Jak přežít

Drontí akce, události, novinky...

Moderátor: Gabča

Odpovědět
1220
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1719
Registrován: úte 09 led 2007 12:49
Bydliště: Praha
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Jak přežít

Příspěvek od 1220 »

I když je to leckde nakousnuto, malý sumář by od věci nebyl, věřím tomu, že každý něčím přispěje.
Pro začátek jsem našel docela pěkný odkaz včetně videa.
http://media.bloguje.cz/449989-jak-prezit-v-prirode.php
Doplňuji: zde je myšleno jak přežít ve stávající podobě jakou máme teď
v těle fyzickém nezměněném. Cestovatele v čase a mutanty, kteří oplývají energií sem nezvu. Ti prošli a většinou poskytovateli informací nejsou. Pokud se ovšem nerozhodnou učinit s těmi informacemi vyjímku. ;)
KDR


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Zelené domy - earthsips

Příspěvek od poota »

Pokud nemáme přežívat jenom v holé přírodě, bude nutné si stavět i odpovídající domy, což už je spíše pro ty mladší (já už si nějakou tu díru na urnu vyvrtám celkem kdekoli), takže trochu inspirace:
http://www.earthship.net/cs/education/begin-here.html
Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Jo, jak přežít? Při až takové péči..

Příspěvek od Merlin »

Bylo zjištěno, že vakcíny schválené zodpovědnými státními úřady pro očkování proti údajné H1N1 influence A (prasečí chřipce), obsahují nanočástice. Výrobci vakcín po několik let dělali pokusy s nanočásticemi jako způsobem k "urychlení účinku" očkovací látky. Teď vyšlo najevo, že vakcíny schválené k použití v Německu a dalších evropských zemích obsahují nanočástice ve formě, která jak je uvedeno, napadá zdravé buňky a může způsobit smrt.

Roku 2007 výzkumníci z Ecole Polytechnique Federale de Lausanne (EPFL) v článku v žurnálu „Nature Biotechnology“ oznámili, že vyvinuli "nanočástice, které mohou doručit vakcínu efektivněji, při menších vedlejších účincích a za zlomek ceny oproti současným očkovacím technologiím“. Článek pokračoval popisem účinků jejich zásadního objevu: „Při pouhých 25 nanometrech, je tato částice tak drobounká, že po injekčním zavedení, protečou extracelulární maticí pleti a vyrazí přímo k lymfatickým uzlinám. Během okamžiku tam dosáhnou tisíckrát větší koncentrace DCS, než v pokožce. Imunitní odpověď pak může být neobyčejně silná a účinná."

Vakcíny obsahující nanočástice skrývají jeden malý problém – mohou být vražedné a způsobit přinejmenším těžké a nenapravitelné poškození zdraví.

Nanočástice, propagované masmédii jako nová podivuhodná revoluce ve vědě, jsou částečky, které jsou nesmírně menší než smrtící azbestová vlákna, která předtím, než bylo použití osinku zakázáno ze zákona, působila těžká poškození plic a měla na kontě spoustu úmrtí. Částice o nanovelikosti, (nm = 0,000000001 metru) doslova splynou s membránami buněk lidského těla. Podle nedávných studií v Číně a Japonsku – jakmile jsou jednou zavedeny do těla, nepřetržitě hubí buňky. Jakmile jednou proniknou do buněčné struktury těla, už z ní nemohou být nijak odstraněny. Moderní medicína tento fenomén eufemisticky nazývá, „trvalá infekční reakce“.

Po skandálu s azbestem je považováno za nesporné, že částice o velikosti milióntiny metru, kvůli své enormní přitažlivé síle, prostupují všemi typy buněk, přičemž zahubí všechny, s nimiž se spojí. Nanočástice jsou ale ještě mnohem menší než azbestová vlákna.

Studie provedená v Pekingu potvrdila smrtící účinky u lidí

Vzhledem ke skutečnosti, že WHO, European Medicines Evaluation Agency, německý Institut Roberta Kocha a další zdravotnické orgány dnes chtějí umožnit aby obyvatelstvu byla vstřikována naprosto neověřená nová vakcína s nanočásticemi, vypovídá spíš o vlivu mocné farmaceutické lobby v evropské politice než o zdravém rozumu či nějaké morální integritě státních zaměstnanců zodpovědných za zdraví veřejnosti.

Nové vydání respektovaného žurnálu „European Respiratory“, které vyšlo 19. srpna 2009 a je od 21 srpna dosažitelné i online, obsahuje vědeckou oponenturou prošlý článek pod titulem: „Exposure to nanoparticles is related to pleural effusion, pulmonary fibrosis and granuloma“. („Vystavení nanočásticím je spojováno s pleurální efusí, plicní fibrosou a granulomy“. Česky řečeno, vyvolávají nahromadění tekutiny v hrudní dutině, fibrózu a tvorbu cyst.)

Článek popisuje výzkum provedený v roce 2008 v elitním Beijing Chaoyang Hospital u sedmi mladých žen. Všech sedm, ve věku 18 až 47 let, bylo na svém pracovišti po 5 – 13 měsíců vystaveno nanočásticím. Všechny byly přijaty do nemocnice s krátkým dechem a hrudními efúzemi, čili nadměrným množstvím tekutin okolo plic, které jim bránily v dýchání. Žádná z nich nikdy nekouřila a nebyla v žádné skupině vystavené zvláštním riziku. Lékaři pozorně zkoumali každou možnost a potvrdili, že plicní potíže měly původ v běžném vdechování nanočástic v továrně. Jednalo se o nanočástice polyakrylátu.

Testy potvrdily, že nanočástice u pacientek spustily „rychlotavnou“ reakci. I přes heroické úsilí doktorů, dvě ze sedmi žen nakonec zemřely na plicní komplikace.

Vědci pak ve své zprávě, dospěli k něčemu, co je tak alarmující, že je nezbytná úplná citace:

„Byla provedena klinická pozorování a vyšetření pacientek, imunologické testy, bakteriologická a virologická vyšetření, prověřeny nádorové markéry, bronchoskopie, vnitřní torakoskopie a televizí podporované hrudní sondy, včetně průzkumu jejich pracoviště. Na pracovišti byl potvrzen výskyt nanočástic polyakrylátu. Patologická vyšetření plicní tkáně pacientek vykazovala nespecifické plicní záněty, plicní fibrózu a granulomy s cizími tělesy na pohrudnici. Za použití transmisní elektronové mikroskopie, byly pozorovány nanočástice zaseknuté v cytoplazmě a karyoplazmě plicní výstelky i mesotheliálních buňkách, ale nacházely se také až v hrudní tekutině. Tyto případy vyvolávají oprávněné obavy, že dlouhodobé vystavení některým nanočásticím bez příslušných ochranných opatření může mít za následek kritické poškození lidských plic.“

Výsledky pokusů na zvířatech a experimenty in vitro zatím ukazovaly, že nanočástice mohou mít za následek zničení plic a jiné toxické důsledky u zvířat, ale před pekingskou studií nebyly zveřejněny žádné zprávy o klinické toxicitě vlivem působení nanočástic u lidí.

Studie z Beijing Chaoyang Hospital přesvědčivě potvrdila, že nanočástice vyvolávají poškození plic a další zhoubné následky u lidí.
V době, kdy dvě schválené vakcíny plánované pro hromadné očkování v Německu a jinde obsahují nanočástice, nelze neschopnost významných funkcionářů zodpovědných za veřejné zdraví a epidemiologii přikázat okamžité nouzové zmrazení distribuce libovolné vakcíny obsahující nanočástice považovat za nic jiného, než trestuhodnou nedbalost.
Doufejme, že odpovědné úřady zareagují včas, aby odvrátily možnou zdravotní katastrofu, která by byla mnohem horší, než ten nejhorší dodnes proklamovaný průběh prasečí chřipky.


http://www.surfingtheapocalypse.net/cgi ... ead=229989


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Uživatelský avatar
la
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1854
Registrován: úte 06 úno 2007 19:04
Bydliště: Brno
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

jak přežít

Příspěvek od la »

Zemědělství patrně bude nutné také mírně upravit(sofistikovat).
http://www.vtm.cz/clanek/velka-zemedelska-revoluce
film např.

některé výrobny potravin už zemědělství moc nepřipomínají

ale jde to i v malým a vertikálně



návod


:pivko:


pepe
Zasloužilý člen
Příspěvky: 693
Registrován: ned 21 říj 2007 23:50

Re: JAK PŘEŽÍT

Příspěvek od pepe »

Karel DR píše:...Pokud se ovšem nerozhodnou učinit s těmi informacemi vyjímku...
Celá živá príroda (okrem ,,pupka sveta") z pohladu prežitia funguje len na pár nepísaných ale zato jednoduchých a jasných zákonoch . Jedným z nich je ,,BEZ OHLADU NA ČOKOLVEK BYŤ VŽDY LEN SAMÍM SEBOU". No kedže až na pár výnimiek je velký problém nestretnúť sa v tzv. ,,civilizovanom svete" s človekom ktorý už nieje ani pred sebou samím len samím sebou , má vďaka tomu aj ona ,,občas problém". Dnešný ,,in a kul človek" už zabudol , že pred sebou samím sa újsť ba ani skriť nedá . Hmm... a ,,bumerang funguje". Pepe


Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
1220
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1719
Registrován: úte 09 led 2007 12:49
Bydliště: Praha
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: JAK PŘEŽÍT

Příspěvek od 1220 »

pepe píše:
Karel DR píše:...Pokud se ovšem nerozhodnou učinit s těmi informacemi vyjímku...
Celá živá príroda (okrem ,,pupka sveta") z pohladu prežitia funguje len na pár nepísaných ale zato jednoduchých a jasných zákonoch . Jedným z nich je ,,BEZ OHLADU NA ČOKOLVEK BYŤ VŽDY LEN SAMÍM SEBOU". No kedže až na pár výnimiek je velký problém nestretnúť sa v tzv. ,,civilizovanom svete" s človekom ktorý už nieje ani pred sebou samím len samím sebou , má vďaka tomu aj ona ,,občas problém". Dnešný ,,in a kul človek" už zabudol , že pred sebou samím sa újsť ba ani skriť nedá . Hmm... a ,,bumerang funguje". Pepe

Dobře Pepo, uvedlo mne to na vzpomínku na pana Wericha, a jeho známou větu:Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když už kouká, aby byl, a je, tak má bejt to, co je, a nemá bejt to, co není, jak to v mnoha případech je.
A tak se stalo, že potěšení na mý straně.
Ona ta vyjímka v informacích asi nebude nutná, protože každý slyší jemom to čemu rozumí, to čemu nerozumí nezavnímá, když nezavnímá,
neučiní, když neučiní má osud, který si udělá. A jiný si holt nemůže udělat protože neslyšel. Přesto si ale myslím, že občas cykly tomu chtějí, že to může jít i jinak. Zvláštní období ale brzy skončí.
Díky
K.


pepe
Zasloužilý člen
Příspěvky: 693
Registrován: ned 21 říj 2007 23:50

Re: JAK PŘEŽÍT

Příspěvek od pepe »

Myslím si že pán Werich to vystihol viac ako dobre . Hmm... , vieš si prectaviť čo všetko dnešnému ,,civilizovanému človeku" prebehne hlavou ak mu niekto uplne cudzí - neznámi zrána povie DOBRÉ (Ý) RÁNO (DEŇ) ? O tom je prežitie ,,nášho druhu" a nie o tom kolko je peňazí na účte , kolko kto a za čo platí dane alebo kolko bude stáť zajtra chlieb , mlieko , benzín atd. . Vedz že v téjto súvislosti sú to len samé ,,nepoctatné prkotiny na oblbnutie nepriatela". Bude to znieť asi dosť absúrne ale to že večia časť ,,pupkou sveta" preživá celý svoj život v duchu ,,Po nás potopa" je medzi nami len ku prospechu veci samotnéj , kedže jedným z dalších prírodných zákonou je ,,Slabšie kusi idú dole ako prvé". Tak tak , každému čo právom patrí . Byť niekym iným ako sebou samým si tak ako každé ,,umenie" celkom prirodzene a to aj po práve zaslúži svoju odmenu , či nie ? . Hmm... , je to ,,sranda" ale nepripomína to náhodou ,,to" , čomu sa dnes bežne hovorí ,,demokracia" ? Pepe


Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
1220
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1719
Registrován: úte 09 led 2007 12:49
Bydliště: Praha
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Jsem

Příspěvek od 1220 »

pouze třtina klátící se ve větru, a všemu rozumnět to ani náhodou. :cry:
pro vyspravení nálady doporučuji sledovat web laboratoří v Los Alamos
http://www.lanl.gov/
K.:hip:
Přeju hezký den


martin11
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4090
Registrován: čtv 17 led 2008 16:08
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

vyspravení nálady dle Dr.Onta karla

Příspěvek od martin11 »

Karel DR píše:pouze třtina klátící se ve větru, a všemu rozumnět to ani náhodou. :cry:
pro vyspravení nálady doporučuji sledovat web laboratoří v Los Alamos
http://www.lanl.gov/
K.:hip:
Přeju hezký den
jsem si tedy nalistoval....a vyspravil náladu
...magnety...ty mě zajímaj....v Los Alamos jsou sice o něco dále ve výzkumu než já.. :idea: ..ale ...ještě jsem neřekl poslední slovo... :evil:
...posílám překlad....martin11 :lol:



O LANL O naší schopnostech, zařízeních, a personál "Los Alamos National Laboratory hraje nepostradatelnou roli v stavební Americe jak věda a technologický parní stroj, a náš personál jsou neuvěřitelný zdroj k národu a světu." Michael Anastasio, adresář disku.


--------------------------------------------------------------------------------
Řešící komplexní výzkumné a vývojové problémy se zvláštní směsí personálu, schopností a zařízení Teď v jeho sedmé dekádě, LANL je jeden z mála laboratoří které může přinést ohromnou šířku základní a věda objevu, technologie, a inženýrství rychle společně vytvořit hmatatelná řešení pro potřeby státní bezpečnosti.

Náš personál, pracování s partnery skrz věda a průmysl, muset být schopný doručovat dnešní řešení při údržbě hloubky schopností k tomu, aby doručovaly další generaci objevů.

Los Alamos demonstrovali cyklus inovace kde my jsme vyvinuli světové- vedoucí schopnosti a zařízení v odpověď na naléhavé, jedinečné mise. Naše nové objevy pokračují v odezva vynoření mise.

Být schopný integrovat a použít naše schopnosti rychle nový výzvám bude klíčovou výhodu v stále více konkurenční krajině.


--------------------------------------------------------------------------------
Naše věda, technologie a priority inženýrství Věda co je nejdůležitější

Věda o informacích a technologie umožňující integrační a předvídavou vědu Experimentální věda zaměřila se na materiály pro budoucnost Základní soudní věda pro nukleární, biologický, a chemické hrozby Jak my pracujeme

Spolupracujte, partner a tým k tomu, aby udělal rozhodující příspěvky naši sponzoři Výjimečná operační znamenitost pro bezpečí, bezpečnost, a účinná snaha o ST&E pro naše mise Transformujte naši vědeckou školní půdu

Školní půda pro 2020 (v souladu s komplexním přetvořením) Moderní vědecká zařízení: LANSCE renovace, CMR nahrazení, vědecký komplex zařízení podpisu Víc o této vědě Národní vysoká laboratoř magnetického pole National High magnetické pole Laboratory (NHMFL) je hlavní uživatelské vybavení otevřený pro všechny výzkumníky, na recenzi návrhu základ, kdo si přeje dělat pokusy ve vysokých magnetických polích. Tam není žádný typicky poplatek za vysoká magnetická pole, kromě v případě vlastnického pátrání po které stojí zotavení by byl požadované. Ohromná většina pokusných zkoušek vedených v NHMFL je na poli vědy materiálů a zhuštěné věcovy fyziky. Impulsové magnety dovolí výzkumníkovi dosáhl vyšších magnetických polí než jsou možné se stejnosměrnými (DC) magnety.


Dwight Rickel National High magnetického pole Laboratory- ovo Pulsed Field Facility v Los Alamos National Laboratory kontroluje 100T multi -- střelený magnet. Nedávno pověřený pro uživatelskou operaci v 85 tesle, magnet otvírá nové hranice pro vědecký výzkum.Pulsed Field Facility v Los Alamos National Laboratory v Los Alamos, Nové Mexiko, je jeden ze tří školní prostory NHMFL. Další dvě laboratoře jsou ve floridské státní universitě, Tallahassee (nepřetržitých polích, magnetická ozvěna, a hlavní velitelství) a University Floridy, Gainesvillea (ultra nízkých teplot ve vysokých magnetických polích). NHMFL je sponzorovaný v první řadě státní vědeckou nadací, rozdělením Materials Research, s dodatečnou podporou ze stavu Floridy a US Departmentu Energy.

Los Alamos poskytují jedinečné zdroje k Pulsed magnetické pole Laboratory NHMFL ve formě 1.4 GVA setrvačný skladovací motorgenerátor pro vysoké pole impulsové magnety. Navíc k 60 tesle dlouhý magnet pulsu poháněný motorgenerátor, NHMFL rysy kondenzátorových- hnaných impulsových magnetů.

NHMFL podpory uživatelské vybavení otevřený pro veškeré kvalifikované uživatele, vyvíjí technologii magnetu v spojení se soukromým sektorem, a pokročí přírodní vědy a technologické příležitosti používání vysokých magnetických polí.

Čtěte o zajímavém vědeckém objevu založeném na výzkumu dělaném v NHMFL: Vědci objevili ideálního kandidáta na Bose - Einstein zhušťování v starověkém čínském barvivu, Hanovi Purpli.

Vezměte virtuální turné po NHMFL v Los Alamos v http://www.oštěp.guvernér/orgány/mpa/ nhmfl /uživatelé/cesta/přivítání.html

Čtěte víc o Laboratory- ovo NHMFL program v http://www.oštěp.guvernéři/orgány/ mpa/nhmfl/ .

Kontaktujte: MPA- NHMFL oddílová vedoucí Alex Lacerda, 505- 665- 6504.
Světový nejmocnější magnet Držení odpovídají četným novým technologickým produktům

Rychlý čtený
A světový- rekordní magnet pomáhá vědcům vytvořit materiály příští generace která pomůže udělat naše budovy zelenáč, naše přístroje menší, a naše síla a světlé systémy účinnější.
Vědci užívají silná magnetická pole k tomu, aby vyšetřovala vnitřní doly znovu, často- exotických materiálů. Los Alamos' Magnet Lab - tvůrce ze světové nejmocnějšího magnetu - hraje důležitou roli ve vytvoření materiálů zítra.

Počítače, mobilní telefony, a iPods pracují velkou měrou kvůli vědcům byli schopni poprvé rozumět a potom ovládat elektrony v křemíku. Vysokoteplotní supravodivé materiály známý jak měďnatany také mohl by mít ohromný účinek na společnost, až na to, že základní porozumění o tom, jak jejich elektrony se chovají ještě postrádají - do nynějška.

Se švihnutím několika řízených počítačem vypínačů, obří impulz elektřiny probíhá silný elektromagnet v Los Alamos Pulsed Field Facility (i.e., laboratoř magnetu). Nesmírné magnetické pole buduje uvnitř centra magnetu, pole víc než milionkrát silnější než Earth- ovo, s akumulovanou energií rovnocenný s několika tyčí dynamitu.

Magnet poskytuje znalost pro širokou škálu materiálů, včetně vedení kovy, vláknité polymery, a žáruvzdorné keramiky.

V mnoha kovů přinesly k Magnet Lab, jejich volné elektrony se chovají divně. V nějaký, elektrony působí jako kdyby byli otylé složky s masami stokrát větší než ty z normálních elektronů. V další, volné elektrony, které normálně vyhnou se sobě navzájem, shromáždit se u regulérních pozic uvnitř materiálu, vytvoření neobvyklé sekundární mříže uvnitř hlavní jeden, " vlna hustoty nábojů."

Pak tam jsou supravodiče. Kdy tyto kovy jsou chlazené blízko u absolutní nulové teploty (–273oC), volné elektrony forma "páry, " zvláštní kvantový stav že dovolí oba elektrony k tomu, aby pohybovaly skrz mříž bez odporu. Následkem toho, elektřina protéct supravodičem bez energetické ztráty.

V běžné supravodičích, elektronové páry rozlomí na části ještě než zvýšení teploty nad chladný –250oC, a kov stane se normálním vodičem elektřinami. Není tomu tak pro vysokoteplotní supravodič je studované Los Alamos tým včetně Johna Singleton, Neil Harrison, Chuck Mielke, Fedor Balakirev, a Ross McDonald. Supravodičovy elektrony zůstávají dvojitý pro další 60 stupně nebo tak nějak. A výzkumníci nemohou shodnout se proč.

Vědci kdo studuje těžké- chování elektronu, hustoty nábojů vlny, nebo vysokoteplotní supravodivost ví to porozumění tajemných chování elektronu v těch kovech dají vědce větší šanci na vytvoření materiálů příští generace která udělají naše budovy zelenáč, naše přístroje menší, naše síla a světlé systémy účinnější.

Nedávno, nějaký Magnet Lab personál vzal významnější krok k luštícímu chování elektronu ve vysokoteplotním supravodiči měřením zřetelného a říkajícího rysu kovu - jeho tzv . Fermiova plocha. Takové měření unikalo vědce více než 20 let ale byla dosažené používání ostré techniky měření a Lab- ovo silný nový magnet, 100- tesla multi -- střelená.


Large Magnet Assembly Team obklopuje 100- teslu multi -- střelený magnet bez vkládací role.Nějaký nejvyšší- impulsových magnetických polí na planetě jsou vytvořený v Los Alamos Magnet Lab.

Magnet Lab- ovo generátor, největší na světě, může zásobovat druhé- dlouhé luštěniny elektřiny k tomu, aby poháněla velké magnety.

A velká role možná má stovky otočení, a tisíce ampérů potřebných k tomu, aby produkovaly 25 tesly dost vyvíjejí teplo (v odporový, nonsuperconducting magnet) tát vinuté cívky. To samé pole vynaloží úsilí tlak na kusu armovací oceli která je víc než dvakrát co pociťovaná na spodu oceánu. Projektování elektromagnet který může přežít multi -- teslu pole a být užívané stále znovu je pozoruhodně tvrdý.

"každý vysoký- budicí magnet nakonec se zhroutí protože my tlačíme hranice co materiály mohou odolat, " říká Chuck Swenson, vůdce Pulsed Magnetu navrhne projekt. " výzva v produkování vůbec kdy- vyšších polí je rozumět elektromagnetům dost dobře, aby vytvořit nové, trvanlivé návrhy."

Víc než dekáda výzkumu vyvrcholil Magnet Lab- ovo 100- tesla multi -- střelený, aktuálně nejmocnější znovu použitelný magnet na světě. Navržený k tomu, aby operoval v 100 teslách, multi -- výstřel doposud byl držený 89.9 tesly, ještě světový rekord.

Nové hranice
Los Alamos tým aktuálně vyšetřuje jak Fermiova plocha vyvíjí jak měďnatan- ovo složení mění. Magnet Lab pokračuje jeho hledání k tomu, aby produkovalo vyšší pole.


... věřím, že se " TO " povede ......
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: vyspravení nálady dle Dr.Onta karla

Příspěvek od poota »

martin11 píše:jsem si tedy nalistoval....a vyspravil náladu
...magnety...ty mě zajímaj....v Los Alamos jsou sice o něco dále ve výzkumu než já..
Elfíčku, rozhodně nejsou - vyrábějí si jenom silnější magnety, ale o tom, co je to magnetizmus, vědí pořád stejný kulový.
Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
martin11
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4090
Registrován: čtv 17 led 2008 16:08
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: vyspravení nálady dle Dr.Onta karla

Příspěvek od martin11 »

poota píše:
martin11 píše:jsem si tedy nalistoval....a vyspravil náladu
...magnety...ty mě zajímaj....v Los Alamos jsou sice o něco dále ve výzkumu než já..
Elfíčku, rozhodně nejsou - vyrábějí si jenom silnější magnety, ale o tom, co je to magnetizmus, vědí pořád stejný kulový.
Zdravím - poota
.POOTA....jsem rád ,že jsi to napsal...já to vím také....ale nechtěl jsem je podceňovat....jen mi je divný, že je stále nenapadl ten MM...nebo ...magnetická pumpa....zdravím poota :idea: ...m11 :lol: p.s....jestli to nejsou zkostnatělí fyzikové, kteří věří tomu co se naučili ve škole.... :idea: ...štěstí pro mne, že se na FAMU nepřednášela fyzika.....nikdy bych ten motor nedělal... ;)
p.s.s...jestli oni nebádaj blbým směrem.... :shock:


... věřím, že se " TO " povede ......
martin11
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4090
Registrován: čtv 17 led 2008 16:08
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

...tak dneska je 7.12 2011..

Příspěvek od martin11 »

...no a co si řekne každý....jenže.....iiiumináti měli na své černé stránce jakési odpočítávadlo.....je to divný, ale stránka nejde otevřít....no nicméně to odpočítávalo dost dlouho a dneska ve 14 .oo by tam měla být nula....tak jsem zvědav, co bude ve 14.oo....jediný plánovaný zážitek dnešního dne ....bude jakási návštěva z východu....napište , kdo čtete, co se vám dnes přihodí nebo přihodilo.....zajímavé datum 7.12 2011 zdraví m11 :lol:


... věřím, že se " TO " povede ......
huhu
Zasloužilý člen
Příspěvky: 980
Registrován: ned 02 led 2011 17:48
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ...tak dneska je 7.12 2011..

Příspěvek od huhu »

martin11 píše:...no a co si řekne každý....jenže.....iiiumináti měli na své černé stránce jakési odpočítávadlo.....je to divný, ale stránka nejde otevřít....no nicméně to odpočítávalo dost dlouho a dneska ve 14 .oo by tam měla být nula....tak jsem zvědav, co bude ve 14.oo....jediný plánovaný zážitek dnešního dne ....bude jakási návštěva z východu....napište , kdo čtete, co se vám dnes přihodí nebo přihodilo.....zajímavé datum 7.12 2011 zdraví m11 :lol:

to není žádná záhada
při tom nárůstu .... a pokud je to opravdu virální reklama na PC hru , tak evidentně účinná :D

Illuminati.org Whois
WHOIS LIMIT EXCEEDED - SEE http://WWW.PIR.ORG/WHOIS FOR DETAILS
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Odpovědět

Zpět na „Dronti a Kadlín“