Jak na noční štěkání psů.

Vše o alternativních zdrojích energie.

Moderátor: rival

Odpovědět
Kov
Zasloužilý člen
Příspěvky: 436
Registrován: pát 24 led 2014 17:45
Bydliště: Zlín
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: Jak na noční štěkání psů.

Příspěvek od Kov »

Hanka- já jsem toho názoru, že pokud tě už kola osudu dovedou do situace ve které jsme byli, tak máš na výběr: Přesvědčovat se že mi to nevadí-bojovat proti problému-uhnout tomu. Bojovat jsme i se sousedy zkoušeli, zkoušeli jsme vychytávky jak hluk z hospody obejít a výsledek nula. Teď jsem odstěhovaný na krásném místě, mám slušně velkou zahradu(soukromí) a vypadá že i fajn sousedy. Jsem úplně v jiném světě, těším se domů z práce a pokud jsem utahaný, tak můžu jít spát klidně už v 9 hodin. Moc a moc si přeji, aby nám to vydrželo. Ťuk, ťuk, ťuk...do dřeva :-)) Bydleli jsme navíc na severním svahu u lesa s minimem světla a slunce. 5 měsíců v roce nám nesvítilo slunce na dům vůbec-ani na hodinu. Zima, tma, vlhko-děs. Teď bydlíme na jižním svahu, věčně máme otevřené okna dokořán a pouštíme si slunce domů. Sadím bylinky, rostlinky, upravuju pozemek k obrazu svému. Dokonce se mi nechce ani jezdit na motorce, což byla pro mě do teď láska č.1. :-))


Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Jak na noční štěkání psů.

Příspěvek od hanka »

Kov píše:...Jsem úplně v jiném světě, těším se domů z práce .... Moc a moc si přeji, aby nám to vydrželo. ...
Tak patříš k lidem, kteří nebyli pohlceni odporem k řevu z hospody a bral jsi ho jako nutné zlo, které k hospodě patří. Moje předcházející slova tedy nepatřila Tobě, Ty ten případ nejsi. Tvoje přání po krásném a klidném bydlišti bylo silnější. Tak to má být.
Já jsem popisovala případ, kdy člověk je tak pohlcen odporem k tomu, co se děje, že myslí soustavně na to, co nechce, místo aby myslel na to, co si přeje, co má rád. Můžeš být klidný, s Tvým postojem k životu se nemusíš obávat toho, že si přitáhneš do života špatné věci ;) .

Asi jsme si špatně rozuměli, kove. Já nedoporučuji, aby lidi sami sebe přesvědčovali, že jim něco nevadí – to by oblbovali sami sebe a tudy cesta určitě nevede! Já doporučuji změnit myšlení v tom, že nebudu myslet na negativa - to znamená na to, co mi vadí (např nebudu chtít, aby všichni zmlkli, aby hospodu zrušili apod.), ale myslím na to, čeho chci docílit, na co se těším! A přitom přeji dobré i těm, díky kterým jsem se dostala do negativního rozpoložení – tzn. přeji jim, aby byli šťastní, aby žili tam, kde se jim líbí a kde je nikdo nebude omezovat (např. tam, kde to milují – tedy hned u hospody :lol: ), prostě ať jsou šťastni po svém. Psovi jsem v duchu přála, aby ho páníček měl rád, aby byl pořád s ním, aby od něho neodcházel... A život se mi měnil před očima … v míru jsem docílila všeho, co jsem si v dobrém přála :) .

Jsi v úplně jiném světě, kove - je to život, který jste si zasloužili a který vám ze srdce přeji :good: .... :bye:


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Odpovědět

Zpět na „Jak na to...“