Důležité upozornění.

Pravidla, aktuální info a finanční příspěvky na chod fóra

Přijde ti to normální se takto chovat?

Jsem debil a proto se chovám takto. Pche, co je mi do ostatních.
1
50%
Jsem ještě větší debil a proto se chovám takto. Pche, co je mi do ostatních.
1
50%
 
Celkem hlasů: 2

Uživatelský avatar
A(&F)
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4354
Registrován: sob 07 říj 2006 17:14
Bydliště: Severní čechy
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: ...

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:Tak jsem zmáčkl portál a tohle ................... Něco se děje. to tu ještě nebylo. To už by virus být mohl.


S laskavým pozdravem, Slávek
... ale bylo ... s tím už se setkal prakticky každý z moderátorů, když dělal nějaké úpravy vláken nebo hromadná mazání ... vznikne tak krátkodbé přetížení serveru ... (a Tobě se to může objevit také, když se trefíš právě do toho okamžiku ... ;) ...) ... nezapomeňte, že při přesunu nebo odstranění byť i jediného příspěvku, musí databázový systém běžící na serveru webhostingu projít kompletně celou databázi, jestli na tento příspěvek v jiném příspěvku fóra není vytvořen odkaz (ten následně přepočítat - změnit index), ... a kromě toho zároveň obsloužit požadavky všech ostatních přistupujících (prohlížení, psaní, editace, příspěvků i SZ, přílohy, atd.) ... to vše v reálném čase ... zjednodušeně řečeno, ... je toho ještě mnohem víc ... A. ...


Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
chiq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1546
Registrován: čtv 01 lis 2007 8:41
Bydliště: Trnavský kraj
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: ...

Příspěvek od chiq »

Hmm... už je to skoro typické pre toto fórum - bez toho, že by sa niekto spýtal či som napr. neklikol na aktívny link a odtiaľ nenatiahol vírus, hneď "nerozširuj panikuuu!" - jo, priznávam, bolo to natiahnuté z takéhoto linku tu na fóre. Ako som písal, problém prekonaný.
Ale ak chcete paniku, tak - systém HAARP možno používa celosvetovú sieť na vyhodnotenie účinkov "pokusu so zemskou kôrou" z piatku minulého týždňa (prepočítavajú tiež zasiahnuté eurázijské územia rádioaktívnym spadom a následné uvoľnenie trhu pre amerických investorov a producentov)........ ;)


Odpovědět

Zpět na „Úvodní informace“