černá magie

Moderátor: JVK

JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

Celé Vánoce v denních i nočních hodinách obracel [OS] všechny lidské kvality, negaci, zvláště 23.a 25.12, což je bolestivá záležitost.
23.12. od brzko ranních hodin púsobení, po 4 hod. šel. [OS] spát. poté celodenně,paralýza. Na večer 18.30 se na mne podívala duše jiš zde zmiňuji.
Do dnešního dne, se mi neozval jedinný ochotný, napsat co se v Čechách děje. Nebyli jste ochotni, natož schopni, zastavit ani [OT] v jeho sat.působení.
[VL] jako jediný slyšel nahrávku, proti čemu stojím od exorcisty D.
[VL], [OT], [AE] slyšeli a byli přímými svědky zdravotních problémů, které to u mě vyvolává.
Situace je dnes tak absurdní, že ty co věděli, naprogr.celé skupiny proti mne."Ti mne léčí", "snaží se mi pomoci".
Zvláště obludné je toto u toho, kdo má v rukou policejní moc.Právě ti co věděli, nejvíc dostali, a nic neučinili, nejvíc zaplatí.
Právě ti budou žvatlat, že o ničem nevěděli. Všichni tito a nechal jsem si to od nich potvrdit, měli zprostředkován vhled o dopadech počínání [OS],[TT].
Prach za vaši lhostejnost, povýšenou aroganci a nechuť cokoli udělat, padá na vaši hlavu. JEDEN PRINCIP-BRÁNÍCÍ POKRAČUJÍCÍMU NARŮSTÁNÍ DEFORMACE. Čím zásadnější struktury tím více, a na dlouho.


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

Krátce před problémy se zmiňovaným počítačem,přestal fungovat můj notebook.V okamžiku prosinec 2011 kdy jsme se dohodli že bych ho využil k diktování textů pro toto vlákno.

Rozumím tomu, že tyto nahrávky budou použity proti mně.

sms:Za chvíli vám pošlu číslo na toho pána s těma zádama [VS]. jinak mé potíže se zádama stále přetrvávají.

3.1.2012 to byl první den po Vánocích a Novém roce, kdy jsem opustil po magických útocích byt. Uposlechl jsem intuici nebo chcete-li boží vůli. Vzal jsem nahrávadlo, které sebou běžně nenosím a šel do sauny. Několik měsíců bránil i tomu, abych se do ústecké sauny vydal. Vznikla spontánní nahrávka s [VS]. popisující vyvolání bolestivých symptomů tohoto člověka, podobně dlouhodobě bránil bolestivě harmonizaci, uzdravení dcery zmiňované [RA], viz výše.

11.1.2012
Tato nahrávka z 11.1.2012 se váže k textu popisuje jeden obludný princip; nevím o nikom, kdo by ho identifikoval,popisoval, natož se proti němu vědomě stavěl.Naopak mnozí s velkým gustem a zajetím ho posilují a aplikují.Zlu jde o to držet v utrpení.
Takto pracuje satanista [OS].Posilováni a přenos degradujících polí.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

Psáno v út.10.1.
Ve středu 7.12.2011 jsem zašel do lounské čajovny. Viděl jsem z dřívějška, že se tam schází skupina lidí, jež se delší dobu zajímá o věci ducha. Šel jsem tam se záměrem příliš se neprezentovat, držet se stranou. Poslouchat, o čem si budou povídat.
Postupně, velmi rychle se tam vytvořila příjemná atmosféra. Viděl jsem o jakých problémech, a to i z akademického hlediska, lidé u tohoto stolu hovoří, kam směřují, co je třeba řešit. Od určitého okamžiku se mi u všech dotyčných otevřel vhled i do podstatných životů, z kterých vychází jejich současné nastavení nebo i zdravotní problémy. Vhled na energetické úrovni nebo přímo do reálií konkrétních životů se u mě otvírá bez mé vlastní vůle; v tento okamžik to bylo důležité nejenom pro jednotlivce, ale i pro celou skupinu. Aby věděli, že každý má cosi za sebou, a že všichni jsme na jedné lodi. Dotyční chápali na úrovni duše nejen, že jim nechci ublížit, ale sami chtěli vědět, dotazovali se další podrobnosti a niance popisu na úrovni energetických struktur. Jednalo se o skutečné popisy energetických struktur nebo i konkrétních reálií, kdy třeba konkrétní trauma nebo postoj k určité životní situaci nebo i prostoru vznikl. Sám jsem všechny varoval, že vše co u tohoto stolu bude řečeno, tam také má zůstat, i v jejich vlastním zájmu. Proto ani já nemohu být konkrétnější.
Postupně jsme se dostali až do oblastí - jaké síly a proč na planetě zemi působily. Bylo tam tak silné pozitivní pole a přátelská atmosféra, v této skupince, že jednotliví lidé doplňovali mnou ještě nevyřčený popis dějů, např. v období krátce před smrtí Ježíše Krista, jaké struktury a manipulace pracovaly v následujícím období a jaké důsledky z toho plynou pro současnost, např. okleštění původního učení a deformace …. Nakonec se se mnou loučili s velkým nadšením, ne snad pro mě, ale pro poznání, pro schopnost vhledu, i proto jaké konkrétní i energetické vjemy při tomto setkání zažívali. Byl tam přítomen léčitel [SK], který se se mnou loučil se slovy „kéž by takových lidí jako jste Vy, bylo víc“. Léčitel [SK], především on byl tím, který přímo energeticky rozuměl nebo viděl popisované děje a energetické vazby. Další paní u tohoto stolu si na mne chtěla vzít telefonní číslo. V tento okamžik [OS] nepůsobil.
S jednou paní jsem se dohodl, že by bylo užitečné, abych ji mezi čtyřma očima popsal podrobněji, jak je nastavené její podvědomí a z čeho vychází i chování v jejím rodu. Přesunuli jsme se. A od toho okamžiku se začaly dít ještě důrazněji energetické zásahy paní „čajovnice“. Tato žena byla ovlivněna a naprogramovaná [OS] pro průchod degradujících satanských sil již asi před čtyřmi týdny před tímto setkáním. Myslím-li satanských, mluvím o tom typu naprogramování, kdy lze pozitivní otáčet v negativní a programovat na povědomé úrovni, zavírat povědomí již částečně otevřené. V okamžiku, kdy jsme se tedy se zmiňovanou paní přesunuli, abych při ni konkrétněji ještě něco udělal, začal do celé situace intenzivně zasahovat energeticky, verbálně a rušil i takovým způsobem, že se snažil dotyčnou paní umístit pod jakýsi spirálový zářič. Což je poměrně zábavné, uvědomí-li si člověk o jakou energetickou úroveň pomoci, neřku-li vhledu nebo čehosi … se jednalo. To zřejmě, dotyčná paní by si měla nosit nad hlavou zavěšenou spirálu jako pomoc, jež by měla řešit podstatné záležitosti ducha nebo karmické, energetické negativní vzorce. To jen, abych dokladoval absurdní počínání mnohých.
Po skončení sezení jsme se s touto ženou shodli, že oba dva jsme měli velké problémy se soustředěním a jakoby cosi rušilo.
Popisované příjemné setkání se uskutečnilo jenom proto, že ten den, tj. 7.12.2011, byla dlouhodobě plánovaná jiná akce – setkání v galerii Jednoho obrazu v Plzni. Toto setkání se neuskutečnilo. Majitelku galerie znám delší dobu, a přestože mi telefonem potvrdila, že setkání proběhne, že je anoncováno i na jejích webových stránkách. [OS] v tomto případě opět dlouhodobě pracoval i na jejím podvědomí, a když jsem zjistil, že na internetu uvedená schůzka není, volal jsem jí. Nyní mi nebrala telefony a na moji úterní smsku – „Proboha ozvěte se mi, alespoň, zda-li schůzka bude nebo ne“. Ve středu odpověděla s energií velké zloby „Je moje věc, komu budu brát telefony a kdy. Potvrďte mi, jestli se schůzka uskuteční nebo ne.“ (volná citace) Já jsem jí odeslal smsku s textem „To, co se s Vámi děje, není nic výjimečného. Jen si [OS] udělal dalšího biorobota.“ Energetický vliv na mou osobu v tyto chvíle byl značně negativní.
Ještě pár dní před touto středou jsem si nechal známou zanalyzovat k čemu tam došlo a potvrdila mi, že její chování bylo ovlivněno [OS] a mimo její vůli.
Toto je jen jedna z drobných ukázek jak probíhá má domluva s kýmkoliv na cokoliv. Jak je schopen [OS] programovat.
Někdy v polovině října jsem chtěl oslovit majitelku zmiňované čajovny. Ještě před tím než jsem se s ní setkal, byla [OS] vyhledána a napadena a upravena k obrazu jejímu. Což jsem registroval. Nemohl si dovolit, aby kdekoliv, jakákoliv skupinka byť pouze popřála sluchu zásadnějším popisům toho, co, na jaké úrovni, proč se v Čechách děje. Proto byla [OS] vybrána i nejvhodnější osoba pro průchod plnění jeho vůle i přímo v prostoru čajovny.
Již po odchodu z tohoto setkání, kdy [OS] zjistil, k čemu došlo, začal pracovat na posilování satanského pole ve smyslu útoku na mě a zároveň začal programovat hlavně jednoho konkrétního člověka jež byl u první příjemné debaty u stolu. Bylo nás tam pět.
Toto pozdní odpoledne bylo po dlouhých měsících jediné, kdy [OS] nebyl přítomen. Nebyl jsem hlídán, proto i průběh schůzky byl takový, jaký byl.
Již později večer jsem byl opět přiveden do horečnatého stavu se všemi tělesnými symptomy jež pramení z jeho působení.
Příští den satanské působení pokračovalo, a to bylo poprvé, kdy jsem si prohlédl, uvědomil cosi, co se těžko popisuje a čemu bude těžko věřeno. Bloumal jsem městem Louny a vnímal tu neskutečnou intenzitu destruktivního pole z mnohých a mnohých lidí … Jak přenést vjem, že je schopen aktivovat podle potřeby a silově využít neskutečné množství lidí. Ostatně on to byl, kdo připravil před tisíci lety ovládací programy české kotliny v mnoha vrstvách.
V tomto městě jsem se vyskytoval od konce srpna přes září a potom dál, takže měl i dostatek času si připravit všechny potřebné struktury i na tomto konkrétním místě. Ostatně vytváření si různých žákovských skupin (karmických vazalů) energeticky podřízených, zavázaných lidí je dnes běžná praxe na planetě zemi, zvláště pak v Čechách. A mnozí to ještě považují za normální. V Čechách proto, že se jedná z hlediska dlouhodobého vývoje o dúležite území coš mnozí ví, a temní se na to řádně připravili.
Kdysi jsem kupoval (zima 2008) se svou bývalou přítelkyní auto Citröen Xantya. Vybrala ji sama na internetu. Sice mi o tom nic neřekla, ale ještě před tím, než se koupě uskutečnila, jsem si na úrovně pole prohlédl, že byla v kontaktu (energetickém) se svým mistrem Saibabou. Žádala ho o požehnání koupě vozu. Toto spojení tam skutečně bylo. Citröen Xantya se přes mé opakované výhrady a vnímání čehosi nedobrého koupil. Později se zjistilo, že měl poškozenou převodovku, o čemž majitel věděl a „umě“ maskoval. Řešení opravy, vrácení, shánění informací v servisech, rozhovor s právníkem, atd. a podobně mi značně komplikovalo život. Vůz se nakonec z vůle přítelkyně nevrátil… Bylo to v době, kdy mě lékaři intenzivně posílali na operaci se srdcem. Důsledek satanského působení [OS]. Bylo to v době, kdy se mě už a ještě snažil zabít.
Po celé toto období, kdy jsem tam vnímal i propojení na energetické úrovni mezi Saibábou a [VK], jsem zároveň registroval stejný způsob maskování, který používá [OS], tzn. že vlastně nelze identifikovat podstatu nebo kvalitu jeho duše. Saibába patřil mezi velmi úspěšné okultní kouzelníky, kteří si karmicky zavázali ohromné množství lidí. Tím, že si ho mnoho lidí zbožšťilo a i na podvědomé úrovni ho mají za boha, pak tento stav do budoucna způsobí, že Saibábovi se bude dobře znovu rodit mezi své karmické vazaly a opět bude oslavován, ctěn a veleben jako guru a zasvěcenec. Chytře vymyšleno. Tak toto jsem si v té době a v měsících následujících uvědomil. Možná někoho napadne, že pokud přivedl miliony lidí k víře, meditačním praktikám, uvažování o Bohu a že toto přehluší nebo jaksi překryje negativní dopady jeho vědomého temného počínání, pak se velmi mýlí. Důsledek bude pouze ten, že to temné, to co není vidět, bude překryto tím žádoucím nebo světlým, ovšem jako celek je důsledek značně destruktivní. Vytváří se tím satanská struktura moci, ovládání a manipulace.
Zpět do Loun. Ještě ten den odpoledne věda jakým nehorázným způsobem manipuluje [OS] na energetické úrovni i s tou konkrétní paní, s kterou jsem se bavil ještě odděleně v čajovně, jsem zašel zpět do čajovny s vědomím, že tam bude přítomna, ta samá čajovnice jako včera a která je nástrojem …
Se zlou jsem se potázal, a to i přes to, že jsem respektoval dobu, kdy jsem vnímal, že je to správné udělat. Byl tam člověk, kterého jsem tam potkal již před časem (v čajovně) a který věděl nebo lépe tušil, proti jaké úrovni stojím. Takže tento člověk se mě snažil v tomto prostoru podpořit. Nejenom, že nebylo respektováno, akceptováno nebo jakkoliv vůbec vyslyšeno to, co jsem se pokusil zmiňované čajovnici sdělit, ale odmítla mi dát i kontakt na kohokoliv ze včerejší skupinky.
Trochu odbočím. Těsně před (17.12.2011) vánoci v lounském muzeu jsem se dal do řeči s jednou paní, jméno není důležité. Tato žena, když přišla řeč i na tuto konkrétní čajovnici a struktury, kterými je schopna silově sytit své okolí, si položila ruku na třetí čakru a energeticky si prohlédla nebo lépe si zakusila hnus těchto energií. Ostatně její slova měla s touto paní v minulosti sama jisté nedobré zkušenosti. [OS] si vybere vždy v daném prostoru nebo v dané skupině toho, kdo je pro jeho účel nejvhodnější. A nejefektivněji použitelný.
Ještě těsně před vánoci jsem se s ní bavil po telefonu, kdy jsem jí upozornil na to, že při žateckém setkání v sobotu 17.12.2011 jsem zaregistroval člověka, jež měl v sobě tak harmonické kvality, že byl schopen po přiladění k mé osobě napadat satanské programy, které [OS] na mě aplikoval. Což se projevovalo v této fázi hlavně intenzivními bolestmi zubů. Také z rozhovoru vyplynulo, že právě v období po 7.12. zažívala obdobné stavy pramenící z negativní energie.
Nesnesitelnou bolest jsem si nemohl dovolit, abych v Žatci alespoň něco řekl. Proto jsem tohoto člověka musel zapudit, a proto jsem také volal. Při telefonátu mi potvrdila, že jedné známé s určitým kreditem zmiňovala, že v žatecké čajovně od 18:00 hodin bude setkání, na něž jsem jí upozornil o pár hodin dříve v muzeu. Tyto popisované události obsahuje i nahrávka. A také na nahrávce je slyšet, poznat, že mě zuby bolí.
14.12.2011 přestože jsem věděl, v jakém emocionálním i energetickém stavu najdu skupinku lidí známých z předchozího týdne, přesto jsem se tam rozjel. Ostatně sám jsem byl energeticky rozedírán. Přestože ani jediný člověk z této skupiny mě neviděl, ani se mnou nebyl v kontaktu, jejich chování ke mně bylo zcela chladné a odmítavé. Byl jsem obviněn, že jsem energeticky zmanipulován i onu paní, kterou výše zmiňuji.
Zmiňovaná čajovnice pracuje s kyvadlem, vykládá karty. Problém těchto lidí je, že si myslí, že vhled, který tyto metody zprostředkovávají, jsou stoprocentní, často na této úrovni mnoho lidí používá kyvadlo nebo karty, prostě proto, že chtějí vědět, jsou zvědaví.
Tyto metody slouží k udržení okultního nastavení. Zvláště v Čechách jsou tyto metody velmi populární. Kdyby lidé tušili, co svou „vědoucností“ sami vytváří, jaké struktury a jak se tím sami velmi dlouho karmicky zavážou, mnoha lidem by asi přešla chuť. Jak kyvadlo, tak karty pracují na principu rezonance. To je identifikují strukturu nebo pole, které je vázané na konkrétní děj nebo člověka. Nevím o nikom, kdo by se zaobíral prostou úvahou nebo poznáním, že pokud je jakékoliv pole nebo struktura vytvořeny uměle, je dostatečně silné a toto pole pak přiřazeno ke konkrétnímu ději člověku nebo prostoru, pak tyto testovací metody rezonují s těmito patologickými poli, se všemi důsledky pro všechny zúčastněné.
Opět klasický scénář chování čajovnice – velká síla v názorech, přesvědčení o vlastní pravdě, neomyslnosti, vědoucnosti. Se všemi důsledky.
Ps.Obdobně satansky, napadla ještě jednu paní z Loun pro kterou jsem dělal terapii a chodi do čajovny.
Přesto, že jsem ve zmiňovanou středu 7.12. v čajovně této skupince naznačoval jaké síly proti mně stojí, respektivě já proti nim, bylo by ode mne bláznovství domnívat se, po těch zkušenostech které mám s [OS] ovlivňováním lidí na podvědomé úrovni, že by zrovna tuto skupinu, kde již jsou nějaké zkušenosti a bytostné kvality nechal bez povšimnutí.
Tak asi tak. Zde popsané je pouhý fragment energetických manipulací během krátkého období.
Takto působí satan – [OS].


O vánocích loňského roku [OS] intenzivně pracoval pouze namátkou – poleptání prsního dvorce, zvláště vlevo, napadání ledvin 26.12., třeštění a točení hlavy, že jsem musel zůstat na lůžku, obdobně dál až do Silvestra.
Útoky zintenzivněly po zveřejnění záznamu označeného „sauna“ 3.1.2012. Soukromé peklo, způsobené tím, že trvalé satanské pole mě, kromě dalšího, mělo postavit do ŽÁDOUCÍHO POLE V OČÍCH TĚCH, JEŠ SE „NA MĚ“ DÍVAJÍ. Můžete se, sakra, už na to vykašlat?Velmi silný stav, který by se mohl označit jako silná chřipka v období vánoc a ve dnech následujících. Otáčel všechny božské kvality, které vánoce energeticky zprostředkovávají. Symptomy se stávají více fyzickými až fyzikálními.
Po nahrávce ze 3.1.zintenzivnění ůtokú-celodenně, například v neděli 8.1. dlouho do noci, pak zase nad ránem. Namátkou včera 10,resp. 11 ve 2.oo do ranních hodin.
Apropo – Několik měsíců jsem před odchodem z T. měl trvalé symptomy silné chřipky, angíny, včetně krvácení v hrdle, a to jen proto, že na podvědomé úrovni jsem se začínal bránit podvědomým manipulacím ze strany [OS]. Nyní obdobně v opačném gardu.
Přesto stále ještě dovedu předávat podstatné informace někdy označované jako zasvěcení pokud je proto konkrétní člověk připraven a léčit to je má podstata. Tyto všechny předchozí řádky byly napsány i mimo jiné proto, že [OS] velmi intenzivně pracoval na tom, aby ti a právě ti, kteří již rozumí nebo mají nějaké povědomí o duchovních záležitostech nepřišili do lounského muzea.
Právě ti, kteří se považují za lidi duchovní, by se tam měli objevit, protože pouze tehdy lze mluvit o podstatnějších záležitostech. A to bez ohledu na to, co budou cítit nebo si vytestují i v následujících hodinách kyvadlem.
Ps. Nepodařilo se mi dříve napsat tento (zdraví-působení) text, ani se spojit se zmiň. Skupinou v L. Což byl záměr.


Velmi oblíbeným tématem byla má sexualita. Toto velké téma u zasvěcenců. Poleptání a zvětšení příslušných partií-což se může jevit jako výhoda pouze zdánlivá-zajisté dotyční zaregistrovali. Takže ví kdy, a proč. To ale bylo nejprve mě pomoci dovést do stavu, kdy jsem nebyl schopen se bránit, psát. Další z drobností…
11.1.2012
Dohnat a předehnat. Zničit. Připravit o schopnosti.Karmicky zavázat.Manipulace se zdravím-je v pořádku.Utrpení - je v pořádku.Dobře.Zvláště až sami budete muset žít.
Lze si to představit jako půl periodu sinusoidy kde se začíná na vrcholu kladné, a končí na vrcholu záporné půl periody.
Útok na věže v Americe...vyvolání strachu,agrese, chtění se bránit,pomstít se, přijetí davem těchto modelů myšlení, přijetí tzv. protiteroristických zákonů.Jak zábavné.Sami sobě katem.
Vydávání důsledků za příčinu.
Reakce na zveřejněnou první fotografii...mluvila za vše.Jak zvířecí. Pardon, lidské.

Tyto manipulace se táhnou v české kotlině od dob Přemyslovců.Proto ona servilita, patolízalství, zbabělost směrem "nahoru"."Lásky" plné přezírání "dolu".Vyškrábat se v pomyslné pyramidě.A tam si podržet to své.Pokud je to zneužito v oblasti ducha-nevadí.
Proto tak arogantní chování politiků i na nižších úrovních.Vše je dovoleno.
[OS] byl ten kdo ovládl Přemyslovský rod a naučil manipulační technologie o kterých se lidem ani nezdá.A udělal si z nich karmické vazaly.
V jeho případě jde o dostatečně silné a početné armády otroků.Ovšem na podstatně vyšší úrovni zla, než tomu bylo v minulosti.
Musel jsem čekat pár set tisíc let než přišla vhodná doba na této úrovni, zmiňované řešit.

V říjnu roku 2010 jsem si uvědomil, že tady není jediná duše,kterou by tato úroveň zajímala, ochotna překročit obraz ovládání, manipulací, onu strukturu sfingy.Věděl jsem, že mám čas odejít do konce března, velikonoc 2011.Abych zachoval podstatné struktury své duše.[OS] to věděl také.Nastoupilo zastrašování, vyvolávání strachu ze smrti.
Byla to chyba.Nikoho jsem nenašel ani později.

Pokud by někoho zajímaly uvedené skutečnosti jsem ochoten přijet. Na domluvené setkání pro pár lidí.

Komentář k fotce prosinec 2011:na levém palci je vidět dále pokračující - probíhající magické měnění struktur.Viz červená-krvavá barva pod nehtovým lůžkem.Kdo ví, cosi o displeji lidské nohy, tomu je jasné jaké struktury těla i ducha jsou ničeny.

V polovině září po druhé návštěvě v Lounech mi zčernaly nehty na obou nohou v podstatě ze dne na den.V létě tohoto roku na levé noze pouze částečné poškození nehtu po dlouhodobém působení.K destrukčním programům se vždy po čase vrátí a pokračuje až do úplného uložení desktrukce-změny.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

13.1.2012
Protokol o zmiňované krádeži (jedné z mnohých) způsobených [OS]. Službu konající policista odmítl vydat protokol; v tomto případě jsem trval na tom aby bylo uvedeno, že [OS] provádí hypnotické a černomagické manipulace.Viz.příloha.

Pokašlávání obsluhy v Lounské knihovně - listopad, prosinec nyní též.Jako vždy, když se člověk brání toku degradujících energií, věru není kam zalézt.
14.1.2012
Ps: Naposledy o Velikonocích (po nočním útoku) roku 2009 (předtím několikrát) jsem se postavil proti tomuto průchodu.
Ukázal jsem co ve mně v celém komplexu zabíjí na úrovni duše i těla.V ten okamžik usedavý nezadržitelný pláč.Pláč vycházející z poznání duše co činí, co ničí, co zabíjí.Bylo mi s velkým pláčem, zoufalstvím u vědomí toho na čem se podílela a spolu-způsobila nabídnuta finanční kompenzace.
Od té doby [VK] v přímé linii obnovila průchod, nebo naprogramovala pro průchod satanských sil několik desítek lidí.Dělala tak z celého srdce (rok 2010,2011nejintenzivněji).
Obdržel jsem sto tisíc. Laskavý čtenář, nechť mi odpustí tuto nestydatě vysokou částku.Stačí si představit srdce dovedené do stavu potřeby operace.Tedy u sebe.A fyzické výkonnosti rovnající se schopnosti vyjít bez zastavení i do druhého patra.Vůbec nezmiňuji rovinu ke kompenzaci, čeho měla původně předložená částka sloužit.

Tedy od té doby dušení,nebo pokašlávání toho kdo v přímé linii je takto zasažen.Podle intenzity a možnosti učinit alespoň z části přítrž průchodu.

Na konci prvního týdne v lednu 2010 [OS] změnil strategii. Srdce začal "léčit". Do tohoto energetického balíčku vložil struktury, které byly schopny ničit (respektive způsobovat i odsátí) podstatné duševní kvality.To bylo již v době, kdy jsem nebyl schopen v reálném čase (v noci) oddělit jednotlivé kvality v, nebo z energetického balíčku.

Příloha : 13.1.2012
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

Symptomy
Namátkou několik stručných popisů
-bolestivost na dotek na povrchu i do hloubky
-pálení očí
-kolísání zrakové ostrosti
-tupá bolest pod nehtovými lůžky
-manipulace se silovými centry
-vytváření srdečních chorob
-široké spektrum bolestí srdce(pálení,tupé bolesti)
-poleptání otok v ústech
-bolestivost obou kolen až do úrovně neschopnosti pohybu
-posypání "prachem" ve vrstvě asi 5 cm postupné zatlačování do těla
-palčivá bolest plic
-bolesti ledvin
-poleptání prsních dvorců více vlevo jako symptom energetické brány do srdce
-palčivá bolestivost ve svalech při pohybu
-bodavá bolest ve svalech
-bolest vnitřních orgánů v závislosti na probíhajícím útoku nebo snaze se tomuto promoření bránit
-bolestivost chodidel až do úrovně omezení chůze
-bolest páteře v bederní oblasti vpravo jako reakce na rozhodnutí situaci řešit plánu myšlenky
-bolesti zubů více vlevo
-plnost v břiše po vložení programu do třetí čakry,různá intenzita při obnovování programu,toto pole někdy tak intenzivní že lidé v mém okolí pocitovali podobné symptomy
-poleptání,otok intimních partií
-destruktivní pole takové intenzity,že lidé v mém okolí trpěly a to až do úrovně stavu silné infekční choroby-vyčerpání(např ve vlaku)
-intenzivní pocit na zvracení až do bolestivého stavu zvláště při schopnosti se v plnosti tomuto programu bránit
-otok nohy, kloubů
-zadržování vody v těle+další jako důsledek dostředivého principu
-spazmus mimických svalů,jednou jsem si nedal pozor a rozdrtil si stoličku,jako důsledek umrtvení u zubaře
-vibrace-třes hlavových svalů o frekvenci odhadem 20 až 40 Hz vyjjímečně méně

21.1.2011
Stať symptomy-byla nadiktována na papír ve větším rozsahu v Lounech 15.1.večer. V po. jsem odjel.Opět po několikerých urgencích tel.jsem přesvědčil P. aby text, proboha, přepsala. K tomuto se váže zajímaví fenomén.
Kdyš přepisovala a, svévolně skracovala text. v úterý, zaregistroval jsem zvíšení bolestivích symptomů v různých částech těla, originální text mluvil.Tato informace byla vyzářena.Toto vždy kdyš někdo uchopí energie,informaci...
Jaké bylo mé překvapaní kdyš ve stř., přes den, jsem zjistil že text ve vláknu není.
Opět dotaz, žádost o umístění do vlákna.. Tak se stalo později v noci. Ovšem jiš překryto, zbaveno původního náboje.Tomu odpovídala en. reakce, odezva.
Tak těsné jsou energetické vazby na úrovni pole.
Ostatně jeden s programů na kterém [OS] opět pracoval celé noci v listopadu a prosinci, bylo vyhledávání a obracení veškerých struktur do temnoty, doslova. Pochopitelný příklad. Existuje doba, a na ní i vázané energo-informační řekněme, struktury, kam bylo možné zajít pro posilu. To bylo potřeba zničit,a s toho důsledky.. Takto pracuje satan-[OS].

Popisovaný text, ač v jednotlivích řádcích používal stejná slova, obraty-i dík vyčerpání-přesto popisoval mluvil o konkrétním čase a charakteru bolesti, nebo stavu.

I toto vše je problém a nebezpečné veřejně popisovat, ostatně v prosinci na toto téma byl napsán text o házení perel sviním..nespatřil světlo. Dnes jiš tato věta postrádá smysl.

V tom mém psaní šlo vždy o roviny na podvědomé úrovni pozvedající (a proto pro dotyčné neviditelné, zatím),rospouštějící zažité struktury myšlení, naprogramování.

Podobné zákonitosti a vazby jako víše jsem chtěl v podzimním psaní 2011 vynést, ani to mi nebylo umožněno...

Naopak, bylo potřeba mě uvést a udržovat do stavu (i na fyzické rovině) kdy se člověk není schopen bránit.Od srpna 2010. [OS] šlo vždy o čas, v několika významech.

Ostatně v současné době již [OS] pracuje na dalším systému.Připravil,naprogramoval fyzický útok ke kterému došlo v sobotu 15.ledna.V tomto případě jsem se fyzicky ubránil. Ale ač napadený, byl jsem obviněn s útoku.Pokračoval v neděli 16.ledna kdy naprogramovaní lidé z rodiny člověka který psal některé tyto příspěvky,mě měli napadnout. Tří člené komando.Které by si vzájemě dosvědčilo alibi. Opět stejný scénář-nárůst agresivity moci, převahy a "práva".Nešlo o to mě fyzicky přímo zlikvidovat,pouze o to abych se dostal před policii a byl tam označen jako útočník.
Ostatně v neděli kdy plánoval a energeticky řídil útočníky,nesl s narůstajícím vztekem že jsem nesplnil nutné podmínky výskytu mé osoby v místě a čase nutné pro další útok.Naopak podařilo se mi identifikovat celou strukturu jeho plánu.Apodle toho jsem se zařídil.
Další den modifikoval strategii a člověk píšící některé tyto příspěvky-má peklo na zemi. Pochopitelně je v pořadku-podle mnohých-vytváření biorobotů, hádejte,pod čím jsou vlivem.

Je to další "logický"krok připravený [OS] stran mého "vývoje" a pokračující dehonestace ve vnímání mé osoby v očích lidí.
Neuvěřitelné že? Proti i této rovině stojím celý život...
I to to si vybrali mnozí.



Co se týče [OT]. Těsně po revoluci se mi dostali do ruky skrypta vycházející a týkající se Modré alfy. Bylo mi nevolno, aš od žaludku. Několikrát jsem se k tomu vrátil, podobná reakce. V té době jsem neznal příčinu. Teprve nedávno na základě zmínky na foru, jsem se podíval o co v tomto systemu v této struktuře jde. Je tam několik roven.Ta nejduležitější je udržet toho kdo s touto metodou pracuje v jistém stavu autohypnozy a hypnotického nastavení. Stejně jako ve stavu na podvědomé úrovni jisté vyjímečnosti. Je tam toho víc,toto je podstatné. Tato metoda byla vytvořena temnými. Je jedna z mnohých soužících k udržení okultního nastavení lidstva. Né vše co se třpytí...

Hodinu za hodinou, den za dnem vtahuje stále vícero lidí do nastavení, které mu vyhovuje.
Ostatně jeden z nejagresivnějších útoků proběhl v době kdy jsem psal příspěvek do vlákna Výživa pro člověka a Zemi 20července, měl mít tří části. Ty podstatnější kde měla být popsána struktura vytváření struktury moci, lénních knížat, se zaměřením na českou státnost a zmínka-odvolání na Anastasii, jiš nespatřil světlo světa.


20.1.2012
Stručný popis blokace...Problémy, dlouhodobé, s mobilem, s počítačem v L. V okamžiku, kdy jsem se pokusil zveřejnit část nahrávky pár let staré... (srpen 2011)

12.2.2012 Bezprostředně po umístění v sob. odpoledne,kdy to viděli 3 lidé, následoval ůtok na srdce-respekt struktury odpovědné za kvalitu ducha, projevující se palčivou bolestí v apod levím prsním dvorcem. Po dvou hodinách jsem se začal bránit a dotyčný černý mág odpadl za cca40minut. Ještě ke konci púsobení hořkost, "poleptání" v ůstech.
Tak dnes vypadá sit. na fóru.
[OS] aktuálně nepůsobyl, jako ostatně řadu víkendů cca 2/3 za poslední rok a půl kdy se jde dobyt do S. nebo jinak..
[OS] skončil jako obvikle v pátek odpoledne v 16 hodin. začal, jako obvikle se železnou pravidelností v neděli po 17.hod dlouho do noci. Pak po 2.15. v noci, velmi intenzivně od rána celý den,..a tak každý den.
Zmiňovanou bránu vytvořil jiš před několika lety..
13.2012 Slovně naznačím stav v pondělí...Přestavte si to asi tak:V celém břiše respektive včetně hrudního koše bolest.Bolest , která vyplňuje celý tento prostor,všechny vnitřní orgány.Ale také hlavně celou energetickou strukturu.Každou buňku a hlavně čakry-energetické struktury,centra, která určují vše podstatné v těle.A to ne na úrovni pouze fyzické ale hlavně duchovní, mentální...
Bolest mající charakter žáru, zároveň plnosti a tupé palčivé bolesti.Kdy tupá bolestivá složka zesiluje, pokud se tomu pokusíte, byť nyní pouze chabě, bránit.
A únava.Fyzické vyčerpání, které paralizuje vše.
Zároveň tento stav paralyzuje schopnost rozhodnout se, sousředit se na jakoukoli myšlenku, tu rozvýjet, pracovat s ní.
Tak takto proběhlo pondělí.Byl jsem schopen odejít až později odpoledne z bytu.Neboť vždy ví, co chci učinit a kde...

14.2.2012 Dnes v noci (v cca 4 hod) pokračování v naznačeném satanském působení.Již dlouho se nedívám na hodinky ani nepíši začátky.Stejně jsem o záznamy přišel...využívá tatvy a dobu kdy nikdo není na příjmu.
Po dlouhé době jsem použil svěcenou vodu.V ten okamžik zčernal a byl by identifikovatelný jako černý mág.Okamžitě začal pracovat na tom, aby byl bytostí světlou, přímo zářivou.I na základě toho, co ze mě (spolu s [TT]) vyrval.
Pochopitelně již dávno to nemá charakter smysluplné obrany...ale svého času mu šlo o život.
Celé dopoledne bolesti ledvin neboť se jim intezivně v noci věnoval.
Jinak podobné jako předchozí den.
PS. pochopitelně vnímám pokud se někdo ladí, snaží se pochopit..

Takto pracuje satanista [OS].



POPSAT EAV-rovinu kvality, Hab...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

Manipulace s počítačem a elektronikou o Vánocích. Nahráno 14. - 15. 1. 2012
Popis zablokování počítače [PL], se kterou jsem se v prosinci dohodl, že bych jí poslal nějaké naskenované rukopisy, které by přepsala na počítači. Ještě před tím proběhl několikadenní útok, kterým znemožnil odejít do knihovny a texty poslat.
Ještě předtím zničil, znefunkčnil můj noteoobuk. V listopadu 2011-do kterého jsem chtěl přímo diktovat,jak bylo domluveno.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


hopeee
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: pát 08 říj 2010 12:16

Re: černá magie

Příspěvek od hopeee »

JVK píše:Symptomy
Namátkou několik stručných popisů
-bolestivost na dotek na povrchu i do hloubky
-pálení očí
-kolísání zrakové ostrosti
-tupá bolest pod nehtovými lůžky
-manipulace se silovými centry
-vytváření srdečních chorob
-široké spektrum bolestí srdce(pálení,tupé bolesti)
-poleptání otok v ústech
-bolestivost obou kolen až do úrovně neschopnosti pohybu
-posypání "prachem" ve vrstvě asi 5 cm postupné zatlačování do těla
-palčivá bolest plic
-bolesti ledvin
-poleptání prsních dvorců více vlevo jako symptom energetické brány do srdce
-palčivá bolestivost ve svalech při pohybu
-bodavá bolest ve svalech
-bolest vnitřních orgánů v závislosti na probíhajícím útoku nebo snaze se tomuto promoření bránit
-bolestivost chodidel až do úrovně omezení chůze
-bolest páteře v bederní oblasti vpravo jako reakce na rozhodnutí situaci řešit plánu myšlenky
-bolesti zubů více vlevo
-plnost v břiše po vložení programu do třetí čakry,různá intenzita při obnovování programu,toto pole někdy tak intenzivní že lidé v mém okolí pocitovali podobné symptomy
-poleptání,otok intimních partií
-destruktivní pole takové intenzity,že lidé v mém okolí trpěly a to až do úrovně stavu silné infekční choroby-vyčerpání(např ve vlaku)
-intenzivní pocit na zvracení až do bolestivého stavu zvláště při schopnosti se v plnosti tomuto programu bránit
-otok nohy, kloubů
-zadržování vody v těle+další jako důsledek dostředivého principu
-spazmus mimických svalů,jednou jsem si nedal pozor a rozdrtil si stoličku,jako důsledek umrtvení u zubaře
-vibrace-třes hlavových svalů o frekvenci odhadem 20 až 40 Hz vyjjímečně méně
Mne by zajímalo co na to klasická medicína ! Byl jste u lékaře s některým příznakem ? To s tím prachem se mi zdá neuvěřitelné , 5 cm prachu vtlačeno do těla , tak to je fakt síla .

V tom předchozím příspěvku píšete o duši ... V některých duchovních naukách není duše nijak důležitá . Ona prý je totiž hlavní příčinnou znovuvtělování . V oněch naukách , kde se jedná o vysvobození z koloběhu znovuzrozování , ji prostě eliminují zastavením duševní činnosti . Duše se tak "spálí" a zůstane čiré vědomí . Takto se prý dosahuje spásy , aspoň tedy podle buddhismu . Takže o duši bych se nebál ...

Květoslav Minařík kdesi uvádí , že kdo chce duchovně pokročit , musí bezpodmínečně zastavit reflexní myšlení a posléze duševní činnost . To se ovšem neobejde bez sebepozorování . To je totiž činnost , která tlumí a posléze zastavuje reflexní myšlení ... Pokud někdo neinformovaný provádí třebas koncentraci mysli , pak to většinou končí tím , že právě to myšlení se "splaší" . Vymkne se kontrole . Pak jakákoliv "idea" se sama rozvíjí a vytváří "logické" konstrukce . Právě to pozorování těla , nohou , je cvičením "země" , která jako pevný element tlumí vzdušný element , mysl . Není jiného způsobu jak utlumit , či zastavit vzdušný princip . Mysl se musí vázat na něco pevného , na něco nepohyblivého a tím je tělo člověka , nejlépe nohy . Tím se mysl stabiluzuje .

Zkuste každý den , usednout do pohodlné relaxační pozice a dvě hodiny pozorovat , pociťovat povrch celého těla , hlavně nohy . Později k tomu můžete přidat i pozorování dechu . Tím budete tlumit činnost mysli a zároveň tím dosáhnete harmonických vnitřních stavů . Nesmíte vůbec myslet na ty lidi , o kterých si myslíte , že vám škodí . Ono to myšlení je právě tím "mostem" , po kterém do Vás proudí to co nechcete . Myslete jen na sebe , zaobírejte se jen sám sebou a do toho vložte třeba vnitřní úsměv , optimizmus .

Zpevněte hráze své bytosti právě tím sebeuvědoměním . Je jasné , že se Vám to nebude dařit hned , ale nevzdat to a chtít to dokázat . Vaše vůle , Vaše vnitřní síla se musí stát obrovskou . Vy jste nejvyšší vládce ve své bytosti , ve svém vlastním mikrokosmu , tak bojujte proti nepříteli . Bojujte proti zlu které Vás postihuje ... Nemůžete proti němu ale bojovat nenávistí ani výtkami , tím by ste ho posiloval . Bojujte proti němu "SVĚTLEM" . Představujte si v sobě světlo jak požírá temnotu . Vdechujte světlo do těla a zahánějte temnotu . Zaobírejte se pokud možno jen tím co povznáší ducha ... Pokud máte možnost , tak si přečtěte knihu od Bulwera "Zanoni" . Tam , hlavní hrdina , zasvěcenec a světlý mág , je pronásledován tkzv. STRÁŽCEM PRAHU , příšerou která hlídá na rozhraní světů . Tam je pěkně popsáno jak se proti němu bránil . "Jakmile v sobě vyvolal BOŽSKÉ světlo tak strážce prahu zmizel , ale objevil se zase hned , když jeho myšlení propadlo světským starostem ...

Pociťování těla , jeho povrchu , je nejlepší způsob jak prosvětlit psychickou náplň a zahnat chmury .


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

V pátek 17.2, setkání večer ve Štěstíčku Plzeń-viz stránky. O podvědomí, manipulacích a síle myšlenky.
Speciálně u této přiležitosti stvořil další démonskou bytost, coš se projevovalo vysokonapěťovým pomněrně hlasitym praskáním.


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

Přiložené lékařské zprávy dokumentují působení magických programů [OS]. Včetně zprávy o fyzickém útoku viz. výše ve vláknu. Všechny fyzické projevy-symptomy se zvýrazňují pokud se člověk brání programu(energoinformačnímu spektru), který má za úkol destruovat primárně jemné struktury ducha (schopnosti, emoční stav ...)

Zpráva z roku 2007 ze stejného pracoviště byla také důsledkem těchto manipulací, stejně jako s jistým spožděním vyvolaná chlamydiová plicní infekce v té době. Ale tehdy jsem ještě neviděl do struktur manipulací na těchto úrovních a kdo za tím stojí.

Podrápání rukou byl důsledek zmiňovaných programů útoku na fyzické rovině, viz výše - v Lounech.

PS.
Kdo vůbec je schopen (BYL SHOPEN) identifikovat že tyto manipulace se dějí v reálém čase,he? Nikomu nic nedochází,he? Asi tak.

Bylo potřeba učinit-popsat daleko důležitější "věci". A to na ůrovni textu schopného rospouštět podvědomá naprgramování. A to i u "zasvěcencu"-nebylo mi to umožněno. Takže ani nyní nehodlám cosi dokazovat pomocí lékařských správ.

Ale nebojte se, on se za pár set tisic let narodí "blázen", který se pokusí řešit otroctví ducha na této ůrovni.

PS2 I zdravotní man. jsem chtěl popsap (v průběhu let). Nebylo to možné, vždy následoval zesilený útok. Je třeba si uvědomit že pole průchodu satanských sil bylo velmi intenzivně udržováno vkaždém prostoru kde jsem pobýval..a pobývám.

Pochopitelně vnímám pokud se někdo snaží uchopit či pochopit..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

2.11.2011 jsem při cestě vlakem do Plzně (k zubaři) probíral možnosti jaké ještě zůstávají, chtěl-li bych (se postavit důsledkům) odprezentovat, napsat co se v Čechách na úrovni manipulací s podvědomím a univerzálních polí děje. Součástí této analýzi bylo poznání vědomí, nastaveni-naprogramování lidí mimo i zde na fóru. Vyjádřitelné myšlenkou- např. myšlenkou vše se děje tak jak má, vše co se děje [JVK] je důsledek jeho činú, aš dostane rozum a začne dělat něco smysluplného...Často provázené velkou silou a "věděnim."A zároveň podporováním, schvalováním a žvatlavou radostí, zadostiučiněním. viz. výše... Zacyklení v kruhu- často vždy kdyš zaregistrovali manipulaci [OS] potažmo pole vytvořené i jinou skupinou mimo fórum.

Tento příspěvek patří vlastně na začátek podzimního psaní.

Při této cestě jsem se rozhodl, a slíbyl Bohu a sobě, že se nechci podílet.Vycházela jediná smysluplná možnost-odejít. Zároveň, že je třeba se pokusit popsat manipulace a důsledky.
To, že k tomuto rozhodnutí došlo v uvedené době si můžete vytestovat. A to že tato základní myšlenka nebyla napsána je opět spůsobeno strukturou /hnusem/ vytvářených polí.

Jsou konstruováná tak, že paralyzují možnost, napadají, právě ty nejdůleži tější myšlenky. Myšlenkové struktury, ale i rozhodnutí podstatné udělat. Nebo paralyzují s převahou moci a "vedění" u napadených osob. To, co se nestane, se prostě nestane. TO JE Z DALŠÍCH, MOŽNÁ nejdůležitějších pryncipů.

To, co se dělo potom ze strany energetických útoků lidí zde na fóru je pouze známka jak dokonale opět ovládl prostor v Čechách. Spolu s [TT] a se všemy důsledky pro další vývoj.

Vědel jsem ,že na důsledcích, karmickém zavázaní se nechci podilet a že jedinou cestou je se tomu postavit.

Na dalšim kroku mentálního programování vyjádřitelnou větou dohnat a předehnat. Vědomím vlastní veledůležitosti, pocitem síly, ovládání a řízení-u obětí vycházející z jejich řízení.
Proto ještě i nyní se pokouším splnit co jsem slíbyl, že mnozí mají pocit, že vše se uklidnilo a je v pořádku je pouze důsledek "dobře odvedené práce." Mnohých.

Přiložené nahrávky popisují moje setkání s několika lidmi v Plzni a léčebné zásahy.
A také manipulace [OS] na úrovni destrukčních polí které vedou k programování na úrovni podvědomí. Tyto technologie byly vidět, přímo fyzicky, na zmněně chovaní naprogramovaných lidí před zánikem Atlantídy.
Později ne, neboť otroctví, ovládaní v pyramidální struktuře, se stalo normou.
Takto pracuje satan [OS].
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

První záznam ze 17.2.2012 z Plzně.
Popis průběhu léčby D. a zásahy [OS] do struktur jeho podvědomí a podvědomí jeho přítelkyně. Magické-satanské ovlivňování.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


lajos
Zasloužilý člen
Příspěvky: 2444
Registrován: pát 25 lis 2005 14:32
Bydliště: Liberec
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od lajos »

Ahoj JVK, jsem tě párkrát slyšel na setkání a začíná mi utíkat smysl nebo směr útoku, teda mimo tebe. Hloupě se ptám, jak se škodí nám ostatním? popř. nakolik to je směrované a v jakém smyslu na členy našeho fóra? Má otázka není provokační a možná se neptám bezdůvodně.


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magie

Příspěvek od JVK »

24.2.2012
Právě na toto téma jsem chtěl včera pokračovat. Bohužel jsem byl tak vyčerpaný a spavý, že jsem do knihovny neodjel.
Vrátím se k příspěvku ze dne 21.2. Tento příspěvek se [OS] velmi nelíbil protože právě obsahoval roviny, aby alespoň někdo začal tušit, nebo chápat, že o mě tady vůbec nejde, tedy jako o fyzickou osobu.
To, že pár lidí na podvědomé úrovni začalo cosi tušit (podvědomí vždy poředbíhá vědomí), svědčí mimo jiné to, že [OS] věnoval mnoho hodin, hlavně v pozdní noci 22.2. a dopoledne, v magickém manipulování. Hlavní složka tohoto útoku obsahovala rovinu (ne na mou osobu) karmického závázání lidí.
Jde o to, že pokud někdo zneužívá k ovládání schopnosti které jsem i já zprostředkoval, předal, pak se vytváří právě karmické vazby.
Mnoho lidí dělá tu chybu, že se snaží chápat [OS] jako někoho, kdo si s něčím hraje, něco zkouší v oblasti černé magie.
Ale tak to není, [OS] je satanská duše která si již dávno vybrala tuto úlohu. Proto abyste mohli pochopit jeho duši, museli byste vidět právě dopady manipulací na úrovni podvědomí do chování a struktur lidí.

Když jsem bydlel v T., vlastně jenom 2x jsem viděl, respektive začínal tušit, co je [OS] zač. Jednou, bylo to, tuším, koncem sprna, jsme stáli v chodbě domu a míjela nás asi 5letá holčička. [OS] se na ní podíval a s rostomilym, strejdovským úsměvem ji oslovil a podíval se jí do očí.
Uviděl jsem co udělal-napojil se na podstatu té dívky s cílem ovládlnout podstatu její duše. Zároveň si přivlastnit kvality které tam viděl.Vytvořil si kanal v ten okamžik se mi začalo chtít zvracet. Silně a fyzicky se mi zvedl žaludek. Uvedená dívka měla v sobě kvality bohyně, co hůř pro [OS], její bytostné kvality a skušenosti byly na takové úrovni, že by je byla schopna vědomně je v dospělosti používat.
Když jsem začal psát tento velký odstavec (diktovat v knihovně) okamžitě bylo zasáhnuto ve schopnosti přenést sem energetickou strukturu toho co tam udělal, pokud by se to plně povedlo, věděli byjste co je zač. Pár lidí by se asi pozvracelo...
Druhý příklad. Kdyš jsem odcházel na podzim 2008 z T. (předtím se snažil mě přesvědčit ať se nechám zaměstnat v těškém strojním provozu a ještě předtím způsobyl že malý, rekonstruovaný statek na "dobrém místě" mi díky jeho hypnotickým a zdravotním manipulacím "utekl"-nahoře vždy věděli proti čemu stojím...),takže se mi podíval do očí s kvalitou hada, směs temné povíšenosti, "vědoucnosti" a těško popsatelné odpornosti. A pravil "ty si stejně nevzpomeneš", proč jsi se narodil...Chtělo se mi zvracet. V tom pohledu bylo vše, ale to vi u něj neuvidíte...
Jak byl [OS] spokojený, jak si celý čtvrtek užíval, že se mu podařilo energeticky vrátit stav(u mnohých)před před 21.2.2012. Podobně si užíval [VL], k vlastní škodě, ale o tom nemá zatím ani tušení.

Odpověď na položenou otázku je - udržení modelu ovladání. O vladání v nejzrůdněší podobě toho slova-na bytostné úrovni. Deformace jsou dnes tak velké, že mnozí to považují za "normální", a s chutí se sami zapojují.


1220
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1719
Registrován: úte 09 led 2007 12:49
Bydliště: Praha
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Inelia

Příspěvek od 1220 »

Inelia Benz již má mnohé spolupracovníky, tím vám šetrně sděluji, že i černá není navěky černá a suma zkušeností neustále přibývá .....


:col
or: :color: :color:

21.4. Tenhle zavádějící příspěvek se tady objevil po zmiňovaném setkání v Praze, tento (8. 3.) a předešlý den s K., kdy odmítl zdokumentovat (nahrát) vlastní pocity a myšlenky...(prp. vpisek od JVK v nerozlišeném moderátorském módu - poo.)


JVK
Stálý člen
Příspěvky: 95
Registrován: sob 19 dub 2008 16:03
Bydliště: Plzeň
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: černá magiepříspěvek

Příspěvek od JVK »

Příspěvek Mnohahodinové satanské působení v noci-nad ránem 27.3. ve smyslu vydávaní temného za světlé (na buněčné úrovni u mně) a podpora tohoto "vědomí" u mnohých, což ostatně dělá úspěšně dlouho. Ps. Celodenní ničení tohoto počítače, kde je psán příspěvek.

6.4.2012.Psáno 9.4. 2012.
Při plánování odeslání 26.3.tohoto příspěvku mi [OS] nebránil. Což je-bylo známka toho, jak dokonale ovládl situaci a v přímém gardu 100vky duší. Pro průchod sat sil. Po odeslání tohoto příspěvku mi mnozí zprostředkovali svým "věděním" co je potřeba činit a neustálým "testováním" peklo na zemi. Na fóru i mimo. Přesně v těch kvalitách proti kterým jsem celý život stál. Týká se i [N].
Opět byl využit v otáčejícím gardu vliv úplňku a doba Velikonoc.

Chcete se chovat jako prasata, bude s vámi tak zacházeno. Ale to bych urazil...

Mnozí považují úroveň řízení, včetně ovládání mého zdravotního stavu normální a za veskrze příznivou.

Mně jste zabili. Sami sebe jste zabili ale o tom nemáte ani tušení.

Mnozí si před tím ještě vyzkouší roli "vládnutí" na "vyšších" postech. Další rovnou něco jiného. Mnozí se již na podvědomé úrovni těší.
Prach na vaší hlavu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Odpovědět

Zpět na „Magie a svět kolem nás“