po neuspěšným spouštění Pc linux os (vždy se sekl)
sem se bál co bude toto....a super...není to sice český ,ale klávesnice jo...akorát nevím jak napsat zavináč a vubec další znaky????
Spuštění proběhlo během minuty a všechny komponenty funguji hned bez jakýhokoli nastavování ...wifi routrer ,bezdrát.klávesnice a myš dokonce aji foták to našlo hned....dokonce sem aji během chvilky pochopil v angličtině jak se přes program Kopete připojit na icq...
všechy ostatní programy taky super,...ani by člověk nemusel už nic doinstalovávat...jen snad nějakýho ftp klienta.(teda pokud tady není,což nepoznám když moje znalost angličtiny je mizivá..).....no pro všechny co se bojí Linuxu j,ako sem se bál já ,bych měl vzkaz ,že teda tady není čeho.....win sem instaloval i z doplnkama desítky hodin a toto běží celí během minuty a to myslím doslova minuty....samozřejmě když bych se to pokoušel dostat na disk tak mě to zabere asi nějakej čas ale i tak.....a to grafický prostředí KDE ,ani nepoznáte že nejste na win.....
takže.....já si ještě trochu užiju fakt velice rychlýho systému kde hned po kliknutí naběhne to co chci (a to mám na dnešní dobu starej poočítač)..
a budu muset pustit win,u kterýho musím čekat na všechno několik minut.....