O čem to všechno je

Volná diskuze k článkům a dalším informacím, zde prezentovaných...
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: p.Mašek

Příspěvek od 1220 »

Každý jde svou cestou a to je v pořádku, zastavení a odbočky a porovnávání musí být. I pro mne například zde Mašek , zatím neznámý autor může být , ale vůbec nemusí být směrníkem, novým ukazatelem, který vede dopředu, ale zrovna může vést dozadu. Zlatá brána de facto je otevřená pořád. Jde o to to vědět. Být způsobilým ke vstupu je možné podle toho do jaké hloubky to víme. Vědět o něčem ne vždycky znamená být způsobilým.
Pokud přijde deprese nemusí to být napořád, ;)
Měj se hezky Laiku.
:color:
K.

foxx
Nový člen

Tajemství amenti

Příspěvek od foxx »

Zdravím Vás všechny,
jsem tu nový a narazil jsem na toto vlákno. Tahle problematika (tajné vlády, matrix, ufo atd..) mě zajímá už asi 3 roky (souvisí to s probouzením?), takže hledám a čtu všechno možné. A jsem rád, že jsem narazil na Tajemství amenti. Hodně věcí v textu ve mě hodně rezonovalo, jako by mi to zapadalo do mé skládanky. Velice těžké čtení (budu muset pročíst ještě jednou), ale stálo to za to.
Dlouho se zde nikdo neozval na toto téma, budu rád pokud začnem opět diskuzi, co si o tom textu myslíte, věříte, atd ?
Pokud máte někdo další odkazy podobného charakteru, tak písněte odkaz prosím.
Zkoušel jste už někdo nějaké techniky co popisuje v textu (vizualizace atd..), případně s jakým úspěchem?
M.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Tajemství amenti

Příspěvek od poota »

Možná něco najdeš ve vlákně "ESP".

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
foxx
Nový člen

..

Příspěvek od foxx »

A kde to vlákno najdu? Upřesni mi to prosím.

poota
Zasloužilý člen

Re: ..

Příspěvek od poota »

foxx píše:A kde to vlákno najdu? Upřesni mi to prosím.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 38&start=0

Obecně je nejlepší tento postup:
najít tlačítko [Hledat], do zvědavého řádku napsat, co hledáš a případně si přepnout, jestli chceš témata a nebo příspěvky a znovu kliknout na [Hledat], tentokrát ve formuláři.

Zdravím - poota

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Informace

Příspěvek od Iv »

Nějakou dobu již pracuje web odnože Osudu.cz a to s názvem Alternativní osud. Toto je svobodný web bez placení článků a je to tým lidí, kteří u Maška fungovali, ale nesouhlasili s jeho praktikami placení v duchovní sféře. Tým z tohoto webu mně poprosil o uveřejnění adresy http://www.osud.biz/alternativny/, rád tak činím a myslím, že si tam určitě pročtete víc a líp.

Postřeh:
Trochu jsem si dal práci po určitém čase se srovnáním obou webů. Je velmi zajímavé, jak jsou oba dva weby zaměřeny a jak shlukují rozdílné dvě skupiny lidí. Alternativní OSUD má spíše zaměření dost Sysifofské, zvláště na Facebocku a OSUD.cz je zase velmi extrémní, navíc placené duchovno mně nesedí. Je velmi dobré a poučné obě strany sledovat, zatím mám dojem, že Alternativní OSUD je opravdu vytvořen jako protiváha OSUDU.cz a teď nastává otázka, Kým a Jaký záměr je opravdový Alternativního Osudu, potlačit nástup zájmu o duchovno a nebo jej chytře potlačit- dost mně to připomíná i výpady některých zde.. Ukáže čas.
Naposledy upravil(a) Iv dne pon 07 úno 2011 21:09, celkem upraveno 1 x.

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
arabela777
Starší člen
Dal: 61 poděkování
Dostal: 38 poděkování

Re: Informace

Příspěvek od arabela777 »

Iv píše:Nějakou dobu již pracuje web odnože Osudu.cz a to s názvem Alternativní osud. Toto je svobodný web bez placení článků a je to tým lidí, kteří u Maška fungovali, ale nesouhlasili s jeho praktikami placení v duchovní sféře. Tým z tohoto webu mně poprosil o uveřejnění adresy http://www.osud.biz/alternativny/, rád tak činím a myslím, že si tam určitě pročtete víc a líp.

Nevím,nevím tento web neschvaluje MMS a straší .Dostala jsem se od nich až sem :

http://www.osud.biz/alternativny/zdravi ... rozhodnou/

Je to tady :

http://www.knihy-a.cz/9848/mms-zazracne ... -rozhodnou

Píšou nesmysli :
Dávejte pozor: návod užívání MMS tvrdí, že je denně rozumné brát až 60 kapek. V jednom gramu je 20 kapek, což znamená že návod užívání může požadovat požití 3 nebo více gramů toho, co je v podstatě savo. To je trojnásobek množství potřebného k vyvolání nevolnosti a zvracení, a 20% z množství,které by vás zabílo

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

arabela777 píše:
Iv píše:Nějakou dobu již pracuje web odnože Osudu.cz a to s názvem Alternativní osud. Toto je svobodný web bez placení článků a je to tým lidí, kteří u Maška fungovali, ale nesouhlasili s jeho praktikami placení v duchovní sféře. Tým z tohoto webu mně poprosil o uveřejnění adresy http://www.osud.biz/alternativny/, rád tak činím a myslím, že si tam určitě pročtete víc a líp.

Nevím,nevím tento web neschvaluje MMS a straší .Dostala jsem se od nich až sem :

Je to tady :

Píšou nesmysli :
Dávejte pozor: návod užívání MMS tvrdí, že je denně rozumné brát až 60 kapek. V jednom gramu je 20 kapek, což znamená že návod užívání může požadovat požití 3 nebo více gramů toho, co je v podstatě savo. To je trojnásobek množství potřebného k vyvolání nevolnosti a zvracení, a 20% z množství,které by vás zabílo

Milá Arabelo777,
právě naopak, jste svobodná bytost a proto je nutné si vyslechnout obě strany a udělat si svůj úsudek a pokud je to možné, si vše vyzkoušet . Vždyť i zde jsou lidé, kteří oponují a ohání se světskými poučkami, tam na webu je toho zářným příkladem vědou zapšklý Miloš Elderx, takový Sisyfos, dopřejte mu to Ego, ale to neznamená, že slučuje jen lidi tohoto typu, vždy je třeba si utvořit svůj úsudek a nebrát extrémy. Co se týče MMS, jen zkopírovali článek, zaměřený negativně na MMS a víte, že právě takový článek mně potvrdil, že cesta s MMS je správná a moje zkušenosti to potvrdily v praxi a to jak u lidí, tak i u zvířátek. Vždy je potřeba, když mně něco zajímá jít do hloubky věci a tam pak zjistíte jak se věci mají, např. to dávkování atd. A to nemám na mysli nyní jen MMS, přeci nebudete věřit jen něčemu, že někdo má plno titulů a zastává tu a tu funkci, zde jsem vždy ve střehu, protože ze své praxe nikdy nebudu věřit těmto lidem a ať je to vláda, výzkumný pracovník, místní oponent ohánějící se zastaralými poučkami a nebo takzvaně hájící "správné" veřejné názory v duchu současné vědy, v tomto případě je ostražitost vždy na místě, protože dnes většinou, kdo se ohání moc veřejným blahem, je to vždy podezřelé, s důrazem právě na dnešní společnost, kdy právě ti co zastávají dnešní mašinerii mají plná ústa demokracie a pomoci lidičkám v jejich směru myšlení, nemylte se, jsou to jen pěšáci velké mašinérie a ti by pro své Ego a mamon možná prodali i svou matku, jen směřují myšlení ostatních lidí ve svůj prospěch. Víte, kdo chce peníze za duchovno, není čistý, to je dar a ten nesmí být předmětem obživy, ale nezištné pomoci bližnímu svému, věřte, že zde jsem pomohl i duchovně hodně lidem přes SZ a zdarma, ikdyž to sebere spoustu času, ten by si měl najít jinou práci na obživu. Víte psal bych dál na dvě stránky, ale prosím Vás, vždy poslouchejte vnitřní pocit a až pak nějaký úsudek rozumu. Správná cesta je vždy si najít tu střední, ale napřed je třeba se ponořit do extrémních proudů, jak do levého, tak i pravého. U Vás je to dobrý příklad, z těch stránek jste se dostala až k nám, kdyby jste tam nebyla, ani nevíte že tady existujem a to je ta cesta po proudu a ne se plácat, pěkně plavat po proudu a být pozorovatelem a sem tam když hrozí nebezpečí jen zakormidlovat a Váš život se stane plný a radostnější. I ta Vaše reakce má smysl, jinak bych Vám ani nemohl někdy ve svém životě napsát těchto pár vět a věřte míněných přátelsky, vše je tak jak má být, jen co nejméně plavat proti proudu, to se pak udřete a život za moc pak nestojí. Stačí??? Víte lidé obdaření darem rozvinutého ducha mají tendenci raději ustupovat grázlům a to je špatně, vím drží se nějakých základů z křesťanství, ale ty byly právě napsány proto, aby z lidí udělali ovečky, ne, tito všichni slušní lidé dnes musí nastoupit do co nejširší fronty a bojovat, nenechat se, aby tu bandu jednou konečně převálcovala, nenastavovat druhou tvář, ale stát si za svým, když cítím, že je to správné, jinak budou mít stále navrch a budou s lidičkama manipulovat a jistě chcete též, aby Vaše děti vyrůstaly svobodně a ne jako otroci.

arabela777
Starší člen

Iv píše:
arabela777 píše:

Je to tady :

Píšou nesmysli :

Milá Arabelo777,
právě naopak, jste svobodná bytost a proto je nutné si vyslechnout obě strany a udělat si svůj úsudek a pokud je to možné, si vše vyzkoušet . Vždyť i zde jsou lidé, kteří oponují a ohání se světskými poučkami, tam na webu je toho zářným příkladem vědou zapšklý Miloš Elderx, takový Sisyfos, dopřejte mu to Ego, ale to neznamená, že slučuje jen lidi tohoto typu, vždy je třeba si utvořit svůj úsudek a nebrát extrémy. Co se týče MMS, jen zkopírovali článek, zaměřený negativně na MMS a víte, že právě takový článek mně potvrdil, že cesta s MMS je správná a moje zkušenosti to potvrdily v praxi a to jak u lidí, tak i u zvířátek. Vždy je potřeba, když mně něco zajímá jít do hloubky věci a tam pak zjistíte jak se věci mají, např. to dávkování atd. A to nemám na mysli nyní jen MMS, přeci nebudete věřit jen něčemu, že někdo má plno titulů a zastává tu a tu funkci, zde jsem vždy ve střehu, protože ze své praxe nikdy nebudu věřit těmto lidem a ať je to vláda, výzkumný pracovník, místní oponent ohánějící se zastaralými poučkami a nebo takzvaně hájící "správné" veřejné názory v duchu současné vědy, v tomto případě je ostražitost vždy na místě, protože dnes většinou, kdo se ohání moc veřejným blahem, je to vždy podezřelé, s důrazem právě na dnešní společnost, kdy právě ti co zastávají dnešní mašinerii mají plná ústa demokracie a pomoci lidičkám v jejich směru myšlení, nemylte se, jsou to jen pěšáci velké mašinérie a ti by pro své Ego a mamon možná prodali i svou matku, jen směřují myšlení ostatních lidí ve svůj prospěch. Víte, kdo chce peníze za duchovno, není čistý, to je dar a ten nesmí být předmětem obživy, ale nezištné pomoci bližnímu svému, věřte, že zde jsem pomohl i duchovně hodně lidem přes SZ a zdarma, ikdyž to sebere spoustu času, ten by si měl najít jinou práci na obživu. Víte psal bych dál na dvě stránky, ale prosím Vás, vždy poslouchejte vnitřní pocit a až pak nějaký úsudek rozumu. Správná cesta je vždy si najít tu střední, ale napřed je třeba se ponořit do extrémních proudů, jak do levého, tak i pravého. U Vás je to dobrý příklad, z těch stránek jste se dostala až k nám, kdyby jste tam nebyla, ani nevíte že tady existujem a to je ta cesta po proudu a ne se plácat, pěkně plavat po proudu a být pozorovatelem a sem tam když hrozí nebezpečí jen zakormidlovat a Váš život se stane plný a radostnější. I ta Vaše reakce má smysl, jinak bych Vám ani nemohl někdy ve svém životě napsát těchto pár vět a věřte míněných přátelsky, vše je tak jak má být, jen co nejméně plavat proti proudu, to se pak udřete a život za moc pak nestojí. Stačí??? Víte lidé obdaření darem rozvinutého ducha mají tendenci raději ustupovat grázlům a to je špatně, vím drží se nějakých základů z křesťanství, ale ty byly právě napsány proto, aby z lidí udělali ovečky, ne, tito všichni slušní lidé dnes musí nastoupit do co nejširší fronty a bojovat, nenechat se, aby tu bandu jednou konečně převálcovala, nenastavovat druhou tvář, ale stát si za svým, když cítím, že je to správné, jinak budou mít stále navrch a budou s lidičkama manipulovat a jistě chcete též, aby Vaše děti vyrůstaly svobodně a ne jako otroci.

Souhlasím, ale takový Sysifos je pro mě jak červený hadr pro býka.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

arabela777 píše:Souhlasím, ale takový Sysifos je pro mě jak červený hadr pro býka.
To je dobře.
+1 :good:

Zdravím - poota

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

poota píše:
arabela777 píše:Souhlasím, ale takový Sysifos je pro mě jak červený hadr pro býka.
To je dobře.

Zdravím - poota
Arabelo, správně, vnitřně cítíte nesouhlas, Sysifos je špatný zapšklý směr, přivlastňující si právo na patent rozumu a proto TRHAT a TRHAT, jak Pidbul. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 5734#55734

+ :good:

arabela777
Starší člen

Iv píše:
poota píše:
To je dobře.

Zdravím - poota
Arabelo, správně, vnitřně cítíte nesouhlas, Sysifos je špatný zapšklý směr, přivlastňující si právo na patent rozumu a proto TRHAT a TRHAT, jak Pidbul. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 5734#55734

+ :good:
Žádný trhání nebude.Nezavrhuji člověka jenom proto,že má jiný názor,ale co se týče Sysifos to jsou lidé,kteří umí jen zesměšňovat a žádný přínos pro společnost nemají.Znám několik osob,kteří patří ke spolku Růže ( Rosekruciani ) a myslím.že by se asi po přečtení tohoto článku divili.Jinak nikomu nic nevyvracím.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Arabela777

Příspěvek od Iv »

Probouzet lidi ze spánku, kontra něco vyvracet , eventuelně někoho přesvědčovat je diametrální rozdíl.
Nastal čas sklizně a pro dobrou úrodu je potřeba napřed vytrhat plevel, aby byl prost semene, jenž tam nemá co dělat. Času moc nazbyt není.
P.S. Bylo mně potěšením si s Váma poklábosit, mějte se moc fajn.:bye:

Postřeh:
Trochu jsem si dal práci po určitém čase se srovnáním obou webů. Je velmi zajímavé, jak jsou oba dva weby zaměřeny a jak shlukují rozdílné dvě skupiny lidí. Alternativní OSUD má spíše zaměření dost Sysifofské, zvláště na Facebocku a OSUD.cz je zase velmi extrémní, navíc placené duchovno mně nesedí. Je velmi dobré a poučné obě strany sledovat, zatím mám dojem, že Alternativní OSUD je opravdu vytvořen jako protiváha OSUDU.cz a teď nastává otázka, Kým a Jaký záměr je opravdový Alternativního Osudu, potlačit nástup zájmu o duchovno a nebo jej chytře potlačit- dost mně to připomíná i výpady některých zde.. Ukáže čas.

Nemo
Starší člen
Dal: 64 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Další alternastívní web

Příspěvek od Nemo »

Pro zajímavost přikládám další adresu na web jdoucí svoji osobitou cestou.

http://www.amezdas.cz/

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Další alternastívní web

Příspěvek od martin11 »

Nemo píše:Pro zajímavost přikládám další adresu na web jdoucí svoji osobitou cestou.

http://www.amezdas.cz/

Jo dobrý....výborný je úvodné verš

Láska Kristova

Je úchvatný plamen

do modra zbarvený

A celý svět i nebe i vesmír

V něm hoří – hoří – hoří

Božena Cibulková: Chvalozpěv lásky

Lépe bych spalování vodíku nepopsal :idea: m11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Odpovědět

Zpět na „Klub přátel Osudu.cz - http://www.osud.cz“