... sorry, Slávku ... napomenutí ... víš kam to patřilo ...Slavek Krepelka píše:Už tu má to zvíře nachystaný dva nový, nepoužitý nicky, tedy co jsem tak namátkou chytil za poslední týden.![]()
Ahoj, Slávek.

Moderátor: aNONym
... sorry, Slávku ... napomenutí ... víš kam to patřilo ...Slavek Krepelka píše:Už tu má to zvíře nachystaný dva nový, nepoužitý nicky, tedy co jsem tak namátkou chytil za poslední týden.![]()
Ahoj, Slávek.
Netvrdil som že ich nepoužívajú... . HunterA(&F) píše:... lofče, ještě pořád jsi přesvědčen, že rómové obušky opravdu nepoužívají ??? ...
hunter píše:Netvrdil som že ich nepoužívajú... . HunterA(&F) píše:... lofče, ještě pořád jsi přesvědčen, že rómové obušky opravdu nepoužívají ??? ...
hunter píše:Nepoznám róma a to ich poznám viac ako je bežne zvykom, ktorý by si niečo tak nezmyselne a prstom na seba ukazujúce ako je teleskopický obušok kúpil alebo ho u seba nosil. No na druhú stranu poznám desiatky gadžov čo to nosievajú celkom bežne u seba... . Zákon hovorí jasnou rečou - neprimeraná obrana = útok. aNONym bol si tam a naozaj to tam ako prvý začali rómovia? Poota, nemiešaj sa do vecí ktorým nerozumieš... . HunteraNONym píše:podle informací MF DNES ale nechali ležet na místě teleskopický obušek, kterým mladíka napadli.
Podle informací MF DNES ale byly útočníky právě Romové"
HunterA(&F) píše:... lofče, ještě pořád jsi přesvědčen, že rómové obušky opravdu nepoužívají ??? ...
psal to út 06 září 2011 22:33 tučným písmemhunter píše:Huhu kde tam vidíš niečo o tom o čom píše A(&F)?HunterA(&F) píše:... lofče, ještě pořád jsi přesvědčen, že rómové obušky opravdu nepoužívají ??? ...
I v té diskusi k článku to vře jak v kotli. Viz např: Psst!aNONym píše:http://zpravy.idnes.cz/u-ubytovny-ve-va ... zpravy_alh .Non
"Žena (48) vyndávala nákup z auta, když k ní přistoupilo několik Romů, svědci mluví o třech až pěti. Jeden z nich bez varování udeřil ženu pěstí do obličeje. Druhý na ni vykřikl "ty bílá svině" a vytáhl jí z kapsy mikiny mobil.
"Případ vyšetřujeme jako loupežné přepadení," potvrdil kriminalista Ladislav Cvik "
A proč to sakra nevyšetřujou jako loupežný přepadení organizovanou skupinou v přesile - s rasovým podtextem navrch!
Vzhledem k tomu co se dnes ve Vansdorfu chystá si ty chlapci opálený pro svou akci rozhodně nevybrali moc vhodný okamžik.![]()
Asi brzo poteče krev. Tý český už odteklo zbytečně mnoho!
Jen mi jen líto těch několika slušnejch cigánů na který tyto události házejí špatné světlo.
Jo, to mně taky.aNONym píše:.. Jen mi jen líto těch několika slušnejch cigánů na který tyto události házejí špatné světlo.