jeff píše: Zaujaja mě ale jiná věc a sice, jak Slávek Křepelka přirovnává reakce různých lidí a skupin lidí na něco, co jim poskytnul a jak macešsky se k tomu nakonec zachovali. A co jinak? Hnuly se v tomto směru někde ledy? Jeff
Nazdar Jeffe,
Interpretace slov není vždy jednoznačná. Vůbec mne nehněte, že macešsky. To totiž je cosi, s čím se nedá moc dělat, tak proč se tím trápit. Samozřejmě bych ocenil, kdyby mi někdo řekl alespoň, ano popstavil jsem a fachá, a pak možná i děkuji, nebo jdi do prdele, je to blbost, pak bych já poděkoval, omluvil se a sundal to z netu, abych neoblboval další.
Postavit se to samozřejmě dá, pokud na to máš čas a trochu peněz a kde, ale projektů je hromada, vždy byla a je, dnes je tím nejdůležitějším si dát dohromady asi dost zneužívané tělo, protože bez toho těch projektů už moc nebude. V podstatě to vidím tak, že jsem dal v plen dost jasnou a polopatickou věc, navíc s odkazy na předešlé patenty, které se tímto poněkud úspěšně zabývaly přede mnou. Tímto ani nemám pocit, že jsem přišel na něco převratného a není to moje dítě, i když jsem na to přišel nezávisle sám a teprve později zjistil, že jsem nebyl první. V podstatě jsem tedy jenom objasníl jednoduché principy proč to tak funguje a jak toho nejlépe využít, aby nedocházelo k vnitřním elektro-indukčním konfliktům k jakým nutně dochází v předešlých konstrukcích, které elektricky neoddělují to, co tady nazývám primární a sekundární vinutí. Předešlé sice jde do více než 100% efektivnosti, v jednom z patentů je to slušně doloženo, ale nutně se to hádá a výsledek je problematický.
Ty originální patenty uvádím na své Kanadské webpage. Tady jsem to nedával, protože jsou zase v angličtině. Takže kdo ji má, může si to prolézt vše na mém webu, který je tu uveden, a kdo anglinu nemá, tomu je to stejně platné jak mrtvýmu zimník.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.