MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Mo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 209
Registrován: sob 01 kvě 2010 16:07
Dostal: 3 poděkování

Re: MMS-2

Příspěvek od Mo »

Osobně považuji za daleko lepší variantu "Protirakovinovou kůru pátera Ferdy".

Asi sa opýtam veľmi hlúpo, ale aká je to, prosím Ťa kúra?? som v tejto oblasti nová, tak neviem, alebo stačí nekajý zdroj, kde si o tom prečítam, ak môžeš, ďakujem pekne :) len pre info, by ma to zaujímalo :) dík
Mo :D


Mo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 209
Registrován: sob 01 kvě 2010 16:07
Dostal: 3 poděkování

Re: MMS-2

Příspěvek od Mo »

Jim68 píše:Když to vidím, tak nevím, co bych zvolil.....asi ránu do hlavy...nebo vysadit chemo...?
Skús sa opýtať inak, čo by sa mohlo stať, keby chemo vysadí?? a existuje viac možností: zomrie skôr (nie o mesiac, dva ... päť- trápenia), alebo sa mu polepší, alebo aj možno prežije?? dá sa mu ešte pohoršiť vôbec??keď už píšeš, že rana do hlavy ho vyslobodí, držte sa obaja :roll:


Uživatelský avatar
SVĚTLUŠKA
Starší člen
Příspěvky: 176
Registrován: pon 26 dub 2010 12:24
Bydliště: Praha
Dostal: 30 poděkování

Re: Mo

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Mo píše:Osobně považuji za daleko lepší variantu "Protirakovinovou kůru pátera Ferdy".

Asi sa opýtam veľmi hlúpo, ale aká je to, prosím Ťa kúra?? som v tejto oblasti nová, tak neviem, alebo stačí nekajý zdroj, kde si o tom prečítam, ak môžeš, ďakujem pekne :) len pre info, by ma to zaujímalo :) dík
Mo :D
Našla jsem tohle:

Bezbílkovinná dieta 1. část: Páter Ferda ze Sušice o léčení rako­viny

Páter František Ferda ze Sušice, fenomenální český diagnostik a léčitel, je autorem bezbílkovinné diety, kterou sám nazval Totální protirakovinová kůra. Ta má schopnost přirozenou cestou likvidovat v těle všechny buňky, které nejsou zcela zdravé, tedy především buňky rakovinové. Zbavuje tak tělo velkých nádorů, menších ložisek (metastáz) i jednotlivých buněk kdekoli v těle. Tato kůra může být použita, též zkrácená, i jako preventivní kůra proti rakovině, jako regenerační kůra, jako odtučňovací dieta, jako jarní zdravotní kůra, jako kůra pro čištění krve a kůra při potížích kloubů. Následující kapitoly jsou opisem spisu pátera Ferdy.
Je rakovina vyléčitelná?

Rakovina vzniká u lidí příčinou určité náklonnosti k této chorobě a vlivem nezdravého prostředí. Dlouhodobým působením a vlivem třeba i velmi malých množství rakovinových škodlivin může dojít k narušení zdraví, aniž je to pozorováno a tudíž ani není léčeno, a tento stav může vést až ke vzniku vlastního onemocnění. Častou příčinou jsou nevhodné konzervační látky nebo barviva v potravinách a přepalování poživatin, která vedou k počátku vzniku onemocnění.

Nejčastější druhy rakoviny:

Nejčastější příčinou především rakoviny hrtanu a plic je kouření. U kuřáků vzniká rakovina plic asi 20x častěji. Zabraňujte proto dětem kouřit. Rakovina dělohy začíná bez bolesti a jakéhokoliv pocitu onemocnění, zvláště během přechodu a po odeznění měsíčků v pokročilém věku. U mladších žen se projevuje krvácením mimo pravidelný čas, krvácením po souloži, při močení, stolici a nebo namáhavé práci. Žádný strach z rakoviny, ten je zbytečný a pouze zpomaluje léčení. Ta může být vyléčena, když po zjištění příznaků ihned započneme s kompletní „TPK“ - Totální protirakovinovou kůrou. Rakovina dělohy, když je zanedbána, vede k smrti. Rakovina prsu je plíživá, uzliny, zatvrdliny a svraštěliny prsu mohou být znamením počínajícího stavu rakoviny, i když nijak nebolí. Bolesti a vředy se projevují teprve při pokročilém stavu rakoviny.

Má být dbáno následujících varovných signálů:

* hmatatelné uzliny nebo zatvrdliny, zvláště na prsou žen
* nápadné změny prsní bradavky nebo mateřské znamení, které se nápadně změní
* trvalá změna činnosti střev nebo močového měchýře
* trvalé ochraptění nebo kašel
* tvrdošíjná krvácení nebo výtok z kteréhokoliv tělesného otvoru, jakož i krvácení žen mimo obvyklý čas
* potíže při polykání, zvláště v pokročilém věku
* rány a bolestivá místa, která se nehojí
* nápadné hubnutí, ztráta váhy

Z uvedených signálů nevyplývá, že musí jít nutně o rakovinu, protože tyto změny mohou mít i jinou příčinu a mohou signalizovat i jinou chorobu. Kdo ale kterýkoli z vyjmenovaných signálů zjistí, ten ať preventivně co nejdříve započne s Totální protirakovinovou kůrou - „TPK“.

Rady:

Dbej na dostatečnou činnost tělesnou. Dýchej zhluboka čistý vzduch. Vyhýbej se zakouřenému a vydýchanému vzduchu. Nekuř! Dávej přednost přirozené a vitamíny bohaté stravě, nepřejídej se. Dbej na pravidelné trávení a vyprazdňování. Co je to rakovinový nádor? Rakovinná zduřenina je samostatný nádor nebo novotvar, který vzniká také působením tlaku. Když je někdo po léta nemocný na žaludek a potrava mu zůstává hodiny ležet v žaludku, vzniká tím nepřirozený dlouhotrvající tlak na žaludeční stěny a okolní žlázy, což může vést k rakovině žaludku.

Znal jsem muže, který měl od rána do večera v ústech stále na jednom místě dýmku. Řekl jsem jeho paní, že její muž jednou určitě dostane rakovinu rtu. Asi po deseti letech mě tato paní pozvala, abych přišel k jejímu muži. Zeptal jsem se: „Proč? On má rakovinu?“ Tento muž měl rakovinu rtu. Řekl jsem jí potom, že před deseti lety jsem tomuto muži předpovídal, že bude mít rakovinu rtu. Ona si na náš rozhovor vzpomněla. Jeho ret se podobal plnovousu ve tvaru malého včelího roje. Budiž připomenuto, že přitom se z postiženého retu vyměšovala tekutina. Kapala po celý den.

Nezvyklý a dlouhotrvající tlak na různá místa v těle brání dostatečnému prokrvení těchto míst a mohlo by nastat jejich odumření. Ale tato místa chtějí stále žít a tak se brání tím, že svoji výživu čerpají ze svého okolí. Tento způsob výživy není „legální“, takže nemá dostatečně provázanou regulaci, následkem čehož novotvar stále roste. Ze začátku pomalu, což trvá dlouho, často deset let i více. Až potom dojde k prolomení regulační bariéry a nádor začíná rázem a rychle bujet. Když už to došlo tak daleko, je čas, ale zdaleka ne pozdě, začít s mojí protirakovinovou kůrou.

Jestliže hned na počátku takový na pohled nezáludný novotvar operativně rozřízneme, nebo jej po okolí mačkáme např. při ranní prohlídce těla, potom se stane takové místo divoké a probudí se jako tygr, jeho produkt vstoupí do krevního oběhu a vzniká rozsev - metastáza. Je tedy lépe, když takovou zauzlinu necháme v klidu. Pokud má někdo z rakoviny strach a chce mít klid, ať nasadí moji Totální protirakovinovou kůru. Zde je totiž nutné jiné ošetření než řez. Často jsem přemýšlel, jak by takové ošetření mělo vypadat.

Přišel jsem na myšlenku, že zde by mohlo být pomoženo zeleninovými šťávami, protože např. šťáva z červené řepy působí proti rakovinovému onemocnění. Ale ze samotné šťávy z červené řepy nemůže člověk žít. Přidal jsem proto šťávu z mrkve pro její obsah karotenu, černou ředkev a šťávu z brambor pro uspokojení požadavků jater.

V roce 1962 jsem byl u jedné paní, která měla již neoperovatelnou rakovinu žaludku, během posledního jeden a půl měsíce skoro nic nejedla ani nepila, denně zvracela. Říkal jsem, že tato paní žije z rakovinového nádoru. Dával jsem jí ráno i večer po 3 kapkách výtažku z mochny nátržníku (Potentilla Tormen) pouze na jazyk, protože čaj z mochny nemohla již ani polykat. Měla otevřenou rakovinu žaludku. Po třech dnech již nezvracela, otevřená rakovina žaludku se zatáhla, takže mohla pozřít 2 polévkové lžíce zeleninové šťávy a potom každý den stále víc. Desátého dne jí řekl její lékař, který k ní denně chodil, že kupodivu zde nastalo podstatné zlepšení a ptal se, zda může něco jíst. Řekla, že ano. Šťávu, jen šťávu. „A to pomáhá? Nemusíte již zvracet?“ „Nemusím.“ Tato paní žije dodnes a je jí v době, kdy toto píši, požehnaných 87 let.

Nemocný, který má nádor velký, potřebuje velmi málo šťávy a přesto během kůry nepociťuje hlad. Nemocní s malým nádorem, po operaci nádoru nebo při preventivní kůře mohou hlad pociťovat silněji a jen těžko vycházejí s tím, že jim má k obživě stačit jenom zeleninová šťáva. V takovém případě je dovoleno jíst denně 1 šálek čisté cibulové polévky, která má jen minimální obsah bílkovin.

Bruno Vanargurk, autor knihy „Boží požehnání v přírodě“, vysvětluje úspěch mé zeleninové kůry takto: vývoj a růst nádorů a jejich bujení a vyživování je podporováno bílkovinami. Léčivou kůrou a zeleninovými šťávami se přísun bílkovin drasticky sníží až úplně zastaví. Nádor je oslaben, a protože si neumí opatřit bílkovinu jinak, začíná odumírat. Zdravý zbytek organismu však také bez této látky nemůže žít. Proto po bílkovinách hladová krev sžírá v těle na všech místech přebytečné bujení, struskovitost a nádory, vše co není nezbytně nutné a přitom obsahuje bílkovinu. Toto je tedy ta práce, pravá operace bez nože, kterou sama krev v těle provádí, jemně dávkuje a řídí.

Další výhodou je bohatost minerálních látek obsažených v zeleninových šťávách a bylinách. Je prokazatelné, že odbourané zplodiny dlouho v těle zůstávající způsobují otravu. Činnost vylučovacích orgánů je podporována právě vhodnou kombinací čajů. Kakost smrdutý povzbudí ledviny a pomáhá vyloučit z těla jedy. Koprník štětinolistý čistí krev. Šalvěj zabraňuje zánětům, případně je léčí. Květ měsíčku (Galendula offcinelis) odstraňuje z krve poruchu jejího buněčného dýchání. Důkazem správného vyvážení této kůry je i to, že mnozí, kteří ji použili jako preventivní nebo odtučňovací kůru, a během celé této kůry nepožili sebemenší sousto potravy mimo předepsané čaje a šťávu, se cítili dobře a byli plně práce schopni.

A TADY MÁŠ POKRAČOVÁNÍ http://www.cez-okno.net/rubrika/serial- ... tera-ferdy


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Mo

Příspěvek od Palo »

Musím se smát, když někde čtu, že přepalovaná jídlo způsobují rakovinu :lol: Prostě zase další "všeobecně známá věc".
Ale jinak nemám důvody předpokládat, že to fungovat nebude...

Ale řekl bych, že na rakovinu máme lepší cestu ;)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Mo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 209
Registrován: sob 01 kvě 2010 16:07
Dostal: 3 poděkování

Re: Světluška a Pali

Příspěvek od Mo »

SVĚTLUŠKA píše:Našla jsem tohle:
Bezbílkovinná dieta 1. část: Páter Ferda ze Sušice o léčení rako­viny
jeej Světluška :D ďakujem za rýchlu a poučnú odpoveď :) pokukám to, aby som vedela porovnávať rôzne metódy, čím viac človek viem, tým viac môže porovnávať :)

Ďakujem Palo, viem :D rada čítam a zaujímam sa o tieto veci :)


lena

Re: MMS-2

Příspěvek od lena »

Jim68 píše: P.s.: Tátovi se po tý poslední chemoterapii přitížilo. Docela strašně.

podivej se sem, zde jsem uvedla smes cajovou, kterou bych vyzkousela:

nebo cele:

CAJ - FLOR ESSENCE
8 druhu caju dle samanu indianu Ojibwa Kanada, caj je mozne si nasbirat sam v prirode, nektere je nutne koupit

20 g - lopuch vetsi - Arctium lappa
20 g - stovik mensi - Rumex acetosella
20 g - jilm plavy - Ulmus fulva
20 g - potocnice lekarska - Nasturtium officinale

10 g - benedikt lekarsky - Carduus benedictus
10 g - kvety jetele lucniho - Trifolium pratense
10 g - cepelatka prstnata - Laminaria digitata
10 g - rebarbora nebo reven dlanita - Rheum palmatum

cisteni tela ci celeho organismu
podporuje matabolismus
zvysuje imunitu tela
staci pit male mnozstvi a to stale

Ucinek:
Synergicky efekt z techto osmi bylin je v cisteni a harmonizaci vsech vnitrnich organu tela. Pravidelne uzivani bylinnych caju muze mit jak preventivni, tak lecebne ucinky a prispivaji k zdravi vsech.
Nekteri pacienti sleduji jiz po 2 tydnech vyrazne zlepseni jejich stavu, jine pouze po nekolika mesicich.
Jiz po 3-6 tydnech pravidelneho piti maleho mnozstvi, mohou mit pozitivni vliv na cely organizmus.

FLOR ESSENCE
rozpousti usazene toxiny z depa tuku a tkani. Muzou byt ze zacatku i prvni priznaky mirne otravy, proto je nutne pit cistou vodu, aby se telo zbavilo jedovatych latech lechceji. Jsou zde priznaky slabosti, unava, ruzne sekrety sliznice, caste moceni, toto vse je poztivni vlastnost.
Zvlaste u pacientu s rakovinou nebo po chemoterapii.
Tyto byliny maji schopnost shromazdovat toxiny v tele a je vylucovat, ci je odstranit. Detoxikace je nedulezitejsim predpokladem zdravotni pece ci ocisty tela. Dle ruznych studii a pozorovani smes bylin skutecne prodluzuje zivot a eliminuje nadory a take zmirnuje bolesti.

Tento caj se doporucuje i pro jine choroby jako:
cukrovka, parkinsonova nemoc, alergie, astma, artritida, MS, revmatismus apod.

S cajem se oficielne obchoduje od roku 1992 v Kanade jako cajova smes pod nazvem FLOR ESSENCE “Best- Nejlepsi bylinna medicina”. Take se provadeli ruzne studie a lecby na klinikach s pacienty rakoviny.


https://www.upramene.cz/forum/posting.ph ... te&p=67329

a nebo zde jeste jednou v priloze


Mo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 209
Registrován: sob 01 kvě 2010 16:07
Dostal: 3 poděkování

Re: MMS-2

Příspěvek od Mo »

:good:

bylinky neuškodia ;) zaujímavý čajík ;) dík aj za ostatných :D pekný deň


Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Jsem správně ve Zkušenostech uživatelů s MMS?

Příspěvek od hanka »

Nic ve zlém, ale uědomujete si, že si povídáte ve vlákně ZKUŠENOSTI UŽIVATELŮ s MMS?

Vaše téma má svoje vlákno :!:


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
lena

Re: Jsem správně ve Zkušenostech uživatelů s MMS?

Příspěvek od lena »

ale ne pani, proc se zlobit, vsimla jsem si, ze asi mate porad chut nekoho kontrolovat, neni to poprve

lepe je jit s vnimanim a kdyz je moznost dat dobry tip ci informaci ohledne podporit telo ve veci rakovina ci chemoterapie, nebot toto neni zadna prijemna vec, lide kteri tuto nemoc prodelali nebo prodelavaji, se snazi najit prostredek, ktery pomuze, nebot vime, ze jenom ciste mms brat ne vzdy zabere na 100% a proto je nutne podporit telo i jinyma prostredkama

proto jsem tuto informaci zde napsala bez premysleni, nejsem prvni ani posledni kdo to udelal, nebot chci lidem pomoci, ne uskodit,

na seminarich, ktere sem tam navstevuji, nam jeden saman se Severni Ameriky rekl, ze mame jit vnimanim ne intelektem, pokud hledate cestu na uzdraveni, mame si vzpomenou na veci ci mista, ktere jsme meli radi jako male deti, kde jsme se zdrzovali ci co jsme radi jedli, pili. toto vse je nase osobni medicina.

ano ted budete mit namitku zase, ze to sem nepatri, ano to je mozne, ano rozepsala jsem se, ale patri to na kazdy pad k mms, nebot ho bereme skoro kazdy z nas, kdo toto forum navstevuje,


Uživatelský avatar
Marteen
Stálý člen
Příspěvky: 86
Registrován: pát 14 zář 2007 19:42

Re: MMS-2

Příspěvek od Marteen »

poota píše:
děda Slavík píše:Chemoterapie je "mocná léčba", kterou moc lidí nepřežije.
Dle mých zkušeností to není vlastně žádná léčba, ale docela surové přizabíjení všeho živého. Ten "léčebný" efekt vychází jenom z toho, že zdravá tkáň se z toho dokáže vzpamatovávat o trošku rychleji, než tkáň " něčím napadená ". Právě proto je úspěšnost víc než na čemkoli jiném závislá především na naprosto přesném dávkování, které se ovšem nedá nijak exaktně změřit a stanovit, takže je to stejně jenom velice hrubým odhadem a vlastně záleží spíš jen na štěstí, jestli "to vyjde". Na stejném principu pracuje i ozařování, které má výhodu jenom v tom, že se dá směrovat jenom na potřebná místa.
Osobně považuji za daleko lepší variantu "Protirakovinovou kůru pátera Ferdy". Během šesti neděl dokáže totéž, co dva roční cykly chemoterapie, přičemž je nesrovnatelně šetrnější, navíc s téměř zaručeným výsledkem.

Zdravím - poota
Davate ludom navody ktore nemate vyskusane!!!! Od stola sa dobre lieci...

Zaruceny vysledok!!!???

citujem Misa: http://breussova-dieta.webnode.cz/diskuzni-forum/


18.1.2010 po „veľmi miernych ťažkostiach“ na sono diagnostikovali mamine TU na hlave pankreasu veľkosti 6x3 cm, následne boli vykonané všetky dostupné vyšetrenia ako sú PET CT , Angio CT, bez metastáz, onkomarker CA 19-9 mal hodnotu 59, Chemo-radio terapia
nebola použitá, že to nemá zmysel konštatovali lekári, že nieje šanca na prežitie!!! Tak sme sa vrhli na Breussovu kúru, chcem podotknúť, že mama bola pred kurou úplne fit mala 75 kíl proste ako zdravý človek, išli sme presne podľa knihy „čaje + kupovaná šťava“ prvé 3 týždne
bolo všetko super, mysleli sme si, že sme za vodou, až na štvrtý týždeň nastal extrémny zvrat
k horšiemu: zvracanie, dehydratácia z toho dôvodu infúzie, dalej ani nechcem pisat...
25.4.2010 nám zomrela

Breussova kúra nepomohla.


Uživatelský avatar
Jim68
Zasloužilý člen
Příspěvky: 668
Registrován: úte 29 zář 2009 14:36
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MMs

Příspěvek od Jim68 »

Beru teď MMS2 šest dní a zdá se, jako by se mi svět zvětšil. Především mám pronikavý čich (až moc - cítím třeba jahody a hledám je - a v koši na smetí je pytlík od jahodového čaje..) a zmizela senná rýma, která mě pronásleduje už deset let (možná je to ale tím deštěm..). A přesto, že jsem schvácený a zdeptaný z práce, mám setrvale dobrou náladu a spoustu síly (ženy prominou..). Ostatní příznaky zůstávají (teplo v žilách atd...). Mám už dvacet let alergii na jablka a ořechy. S takovouhle počkám ještě dva dny a ochutnám nějaké jablko - dám vědět, jestli se neudusím... :roll:

Ps: To Hanka - o Tátovi jsem napsal, páč jsme mu na smrtelné (doslova ) posteli začali dávat protirakovinné dávky MMS2. Tedy jeho stav je jeho zkušenost s MMS (už měl být tři měsíce mrtev..).
Odvezli ho včera do nemocnice a definovali jeho stav vyčerpání jako dehydrataci. Když řekl, že byl na kole na rybách, strašně zuřili ( je to deset kiláků..), protože prej se nekontrolovaně zpotil a selhalo mu něco( máti neví co). Takže vlastně dobrý. Už je zase doma a váhá s tou chemo, protože mms už vysadil a teď mu chybí ten stereotyp"Dělám něco pro sebe"...


Jim68
Be happy!
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Jsem správně ve Zkušenostech uživatelů s MMS?

Příspěvek od hanka »

lena píše: ale ne pani, proc se zlobit, vsimla jsem si, ze asi mate porad chut nekoho kontrolovat....
Myslím na nové nemocné, kteří se tady obracejí v nouzi o pomoc....a nemají čas číst všechno, aby se konečně dostali k tomu, co potřebují vědět.
Jestlipak víte, proč má zdejší fórum tolik vláken...? Že by to bylo vážně kvůli mně :shock: :shock: ? ;)

Je smutné, že přesto, že víte, že plevelite vlákna, opakujete to stále znovu - a teď už dokonce tvrdíte,že to děláte v zájmu težce nemocných :shock: , kteří hledají rychlou pomoc? To je ale zvláštní logika.


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: MMs

Příspěvek od hanka »

Jim68 píše: Ps: To Hanka - o Tátovi jsem napsal, páč jsme mu na smrtelné (doslova ) posteli začali dávat protirakovinné dávky MMS2. Tedy jeho stav je jeho zkušenost s MMS (už měl být tři měsíce mrtev..).
Tebe se moje napomenutí přece netýká, vždyť jsi na správném místě!

O Tvém tátovi sleduji všechno, co o něm píšeš a moc mu držím palce! Myslela jsem, že je z nejhoršího venku. Jestli poznal, že s MMS se cítil lépe, třeba se k němu zase vrátí.

Tvoje zprávy o Tvých zkušenostech s MMS jsou taky zajímavé :lol: .


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS-2

Příspěvek od poota »

Mo píše:.. aká je to, prosím Ťa kúra??
Je to jako příloha i na tomto fóru
https://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... F9ra#29994

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Salvia, chlamydie, borelie...

Příspěvek od Palo »

Tak jsem byl dnes opět na diagnostice Salvia. Jediné, co mi zůstalo z toho, co jsem měl diagnostikováno již dříve, tak jsou Borelie. Tedy jsem naprosto bez parazitů a dokonce bez plicních chlamydií ;)

Z nových věcí, které mi byly diagnostikovány:
– klíšťová encefalitida
– onkovirus C
– plasmodium ovale (játra, žlučník, horní cesty dýchací, kostní dřeň)
– plasmodium malarie (srdce, horní cesty dýchací, kostní dřeň)

I přes sto, že toho je málo, tak o to jsou to zajímavější "nemoci" ;)

Delší dobu jsem neužíval větší dávky MMS, tak je možné, že jsem předtím tyto problémy ukryl někde MMSkem mimo dosah Salvie, tzn. MMSko by na ně mělo fungovat, ale musím ho brát opravdu vážně ;)

V každém případě se mi potvrdilo, že Salvia detekuje pouze závažné či víc než málo aktivní problémy v těle. Dále se mi potvrdilo, že Oberon je k naprosto k ničemu. Byl tam totiž se mnou kamarád, co byl na Oberonu a tam mu našli akorát echinokoka - předpokládám, že v cystě - přičemž na Salvii to vypadalo, že má z tasemnic docela hezké klubko v těle :lol: Nemluvě ještě o dalších breberkách, na které by měl zabrat Entizol. Játra silně zatížená a ještě hromadu dalších věcí...

Co se týče zmíněné Malárie, tak dle paní Bláhové je toho celkem dost na "Mušově" a ještě i jinde u větších "nádrží" po ČR. Tak jestli máte někdo problémy s zahleněním, občasnými bolestmi v krku, nárazovým pocením - zejména ruk, které by se případně dalo přičítat psychickým situacím, tak doporučuji diagnostiku, zejména na malárii...

Alespoň mám možnost vyzkoušet na sobě nové "MMS" v podobě práškového chloritanu, zkombinovaného s práškovým betainem HCl v tobolce. Začnu zlehka, mám se rád ;) Pochopitelně to bude potřeba zapíjet větším množství vody, podobně jako u MMS2...

Tak mi držte palce, ať s tím zamávám ;)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“