O čem to všechno je

Volná diskuze k článkům a dalším informacím, zde prezentovaných...
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Názor

Příspěvek od Palo »

NAVAR píše:PS: Jestli za zničení WTC, jak píší stojí tektonická vlna? tak já říkám že lépe řízenou demolici v hustě osídlené oblasti ještě svět neviděl.
To tam je? Najdeš to ještě tam? Není to omyl?

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Palo píše:
NAVAR píše:PS: Jestli za zničení WTC, jak píší stojí tektonická vlna? tak já říkám že lépe řízenou demolici v hustě osídlené oblasti ještě svět neviděl.
Pardon subsonický....
Strana 98 dokumentu nahoře.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

NAVAR píše:
Palo píše:
Pardon subsonický....
No tak teoreticky subsonický by to mohlo být, ne? Třeba nepoužili konvenční výbušniny... Ale stejně, WTC je příliž mladé na to, aby to bylo zaznamenáno na CDT discích, které vyhrabali z pyramid, ne? Starším věcem bych třeba i věřil, ale nové věci si může kdokoliv vymyslet... No asi to bude těžké rozhodování ;)

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Palo píše:
NAVAR píše:
Palo píše: To tam je? Najdeš to ještě tam? Není to omyl?
Pardon subsonický....
No tak teoreticky subsonický by to mohlo být, ne? Třeba nepoužili konvenční výbušniny... Ale stejně, WTC je příliž mladé na to, aby to bylo zaznamenáno na CDT discích, které vyhrabali z pyramid, ne? Starším věcem bych třeba i věřil, ale nové věci si může kdokoliv vymyslet... No asi to bude těžké rozhodování ;)
Já to beru z té pozice "blechy v kožichu", dokud se pes nezačne drbat, tak mne to moc nezajímá a pokud se začne drbat tak s tím nic moc nenadělám. Mohu jenom omezeně pozorovat, na vše ostatní jsem příliš malý.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

NAVAR píše:Já to beru z té pozice "blechy v kožichu", dokud se pes nezačne drbat, tak mne to moc nezajímá a pokud se začne drbat tak s tím nic moc nenadělám. Mohu jenom omezeně pozorovat, na vše ostatní jsem příliš malý.
Tak to je dobrej přístup - dokud se pes nedrbe, tak je to v pohodě a jak se začne drbat, tak je už pozdě :lol:

V poho ;)

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

blecha

Příspěvek od laik »

Když nebudu psa vysávat a kousat ,nebude se škrabat....(ale já umřu na hlad :lol:)

Ale k věci...Nejlepší názor na tento dokument se mi jeví od Comenius... :eclap:
:bye:

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
ivule
Stálý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 4 poděkování

O čem to možná už není

Příspěvek od ivule »

Sama jsem se tím prokousávala dlouho, účastnila se i semináře, který PP pořádal 9.ledna......a tam už říkal, že mnoho z uveřejněného UŽ NEPLATÍ.
Sama patřím mezi stále hledající, své výhrady jsem řekla i na semináři a někteří se na mě zle dívali i slovy mě kritizovali.
Tak jsem jen velmi ráda slyšela na úplném konci od PP, že připraveni musíme být na vše a nikomu nesmíme věřit.
Že nás "ten nejdůvěryhodnější" může až na poslední křižovatku vést správně.....a až tam nám ukáže špatný směr.
Já nevím ani po návštěvě Indie - a tam mi bylo jasné vše. Po návratu zas začínám pochybovat. A sestavovat otázky pro Mistra. Možná pak budu chytřejší
A nevím proč nemám důvěru od počátku k tomu, co uveřejňuje Asha Dean.
Tak se budu dál řídit jen citem :P

Dobré věci se mají šířit, dobří lide poznávat
Comenius
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Re: O čem to možná už není pro ivule

Příspěvek od Comenius »

ivule píše:Sama jsem se tím prokousávala dlouho, účastnila se i semináře, který PP pořádal 9.ledna......a tam už říkal, že mnoho z uveřejněného UŽ NEPLATÍ.
Sama patřím mezi stále hledající, své výhrady jsem řekla i na semináři a někteří se na mě zle dívali i slovy mě kritizovali.
Tak jsem jen velmi ráda slyšela na úplném konci od PP, že připraveni musíme být na vše a nikomu nesmíme věřit.
Že nás "ten nejdůvěryhodnější" může až na poslední křižovatku vést správně.....a až tam nám ukáže špatný směr.
Já nevím ani po návštěvě Indie - a tam mi bylo jasné vše. Po návratu zas začínám pochybovat. A sestavovat otázky pro Mistra. Možná pak budu chytřejší
A nevím proč nemám důvěru od počátku k tomu, co uveřejňuje Asha Dean.

Tak se budu dál řídit jen citem :P
To, čemu říkáme řídit se citem, je ten nejlepší způsob, pokud to řekne hledač. Je to známka toho, že už má probuzeno myšlení srdce a vlastní kompas ho už vede. Je to základ jeho vlastního Mistra, který mu dá časem odpovědi na všechny otázky. Myšlení srdcem dává nejrychlejší odpovědi na otázky, co je pravda. Proto ten, kdo už ho vlastní, nikdy nemůže uvíznout v nepravé skupině. Tam, kde rozum polemizuje, vytváří konstrukce apod., srdce ví. A platí, "kdo hledá, nalezne", " kdo klepe, tomu bude otevřeno". Časem nebude tak bezmocný a bude vlastnit tu pravou pozornost, která začne procesem sílit, takže se na ni bude moci stále více spolehnout.
Člověk musí být vždy připravený na všechno a nikomu by neměl věřit podle vnějších slov, ale vše zvažovat podle vnitřní povahy věcí, kompas k tomu má , i když zpočátku to nemusí být tak vědomé. Zdravím a přeji vše dobré. :good:

Naděje na obecné světlo, u konce dnů, je nepochybná.
laik
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

chanelling

Příspěvek od laik »

Zdravím
ještě něco málo k vysvětlení chanellingu.. http://www.miroslav-zelenka.cz/cz/clanky/channeling pokud by někoho zajímalo..
zaujalo mě tam v této souvyslosti toto :

Všeobecně považuji za nedůvěryhodné channelingy, které se zabývají přílišnými detailními informacemi, zejména informacemi o titulech a jménech všech různých velitelů a podvelitelů kosmických lodí a různých mistrů a archandělů a vládců naší sluneční soustavy, galaxie a vesmíru s přílišnými detaily. Jsem přesvědčen, že pokud se jedná o kvalitní channelingový zdroj, tyto informace neposkytuje, protože nemají žádný význam pro nás, nemají informační hodnotu.

K čemu je dobré vědět, jestli je vládcem Galaxie archanděl Gabriel nebo archanděl Michael.

jak psala i Comenius ,tyto informace prostě pro nás nemají žádnou hodnotu...
hmmm ale jinak zajímavý počtení ,lepší než koukat na seiály ,ale horší než třeba procházka lesem......

trochu mě to připomělo něco z různých proroctví ,že před "koncem časů" se vyrojí spousty ruzných falešných proroků....
tím nechci shazovat či popírat kvalitu toho textu či autora ,ale člověk by měl uvažovat "srdcem"a udělat si vlastní názor a ne věřit všemu co je v dnešní době psáno......hmmmmm
Opravdu by mě zajímalo vyjádření autora ,nešlo by to zařídit.....
aby se trochu představil a napsal jak čerpal informace a od koho (či čeho) a pod....

Petr Penguin
Nový člen

Re: chanelling

Příspěvek od Petr Penguin »

laik píše:Zdravím
ještě něco málo k vysvětlení chanellingu.. http://www.miroslav-zelenka.cz/cz/clanky/channeling pokud by někoho zajímalo..
zaujalo mě tam v této souvyslosti toto :

Všeobecně považuji za nedůvěryhodné channelingy, které se zabývají přílišnými detailními informacemi, zejména informacemi o titulech a jménech všech různých velitelů a podvelitelů kosmických lodí a různých mistrů a archandělů a vládců naší sluneční soustavy, galaxie a vesmíru s přílišnými detaily. Jsem přesvědčen, že pokud se jedná o kvalitní channelingový zdroj, tyto informace neposkytuje, protože nemají žádný význam pro nás, nemají informační hodnotu.

K čemu je dobré vědět, jestli je vládcem Galaxie archanděl Gabriel nebo archanděl Michael.

jak psala i Comenius ,tyto informace prostě pro nás nemají žádnou hodnotu...
hmmm ale jinak zajímavý počtení ,lepší než koukat na seiály ,ale horší než třeba procházka lesem......

trochu mě to připomělo něco z různých proroctví ,že před "koncem časů" se vyrojí spousty ruzných falešných proroků....
tím nechci shazovat či popírat kvalitu toho textu či autora ,ale člověk by měl uvažovat "srdcem"a udělat si vlastní názor a ne věřit všemu co je v dnešní době psáno......hmmmmm
Opravdu by mě zajímalo vyjádření autora ,nešlo by to zařídit.....
aby se trochu představil a napsal jak čerpal informace a od koho (či čeho) a pod....
Autor je připraven poskytnout Vám vyjádření. Máte tedy o něco konkrétního zájem ? Má osoba není až tak zajímavá a Prameny pro svůj text jsem uvedl v něm samotném. Takže něco konkrétního něco obecnějšího by Vás zajímalo ? Mějte se

laik
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

chanelling

Příspěvek od laik »

Zdravím
Mě by zajímal váš názor na to, co psala ivule, že některý věci co jsou tam psaný už neplatí....
(možná by proto bylá dobrá nějaká aktualizace)
A také co si myslíte o názoru ,že některý chanellingy jsou umyslně špatný ,aby svedli člověka na scestí....
dík za odpověd..

Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Re: chanelling

Příspěvek od Elektro »

laik píše:Zdravím
Mě by zajímal váš názor na to, co psala ivule, že některý věci co jsou tam psaný už neplatí....
(možná by proto bylá dobrá nějaká aktualizace)
A také co si myslíte o názoru ,že některý chanellingy jsou umyslně špatný ,aby svedli člověka na scestí....
dík za odpověd..
Zdravím všetkých.
Chanelling a nielen ten je možné rozdeliť na tri základné skupiny.
1. Tendenčný - je zhotovený tak, aby navodil myslenie a smerovanie čitateľa na cestu súčasného stavu (vývoja) spoločnosti a presvedčil ho o nutnosti nemeniť, alebo dokonca nemožnosti zmeny súčasného stavu a vývoja spoločnosti, v ktorej žije.

2. Účelový - má za úlohu nasmerovať myslenie a konanie (duchovný vývoj) čitateľa na cestu (pokroku/stagnácie/úpadku) jeho duchovného vývoja v zmysle zadania a úlohy (účelu) čítaného dokumentu.

3. Neutrálny - je to nestranný dokument, ktorý v rovnakej miere podáva zistené fakty (bez komentára) na posúdenie čitateľom. Tento dokument nepresviedča a nenabáda čitateľa ani na jednu z možných ciest, ktorími sa čitateľ má vydať. To ktorou cestou sa čitateľ dá, závisí od jeho slobodného rozhodnutia na základe jeho vedomostí a jeho úrovne duchovného rozvoja.

Čo sa týka aktualizácie a aktuálnosti chanellingu je v súčasnej dobe s doslova prekotným vývojom udalostí a dejov nemožné podať aktuálne informácie, lebo chanelling napísaný dnes, už zajtra bude zo značnej časti neaktuálny (zastaralý, neúplný).
Je to čiste môj osobný názor a nikomu ho nevnucujem a taktiež nezazlievam tým, ktorí s ním nesúhlasia.
Želám príjemný deň

džhána
Nový člen

Mahábhárata a Rámájana

Příspěvek od džhána »

Vedle šivaismu a šaktismu je tato nauka nejrozšířenějším směrem v moderním hinduismu. Jde o uctívání boha Višnua jako nejvyššího kosmického principu. Proti filozofii upanišad, které ještě neztotožňovaly absolutno s osobním bohem, nýbrž s neosobním brahma, vyvinuli se v teistických systémech pozdějšího hinduismu buď Šiva nebo Višnu v symbol absolutna. V nejranějších svědectvích hinduismu, védách a bráhmanách, jeví se Višnu jako bůh, který prochází celým vesmírem ve třech krocích. Avšak teprve oba eposy, Mahábhárata a Rámájana, připravují krátce před Kristovým narozením vznik Višnuova kultu. Císařové guptovské říše, která rozšířila svou moc ve 4. stol. na severu Indie, uctívali snad Višnua jako nejvyššího boha, neboť nosili titul "Paramabhágavata" neboli "nejvyšší stoupenec Višnuův". V guptovské době vznikaly také první purány. Nejslavnější mezi puránami, zasvěcenými Višnuovi, je Bhágavatapurána, vzniklá v 10. stol. Pojednává o životě boha Kršny, který je vedle Rámy jedním ze dvou nejdůležitějších avatárů Višnua. Obě formy vtělení vytvořily během doby ve višnuismu vlastní kulty, přičemž jihoindičtí šrívaišnavové jsou většinou stoupenci Rámovi a severoindičtí višnuisté spíše stoupenci Kršnovi. Sekta paňčarátrů, která vznikla v 11. - 12. stol., přispěla rozhodnou měrou k vytvoření vlastní višnuistické kultovní praxe. Višnuistický kult se vyznačoval především zdůrazněním bhakti, dokonalého odevzdání se bohu. Tato forma uctívání vyvinula zvláště extatické rysy u stoupenců Čaitanji (*1485 - +1533). Rámánudža (*asi 1050 - +1137) dal naproti tomu směru bhakti filozofický podklad. V protikladu proti Madhvovi, slavnému višnuistickému učiteli 13. stol., který zastával přísný dualismus (viz dvaita) mezi bohem a jeho stvořením, učil Rámánudža "podmíněný monismus". Podle něho bůh stvořil vesmír ze sebe sama, není s ním však bezprostředně totožný. Vallabha (* 1479 - +1531) považoval boha a stvoření za totožné. Jeho stoupenci pěstovali silněji ještě než Nimbárka (12. stol.) Kršnův kult, silně eroticky zabarvený, při němž jsou lidské duše srovnávány s gópími neboli pastýřkami krav, které hrají s bohem věčnou hru lásky. Přes uznávání kastovního systému je z hlediska višnuistů pro duchovní úroveň člověka směrodatný jedině stupeň bhakti.

विष्णु
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

džáno

Příspěvek od lajos »

Myslím že náš fórum je trochu zaměřen víc prakticky a technicky.Nechceš se vrátit tam odkud si přišla? Dám si ještě jedno pivo a nebudu se tě ptát ale rovnou tě tam pošlu, doufám že z toho máš radost.
Dej sem odkaz na tvé stránky, třeba se najdou přívrženci-hlavně sem nepiš, neb se mi to zdá k hovnu!!

džhána
Nový člen

chanelling

Příspěvek od džhána »

Milý popíječi piva lajoši.
Modlím se k Višnu, aby tě neztrestal všema rukama. Nejsem nadšena přivítáním a zmatena pokládám otázku, v čem
je víra ivule a Comenius materiálně více praktická a technická? VŠICHNI JSME DĚTI SLUNCE. Chanelling je dlouhým tunelem ze
střípků indicií směřující k BOŽÍMU SVĚTLU. Pomocníci BOŽÍHO SVĚTLA nás chrání a vedou po správné cestě. JEJICH jména
nejsou důležitá. Jak ivule, tak i já jsem se zúčastnila semináře našeho MISTRA. Ivo Benda promlouval s vrchním velitelem
Hvězdné Flotily! Drahý lajoši. Nás tvá hrubá slova nezastaví. Jdeme vstříct SLUNCI a není nás málo z tohoto fóra. Porozumět
chanellingu mohou jen vyvolení.

विष्णु
Odpovědět

Zpět na „Klub přátel Osudu.cz - http://www.osud.cz“