Léčebný Kód

Léčebné postupy.
Odpovědět
Rybička
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: ned 28 lis 2010 9:14

Re: Léčebný Kód

Příspěvek od Rybička »

Ahojky,
děkuji za odpovědi, budu praktikovat ;)
Ještě trochu z jiného soudku, nevím, jestli to sem patří, ale zeptám se.
Momentálně čtu knihu Moudrost pokojného bojovníka, kdo viděl film Pokojný bojovník, tak asi tuší o čem kniha je a kdo ne, tak doporučuji kouknout třeba tady:
Jde o to vyčistit si mysl a tak jsem zkusila zagooglovat na téma vyčištění mysli a našla jsem jednu techniku http://www.frekvenceleceni.cz/ho-oponopono/ a chtěla jsem se zeptat, jestli to někdo znáte :?: Je i dost videí v češtině na youtube.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Léčebný Kód

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
Rybička píše:...chtěla jsem se zeptat, jestli to někdo znáte :?:
Na tomhle fóru je spousta informací už dávno uložených.
Než se zeptáš na něco "lidí", tak se vždycky napřed "zeptej fóra", nahoře máš dokonce dvě možnosti - buď rychlé [Hledej...] a nebo podrobnější [Hledat], pod kterým si můžeš nastavit parametry hledání.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Léčebný Kód

Příspěvek od sisa »

Rybičko, praktikuji spolu s léčebným kódem, zatím jsem na začátku, ale přijde mi, že LK funguje na fyzické problémy rychleji.


michal84
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: pon 30 kvě 2016 15:08

Re: Léčebný Kód

Příspěvek od michal84 »

Ahojte, zrovna som dočítal knihu léčebný kód a chcem začať uvedenú metódu používať.
Príde mi ale že nie je v knihe popísaná zrovna detailne tak si nie som istý ako na to. Chápem to tak že na začiatku musím ohodnotiť úroveň stresu určitého problému, následne si uvedomiť pocity spojené s týmto problémom. Potom identifikovať vzpomienky týkajúce sa tohto problému a určiť aj u nich úroveň stresu. Ďalej si ale nie som istý, mám vysloviť modlitbu a následne vykonať všetky pozice s myslením na niečo pozitívne alebo tu modlitbu opakovať aj počas "cvičenia"?

V knihe sa píše že každá pozice trvá cca 30 vteřin čo chápem pri cvičení 6 minút že to tihnem tak raz. Akurát v tom samom bode píše ešte toto: "Toto cvičení provádejte nejméne 6 minut. Nekolikrát projděte všemi čtyřmi poziceni a až potom cvičení ukončete." Tak nechápem ako to teda mám cvičiť :) ... vy opakujete pozice v rámci jednoho cvičenia viackrát alebo len jeden krát?

Poslednú vec čo sa chcem spýtať je že v tom samom bode píše že si máme pri cvičení opakovať "tvrzení zaměřené na pravdu". Priznám sa že som knihu prečítal rýchlo ale nepamatám si čo presne týmto myslí a nedarí sa mi to dohladať. Ta modlitba to predpokladam nie je? Ja sa osobne sústredím na nejaké pekné okamihy zo života alebo na to že sa mi lieči telo a prúdi nim čistá liečivá energia :)


Ďakujem vám za rady :)


Odpovědět

Zpět na „Léčba těla i ducha“