhotovený z prášku už samozřejmě nebezpečný není, ale nesmíte připustit jeho vysušení. Zanedbaná vyschlá louže se po vysušení může stát příčinou požáru.


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Domácí příprava MMS

Příspěvek od rival »

Chloritan sodný se prodává i v ředění 25% a má tedy blízko k našemu, který má 28%. Pokud si ho koupíte, je to v pořádku a můžete použít všechny recepty a počty kapek tak jak jsou udány v této knize.

Co budete potřebovat

Předně si musíte opatřit proužky na testování obsahu chlóru v bazénu.

1. Nejméně půllitrovou láhev. Může být i z průzračného plastu pokud v ní roztok hodláte přechovávat jen pár dnů, než jej slijete do tmavých lahviček. Pokud láhev nemůžete uložit na úplně temném místě, určitě ho v ní nenechávejte déle. Nedávejte ji ani do chladničky, tam je příliš často vystavovaná světlu.

2. Přinejmenším litr destilované vody. Jinou vodu nepoužívejte. Můžete použít demineralizovanou, ale jen pokud je jisté, že je plnohodnotnou náhradou destilované vody. Neužívejte pramenitou nebo minerální vodu pokud se nejedná o stav nouze, který nesnese prodlení.

3. Plastový džbánek nebo odměrku se zobáčkem na slévání.

4. Litrovou nebo větší nádobu, kterou lze zahřívat. Nepoužívejte kovové ani z nerezu. Nejlepší je nádoba z varného skla nebo nová, potažená teflonem, bez škrábanců až na kov.

5. Dostatečně přesnou váhu. Měla by vážit s přesností na 1/10 gramu. Dobré jsou některé elektronické poštovní váhy nebo váhy prodávané v growshopech (lze objednat i přes Internet). Mechanická poštovní váha také vyhoví, pokud ovšem máte přesné závaží k nastavení.

6. Černý popisovač. Mějte ho vždy po ruce.

7. Vhodné lahvičky na hotový MMS. V lékárnách mívají malé hnědé skleněné lahvičky s kapátky. Jsou použitelné, pokud nepřipustíte, aby se roztok MMS dostal nahoru do gumičky. Lahvičky nepokládejte a kapátko občas pečlivě propláchněte vodou.

8. Budete potřebovat alespoň 100 gramů 80% chloritanu sodného. Při nákupu chemikálie se ujistěte, že je to skutečně chloritan, že vám nenabízejí chlorid. Chlorid sodný, kuchyňská sůl, je nám samozřejmě k ničemu. Chloritan sodný vypadá jako bílé nebo mírně nažloutlé vločky.

První, co vám řeknou je, že jejich chemikálie není pro vnitřní použití. S tím si nemusíte dělat starosti. Takto specifikují své zdroje chloritanu sodného všichni; včetně dodavatelů, kteří svými chemikáliemi zásobují úpravny vodáren. Přidáním destilované vody navíc chemikálii hodně zředíte, a když poté užíváte třeba 12 kapek zředěných 2 dl vody nebo džusu, je současně zředěna jakákoliv možná příměs. V natolik zředěném roztoku jsou nežádoucí příměsi vždy pod přípustnou maximální denní hodnotou. Obchodníci s vždy obávají případných žalob a budou se vám koupi chemikálie pro náš účel vždy pokoušet rozmluvit nebo ji odmítnou prodat, když jim povíte, nač ji chcete použít. Na žádném profesionálním MMS nenajdete větu že je určen pro vnitřní používání. Většinou je dokonce upozornění, že není určen pro vnitřní použití. Obchodníci se tak chrání proti případným právním útokům. Nikoliv ovšem ze strany lidí, kteří se chtějí zbavit svých onemocnění. Nebojte se těchto vět na etiketách MMS, jsou prostě nutné.

Jak se přesvědčit, že skutečně máte chloritan sodný

(1) Chloritan sodný musí mít formu vloček. (Několik firem mezitím prodává chloritan sodný, který vločkovitý není. Kdyby to nebyly vločky, vždy předpokládejte, že to není chloritan sodný a budete to muset prověřit. Pokud chemikálie projde následujícími testy je to opravdu chloritan sodný, který z nějakého důvodu rozemleli).

(2) Rozdrťte trochu vloček na prášek. (Dobré je použít polévkovou lžíci a vločky v ní rozdrtit čajovou lžičkou.)

(3) Dejte do prázdné sklenice čajovou lžičku nadrceného prášku a přidejte tři plné čajové lžičky destilované vody. Mírně potřásejte sklenicí dokud, se prášek úplně nerozpustí. v teplé vodě se rozpustí mnohem rychleji.

(4) Pak dejte 10 kapek takto připraveného roztoku do prázdné sklenice a přidejte k němu čajovou lžičku octa. Ocet by měl obsahovat nejméně 5% kyseliny octové. Můžete samozřejmě použít i 10% kyselinu citrónovou. Nechte kyselinu 3 minuty působit.

(5) Ponořte do roztoku proužek k určování hladiny chlóru v bazénu. Měl by ukazovat přítomnost přinejmenším 1 ppm chlóru. Ve skutečnosti je to ovšem chlordioxid (měřící proužky nerozpoznají rozdíl).

(6) Namočte druhý testovací proužek do roztoku, z nějž jste předtím odebrali 10 kapek k předchozí zkoušce. Tento roztok by neměl vykazovat vůbec žádný volný chlór (není aktivovaný), a nebo jen velmi málo.

Jestliže prášek neprojde testy v bodech 5 nebo 6, není to chloritan sodný. Někdo si z vás udělal legraci nebo se zmýlil. Pro jistotu zkoušku zopakujte ještě jednou. Nepoužívejte nic, co neprojde testem. Ale nikoho neobviňujte. Nikomu nic nevyčítejte. Jednoduše žádejte správnou chemikálii.

Máte-li chloritan, pokračujte podle následujícího návodu.

Příprava roztoku MMS: základem pro MMS je 28% roztok chloritanu sodného. 100 gramů je 28% z 357 gramů. Jestliže koupíte 100 gramové balení, měli byste obsah před použitím pro jistotu převážit.

Krok 1: Ověřte si, že máte 100 gramů 80% chloritanu sodného.

Krok 2: Odměřte devět US (kapalinových) uncí destilované vody (1 US oz je 0,029 l, potřebujete tedy 266 ml vody) a dejte ji do nádoby k ohřátí. Odměřujte pečlivě, musí to být přesné množství. (Co se laboratorní přesnosti týče, autor na jiném místě této knihy tvrdí, že lze použít i 25% roztok, aniž by bylo potřebné jakkoli měnit počty kapek v recepturách. Pozn. překl.)

Krok 3: Nasypte 100 gramů chloritanu sodného do 0,266 l vody v nádobě, postavte ji na vařič a za opatrného ohřívání míchejte směs tak dlouho, dokud se vločky úplně nerozpustí. Nádobu včas odstavte - voda se musí jen ohřát, postačí 40 - 50°C, NIKDY nesmí přejít do varu. Nikdy se nevzdalujte, zůstaňte u toho a stále míchejte až do úplného rozpuštění.

Krok 4: Tekutina by měla být nažloutlá a průzračná. Slijte ji přes nálevku nebo ze džbánku se zobáčkem do půllitrové nebo objemnější plastové láhve, zavřete ji víčkem a odstavte k ochlazení.

Upozornění: pokud přitom něco rozlijete, musíte to se stolu nebo z podlahy opláchnout větším množstvím vody. Nikdy to tam nenechte vyschnout. Suchý prášek má v přítomnosti organických materiálů sklon k samovznícení.

Krok 5: Pokud není původní láhev tmavá, kupte si láhev nebo několik malých lahviček z tmavě zbarveného skla a naplňte je z původní láhve.

Lahvičky opatřete etiketami s informací o použití. Roztok chloritanu sodného pro přípravu MMS vám vystačí několik let. Štítek by proto měl obsahovat co nejvíce použitelných dat pro případ nouze. Správná informace pak může někomu zachránit život. Jinak to bude jen lahvička s jakousi neznámou tekutinou a nikdo nebude mít ani potuchy, co s tím.
Naposledy upravil(a) rival dne pon 04 kvě 2009 22:11, celkem upraveno 2 x.


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Příprava aktivátoru

Příspěvek od rival »

Pořiďte si práškovou potravinářskou kyselinu citrónovou ve formě krystalků. Používá se k zavařování a konzervaci šťáv a je běžně k dostání v potravinářských obchodech. Rozhodně si ji nekupujte v lékárně, to byste se nedoplatili. Za účelem namíchání 10% roztoku kyseliny citrónové dejte do sklenice nebo lahvičky jednu zarovnanou polévkovou lžíci krystalů ze sáčku. Zalijte devíti zarovnanými polévkovými lžícemi čisté filtrované nebo destilované vody. Až se krystalky úplně rozpustí, budete mít 10% roztok kyseliny citrónové. Pokaždé když ji budete používat jako aktivátoru, použijte 5 kapek na každou kapku MMS. Po smísení vyčkáte 3 minuty, přidáte vodu nebo džus a vypijete.

Protože se kolem přípravy roztoku kyseliny citrónové občas objeví zmatky, ještě trochu si to objasníme. 10% roztok získáte použitím 9 dílů vody na jeden objemový díl krystalků kyseliny citrónové, není to směs 10 : 1, jak si mnozí mysleli. Je to směs v poměru 9 : 1. To společně představuje 10 dílů, jinak řečeno, 9 objemových dílů vody plus 1 objemový díl práškové kyseliny je dohromady 10 dílů. Výsledkem je 10% roztok kyseliny citrónové.


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Cukrovka, ALS...

Příspěvek od rival »

Cukrovka, ALS a mnoho jiných nemocí, u nichž, jak se tvrdí, nikdo nezná příčinu: Známe určitý počet virů, které jsou považovány za exotické. Ve skutečnosti takové nejsou, ale pokud nejste lékař, nikdy se o nich moc nedozvíte. Ale měli byste, protože jsou hojně přítomné. Virus Coxsackie B je podle převážné části tvrzení v současné lékařské literatuře příčinou až 1/3 infarktů. Způsobuje totiž zánět srdečního svalu. Zanícené srdce pak nefunguje moc dobře. Rovněž se už ví, že právě tento virus způsobuje záněty slinivky břišní, čímž vyvolá cukrovku typu 1 a 2. Když berete MMS, poskytujete správnou munici imunitnímu systému. Zabití viru Coxsackie B může způsobit chvilkové bušení srdce. Začínejte vždy pomalu a berte jen malé dávky.

Co se týče ALS (Lou Gehrigova choroba - únavový syndrom) lékařská literatura naznačuje, že příčinou jsou nejspíše viry Echo - 6 a Echo - 7. Je-li tomu tak, pak je zde šance, že MMS může pomáhat v případech ALS. V těchto případech bych začal hned po ranním probuzení s jednou nebo dvěma kapkami každé dvě hodiny a každé dvě hodiny bych zvyšoval jejich počet až na 6 či 8. Samozřejmě je nutné použít jako aktivátor kyselinu citrónovou a vyčkat tři minuty přidáním džusu nebo vody k vypití. Úmyslem je udržet tělo nasycené tak vysokou dávkou chlordioxidu jak jen je možné. Není tu samozřejmě žádná záruka, ale až dosud tu nikdy nebyl ani nepatrný záblesk naděje. Lidé diagnostikovaní s ALS mají před sebou všeho všudy 2 až 5 let nepříliš záviděníhodného života. Farmaceuti dnes samozřejmě mají jakousi látku, o níž tvrdí, že tento proces o něco málo zpomalí, a samozřejmě za ni chtějí spoustu peněz, ale nikde nejsou žádné skutečné údaje naznačující, že to opravdu účinkuje. Použití MMS možná může zabrat. Pak už nic jiného. Určitě to stojí za zkoušku.


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Další výňatky z knihy

Příspěvek od rival »

Jistě si brzy povšimnete, že v knize se mnohokrát opakuje několik podstatných věcí. Je tomu tak proto, že si mnozí často přečtou jen konkrétní, dílčí návod, a pak to, co právě zjistili, chtějí ihned použít, aniž by četli až do konce. Doufám, že jsem zde to nejdůležitější zopakoval dosti často, aby vše bylo opravdu úplně jasné. Přesto prosím, abyste tuto knihu dočetli před prvním použitím MMS opravdu až do konce.

Ať už berete dvě kapky nebo libovolnou jinou dávku, musíte pro každou kapku MMS vždy použít 5 kapek citrónové šťávy nebo zředěné kyseliny citrónové, v nouzi i vinný ocet. Roztok promícháme krouživým pohybem a necháme 3 min. aktivovat. Po této době dolijeme pitnou vodu a jednoduše vše vypijeme. V této kapitole se dozvíte více o použití kyseliny citrónové namísto citronu nebo octa, který jsem používal zpočátku. Jakou dávku může člověk použít záleží na okolnostech; čím zdravší člověk, s tím větší dávkou může začít. Někdo velmi churavý začne s dvěmi nebo dokonce s jednou kapkou MMS a hned v další dávce přidá další kapku, když mu po první dávce nebylo nevolno. Vyčkejte vždy pár hodin a zvyšte dávku o jednu kapku. Jestliže se projeví náznaky nevolnosti, na chvíli přerušte.

Velmi nemocní lidé by přes den měli brát nějaké přiměřené dávky co čtyři hodiny, v některých případech i každou hodinu, ale dávky musí být velmi malé. Nemocný se pak téměř vždy začne cítit během 24 hodin mnohem lépe. Když imunitní systém použije MMS k uvolnění jedů člověk může pocítit slabou nevolnost. Ale nevzdávejte to. Přechodně snižte počet kapek na každou dávku na množství, při němž vám není nevolno. Postupně zvyšujte počet kapek v každé dávce tak dlouho, dokud nedosáhnete hranice, za níž už vám začíná být nevolno. Postupujte tímto způsobem až do dosažení 15 kapek bez projevů nevolnosti. Pak berte dvě dávky po 15 kapkách s odstupem dvou hodin. V průběhu dne to pak zopakujte ještě jednou. Stejně postupujte každý následující den tak dlouho, dokud nebudete zdraví. Za normálních okolností se tělo uzdraví už v průběhu postupného zvyšování dávky k 15 kapkám, ale pokud se tak nestane, držte se popsaného postupu.

Dávky nad 15 kapek: Jak už jsem říkal, pokud je snesitelná dávka 15 kapek, je dávka 45 kapek možná třikrát lepší. Za normálních okolností to nikdy nedělejte. V krajních případech byste možná mohli zkusit několik dávek po 25 kapkách s odstupem dvou hodin. Pravdou je, že už mám zprávy od lidí, kteří se poté, když se jim nepodařilo dosáhnout požadovaných výsledků, uchýlili k dvěma dávkám po 25 správně aktivovaných kapkách s odstupem 2 hodin. I v tomto případě z opatrnosti použili roztok namíchaný z kapek a 1,5 čajové lžičky citrónové šťávy nebo 10% kyseliny Citrónové. Pak jako obvykle vyčkali tři minuty nebo o něco málo déle. Ale opravdu nikdy, nikdy s 25 kapkami nezačínejte! Více než 15 kapek použijte opravdu jen v krajních případech. Dvě takové dávky v rozmezí dvou hodin, to je opravdu hodně. Buďte opatrní.

Přes to všechno bych měl říct, že nám bylo ohlášeno několik případů vyléčení rakoviny prostaty při dávkách až 60 kapek. Nejméně jedna osoba brala 100 kapek denně více než týden.

Výjimka: V případě parazitů by člověk měl začít s velkou dávkou, například 15 kapek. Velká dávka MMS často pomůže i tehdy, pokud někdo požil nějaký jed nebo si přivodil otravu potravinami.


Po této africké zkušenosti MUDr.Hesselink jinému příteli trpícímu extrémní formou lymské artritidy navrhl, aby si namíchal MMS a použil ho tak, jako jeho kolega v Africe. Bylo to 12 kapek MMS a 60 kapek zředěné kyseliny Citrónové.. Udělal to, aby pak nemalému úžasu příští ráno zjistil, že příznaky artritidy zmizely, avšak ohlásil, že se znovu objevily po asi 6 týdnech, takže od té doby potřebuje každých pár týdnů opakovanou dávku.

Lymská nemoc
Když je řeč o velice nesnadno léčitelných onemocněních, které ničí různé tělesné orgány a jsou neobyčejně oslabující, patří lymská nemoc (borrelióza) k nejhorším. V případě tohoto onemocnění imunitní systém MMS rozhodně potřebuje. Dosud nejlepších výsledků bylo dosaženo s MMS aktivovaným roztokem kyseliny citrónové, jak je popsáno v této kapitole. Prozatím nejlepší postup spočíval v šokování systému první dávkou 9 nebo 10 kapek, následované druhou dávkou s 12 kapkami. To zažene lymskou nemoc do remise až na 6 týdnů, ale pak je nutné použít další kapky. Každému je ale jistě jasné, že dočasné vymizení projevů nemoci není to, oč nemocnému jde, chce se přece úplně vyléčit. Zdá se to být možné, pokud člověk s MMS pokračuje. Mám zprávy od některých lidí, kterým udělalo opravdu velice dobře braní menších dávek 3, 4 až 5 krát denně.
Jestliže se váš stav nezlepšuje, je to ve většině případů tím, že pravděpodobně neberete dostatečné množství. Avšak než překonáte lymskou nemoc,může to trvat až rok. Zatím pro to nemáme v ruce laboratorně ověřené důkazy, nicméně, podle informací, které dostávám, všichni lidé s lymskou nemocí, kteří berou MMS zaznamenali výrazné zlepšení stavu.

Hepatitida A, B a C a všechny její další varianty
Pacienti by potřebovali 15 kapek dvakrát denně, ale jejich organizmus toto množství obyčejně netoleruje. Jejich imunitní systém bezprostředně po požití 15 kapek zaútočí na onemocnění příliš prudce. Začínejte s dvěma kapkami a jestli se vám neudělá nevolno, zkuste v příští dávce později v tentýž den tři. Kdyby vám po nich bylo nevolno, zkuste ještě ten samý den další dávku, ale o kapku nižší. Pokračuje s třeba jedinou kapkou tak dlouho, až ji nemocný může vzít aniž by mu bylo špatně. A potom dávku můžete navýšit na dvě. Většina lidí může začít se dvěma kapkami. Pak postupně navyšujte počet kapek tak dlouho až nemocný bude moci bez potíží vzít 15 kapek dvakrát denně. Buďte opatrní a vyhněte se vyvolání stavu nevolnosti, protože to často způsobí, že se lidé začnou braní MMS bát a nebudou ochotni začít znovu. Pamatujte, že MMS je pouze zdravotní nápoj obsahující minerální doplněk představující dávky munice pro imunitní systém. Člověk si na to musí zvyknout.

Herpes
Člověku, který ví, že herpes je snadno vyléčitelný když má imunitní systém správnou munici, se z televizních reklam může dělat zle. Při dávkách 15 kapek dvakrát denně je každý herpes často pryč už za týden. Musíte přirozeně začít na dvou kapkách a denně přidávat, až dokud nedosáhnete 15 a pak dávky 15 kapek užívat dvakrát denně asi týden. To znamená, že herpes byste měli zdolat během zhruba dvou týdnů. Ve velmi špatných případech to ovšem může trvat až dva měsíce, ale nakonec ho porazíte.

Rakovina, včetně leukémie
Teorie je stejná. Chlordioxid poskytne imunitnímu systému téměř perfektní munici k útoku na rakovinové buňky. Věříme, že se tato domněnka potvrdila, protože nám hodně lidí, kteří trpěli rakovinou sdělilo, že rakovina zmizela nebo podstatně ustoupila poté, co brali MMS. V této oblasti ovšem dosud neproběhl dostatečný výzkum. Přesto to je mnohem lepší, než standardní léčebné postupy. Lidé často říkají, a i sami jsme si povšimli, že rakovina pokožky obvykle vyschne a sloupne se během jednoho týdne poté, když nemocný bere 15 kapek MMS dvakrát denně.

Aktualizace pro 3. vydání
V případě, že máte co do činění s rakovinou a stav se nelepší, převažuje názor, že nepoužíváte dostatečné množství MMS. Začněte jako vždy s 2 kapkami ráno a přikročte ke 3 kapkám odpoledne. Pak 4 kapky příští ráno a poté je začněte brát každé 4, a pak každé 2 hodiny. Postupně zvyšujte dávkování i frekvenci dávek. Pokaždé, když zpozorujete, že se vám dělá nevolno, snižte počet kapek v jednotlivých dávkách. Pak pomalu opět navyšujte. Měli byste dosáhnout 10 kapek každé 2 hodiny, počínaje probuzením, až do večera. Nezapomeňte, že je musíte vždy aktivovat roztokem kyseliny citrónové a samozřejmě počkat 3 minuty před přidáním džusu nebo vody k vypití. Dnes už preferuji kyselinu citrónovou, vždy 5 kapek na 1 kapku MMS.

Tajemství spočívá ve větším množství kapek a udržování hladiny MMS až do doby, než rakovina uhyne. Je potřebné nalézt vlastní cestu a zkoušet, co je pro vás nejlepší.
Pokud je to nezbytné, neváhejte jít až na alespoň 30 kapek MMS dvakrát, nebo 15 či více kapek čtyřikrát denně. Vezměte si méně jestliže pocítíte nevolnost, ale pak opět pokračujte v navyšování.

Když jsem psal tyto řádky, můj soused právě zvítězil nad malým melanomem na paži. Jak už jsem se zmínil, bral větší dávky po 25 kapkách. (Běžně tak vysoké dávky nedoporučuji, ale u něj to pomohlo). V každém případě měl lékařsky potvrzeno, že skutečně šlo o melanom. Po pouhém týdnu braní MMS okolí melanomu vybledlo, pak se začal zmenšovat až nakonec po asi dvou týdnech úplně zmizel a místo přestalo být bolestivé.
Na malý karcinomatózní bolák na hřbetu ruky, který se tam držel už více než rok, jsem dal jednu kapku MMS aktivovaného citrónovou šťávou a po třech minutách čekání do něj přidal 2 kapky DMSO. Po aplikaci jsem okamžitě pocítil jakoby mi na ruku přiložili žhavé železo. Bolelo to ale asi jen 3 minuty. Pak se objevila velká hnědá skvrna, mnohem větší než původní malý bolák. Dal jsem si na to vazelínu a obvázal. Po dvou dnech hnědá skvrna odpadla a zůstala po ní velká prohlubeň. Dal jsem si na to další vazelínu, opět převázal a po čtyřech dnech se to úplně zhojilo a nezanechalo ani jizvičku. (Poznámka: Z tohoto vydání jsem vyňal upozornění ohledně použití DMSO, protože se jeho použití nejeví nijak problematické.) Řekl bych, že v tomto případě DMSO vneslo MMS hluboko do boláku a zahubilo ho během tří minut. Když bolest ustala, už nežil. Tím samozřejmě nikoho nenabádám, aby to také vyzkoušel. Poznámka: Na konci této kapitoly jsou tři předpisy, jeden pro rakovinu, jeden standardní postup, a jeden je pro chřipku, nachlazení, zápal plic a další běžná onemocnění.

Astma
MMS často zastaví astmatický záchvat během 10 nebo méně minut, ale nefunguje to vždy. Proti astmatu nejlépe účinkuje v delší časové periodě. Jestli může nebo nedokáže zastavit astmatický záchvat okamžitě nebo za jak dlouho astma vyléčí, to závisí na stavu nemocného. MMS pomáhá vždy, ale pokud je člověk „neopravitelný“, nezvládne to ani MMS. Astma se nicméně často vyléčí po dlouhodobém užívání.
Telefonovala mi jedna paní a tázala se, jestli jí MMS pomůže od astma. Řekl jsem jí, že myslím, že ano. Pak tedy začala brát MMS, ale její astma se zhoršilo. Volala mi znovu a já jí řekl: „Občas se stav může zhoršit předtím, než se začne zlepšovat, ale nepolevujte.“ Věřte nebo ne, ta paní pokračovala s MMS jeden a půl měsíce i za trvale zhoršeného stavu, ale nepolevila ve víře ve zlepšení. Prostě to odmítala vzdát. A pak se jí začalo dařit lépe. Stav se neustále zlepšoval a astmatické stavy nakonec úplně vymizely. Trvalo jí to celkem 2 měsíce… nevím, co k tomu dodat, ale bylo to funkční.


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Doplněk k základní informaci - vitamín C

Příspěvek od Merlin »

Opakované malé dávky jsou efektivnější než velké ranní a večerní.
Na více než 1000 případech se ukázalo, že často podávané malé dávky, až jednou za hodinu, jsou mnohem efektivnější než velké dávky jednou nebo dvakrát denně.


Nyní už víme, že vygenerovaný chlordioxid nezůstane v těle déle než jednu nebo nanejvýš dvě hodiny. Vzhledem k době, po kterou MMS zůstává v těle aktivní, se nezdá, že velikost dávky činí nějaký rozdíl. V podstatě to znamená, že nezáleží na množství, protože se vkaždém případě za hodinu či dvě rozloží na kuchyňskou sůl.

Mějte tedy na mysli, že je mnohem účelnější brát MMS každou hodinu nebo dvě při menších dávkách, což se nakonec vyrovná nebo možná bude i více než dvě velké dávky.

Jestliže jste si navykli brát větší MMS dávky jen ráno a večer, jak bylo doporučováno dosud, MMS samozřejmě bude i nadále čistit tělo od mikrobů a patogenů. Nový výzkum však zřetelně ukázal, že menší, ale zato kontinuální cirkulace ClO2 předchází přeskupování a rozmnožování patogenů zejména v situacích, kdy bojujete se specifickým zdravotním problémem – ať už je to nachlazení, opar nebo hepatitida.
Dvě hodiny před a po použití MMS se vyvarujte všech (míněno doplňkových) forem vitamínu C. Toto je dočasná nutnost, nezbytná v podstatných týdnech, než vystoupáte až na množství kapek při němž už se můžete považovat za "vyčištěné." Pokud berete tablety vitamínu C s prodlouženou dobou vstřebávání, budete je muset přestat užívat a brát pouze kapsle nebo tabletky, které nemají časově rozvrstvené rozpouštění, anebo je brát jen na noc, ale až dvě hodiny po použití MMS. (Pozor! Některé se rozpouštějí až 12 hodin - informujte se!) Více informací na http://JimHumble.biz/biz-normal.htm

(Tuto podmínku lze dodržet také postupem týden (nebo dva) MMS, týden vit. C. Přičemž před a po posledním braní vitamínu je třeba vložit příslušnou pauzu.)

Viz také http://www.emms.cz/index.php?option=com ... &Itemid=90
Naposledy upravil(a) Merlin dne úte 26 kvě 2009 8:41, celkem upraveno 1 x.


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Důležité odkazy

Příspěvek od Merlin »



The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

oznámení

Příspěvek od Merlin »

Pokud bude mít někdo ohledně MMS nějaký dotaz, na který budu mít, nebo mohu najít odpověď, použijte prosím SZ. Dále už se zde v této věci veřejně vyjadřovat nebudu.

Děkuji za pochopení.
M


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Z bulletinu 005

Příspěvek od Merlin »

JIM'S NEW AND PROVEN MMS STRATEGY:

If you take a mere two-drop activated MMS dose every two hours, all day for several days (and nights if you can), always backing off if nausea sensations appear, then over time you will have cleared away pathogens without climbing to the former goal which was 15 drops or more. With two-drop doses, add plenty of water so that you can't taste the MMS. Water does not thin or reduce the beneficial ClO2 ions - they are locked in the water for about 1.5 hours. If you can't drink the full glass, drink the second half 15 minutes later.


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

ZÁSADY UŽÍVÁNÍ MMS (revidováno!)

Příspěvek od Merlin »

K použití MMS

První a nejdůležitější zásada

Opakované malé dávky jsou efektivnější než velké ranní a večerní.

Na více než 1000 případech se ukázalo, že často podávané malé dávky, až jednou za hodinu, jsou mnohem efektivnější (a přijatelnější), než velké dávky jednou nebo dvakrát denně.

Nyní už víme, že vygenerovaný chlordioxid nezůstane v těle déle, než jednu nebo nanejvýš dvě hodiny. Vzhledem k době, po kterou zůstává v těle aktivní, se nezdá, že velikost dávky činí nějaký rozdíl. V podstatě to znamená, že nezáleží na množství, protože se v každém případě za hodinu či dvě rozloží na kuchyňskou sůl.

Mějte tedy na mysli, že je mnohem účelnější brát MMS každou hodinu nebo dvě při menších dávkách, což se nakonec vyrovná, nebo možná bude i více než dvě velké dávky.

Jestliže jste navyklí brát větší dávky jen ráno a večer, jak bylo doporučováno dosud, MMS samozřejmě bude i nadále čistit tělo od mikrobů a patogenů. Nový výzkum však zřetelně ukázal, že menší ale kontinuální cirkulace ClO2 předchází přeskupování a rozmnožování patogenů zejména v situacích, kdy bojujete se specifickým zdravotním problémem – ať už je to nachlazení, opar nebo hepatitida.

Druhá zásada

Dostaňte do těla tolik MMS kolik můžete, aniž by vám to působilo nevolnost nebo průjem. Vždy začněte jedinou kapkou a pak přidávejte po kapkách vždy, když cítite, že můžete. Samozřejmě stále hovoříme o kapkách aktivovaných po tři minuty 5 kapkami kyseliny citronové na každou kapku MMS, následně zalitých vodou nebo džusem.

Druhou dávku pak můžete navýšit na dvě kapky, pokud se vám po první neudělá nevolno (ve většině případů se to nestane). Zpravidla by to mělo být dvě hodiny po té první. Pak postupně každou hodinu nebo dvě zvyšujte až do doby, než pocítite, že jste dosáhli maxima nebo si nepovšimnete mírné nevolnosti. Obyčejně vystačíte se dvěma, třemi nebo čtyřmi kapkami pro dávku.

Můžete ovšem jít až na 10 kapek za hodinu, jestliže máte dojem, že potřebujete více a nepocítíte žádnou nevolnost. 10 kapek by ale měl být horní limit a za normálních okolností byste nikdy neměli potřebovat jít tak vysoko, jestliže budete brát 5 kapek 10x denně.

Přestanete, až se začnete cítit zdrávi. Pokud se chcete jen pročistit, můžete zkusit standardní postup až do 15 kapek třikrát denně. Jestliže budete moci brát 15 kapek třikrát denně po celý týden, aniž by vám bylo nevolno nebo se ukázal průjem či jiné negativní účinky, pak je s největší pravděpodobností odstraněna většina infekcí, patogenů a parazitů.

Po pročištění platí obvyklá udržovací dávka 6 kapek aktivovaného MMS denně pro starší lidi (po šedesátce) a 6 kapek dvakrát týdně pro mladší.


Třetí zásada

Pokud se dostaví průjem nebo zvedání žaludku snižte počet kapek podle potřeby, ale nepřestávejte je brát. Nevolnost a průjem jsou dobré indikátory signalizující, že MMS opravdu zabírá. Diarea trvající hodinu nebo dvě je velmi prospěšná, ale udržovat tento stav několik dnů může přinést více škod než užitku. Proto vždy, když narazíte na tyto dočasné zábrany, prostě jen snižte dávku – jsou ve většině případů jen krátkodobé. V případě, že průjem neustane, MMS na několik dnů vysaďte, a pak začněte znovu s nejnižší dávkou. Mělo by to být už v pořádku.


Čtvrtá zásada

Vyvarujte se dvě hodiny před a dvě hodiny po použití MMS užití všech syntetických forem vitamínu C (kyselina l-askorbová; E300). Toto je dočasná potřeba, nezbytná v průběhu podstatných týdnů, v nichž se prodíráte až k počtu kapek, kdy už se můžete považovat za „vyčištěné“. Jestliže tedy berete kapsle nebo tablety vitamínu C s postupným uvolňováním, budete je muset přestat užívat a brát jen takové kapsle nebo tabletky, které mají přímý účinek, a to jen na noc a nejdříve dvě hodiny po poslední denní dávce MMS.


Pátá zásada

Pozorně dodržujte program přiměřené výživy k podpoře imunitního systému. MMS z vašeho těla sice velmi efektivně odstraňuje nežádoucí patogeny a parazity, ale neposkytuje žádné minerály nebo vitamíny nezbytné k jeho výživě. Dodávejte tělu pravidelná množství spojeneckých mikroorganizmů (acidofilus a další flóru). Samotný MMS prospěšné střevní mikroorganizmy nehubí, jejich počty ovšem někdy může snížit vydatný průjem. Postarejte se rovněž o pravidelný příjem minerálů – zejména vápníku a hořčíku.

Správná výživa je pro imunitní systém kritická. Denní vystavování pokožky slunci bude udržovat hladinu vitamínu D. Jestliže se ale dostanete na sluníčko jen málokdy, musíte udržovat hladinu vitamínu D doplňky – je pro udržování imunitního systému neodmyslitelný.

I když je MMS nejmocnější prostředek k hubení patogenů na Zemi, léčit a udržovat vaše zdraví může jen váš vlastní imunitní systém. Knihu pojednávající zevrubně o tomto tématu si můžete opatřit přes http://www.emms.cz


Převzato z http://JimHumble.biz/biz-normal.htm


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Rozdíly mezi okysličováním MMS a chlórem

Příspěvek od Merlin »

Když nějakou látku okysličuje chlór, říkáme tomu „chlorace“. To proto, že v tomto případě v oxidované substanci dochází k přeuspořádání elektronů, chlór se spojuje s oxidovanými substancemi a vznikají jiné sloučeniny. Při použití chlóru jsou v některých případech rakovinotvorné, a vznikají dokonce i v čističkách pitné vody.

Okysličování chlordioxidem probíhá úplně jinak. Stahuje elektrony k sobě, nikdy se s ničím nespojí a během procesu zaniká. Je to tedy „čistý odstřel“, protože zničená substance ani chlordioxid nezanechají žádné nové chemické sloučeniny. Zatím co chlór zabíjí organizmy vytvářením nových látek, chlordioxid po sobě po jejich likvidaci nezanechá nic.


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“