habana píše:To víš, někteří zde nesou nelibě, že mluvím o něčem, co jsem nevyzkoušel. Mám ale pocit, že pro někoho ta informace může být k nezaplacení.
Ale myslím, že ti, co takto píší, vůbec nečetli můj úvodní příspěvek.
Myslím, že dostatečně obhajuji důvod, proč tak činím, již v prvních šesti řádcích co jsem napsal v tomto vláknu.
HOWGH

No vidíš, a já než něco "plácnu", tak nejdřív čtu a čtu.. A proto ti za ten původní článek ještě jednou moc děkuji.
Každý jsme hold jiný, to se nedá nic dělat. Myslím si, že komu "teče fakt do bot", tak si všecko řádně přečte.. Je to každého postoj sám k sobě. A nemyslím si, že jsi to musel nutně ty sám na sobě vyzkoušet. To vůbec není důležité. Důležité je to, že jsi o tom napsal pro druhé lidi, co by jim tak, jako tvému kamarádovi mohlo pomoci. Je to zájem šířit zdraví, kterého je tolik potřeba. Vážím si toho moc!
Pročetla jsem už znovu o tom Enterosgelu kde co a rozhodně si ho koupím. Doporučují se nejdřív takto vyčistit, což trvá (jak píší) 6-8 dní, což považuji také za zázrak! To je fofr!! Takže asi začnu tímto a pak hned šupky dupky na MMS..
Přeji ti moc krásný den!