Vyřízené Stížnosti

Všeobecné informace o nové verzi fóra.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Vyřízené Stížnosti

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Depozitář odpovědí moderátorů na různé stížnosti a připomínky členstva. SDK


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
JOVA
Zasloužilý člen
Příspěvky: 257
Registrován: úte 21 lis 2006 11:01
Bydliště: Jižní čechy
Dostal: 7 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Vyřízené Stížnosti

Příspěvek od JOVA »

Přemístěno z vlákna Elektřina https://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=2759 12.3.2012 SDK

Děkuji pane Krepelka za zazdění dalšího vlákna. Je skvělé, že jsou zde na fóru lidé jako vy, co ho dokážou neustále upravovat k obrazu svému a podle svých myšlenek. Jen tak dál!!! :eclap:

:good: Učíme-li se od géniů, stává se genialita rutinou. Učíme-li se od blbců, stává se rutinou blbost. :good:

PS: až provedete ten nesmyslný pokus, který navrhuje huhu a do kterého mě nutil i když věděl že to nebude fungovat, jak sám přiznává na závěr, napište jak jste dopadl.

Milý pane Jova, vzhledem k tomu, že přítomnost zde na fóru je dobrovolná, nemohu se přiklonit k Vašemu názoru, že Vás někdo do něčeho nutí. Dále jsem neshledal jedinný důvod k Vašemu vyjádření, že Vás Huhu k něčemu nutil osobně. Naopak, shledávám Vaši zbytečně opakovanou snahu Huhu odrazovat od jeho pokusnictví za nejen nepřínostnou Huhu, ale také za nepřínosnou fóru.

Co se týče mne, je má investice do mých vlastních pokusnictví pouze a jenom mojím problémem a Vaší zbytečnou starostí a stejným metrem hodlám měřit všem svým spolucestujícím na své životní cestě, namaje zapotřebí je jakýmkoliv způsobem omezovat v jejich tvůrčích snahách, byť se mi i jevily bláznovstvím. Jednu připomínku k jejich soukromé činnosti bez pochopení problematiky a dobře podoloženou vlastními zkušenostmi považuji za připustitelnou pouze ze zdvořilosti, zatímco mi nezbývá naž považovat každou další nejenom za nezdvořilost, ale hlavně za impertinenci a to se týká i Vaší dosavadní činnosti na novém vlákně "Elektřina".

Dále nevidím jedinný důvod, proč by některý ze členů, včetně mne, měl komukoliv sdělovat jakékoliv výsledky svého bádání, ať už jde o úspěchy, nebo neúspěchy a považuji opakované a nevyžádané strkání nosu kýmkoliv do záležitostí druhých jednak za nezdvořilost a jednak za činnost neshodující se s účely a pravidly tohoto fóra. Tímto prosím považujte svou stížnost za vyřízenou a proto ji nacházíte přesunutou v novém vlákně "Vyřízené Stížnosti", aby se nám tyto stížnosti neprolínaly na tématických vláknech s příspěvky, které mají co říct k danému tématu vláken a produktivní diskuzi bez zbytečného odbočování, zavádění a hádek, tedy vzkazů, které jsou slušnými lidmi považované za plevel. Zde najdete i veškeré Vaše další připomínky mimo témata a mimo rámec danných diskuzí společně s jinými případnými vyřízenými stížnostmi jiných členů. Dále zde najdete i případné odpovědi jiných členů na Vaše specifické stížnosti ze stejného důvodu, a to, aby měla administrativa prostředek k udržení vláken na tématu.

Toto se týká všech stížností které se shodují svou formou s pravidly tohoto fóra. Stížnosti které se této formě vymykají budou k dohledání ve vláknech "Připálené Karbanátky" a ve vlákně "Animálnosti" a to i bez dalšího veřejného vyjádření administrace. Přeřazením takových příspěvků do těchto vláken jsou a budou administrací považovány za vyřízené. Stejně tak budou považovány za vyřízené z hlediska veřejné části fóra příspěvky obsahující závažné obhroublosti, či případné vyhrožování atp. které budou bez poznámek přemísťovány do vyhraženého moderátorského vlákna mimo veřejné fórum k dalšímu posouzení činnosti jejich autorů na tomto fóru administrací.

S pozdravem, SDK.


JOVA
Zasloužilý člen
Příspěvky: 257
Registrován: úte 21 lis 2006 11:01
Bydliště: Jižní čechy
Dostal: 7 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyřízené Stížnosti

Příspěvek od JOVA »

Gratuluji k vytvoření dalšího nesmyslného vlákna, kterých jste za posledních pár měsíců vytvořil nespočet a uděluji vám za něj ocenění. Jsem rád že to berete takříkajíc chlapsky a že se svou mazací metodou zastáváte všech vyznavačů té jediné a pravé volné energie.
Sakra proč je mi při tom psaní čím dál tím víc smutno, z toho jak jde tohle fórum díky vašemu nesmyslnému mazání a neustálému přesouvání témat do kopru.
:cry: :cry: :cry:


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Vyřízené Stížnosti

Příspěvek od Slavek Krepelka »

JOVA píše:Gratuluji k vytvoření dalšího nesmyslného vlákna, kterých jste za posledních pár měsíců vytvořil nespočet a uděluji vám za něj ocenění. Jsem rád že to berete takříkajíc chlapsky a že se svou mazací metodou zastáváte všech vyznavačů té jediné a pravé volné energie.
Sakra proč je mi při tom psaní čím dál tím víc smutno, z toho jak jde tohle fórum díky vašemu nesmyslnému mazání a neustálému přesouvání témat do kopru.
:cry: :cry: :cry:
Nazdar Jovo,
snad abychom se pokusili se domluvit, spíše než se do sebe pouštět, co ty na to?

S tím přesouváním příspěvků se mají věci následovně. (O mazání tu není moc o čem mluvit, protože to se týká jednak příspěvků již vymazaných jejich autory a týká se to příspěvků, které jsou skutečně naprosto impertinentní a to jak tématům, tak i celkově.) Tato reorganizace není výmyslem ani mým, ani Pootovým. Došlo k ní z popudu administrace díky velkému počtu stížností, že jsou vlákna nečitelná právě z toho důvodu, že jsou místy nehorázně zaplevelená a to, že je zde spousta vláken tak říkajiíc o ničem, spousta vláken paralelních a že jejich organizace je prakticky neexistující je jasná skoro všem, kdo se v tom snaží zorientovat.

Účelem není v tom nadělat ještě větší maglajz, ale naopak, nadělat v tom alespoň jakýs takýs pořádek. Je toho tolik (přes 90 000 vzkazů), že se v tom ještě nevyznáme ani my, kteří se v tom hrabou dlouhé hodiny denně, abychom fórum eventuelně zpřehlednili jak pro současné uživatele, tak i pro ty, kteří se dále hlásí. Osobně jsem k tomu přišel takřka nevinně a čas tomu věnuji jenom pro to, že je zde celkem komukoliv k dispozici mnoho velice zajímavých a nestandartních informací, kterých si velice vážím. Jinak z toho mám jenom bolehlav.

Tyhle vlákna, která nazýváš zbytečnými, sice za zbytečná považuji také, protože nejsou žádným velkým přínosem nikomu. Na straně druhé slouží alespoň prozatím jako depozitáře věcí minulých a k tomu, aby každému kdo má zájem, jednak nastínily, jak veliký je rozsah zbytečného handrkování ke kterému zde docházelo a stále ještě dochází a do jaké míry bylo fórum (a ještě je) prošpikované tímto nesmyslným plevelením. Osobně doufám, že eventuelně se dostaneme i k tomu, že i z těchto vláken vybereme poslední střípky, které za vybrání stojí a tato vlákna pak budeme moc zrušit. Prakticky jsme v procesu inventury a jestli jsi se někdy nějaké zůčastnil, snad Ti to dá představu co je to za nepořádek, než se zase vše nacpe do příslučných regálů.

To, že je s fórem potřeba něco udělat, aby se hodně rychle nezahltilo, je jasné minimálně administraci. Mnoho příspěvků řadových členů, které jsou v podstatě také plevelné, protože nejsou na téma a jenom se brání vyvolávání sporů, povětšinou netématických, také poukazuje na to, že je nejvyšší čas těmto nešvarům důsledně čelit. Ať už k této situaci došlo z jakýchkoliv důvodů, (podle mého odhadu nedůsledností moderování z nedostatku času, ale nevím) došlo i k tomu, že několik jedinců svým přístupem a vyjadřováním zapříčinilo odchod mnoha velice produktivních členů fóra, kteří se provinili pouze tím, že se dělili o své poznatky s kde kým. Pokud to bude v našich silách, budeme tomuto trendu definitivně čelit a jenom doufám, že se mnou můžeš souhlasit, že vytěsňování produktivních členů rozhodně nepřispívá ani kvalitě fóra, ani vzájemným mezilidským vztahům členstva.

Pokud máš cokoliv, co by mohlo být nějak nápomocné našemu snažení, velice rádi si Tvé konstruktivní rady a připomínky vyslechneme a zvážíme. Zároveň nám tím dáš i příležitost, stejně jako sobě, uvést fórum do pořádku v co nejkratším čase ku spokojenosti většiny zúčastněných.

Pokud máš nějaké pochyby o tom, co s těmi vlákny děláme, podívej se na vlákno "Magnetizmus-Simulační programy"
https://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=1913
které bylo založeno pro diskuzi simulačních programů. Všimni si taky, kolik je v něm příspěvků na téma (
46).
Pak se podívej na vlákno Magnetická Třídírna. https://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=2781
Vše co tam je jsem z vlákna "Simulace" včera v noci vybral k roztřídění a všimni si, kolik je v něm příspěvků (
256). To byla zatím podstatně menší část třídění vlákna. Podle zkušenosti s vláknem Magnetické motory to vezme dalších 20-25 hodin, než s tím budu hotov. Toto je důvodem, proč se teď také soustředím i na to, aby k tomu dále nedocházelo, jinak je to jak kýblovat Titanik.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Vyřízené Stížnosti

Příspěvek od Slavek Krepelka »

martin11 píše:zdravím...dotaz? proč je toto vlákno zamčené .. Magnety a vše kolem nich ... aneb ... na blázna nenarazíš..


Nazdar Martine,
To jsme si ani jeden s Petrem nevšimli. Pro moderátory ty zámky neplatěj. Jde o Anriho vlákno a Anri si to asi zamkl, aby mu do toho nikdo nekecal a nezplevelil to. Takže Anri promiň :oops:
Přetáhl jsem co jsme tam s Pootou přihodili do vlákna "Magnetický Eintopf". Ještě se musíme rozhodnout, jak to s těmahle motanicema témat ohledně magnetismu provedeme. Vím zatím asi tak o 4000 (jenom magnetických) vzkazech, které jsou porůznu na tématických vláknech a které je plevelí, včetně Tvého vlákna "Magnetické pístové motory". Mezi námi, pokud vlákno více méně patří někomu, kdo je tu aktivní, vždy se majitele zeptáme, jestli to máme vyčistit. Pokud není souhlas, jenom plevel označujeme.

Dělat z toho guláše jedno vlákno nemá smysl a eventuelně dojde na to, že to zase ještě roztřídíme do témat. Zatím jsou tu "krabice" jako tahle a "Diskuze k seriálu o magnetech" a dost ještě vyberu z vlákna "V Hádanicích" a z "Magnetické Třídírny", která v sobě maj hrozný guláš. To ani nemluvím o tom, co je ještě v tématických vláknech. Třídit to vše rovnou nemá cenu, pokud to nejde hodit do čistého (tedy vytríděných "krabic") a těch zatím moc nemáme krom pár vyčištěných vláken, nebo nových, která tvoříme ze specificky zaměřených příspěvků (některá zatím ještě prázdná) na specifická témata.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Jak se ničí fórum

Příspěvek od Slavek Krepelka »

neoanthropus píše:Slavku o čom tu zas točíš?
https://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 560#p99560
:) Podívej Pepe. S tímhle tu prudíš už 5 let pod mnoha nicky což si každý ,může ověřit ve vlákně Animálnosti. Zkuz pochopit, že fotka titulu jakékoliv knihy není průkazným materiálem jakéhokoliv tvrzení a že Tvému řádění a řádění tobě podobných je zde konec, protože situace na fóru se díky pár charakterům jako jseš Ty stala neúnosnou. Tvé letité plevelení a zavádění nás stojí příliš mnoho času než aby se s Tvým pruděním kterýkoliv z moderátorů měl chuť párat. Vyhazování Tvé maličkosti se projevilo neúčinným, takže nám nezbývá, než se s Tebou nějak zabývat. Nicméně, zlaté časy, kdy se Ti dařilo plevelit vlákna vyvoláváním hádek, zaváděním vláken od témat, napadáním druhých členů, vyhrožováním a impertinencemi budeš muset tímto považovat za věc minula, stejně jako můžeš považovat tuto odpověď za paušál na Tvé další plevelení. 18.3.2012 SDK :bye:

Na osobní notě, sebeúcta člověka se definitivně neprojevuje tím, že se neustále vrací tam, odkud byl již minimálně 6x vyhozen. Pepo bn., Pepe, Hmm, Animal, Hunter, Waters, Rughboy a to jen o čem vím a z hlavy. Jsi jeden z posledních, který o ní může mluvit, pokud nejde o způsob obživy. Pokud jde o způsob obživy, platí totéž, naprostý nedostatek sebeúcty. Se sebeůctou se tedy nemáš co ohánět. Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
neoanthropus
Starší člen
Příspěvky: 185
Registrován: čtv 19 led 2012 0:53
Dostal: 2 poděkování

Re: Ring volný-boxovárna

Příspěvek od neoanthropus »

Slavku zase klameš. Nie Ja som prepisal v tomto tvojom príspevku tvoj nezmyselny výraz "isopril" na isopropyl.
Slavek Krepelka píše:Tinktura je v podstatě lugol, ale rozpuštěný na rozdíl od vodní lugolovy směsi v alkoholu. Bývaly časy, kdy tím alkoholem byl etylák, dnes je to isopropyl. Isopropyl je jedním z vyšších alkoholů jmenovaných Huldou Clark jako pěkný svinec, kteréu by se člověk měl vyhýbat.
Žeby ti pomohla tato moja nápoveda?
neoanthropus píše:To čo naozaj exiztuje sa volá isopropyl ( http://cs.wikipedia.org/wiki/Isopropylalkohol )
Slavku, tý dôležitý z tohto fora niesu slepí tak ako si milne mysliš, i oni vydia že s tou tvojou manipulaciou s príspevkami len potvrdzuješ toho capa ktorý tu pobehuje po tejto záhrade. Kedže evidentne nevieš čo je to "hrať fér", nútiš ma sem dávať aj takéto prílohy. N

Kdokoli má právo se mýlit nebo přepsat a také následně svůj příspěvek opravit - právě na to je k dispozici doba 24 hodin, ve které to lze snadno udělat.
Osobně této možnosti využívám třeba k odstraňování překlepů a konkrétně Ty bys ji mohl využívat k odstraňování svých pravopisných chyb - kdyby Ti záleželo na tom, jak Tvé příspěvky vypadají a jakým dojmem působí.
Za vytrvalé a neetické osobní napadání a urážení jsi dostal za tento příspěvek ode mne Varování.
Vzhledem k tomu, že jsou s Tvým chováním na fóru stálé potíže, hodlám tento problém řešit přímo s Rivalem. poota


Nazdar Neoši,
- Upsal jsem se ve slově Isopryl. Důvodem bylo, že jde o značkové jméno alkoholu pro vnější použití, jinak v angličtině "rubbing alkohol", prodávaný v dnešní době místo ethylalkoholu na desinfekci ran a jako úleva na bolavé svaly, čímž je zde tento alkohol všeobecně znám pod tímto jménem, i když jeho správné chemické jméno je isopropyl. Že jsem se upsal jsem taky ve své odpovědi řekl.
- Svůj příspěvek jsem na to konto skutečně upravil a přepsal slovo isopryl na isoprpyl pro akurátnost.
- Fotky lahvičky jódu, kde je isopropyl vyjmenován jako jedna ze složek jsem jako doklad svého tvrzení přiložil do tvé "stížnosti", čímž není o čem dál věcně diskutovat.
- Pokud s tím máš jakýkoliv další problém, můžeme začít dělat to, že veškeré tvoje příspěvky s podobnými chybami, viz slovo "isopril" "milne" atd. budeme odstraňovat, aby neutrpěl tvůj image. Stačí říct.
- Máš-li jakýkoliv další problém s touto záležitostí, podej si stížnost v na patřičných vládních úřadech Slovenské Republiky, popřípadě Evropské Unie.
S pozdravem Slávek. 20.3.2012
Přílohy
capina - 1.png
capina -(1).png
capina -2.png
capina - (2).png


huhu
Zasloužilý člen
Příspěvky: 980
Registrován: ned 02 led 2011 17:48
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč magnetické motory nefungují

Příspěvek od huhu »

Slávku promiň, ale takhle utržený příspěvek je k ničemu i s tvojí reakcí.
Až sem za rok někdo přijde, tak si jen stěží bude dávat dohromady souvislosti a hledat kde byl začátek - že v jutubišti asi nikoho jen tak nenapadne.
Dal jsem do diskuze odkaz proto, aby k němu ta diskuze mohla proběhnout. Mám si zakládat vlastní vlákna a začínat je prosbou o nemanipulaci a kontinuitě debaty ?
Kdybych chtěl monolog, založím si někde blog a budu do něj skládat.
Do diskuze dávám příspěvek proto, aby mohl být diskutován. Každá faktická reakce je přínos. Závadné jsou jen osobní výpady a to není tento případ.
Prosím o opětné smontování, pokud to vadí v jutubišti, tak třeba do nového vlákna ( třeba s názvem " křeček v kleci " )


Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Proč magnetické motory nefungují

Příspěvek od Slavek Krepelka »

huhu píše:Slávku promiň, ale takhle utržený příspěvek je k ničemu i s tvojí reakcí.
Nazdar Huhu. Naprosto Tě chápu. Teď zkus ale pochopit taky Ty nás. Zajisté jsi si všimnul, jak jsou všechna témata rozmlácená a ono to vždy začíná takhle a vyvine se to do hádání a je po vlákně. Co s tím? Jsou to dlohé hodiny to rovnat, což teď děláme s Pootou, aby se v tom někdo mohl orientovat. To, že jsem příspěvky k dikuzi utrhl sem je přesně důsledek stávající situace. Jedinou možnost, kterou vidím, je dávat věci k diskutování, či spíše hádání, do vlákna Magnetismus diskuze, ale snad tam nahlédni, co se s tím děje. Pokud to tam dáš taky, zůstane to celé tam a děj se vůle boží, tam na to alespoň já nehodlám šahat. Ono kdyby MAgneto podal nějaký skutčně rozumný protiargument, fajn. To bychom jenom přivítali a nikdo by to nikam nepostrkoval Nicméně to, čím argumetuje je mírně řečeno výstřední. Na takovou argumentaci jsem se přemístil toto vlákno odjinud. Jako druhou možnost skutečně máš si na to založit nové vlákno, vraž to s klidem znovu na něj, já Ti tam co k tomu už proběhlo přistrkám, ale časem to budeme stejně zase dělit, jako teď dělíme minulost, pokud se to vyvine na dohadování typu nejde to, jde to, bez slušné argumentace. Taky se snažíme nějak zařídit, aby byla rychlejší manipulace v tom smyslu, aby nevzalo odkazování odkazů tolik času jako teď. Na tohle jsem se vyflák z časových důvodů, ale pokud Ti stačí, abych to jenom poodkazoval udělám to.

Je mi líto, že to tak je, ale zatím na tom musíme trvat, dokud nenajdeme lepší řešení.
S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Magneto
Zasloužilý člen
Příspěvky: 316
Registrován: pát 02 zář 2011 13:28
Dal: 8 poděkování
Dostal: 26 poděkování

Re: Proč magnetické motory nefungují

Příspěvek od Magneto »

Zdarec chlapi,
souhlasím s huhu. Takhle roztrhané to nemá kontinuitu. Lepší nechat běžet diskuzi, ať se klidně střídá nadšení se skepsí.
K mé argumentaci můžu jenom říct, že argumentuju, jak umím, jako ostatně všichni tady.
Jinak ať si to každej prakticky vyzkouší - od toho nikoho neodrazuju.
Zdar a sílu všem :)
Magneto


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Proč magnetické motory nefungují

Příspěvek od poota »

Když to necháme "volně proudit" podle vašich návrhů, tak není potřeba dělat vůbec nějaká speciální vlákna a stačí nám jediné vlákno "Fórum".
Jak to bude vypadat a jak dobře se v tom bude možné orientovat a jak snadno se to bude pročítat - to si můžete vyzkoušet třeba ve vlákně "Relax u kávičky". Je tam spousta zajímavého materiálu, ale bez ladu a skladu, navíc různě napřeskáčku a bez možnosti nějakou zajímavou myšlenku souvisle sledovat, protože ani "Hledání" nevybere všechny relevantní příspěvky, a navíc i s reakcemi na ně.
Tím vůbec nenapadám "Relax u kávičky", tam je to v pořádku, ale tamní příspěvky si každý přečte jenom jako aktualitku a potom prostě "zapadnou". Když někdo narazí na tohle fórum a má o nějakou konkrétní věc zájem, tak si pročte vlákna, která o ní pojednávají - určitě nebude pročítat stovky stránek příspěvků o všem možném jenom proto, že by tam taky případně mohla být i zmínka právě o tom, co ho zajímá.
Dalším problémem je to, že proti sobě stojí kontinuita diskuze s odbočováním od tématu - a tenhle problém se řeší zatraceně obtížně. Navíc nikdo se vůbec neobtěžuje s tím, aby svůj příspěvek a nebo jeho část osobně označil jako offtopic, i když na to má nahoře ikonu, na kterou stačí jenom kliknout. Jasně by tím dal najevo, že to chce mít právě v tomhle vlákně, i když to tam obsahově nepatří - pro nás žádná práce a ani nutnost to přečíst včetně "okolí" a rozhodovat se, jestli to někam přesunout, a taky kam, a nebo to nechat jako offtopic. Nějak se tedy rozhodneme - a potom se zjistí, že jsme se netrefili do dobře utajeného úmyslu autora, který se naší "tupostí" cítí dotčen nebo zkracován ve svých právech.
A dalo by se na toto téma napsat ještě mnohem víc.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Proč magnetické motory nefungují

Příspěvek od Slavek Krepelka »

huhu píše: Slávku promiň, ale takhle utržený příspěvek je k ničemu i s tvojí reakcí.
Nazdar Huhu,
přemístil jsem zbytek diskuze do vlákna https://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 799#p99799
a do originálu dal odkaz na tento první diskuzní příspěvek. Magnetické Youtubiště budeme držet jenom jako depozitář odkazů na Y-tube, které nevyvolaly reakci. Pro diskuze to není vhodné vlákno.
S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
huhu
Zasloužilý člen
Příspěvky: 980
Registrován: ned 02 led 2011 17:48
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč magnetické motory nefungují

Příspěvek od huhu »

Slavek Krepelka píše: Magnetické Youtubiště budeme držet jenom jako depozitář odkazů na Y-tube, které nevyvolaly reakci. Pro diskuze to není vhodné vlákno.
Já jsem tam hned psal, že nemůžu najít magnetické motory - tedy konkrétně magnetické motory II. Nějak tady nezůstal na kameni kámen. Přemýšlet o tom v tichosti můžu i bez diskuzního fóra.
Tak to celé prosím zase smontuj dohromady a přesuň někm, kde se o tom smí diskutovat.
děkuji
V.

p.s. - ale ne někam, kde je omezený publikační přístup. Aby z toho nebyl monolog jako pootovo hoření dřeva.....


Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Proč magnetické motory nefungují

Příspěvek od Slavek Krepelka »

huhu píše: Tak to celé prosím zase smontuj dohromady a přesuň někm, kde se o tom smí diskutovat. děkuji V.
p.s. - ale ne někam, kde je omezený publikační přístup. Aby z toho nebyl monolog jako pootovo hoření dřeva.....
Nazdar Huhu.
:) To asi přeci jenom nepůjde tak jak si to představuješ.
- Vlákno Magnetické Motory II bylo nejspíše zrušeno a příspěvky sloučeny s originálním vláknem Magnetické Motory ve veřejné sekci. Kdy, to nevím. Sám jsem se ho dost nahledal.
- Vlákno "Magnetické motory" ve veřejné sekci jsem osobně sloučil s vláknem stejného jména v sekci Nadšenci s tím, že jsem z veřejné části vytahal mraky sporů, plevelení a napomenutí.

Toto je současná situace téma "Magetické Motory".

Všechna vlákna ve veřejné sekci "Seriál o magnetech + diskuze", kromě vlákna Diskuze k seriálu o magnetech", "Proč magnetické motory nefungují a Martinova "Magnetické pístové Motory" jsem vyplevelil a plevel tématicky roztřídil, takže jsou teď tématicky čistá. To je současný stav této sekce. Zároveň jsem u některých vláken změnil jména, protože zdaleka nevystihovala obsah vláken. Také jsem vytvořil několik vláken nových, kde to množství jinak tématicky plevelných příspěvků z jiných vláken zdůvodnilo.

Přemístění všech vláken ze sekce Nadšenci do veřejné sekce je právě v jednání společně s přemístěním všech vláken ze sekce Skeptici do veřejného fóra.

Co se týče Tvého požadavku, mám vážné obavy, že administrace není ochotna se řídit příkazy kteréhokoliv člena. Snažíme se vyhovět celku, ne jedincům. To ani nejde.
Pokud si dobře vzpomínám, ne jednou jsi se osobně a dost často i velmi jadrně vyjádřil k některým spolu-členům, aby si své plevelení nechali od cesty, a ze srdce jsem s tím vždy souhlasil. Nicméně, takovým žadostem právě Ti, kterých se to ponejvíce týkalo, nebyli jak zajisté víš nikdy ochotni vyhovět. Rozmysli si tedy, co vlastně chceš. Současná reorganizace fóra je důsledkem mnoha takových stížností. Rozdělujeme vlákna na depositáře, vlákna určená striktně k tvůrčí diskuzi, což zahrnuje i dobře zdůvodněnou a specifickou kritiku, ne spekulace, a vlákna určená všeobecné diskuzi, která připouští kde so.

Pokud chceš něco diskutovat o magnetech a magetismu všeobecně, máš na vybranou z vláken "Diskuze k seriálu o magnetech" a "Proč magnetické motory nefungují", tedy alespoň prozatím. Pokud máš projekt, který chceš diskutovat bez hádání se s členy, ke kterým jsi se v minulosti vyjádřil i neuctivě, pak se obrať na příhodné jiné a od nynčka úzce moderované vlákno, nebo si v patřičné sekci vytvoř vlákno na specifický projekt. Pokud chceš nemoderované vlákno, to je taky fajn. Za příklad Ti může sloužit vlákno Magnetické pístové motory Martina11. Pokud víme, že to je Tvé přání, necháme to ladem :D a děj se vůle boží.

Pokud máš nějaký konstruktivní návrh, sem s ním, ale současná situace se stala neudržitelnou a řešíme ji jak jen umíme. Zde je Ti k dispozici vlákno "Nalezené chyby a jiné nepravosti".
S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
huhu
Zasloužilý člen
Příspěvky: 980
Registrován: ned 02 led 2011 17:48
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyřízené Stížnosti

Příspěvek od huhu »

jo, dík za vyjádření
já si právě myslím, že magneto psal k věci, naopak všechno modré je tam zbytečný plevel.
ale už to nech jak je, stejně je ta diskuze zabitá a nepokračovala by kloudně.
spíš se těším, až to postavíš a zveřejníš tu svůj výsledek :)

----------------------------

už jsem tu jednou psal, že práce moderátora je nevděčná a že se všechny zásahy nemůžou líbit všem. Nezávidím vám dvoum ani trochu. Zejména proto, že já osobně bych nedokázal velmi často rozhodnout co kam vlastně patří, co je do magnetu, co do gravitace a co do boxu.
Držím vám oboum palce, počítejte s tím, že se sem tam někdo nespokojeně ozve jako já teď ;)

--------------------------------------
p.s. - teď vidím, že jsi vlákno spojil do " proč mm nefungují " děkuju, takhle to na sebe navazuje.


Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
Odpovědět

Zpět na „Nové fórum“