Svědomí

Filosofie přírodních jevů.
jarda ovčák svitavy

pro sano.

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Ahoj sano. Vzhledem k tomu, že nejsem sportovní typ , tak jsem tě chtěl poprosit, jestli by jsi trochu rozvedl myšlenku o možnosti koupit efektivní elektrolyzér. Je nás víc, tedy těch , co nemají zhůry dáno na vlastní elektrolaboratoř, nebo jsme vzdělaní v jiném oboru, a nechceme nejen žebrat omrvinky, ale rádi bychom dopředu. Ctím právo každého na svůj názor, nechť je jakýkoli. Pokud tedy poskytnutí informací o nabídce efektivního elektrolyzéru bude v rozporu s tvými zásadami, budu to respektovat. Těším se velmi, až doba informačního temna pomine a lidé si budou schopni a ochotni říct cokoli bez domněnek a předsudků.


Uživatelský avatar
sano
Zasloužilý člen
Příspěvky: 942
Registrován: stř 08 úno 2006 23:48
Dostal: 18 poděkování

Ahoj jarda,

Příspěvek od sano »

Tie informácie sú prístupné pre každého, sú voľne uložené na nete. Keď trochu pohľadáš vo fórach ľudí, ktorí debatujú okolo open source projektov, tak to tam nájdeš.
Alebo si získaj dôveru niektorého z adminov fór z open source projektov.
Za istých podmienok ťa navedú. Mňa napriek mizernej angličtine, a mizerným vedomostiam z techniky akceptovali. Takže, nie je to až také ťažké.


sao
Zasloužilý člen
Příspěvky: 393
Registrován: sob 03 bře 2007 13:40
Bydliště: MORAVA
Dostal: 7 poděkování

doufám , že je to ukončení problému

Příspěvek od sao »

Já teda nevím o co komu de , ale vybraný tým lidiček – NÉ vyvolených - samozvaných nebo jak by někdo řekl , tlačenky - nebo kdo ví co ještě , -- na něčem pracuje , co pomůže všem a někdo si pořád nedá pokoj a furt jenom ryje a ryje , dokud všechny nerozhádá a pak toho využívá a nebo cíleně rozhádává , aby se snad přestalo pracovat , a nebo , a mě to tak připadne , je to záměrně.

Ať si zkusí někdo udělat nějakej tým , když o to tak stojí , dát se do práce --- a pak kritizovat .
Myslíte si , ---- že je to nějaká sranda furt do nekonečna odpovídat na již dávno řečené a neustále něco obhajovat a nemít potom čas ani na vlastní práci , potažmo ještě něco vyvíjet a dávat to dohromady ?
Už to slyším , jak se bude ozývat hlas lidu -- na hranici s ním -- Sao bude ukřižován , kacíř jedna .
Jako za starej časů co ? , protože dějiny se furt jenom opakují – pověste ho vejš …..

Za tu dobu , co se tady všichni tak perete tak jste si tak zaneřádili mozek blbostma , že ani za půl roku nebudete mluvit o ničem jiném , než o lidičkách , kteří se o něco snaží a podle Vás , Vám to nechtějí říct .
Potom se to bude opakovat -- a znovu -- pověste ho vejš , ať se houpá ….

Kdyby jste se bývali zamysleli , tak jste mohli být o pěknej kus dál a možná dál než kluci v Týmu .
Jenom si stačilo dát pár věci do souvislostí a přidat trochu toho selského rozumu a už jste mohli jezdit všeci a né si tady vylívat zlost na druhých - bezdůvodně .
Když to tak sečtu , tak v týmu je pár lidí , proti OBROVSKÉ přesile , kteří by snad mohli něco vymyslet . Je přece blbost , aby tak málo lidí dokázalo to , co nedokáže jejich velká převelká přesila .
Tady je něco špatně -- co asi ? Přeberte si to každý sám , protože podmínky jsou pro všechny stejné a ať mě někdo neříká , že ne .

Pro mě není ani za mák nějaká výmluva , že já su zedník a nebo obkladač a jiné nesmyslné výmluvy . Kdo pochopil , že všechno je to jenom Lego a že všechno do sebe zapadá , tak ať mě nevykládá že tomu nerozumí .
Nerozumí tomu jenom ten , komu se nechce přemýšlet a nechává všechno na ostatních a pak se jenom přiživuje a vykřikuje do světa jak mu ubližují -- a já nic já muzikant -- já tomu nerozumím .
Kdyby raději řekl : já tomu nechci rozumět a můžete se třeba stavět na hlavu tak ze mě nic nedostanete , tak to potom pardón , ale to je asi lepší , když se bude zabývat něčím jiným , pro něho smysluplnějším a nechá to na jiných .
Já taky třeba mám touhu jim to natřít v jiných oborech , žel , zaplakal bych asi nad výdělkem a marně bych bušil do zavřených vrat . Já su ale takovej , že si ten “jinej obor “ přeberu , a udělám sám .

Zatím ještě myslím , a když myslím , tak jsem , a vlastní pílí jsem tam kde jsem a nejdou akorát malé děti , všechno ostatní jde a když něco nejde , tak tomu dám berličky a potom to naučím chodit a posléze běhat .

Velice jsem se snažil to napsat lidsky , teple a srozumitelně -- pro každého z nás , protože opakování je matka moudrosti a tendlecten učenej , z nebe padat nebude , a ani náhodou jsem nechtěl radit , jenom připomenout všem , kteří o to stojí oč tu vlastně běží a todlencto hádání a osočování někomu asi náramně pasuje a směje se nám za zády jako nejpodlejší z podlejších .
Mne si ruce nad lidskou blbostí a manipulovatelností . Jenom si to pozorně přečtěte , o co tu vlastně šlo a dáte mi za pravdu , že je to všechno vlastně blbost a nepodstatné a že se kvůli tomu chleba nebude zlevňovat a pivo se bude stále točit .
Všechno je to jenom o odvádění pozornosti od daleko důležitějších věcí , které mají před zraky ostatních proniknou bez povšimnutí .

Kdo pochopil , co jsem napsal , nebude odpovídat a ti ostatní -- ať se vztekají a ještě víc si zanadávají , třeba jim to pomůže pochopit , co jsem napsal a věřte , že jsem udělal opět řádnou CENZURU .


chiq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1546
Registrován: čtv 01 lis 2007 8:41
Bydliště: Trnavský kraj
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

:good:


Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Dodatek

Příspěvek od Iv »

Děkuji Saovi,ten to popsal ještě lépe a jen doplním,v mém vlákně jsem i uveřejnil kousek práce z našeho týmu a ti co si to omrkli,určitě pochopili jak jsme daleko.tak neotravujte kravinama a "kdo si počká,ten se dočká"nebo si myslíte,jak dnešní sterilní cucáci,že je vše tak jednoduché? Blbost!!!Život není jednoduchý a hlavně,není jen o penězích,za které si mohu vše koupit,blbost na druhou si koupit můžete v Marketu ,v ČT a jiných příbuzných podnicích,tam Vám hlavu vymijou a ještě jako blbci poděkujete.Fakt ohromný-přemýšlejte.
A konec-pokud nás nechcete NASRAT,tak dejte pokoj a chovejte se jako inteligentní lidi a ne jak zmasírovaní tupci!
Čau!
Naposledy upravil(a) Iv dne čtv 20 bře 2008 23:56, celkem upraveno 2 x.


Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro Iv, Sao, Novák

Příspěvek od Iv »

Peter píše:Proč tohle všechno ve vlákně Mimův vyvíječ?
Protože Mim je můj přítel a nestydím se za to a nenechám házet SRAČKY na slušné lidi.A kdyby jsi trochu přemýšlel,tak by jsi dávno udělal to co jsi udělat měl dávno,tým je otevřen všem seriozním lidem,stačí napsát SZ.Peter, Peter.....
Konečně jsi mně nahrál,uvažuj.......Máš čas a že tě seřvu,neznamená že tě nenávidím,jak si někteří myslí,ale to je jejich problém,uvažuj...Něco Ti nabízím a to se nestává často........Víš že jsem jak břitva,ale to neznamená......Jen vyžaduji Disciplínu a Morálku,to dnešním sterilním cucákům neříká nic......a nebo pak vidí červeně......ubožáci...ale jsou i vyjímky a ty ochraňuj dnes Bůh.....
Iv
Naposledy upravil(a) Iv dne pát 21 bře 2008 1:42, celkem upraveno 2 x.


Uživatelský avatar
sano
Zasloužilý člen
Příspěvky: 942
Registrován: stř 08 úno 2006 23:48
Dostal: 18 poděkování

Ahoj Jarda Ovčák

Příspěvek od sano »

keď si veľmi nebudeš vedieť rady, tak pošli ss, a niečo spolu vymyslíme.
Anonymita má niekedy aj nevýhody.


jarda ovčák svitavy

pro sano

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Díky moc, velice si té možnosti vážím.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Svědomí

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Slučované a prozatím zamčené vlákno. 22.3.2012 SDK


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Zamčeno

Zpět na „Universum“