Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, atd.

Moderátor: aNONym

Odpovědět

Co myslíte, jak se vyřeší tato otázka?

Vláda konečně zasáhne a přitvrdí.
1
2%
Lidem dojde trpělivost a začnou to řešit sami.
38
76%
Jinak.
11
22%

Celkem hlasů: 50

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: a&f

Příspěvek od A(&F) »

poota píše:Tak to jsem ani nevěděl ani neviděl. :shock:
... někdy Ti nafilmuji jak "dřevoštípačka v přípravné fázi" schroupne i jiné materiály ... ;) ... myslím, že když se někdy v budoucnosti podívá na igelitové rukavice, vyvolá to v ní velmi nepříjemné asosiace ... (a bude dlouze přemýšlet, jestli si je má dát do kapsy) ... 8) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Cikánský zpěv venku je příjemné kulturní představení ...

Příspěvek od A(&F) »

Ale maximálně první den po nastěhování.
Po týdnu denního poslechu začnete psát dopisy na všechny strany státu.
Po čtrnácti dnech je z vás rasista.
Po měsíci tohoto nonstop představení sháníte buď nové bydlení, nebo těžký kulomet

> Re: Cikánský zpěv venku je příjemné kulturní představení
> Doba se výrazně zkracuje, pokud si dovolíte osobní poznámku k představitelům nechtěného muzikálu.

>> Re: Cikánský zpěv venku je příjemné kulturní představení
>> Copak denního, ale co teprve nočního poslechu....

... příspěvky z diskuze pod článkem: ... Napište na cedule „Romov“, brojí lidé v Broumově proti přistěhovalcům ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

De-murári z Jarovnice.

Příspěvek od aNONym »

Ako to chodí na Slovensku. :shock: Non

[youtube][/youtube]

Ozaj chcete aby toto bolo aj u nás?

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
A(&F)
Zasloužilý člen

Romská rodina tu na dávkách brala 92 tisíc každý měsíc ...

Příspěvek od A(&F) »

... http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/208774.aspx ... říká starosta Dubí, který nazývá věci pravým jménem ... a jedná ... :good: ...

PeS: ... a pravými jmény začínají situaci nazývat i politici v Bílině ... http://www.parlamentnilisty.cz/kraje/us ... 08461.aspx ...

"Nůžky a dva pepřové spreje. Zbraně k sebeobraně má tady pod pultem prý každý".

Obrázek

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

turisti žádají azyl v Bruselu

Příspěvek od huhu »

aNONym
Zasloužilý člen

Re: turisti žádají azyl v Bruselu

Příspěvek od aNONym »

Kéž by v Bruselu dodrželi slovo třeba by to bylo řešení. :D Non

"Protože jde o občany EU, musíme je povařovat za turisty, řekl pro agenturu Belga tiskový mluvčí policejního obvodu Brusel-Sever Roland Thiébault." :evil:

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
aNONym
Zasloužilý člen

Vansdorf - dvojí vloupání.

Příspěvek od aNONym »

Jak je vidět tak ani posílení policie nepomáhá. ;) Non

http://www.novinky.cz/krimi/245341-rest ... a-noc.html

Z policejní svodky: "Kolem třetí hodiny ranní do podniku vnikl po překonání mřížových dveří osmačtyřicetiletý muž. Zde sebral z kasírtašky pětistovku a zmizel, přičemž vchod zase uzavřel. Za chvíli přišel o dvacet let mladší výtečník a bez jakékoli souvislosti s první návštěvou se opět stejným způsobem dostal dovnitř. Sebral kasírtašku, dvě stovky, klíče, brýle a další věci v celkové hodnotě přes patnáct set korun."

aNONym
Zasloužilý člen

ROMburg už vyplenili tak táhnou do dalších měst.

Příspěvek od aNONym »

Namísto nich přicházejí nové rodiny odjinud . ;) Non

http://usti.idnes.cz/clanek.aspx?c=A110 ... zpravy_oks

"Podle odhadů radnice Rumburku z problematické lokality u náměstí aktuálně odešlo 100 až 200 Romů. Někteří možná kvůli obavám z demonstrací, valná většina ale proto, že kvůli různým přestupkům začali mít problémy s vyplácením sociálních dávek.

Zatímco v Rumburku jim začaly být kráceny, jinde je jako noví žadatelé dostanou celé
, protože registr evidující srážky z dávek zatím neexistuje. "Podle našich informací tito lidé odešli do Šluknova a Jiříkova. K nám zase dorazily nové rodiny z Varnsdorfu a také ze Šluknova," potvrdila mluvčí rumburské radnice Gabriela Doušová."

Škatulata batulata hejbejte se. Ať žijou naše dokonalý zákony!

---------------------------------------------
Možná že migrace byla taky zapříčiněna vytvořením rómských hlídek. http://zpravy.idnes.cz/na-klid-v-rumbur ... zpravy_oks . Ale asi ne. Protože to by se tam potom nestěhovali jiný cigáni. Nebo snad právě proto? :evil:

aNONym
Zasloužilý člen

Protože cikáni kradou katalogy vydáme vám je v kanceláři.

Příspěvek od aNONym »

Tak zní informační nápis před cestovkou. ;) Non

http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/2 ... tovka.html

„Přestal jsem dávat před vchod do Grandu do stojanu katalogy, protože je cikáni neustále kradli. Když jsem je přistihl, ještě mi nadávali a utekli,“ vyprávěl důvod svého počínání Jiří Kybic, provozovatel ústecké cestovní agentury Ažu tours.

Stalo se, že jsem doplnil katalogy a během několika minut všechny nacpali do velkých umělohmotných tašek, co se prodávají na trhu, a zmizeli. Přitom jeden katalog má cenu od 20 do 50 korun“

„Je to deprimující zkušenost. Člověk je vůči tomu prakticky bezmocný. Proto jsem dal jasně najevo, že kvůli zlodějům nemohu nechávat venku katalogy,“ postěžoval si ústecký podnikatel.

aNONym
Zasloužilý člen

Historická cedule vyfocená roku 1951.

Příspěvek od aNONym »

Asi měla své opodstatnění. :D Non

Obrázek

aNONym
Zasloužilý člen

Chválabohu.

Příspěvek od aNONym »

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... engen.html . ;) Non

Úplně stačí už to co sem proudí ze Slovenska. :D

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: turisti žádají azyl v Bruselu

Příspěvek od A(&F) »

... nevíte někdo náhodou jestli má ten autobus funkční motor ??? ... :smoke: ... :ewhistle: ...

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

jiná realita???...

Příspěvek od laik »

Asi žiju v jiné realitě.....
My našli na práci na vybourání betonu jedné velké terasy dva cigány dělají jinak prej cca za 120.-hod
dojedou vždy odpoledne po práci a bušej obří palicou a pajsrem do betonu.....a fakt makaj
mají za tu práci předem určenou částku takže se ani moc neflákaj......
a proč cigány......protože nikdo jinej se nám na práci moc nehlásí.....
pokud sme měli občas na zkoušku někoho z nás gádžů tak to byla vždy nějaká lemra......
tak .... :dknow:

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
A(&F)
Zasloužilý člen

Re: jiná realita???...

Příspěvek od A(&F) »

laik píše:Asi žiju v jiné realitě.....
... ach jo ... :roll::roll: ... :D ... laiku !!! ... pár vlaštovek přece jaro nedělá !!! ... :P ...... a víš čemu se říká štěstí ??? ... tomu, že jsi na ně kápnul relativně v samém začátku ...... víš co, zkus se jich zeptat jaký mají názor na ostatní romy, kteří neumí nic jiného než si dojít pro dávky ... 8) ...

PeS: ... také jich poměrně dost znám, ... těch, co se poctivě živí prací ... dost možná, že by mi na jejich spočítání nestačily ani všechny mé prsty (včetně těch na nohou) ...... ale přitom nemám ve svém okolí žádného bílého (ani z doslechu nevím o nikom), co by se "nechal plánovitě vyživovat státem" ... takže asi tak ... ;) ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Názory zpoza hranic ...

Příspěvek od A(&F) »

Odpovědět

Zpět na „Tertium NON datur“