Vojna proti MMS

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Pozor!

Příspěvek od Merlin »

Pan Josef Zentrich se ve svém neinformovaném odsudku MMS v posledním vydání časopisu Meduňka dopustil něčeho, co by člověk jeho pověsti léčitele neměl nikdy udělat! Namísto "drahého" NaClO2 totiž doporučil použít NaClO - čili SAVO!!

V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ TO NEZKOUŠEJTE!!!


Podle něj "je to jedno"... Zdá se, že jde o zděšení z konkurence.

Dodnes jsem si ho vážil. Je to pryč...


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Saila

Vojna proti MMS

Příspěvek od Saila »

vlákno čisté - poo.

vyjadreni k MMS
takze k mnohokrat zminovanemu zazraku MMS tak ze zvedavosti jsem dala stranku http://www.emms.cz/ na precteni kamaradum jeden ma zasebou stredni chemicarnu v pardubicich a o chemii se celkem zajima a ten se vyjadril k tomu ze takovy sracky by si v zivote do tela nedaval, a druhej kterej ma farmaceutickou skolu se vyjadril takto:
chloritan je blbost a asi preklep. A nejpodobnejsi vec - chloristan - se pouziva jako blokator stitne zlazy tam, kde nefungujou thiamidy - vedlejsi ucinky jenom o maly chlup mensi nez pri ozarovani.
Kazdopadne to neni registrovane lecivo, tudiz je to potencialne rizikova sracka s negarantovanym slozenim a bez garance ucinku s tim, ze oduvodneni ucinku je mirne receno slaboduche
Dal bych v zivote nesel do neceho s timhle stylem teleshopingoidni agresivni reklamy zalozene na zazracnosti.
A zatreti, kde se slibuje lecebny ucinek bez vedlejsich ucinku, tam je neco kurva spatne.
Zactvrte, kde se slibuje ucinek na vsechno, tam to taky smrdi - to neexistuje
chloritan je blbost a asi preklep. A nejpodobnejsi vec - chloristan - se pouziva jako blokator stitne zlazy tam, kde nefungujou thiamidy - vedlejsi ucinky jenom o maly chlup mensi nez pri ozarovani.

a sorry spis asi budu verit temto dvoum lidem nez nejakymu panakovi z horni dolni:-D


Uživatelský avatar
la
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1854
Registrován: úte 06 úno 2007 19:04
Bydliště: Brno
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

??,

Příspěvek od la »

No ,ani se jim nedivím jde jim o chleba. :smoke:

Mě vrátil http://www.emms.cz/= MMS =ativovaný roztok NaClO2 minimálně o 20let zpět a to jsu hodně skromnej.Docela se divím ,že chemikovi a lékárníkovi unikla aktivace a její přesný, několikanásobně opakovaný popis.V tom odkazu je dokonce bezpečnostní list použité chemikálie ve sloupci vlevo .

http://www.emms.cz/images/stories/mms/c ... roztok.pdf
http://www.emms.cz/images/stories/mms/k ... ronova.pdf

přesto dík za zprávu ,budu si dávat bacha i na lékárníky. :idea:


Návštěvník

xxx

Příspěvek od Návštěvník »

MMS jsem zkoušel, jsem chemik, na zázraky nevěřím. Toť má charakteristika.

Že, MMS pomáhá v mnoha případech jsem na 100% přesvědčen. Kdo nevěří ať se tomu vyhne, kdo chce ať to zkusí. Mohu doporučit. Jedno vím ale určitě, pomáhá to a hlavně to není o penězích.
H. :)


saila

Příspěvek od saila »

la:oba ty kluci nemaj naprosto zadnej duvod to zavrhovat kvuli tomu ze by prisli o kseft....


anonymni: jak uz mi rikal nkdo jinej na jinym foru na tohle.. kdyz to neni o penezich tak proc to stoji proboha 600? a proc tam treba neni neco jako je uz u vseho s oznacenim miracle ze pokud ti to nbude vyhovovat muzes vratit penize...?


rejpal
Nový člen
Příspěvky: 22
Registrován: pon 13 črc 2009 9:39
Bydliště: JM
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od rejpal »

"chloritan je blbost a asi preklep"

Tak tomu říkám hodně dobrá argumentace. Když nemám nastudovány žádné teoretické poznatky k potenciální účinnosti dané látky, tak se začnu ohánět tou co znám, a co má nejhorší vedlejší účinky - já to vím nejlíp a vy ostatní nemáte ani znalost chemie ze základní školy - oponentura opravdu na úrovni. Je pravda, že některé pasáže z propagace MMS jsou podle mne taky trochu slabomyslné, ale toto pseudovědecké (založené na maturitním vysvědčení, či diplomu, bez korektního výzkumu účinku zreagovaného chloritanu sodného) varování je ještě hloupější.


Návštěvník

re. SAILA

Příspěvek od Návštěvník »

saila píše:la:oba ty kluci nemaj naprosto zadnej duvod to zavrhovat kvuli tomu ze by prisli o kseft....


anonymni: jak uz mi rikal nkdo jinej na jinym foru na tohle.. kdyz to neni o penezich tak proc to stoji proboha 600? a proc tam treba neni neco jako je uz u vseho s oznacenim miracle ze pokud ti to nbude vyhovovat muzes vratit penize...?
Tak třeba napiš Jeffovi nebo PALOvi a máš to za 10% ceny. To snad finančně uneseš.
P.S.:ono všechno něco stojí, už nejsme v budovaném komunismu, kdy si každý vzal zdarma podle svý potřeby.
H.


jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Je to zcela normální a přirozené. Máme strach z neznámého. Církev se svojí inkvizicí v minulosti ukázala, kam vede tmářství a nevědomost.
Máme tendenci odsuzovat něco, s čím nemáme osobní zkušenost.
Naše pravda je vždy ta nejsvětější.Pak vstyčíme ukazováček, ukážeme na první nestandartní postup a hystericky začneme hýkat sůry o konci světa.
Jak můžeme chápat jezdce na motorce jedoucího rychle, když jsme to nezkusili?? Jak můžeme chápat driftující šílence, když to neumíme? Jak můžeme chápat kuřáky konopí, když je odsuzujeme? Jak můžeme chápat něco, čeho jsme odpůrci?už z principu?
Ta hrůza z toho kroku, kterým máme vykročit ven z toho stáda ovčanů do neznáma je pro mne naprosto pochopitelná a srozumitelná.


Saila

Příspěvek od Saila »

no ale pochybuju ze se tu najde nekdo kdo by to pouzival vic jak 10 let... aby mohl rict zadny vedlejsi ucinky to nema...:-D
ja nerikam ze by me to financne zruinovalo jenom jsem se pozastavovala nad tim obratem:-D
a vazne nevim jakymu paolovi nebo jeffovi:-D


Uživatelský avatar
Cunik
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: sob 06 čer 2009 20:14
Dostal: 1 poděkování

Re: vyjadreni k MMS

Příspěvek od Cunik »

Saila píše:.. a sorry spis asi budu verit temto dvoum lidem nez nejakymu panakovi z horni dolni:-D
...jsou to prostě chytří a vzdělaní lidé...těch se drž, gratuluji


saila

Příspěvek od saila »

cunik: ted nevim jestli to mam brat ironicky nebo ne..:/


aNONym
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1477
Registrován: čtv 18 pro 2008 20:43
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

To Saila:

Příspěvek od aNONym »

Jestli jsem pochopil správně, tak MMS užívat nechceš. Jenom tím pádem nechápu, proč o něm diskutuješ. ;) Non

Tipnu si: Užíváš Hormonální Antikoncepci již déle jak dva roky. Soudím dle tvých reakcí a způsobu komunikace. Míněno vážně. 8) A neber to, prosím, jako urážku nebo provokaci. Dík.


The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Milá sailo. Pokud chceš mít nějaký názor a ten prezentovat, pak si o tom něco přečti a nevytrhávej fragmenty z kontextu.Jeff a palo jsou součástí tohoto fora a pomáhají lidem, jenž chtějí začít s mms. Ty začít nehodláš, tudíž je bezpředmětné o tom mluvit.Vedlejší účinky má všechno. I sex, hraní si na písku a nebo chytání ryb. Dokonce i když budeš tupě zírat na hvězdy, tak ti křupne za krkem. Navíc tě tady nikdo nenutí do ničeho. Naopak.Všichni chápeme, že každý si nadělat do gatí musíme sám a zvlášť.Za všechno se platí, ale jednou přijde chvíle, a TY budeš chtít pomoci blízké osobě v nemoci. Budeš chtít, moc chtít, a bude ti úplně jedno, jestli budou nějaké vedlejší účinky za 10 let.Bude ti do pláče, až uvidíš ty doktory krčit rameny.V kostele ti poradí třikrát otčenáš a pětkrát zdrávas. Měla by sis něco přečíst, a pak soudit.Názor jakýchsi chemiků je totiž v těchto končinách naprosto irelevantní.A pro mne veselý.


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Saila píše:no ale pochybuju ze se tu najde nekdo kdo by to pouzival vic jak 10 let... aby mohl rict zadny vedlejsi ucinky to nema...:-D
ja nerikam ze by me to financne zruinovalo jenom jsem se pozastavovala nad tim obratem:-D
a vazne nevim jakymu paolovi nebo jeffovi:-D
Milá Sailo,

u MMS jako u jediného se stále dokola opakuje: "Čtěte zkušenosti uživatelů!!!"
A proč? Protože kdyby to byl takový nesmysl, jak říkají Tví "známí", tak by se to brzo profláklo. Jenže je to o něčem jiném - o tom, že to opravdu funguje. Závislost? Na dezinfekci? To se mi nezdá. Problémy po delším užívání u dezinfekce? Těžko... Po nás potopa? Po kom? Spíš po doktorech, co slepě věří, že "léčí"...

U kterých léků od doktorů se říká, ať si někdo přečte zkušenosti? O žádném jsem neslyšel. Doktor řekne, že je to odzkoušené, pomalu Ti dá průvodní dopis s pyramidovým otestováním léku a Ty jsi s tím spokojená. Paradoxem je, že se objevuje na internetu čím dál tím víc "chudáků", kteří si povídají, jak je to hrozné s těma práškama a konzultují mezi sebou komu co pomohlo a naopak. Pak to vypadá, že uzdravení není žádná prča a když někdo uslyší o "léku na všechno", tak se zasměje a jde si zas pro nějakou sr@čku do lékárny, za kterou ZAPLATÍ nemluvě o tom, že si PLATÍ zdravotní pojištění. Je to jeho volba a jeho hloupost (ten "lék").

Vsadím se s kýmkoliv, že řadový doktor s určitou praxí si vzpomene minimálně na 5 léků, které byly opravdu dobré a které byly zrušené, zároveň nahrazené nějakým paskvilem.

Moje poslední zkušenost byla u doktora u jednoho prášku, který nic dobrého se mnou neudělal a navíc se u mě projevila kontraindikace v podobě krve ve stolici. Dobré léky se ruší a léky, čím mají léky více kontraindikací, tím lépe.

V době, kdy jsem pro sebe sháněl chloritan jsem se ptal i u svého spolužáka chemika, který tvrdil to stejné jako Tví přátelé. Nakonec řekl, že ve stopovým množství "to snad neuškodí".

Včera jsem byl na srazu, kde se komunikovalo s mimozemšťanem (měj mě klidně za magora). Na otázku, kdo má zájem o snížení počtu lidí (populace) mimozemšťan odpověděl "vláda, jsou to divoši". Vláda je tu pro nás? Kdepak, my jsme tu pro vládu... My jsme ti "ovčané", jak píše Jarda "ovčák".
Všechno se vším souvisí, je to na debatu na několik hodin... a základ se dočteš porůznu tady na fóru - zda-li máš zájem, stačí si najít trochu času (možná i pár týdnů).

Doktoři jsou učení, že alternativní medicína je "SHIT" a chemici neví nic o elektřině. Čím dál tím víc lidí je nemocných, chemtrails už je denní chléb, na rakovinu stále lidé umírají a ovčané jásají, jak je všechno skvělé. Musím říct, že z mého pohledu na rakovinu zemřeli všichni lidé, o kterých jsem věděl, že rakovinu měli (šli konvenční cestou a odmítli alternativu).

Říkám to pořád dokola - důvěřuju, ale prověřuju. Někdo něco řekne a stojí si za tím - ač je to zdálky naprostá hovadina z pohledu "ovčana", zajímám se o to, vyzkouším a pak si udělám svůj vlastní závěr. No a jsem úplně někde jinde, než řádový ovčan... Rád pomáhám těm lidem, co jsou na tom podobně jako já - ostatní co nevěří, ať si políbí co chtěj. Když prasátkovou chřipkou neonemocní, tak dostanou očkování a stejně brzo zemřou.

Kdo chce kam, pomožme mu tam...
Naposledy upravil(a) Palo dne ned 19 črc 2009 17:57, celkem upraveno 1 x.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
sao
Zasloužilý člen
Příspěvky: 393
Registrován: sob 03 bře 2007 13:40
Bydliště: MORAVA
Dostal: 7 poděkování

Re: re. SAILA

Příspěvek od sao »

Anonymous píše:
saila píše:la:oba ty kluci nemaj naprosto zadnej duvod to zavrhovat kvuli tomu ze by prisli o kseft....


anonymni: jak uz mi rikal nkdo jinej na jinym foru na tohle.. kdyz to neni o penezich tak proc to stoji proboha 600? a proc tam treba neni neco jako je uz u vseho s oznacenim miracle ze pokud ti to nbude vyhovovat muzes vratit penize...?
Tak třeba napiš Jeffovi nebo PALOvi a máš to za 10% ceny. To snad finančně uneseš.
P.S.:ono všechno něco stojí, už nejsme v budovaném komunismu, kdy si každý vzal zdarma podle svý potřeby.
H.

To jsi s těma %tama napsal trošku nesprávně , protože u Jeffa dostaneš 1 litr za 75 Kaček , takže vlastně to jedno deci , které dostaneš za 6 stovek , tě u Jefa nebo Pala vyjde na 7,50 Kč a pokud se v tom nebudeš koupat , tak to vydrží pro dva lidi na celou kůru . :smoke:


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“