O čem to všechno je

Volná diskuze k článkům a dalším informacím, zde prezentovaných...
Rival
Hlavní admin
Dal: 14 poděkování
Dostal: 209 poděkování
Kontaktovat uživatele:

O čem to všechno je

Příspěvek od Rival »

V nedávné době běžel na Osudu.cz dle mého názoru velmi zajímavý seriál od Petra Penguina s názvem " O čem to všechno je". Celý seriál je nyní dostupný jako jeden pdf soubor. Dostal jsem svolení od autora, že mohu tento soubor, který čerpá informace z tzv. Pramenů, umístit na našem Fóru U Pramene (viz příloha níže). S tím, že rozběhne-li se následně diskuze, je Petr Penguin ochoten se do ní zapojit a v rámci svých časových možností případně něco dovysvětlit či upřesnit.

Tímto ještě jednou děkuji autorovi za vstřícný přístup :good:.
Přílohy
TajemstviAmenti1.pdf
(828.56 KiB) Staženo 815 x

Rival
Rival
Hlavní admin
Dal: 14 poděkování
Dostal: 209 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Názory

Příspěvek od Rival »

Uplynula již určitá doba.... k dnešnímu dni byla tato příloha stažena již 42x... Velmi mne zajímá názor Vás všech, kteří jste celé pojednání dočetli až do konce. Tedy do dnešní doby... Co cítíte při tomto čtení ? Zajímají Vás další informace ? Nebo to jen berete jako další úlet tohoto fóra... ???

Rival
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Názory

Příspěvek od poota »

Není to jen tak lehké čtení, a to ani obsahem, ani rozsahem.
Takže na nás netlač, abychom to četli - tedy myslím rychle a zběžně.
Takže na nás tlač, abychom to četli - tedy soustavně a po částech, aby si přečtené mohlo i "sednout".
Pak se, tedy možná, dočkáš i nějakých názorů. Ovšem nekoj se bláhovou nadějí, že si to přečtou všichni, kdo si to stáhli.
Já to ještě nemám přečtené ani z poloviny, ale myslím si, že pokud je k tomu i něco dalšího, sem s tím.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

názory

Příspěvek od laik »

Zdravím
Taky se v mezičasech prokousávám..ufufuf
Ze začátku to laikovi připadne hodně fantastický ,jako by četl nějaký scifi(všichni ti mimozemštani a tak).....
i když mě to vnitřně připadne všechno celkem logický ,za ty roky co se kolem tohoto tématu motám ,tak logická část mozku občas těžo příjmá takový informace......(ta logická část člověka ,to ego ,pořád po mě chce nějakej hmatatelnej důkaz čehokoli...otrava jedna :lol: )
musím si to vytisknout a pročítat v klidu a pohodlí a hlavně nechat to uležet.....
ale jinak dík

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

P. Penguin

Příspěvek od 1220 »

Ve střípkách okolo roku 2012 jsme to diskutovali, dával to tam tuším Kičko , je to výzva k duchovnějšímu pohledu a činění ve světě. Některé věci zejména okolo tzv. zrady Melchizedek neumím sice přijmout, ale to není to podstatné, podstatná je pouze a jedině výzva. A protože tato výzva zasahuje člověka niterně, tak bych textu odpustil i to, že příliš relativizuje, protože tím občas trpím taky :oops:
Nastal čas ke společnému naladění a konání, tak jako se např povedlo ve vlákně etikoterapie těm, kteří vzali svůj život pevněji do ruky. ;) ;) A mají už radost.
Někde jsem založil vlákenko Společenstva nového typu, takových společenstev teď vzniká nepřeberně. Jěště nedávno jsem sledoval Lyricus atp.
Je to příspěvek k celistvosti a společné cesty lidí.
Howgh.
K.
PS teď jsem 1221 a zůstal bych při tom ............... ;)

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Názory

Příspěvek od Palo »

Rival píše:Uplynula již určitá doba.... k dnešnímu dni byla tato příloha stažena již 42x... Velmi mne zajímá názor Vás všech, kteří jste celé pojednání dočetli až do konce. Tedy do dnešní doby... Co cítíte při tomto čtení ? Zajímají Vás další informace ? Nebo to jen berete jako další úlet tohoto fóra... ???
No o určitých "entitách", o které je řeč jsem už slyšel odjinud. Vzhledem k tomu, že hodně výrazů používají i "čarodějové", tak to nebude žádnej "kec". Více druhů entit znamená víc cílů a je otázka, jaký je pro nás ten správný. Materialistický? Duchovní? Každý si asi sám vybere své.

Problém je v tom, že když se dozvíme, že je víc entit, tak která se podílela na tomto dokumentu? Píše se toho hodně a vypadá to, že každý jedinec bude mít na výběr. Buď postoupí ve smyslu duchovním, či bude zastávat svůj majetek a vysvětlovat, že tohle je pro něj to nejlepší...

Osobně jsem přesvědčen, že něco na tom bude, ale stále nevím, komu věřit - abych šel správnou cestou ke svému cíli ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
1220
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Informace

Příspěvek od 1220 »

Informace má vysokou hodnotu, ve stávajícím i jakémkoli jiném řazení, když Osiris píše v síni záznamů zesnulému nový kousek záznamu, tak tam pro majetek nějak zapomněli na kolonku ;)
fascinace majetkem je fascinace krátkodobá
Jinak + pro Pala za postřeh.
K.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

info

Příspěvek od martin11 »

....zdravím přítomné....
...prokousal jsem se textem.....a.....nemohu mlčet...a mluvit se mi nechce... :idea: ....nechci mluvit , abych se někoho nedotkl na citlivém místě, nechci mluvit, abych si zachoval svoje přesvědčení, nechci mluvit, abych nevnucoval náhodnému čtenáři jinou myšlenku než byla vyřčena....v textu je několik okamžiků, které jaksi nezapadají do sebe, nenavazují. Sbíhají se zde nitky událostí a vývoje, které jsou v různých rovinách nebo jsou / asi / vytrženy z děje...časového toku... a znovu poskládány....jinde a jinak....každý si musí udělat svůj vlastní názor...a každý si musí ...sám za sebe odpovědět na otázky , které z textu a souvislostí reálných...t.j přítomných ..a nedávno minulých vyznívá....budoucností je mnoho...minulost jen jedna... :idea: ...m11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: info

Příspěvek od Palo »

martin11 píše:...sbíhají se zde nitky událostí a vývoje, které jsou v různých rovinách nebo jsou / asi / vytrženy z děje...časového toku...
Myslíš to tak, že v tom dokumentu jsou datové chaosy?

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: info

Příspěvek od martin11 »

Palo píše:
martin11 píše:...sbíhají se zde nitky událostí a vývoje, které jsou v různých rovinách nebo jsou / asi / vytrženy z děje...časového toku...
Myslíš to tak, že v tom dokumentu jsou datové chaosy?
...odpověď v SZ...ostatním se omlouvám....m11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
1220
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Potíže s chanallingem

Příspěvek od 1220 »

Ta diskontinuita je typická pro chanelling, člověk při tom funguje jako tak trochu rozladěné radio a bere pásmo z různých zdrojů.
Proto jsou texty získané tímto způsobem mnohdy navýsost obtížně zpracovatelné.
Jakékoliv tady a teď je odloženo stranou a bez filtru............., to znamená, že informace mají jediný filtr : osobnost přijímajícího.
Jeden člověk si s tím velmi dobře poradil : zpracovával pomocí spec programu chanellingové texty z podobných zdrojů.Byl to Ivo Wiesner.
Úplně zásadní potíž nastane při představě přerozdělení do časů, jak správně vyciťuje /aspoń dle mně :oops: /Martin
Proč ? Protože většina nemá s více dimenzemi možnost představit si to.
Nevím zda napovím, když řeknu : Máme obrovské štěstí, že dnes se můžeme připojit k tomu, co dnes dával Sano do relaxu.
Tady a teď vytváříme co bude za pár let ...........
:color:
K.

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Potíže s chanallingem

Příspěvek od laik »

1220 píše:Ta diskontinuita je typická pro chanelling, člověk při tom funguje jako tak trochu rozladěné radio a bere pásmo z různých zdrojů.
Proto jsou texty získané tímto způsobem mnohdy navýsost obtížně zpracovatelné.

K.
Zdravím
To by asi vysvětlovalo tu menší chaotičnost textu....
Jako laik sem si potřeboval něco víc zjistit o chanellingu ,abych byl v obraze a líbí se mě jeden příspěvek z jiného fora:
http://forum.psychoterapeuticke-sluzby. ... 6&t=13#p15
????hmmmm

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Comenius
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Tajemství Amenti - channeling.

Příspěvek od Comenius »

Také já jsem porušila svůj dobrý zvyk a zůstala u počítače poněkud déle . Z toho , co jsem stačila přečíst ( větší část), musím říci, že text na mne nepůsobí dobře. Mám pocit, že s ním je spojeno větší zlo, než může být na první pohled patrné. Nebezpečí spočívá v tom, že text obsahuje části pravdy, a jiné části, které jsou, asi ne náhodou, slušně řečeno, úplně mimo. A proto z něj činí falzum.
Opravdu nevím, komu může výčet všech možných mimozemšťanů a toho, kdo s kým kdy bojoval a kdo koho zradil, pomoci "tady a teď". Spíš mám pocit, že je v textu záměr evokovat v člověku strach a pocit bezmoci a taky snaha poštvat jedny proti druhým.
Možná mi ani tolik nevadí, co je tam napsáno, ale více, jak je to napsáno. Nejvíc neseriózní se mi jeví, jak byli na jednu kupu "Protivníků" a kolaborantů hozeni skoro všichni ti významní, kteří v historii vždy po určitou dobu nesli pochodeň strážců pokroku a vzestupu lidstva. Je jasné, že skupiny kolem avatarů vznikaly ve svém sledu na různých místech Země a v různých dobách a působily ze síly a silou vnitřních učení, říká se o nich, že vlastnily vnitřní školu. Po splnění úkolu se zase stáhly zpět a zbyla po nich jen stopa - mrtvá litera a nanejvýš nějaká ta vnější škola bez schopnosti činit.
Tak např. zkusme se zamyslet nad tvrzením, že Hermes Trismegistos (třikrát vznešený) patří též k oněm historickým zrádcům- otázka zní kdo - Hermes nebo jeho pozdější žáci, byl Hermes osoba nebo skupinka vyslanců...nebo jen prototyp dokonalého člověka ? Tak by se tady mohlo asi diskutovat i o všech dalších zde "odsouzených". Trochu mi to připomnělo výroky mé babičky, když prohlašovala, že např. "Němec" táhl na Rusko, pevně doufám, že se neúčastní chanelingů na té druhé straně.
Ale vážně, je štěstím, že mnoho lidí, kteří se blíží k poznání z první ruky a jsou střízlivého rozumu ví zcela jistě, že vyšší dobro takto k člověku nepřichází a taky nikdy se zlem nebojuje. "Tiše září do temnoty a snaží se vyzvednout to, co je stejného druhu." Bojovat ani nemusí, protože je samo o sobě vyšší.
Moc nám přeju, aby v těchto a následujících dnech a letech stále více lidí nalezlo tolik potřebný klid, aby byli neotřesitelní jako skála. To proto, že doba která nastává se je bude za každou cenu snažit o tento klid připravit.
Srdečně zdraví Míla.
Naposledy upravil(a) Comenius dne čtv 25 úno 2010 19:59, celkem upraveno 1 x.

Naděje na obecné světlo, u konce dnů, je nepochybná.
Comenius
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Laikovi

Příspěvek od Comenius »

Dík za příspěvek. Dost přesně vystihuje problematiku kolem channelingu. :P

Naděje na obecné světlo, u konce dnů, je nepochybná.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Názor

Příspěvek od NAVAR »

Jenom názor, prosím nekamenovat.
Text jsem přeletěl zrakem a řekl bych že je hodně hutný a složitý.
První co mne napadlo tak filmová předloha na Matrix a Star trek. Následně pojem veršotep z Orwela 1968.
Pak jsem si večer sednul a začal přemýšlet na systém deskripce prostředí z pozice jedince. A napadla mne teorie víceúrovňového vesmíru, asi to tak bude protože aby byl nekonečný měl by být víceúrovňový. Pokud by jsme snad uvažovali o konečnosti vesmíru všechny vědecké teorie a výpočty by začaly havarovat. Z naší pozice pozorovatele musíme prostě s nekonečností počítat ať tomu tak je a nebo není, jsme příliš titěrní……
Takže druhá teorie kterou jsem nazval „veš v kožichu“. Pokud budu vší v kožichu vesnického voříška a budu dostatečně „inteligentní vší“ tak můžu popisovat systém, kdy se pes toulal, drbal, kdy kolem projelo auto, kdy mu dali nažrat, kdy zhasli, uvázali k boudě atd. Jsme na pozici vší v kožichu a právě se pokoušíme popsat psa a jeho okolí.
Pak mne ještě napadla třetí teorie která zdánlivě nesouvisí a to je diskutovaná maximální rychlost, chcete-li rychlost světla. Energie je vázána na hmotu a čím menší hmota, tím se při stejné energii musí zvyšovat rychlost, jsem na úrovni námi rozpoznatelných částic a proto máme svoje „c“ nějakých 300 000km/sec, dále nevidíme.

PS: Jestli za zničení WTC, jak píší stojí tektonická vlna? tak já říkám že lépe řízenou demolici v hustě osídlené oblasti ještě svět neviděl.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Odpovědět

Zpět na „Klub přátel Osudu.cz - http://www.osud.cz“