Mentální Ozdrava

Léčebné postupy.
Odpovědět
Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Mentální Ozdrava

Příspěvek od Cina »

Několik rad od Anastasie-Vladimír Merge

Semínko – lékař



Anastasia říká, že:
„Každé semínko, které sázíte, má v sobě ohromný objem kosmické informace. Velikost a přesnost této informace nelze srovnat s žádným informačním objemem, jež obsahují výtvory lidské ruky. Pomocí této informace zná semínko na zlomek vteřiny přesně čas, kdy má ožít, prorůst, jaké šťávy má brát ze země, jak používat záření kosmických těles – Slunce, Měsíce, hvězd, v co vyrůst a jaké přinést plody. Zrozené plody jsou předurčené pro zajištění života člověka. Tyto plody mohou účinněji než nejlepší léky na světě zápasit s jakoukoliv nemocí lidského organizmu a čelit jí. Semínko o ní ale už musí vědět, aby v průběhu svého dozrávání nasytilo plod potřebným poměrem látek pro léčení konkrétního člověka, jeho konkrétní nemoci nebo několika nemocí, pokud již existují nebo k nimž má jedinec předpoklady.
Aby semínko okurky, rajčete nebo jakékoliv rostliny, vypěstované na pozemku, mělo takovou informaci, je zapotřebí následující.
Před vysetím je třeba vzít nenamočené semínko nebo několik semínek do úst a držet je nejméně devět minut. Pak je položit mezi dlaně, podržet asi třicet vteřin a stát při tom bosýma nohama na tom pozemku, kde se budou sázet. Potom otevřít dlaně, donést je k ústům a vydechnout na semena vzduch z plic. Tak semínko, ohřáté dechem člověka, získá o něm veškeré informace.
Dále je třeba držet dlaně otevřené třicet vteřin na slunci. A semínko určí okamžik svého vyklíčení. Všechny planety mu v tom pomohou a jejich prostřednictvím darují člověku potřebné světlo.
Pak je třeba semínka zasadit do země. V žádném případě by se neměla ihned zalévat vodou, aby se neztratily informace o člověku obsažené ve slinách. Zalévání je možné až po uplynutí tří dnů po zasetí. Jednotlivé druhy zeleniny by se měly sázet v příznivé dny (to již víme z lunárních kalendářů). Včasnější sázení bez zalévání není tak škodlivé, jako pozdější vysazování. Kolem této rostliny by se neměl plít všechen plevel. Z nejrůznějších druhů je třeba ponechat alespoň jeden. Nějaký plevel lze také ostřihat.
Podle Anastasie tímto semínko do sebe nasává informaci o člověku a v průběhu růstu plodu bude maximálně odebírat z kosmu a země potřebnou energii přesně pro toho konkrétního člověka. Všechen plevel by se neměl trhat proto, že také má své předurčení. Chrání rostlinu před nemocí, dává jí dodatečnou informaci. Po dobu pěstování je zapotřebí komunikovat s rostlinou, alespoň jednou za dobu jejího růstu, nejlépe v úplňku, přijít a dotknout se jí.
Anastasia tvrdila, že plody, vypěstované ze semínka tímto způsobem a užívané člověkem, který je vypěstoval, jsou schopné vyléčit ho z absolutně všech nemocí, výrazně přibrzdit stárnutí organizmu, zbavit zhoubných zvyků, mnohokrát zvětšit rozumové schopnosti, dát duševní klid. Plody mají nejefektivnější účinek, když jsou použité nejpozději do tří dnů po sklizení. Výše uvedené postupy je třeba aplikovat na různé druhy kultur, vysázených na zahrádce. Není nutné zasévat tímto způsobem celý záhonek s okurkami, rajčaty nebo jinou zeleninou, postačí několik keříků.
Plody vypěstované tímto způsobem se nebudou lišit od jiných stejného druhu jen chuťově. Podrobíme-li je analýze, zjistíme, že i poměr látek, obsažených v těchto plodech, se bude lišit.
Při vysazování sazenic by se ve vykopané jamce mělo vlastníma rukama a prsty bosých nohou udusat půdu a plivnout do jamky. Na otázku, proč nohama, Anastasia vysvětlila, že pocením nohou z člověka vycházejí látky (podle nás zřejmě toxiny), obsahující informaci o nemocích organizmu. Tato informace přejde na sazenice. Ony ji předají plodům, které budou schopné zápasit s nemocí. Anastasia doporučovala občas chodit po zahrádce naboso.
Na otázku „Jaké plodiny je třeba pěstovat?“ Anastasia odpovídala:
„Měly by se pěstovat druhy, které jsou na většině pozemků. Postačí malina, rybíz, angrešt, okurky, rajčata, jahody, jakákoliv jabloň. Je velmi vhodné, aby tam byla višeň nebo třešeň a květiny. Rozměr plochy oseté těmito plodinami nemá podstatný význam.
K nutným druhům rostlin, bez nichž je těžké si představit úplné energetické mikroklima na pozemku, patří: slunečnice (alespoň jedna), na ploše 1,5–2 m2 je třeba nevyhnutelně zasít obilniny – žito, pšenici a v každém případě by se měl nechat ostrůvek, ne méně než dva čtvereční metry, pro různé plevely. Tento ostrůvek by se neměl zasévat uměle, má být přírodní, a pokud jste nezachránili na svém pozemku nějaké byliny, přineste z lesa drn a vytvořte takový ostrůvek s jeho pomocí.“
Zeptal jsem se Anastasie, jestli je nutné vysazovat bezprostředně na pozemku rostliny, které podle ní jsou nutné, pokud na vedlejších pozemcích rostou, anebo když za ohradou nedaleko pozemku rostou různé byliny, a dostal jsem následující odpověď:
„Význam má nejen rozmanitost porostu, ale i způsob jeho vysazování, bezprostřední komunikace s ním, při které dochází k nasycení informací. Už jsem pověděla jeden způsob vysazování, který je hlavní. Nejdůležitější je nasytit kousek přírody, která tě obklopuje, informací o sobě.
Jen tehdy bude léčivý účinek a vůbec zajištění života pro tvůj organizmus výrazně větší, než účinek plodů vypěstovaných běžným způsobem. V „divoké“, jak jí říkáte, přírodě, a ona není divoká, jen je pro vás neznámá, existuje řada bylin, s jejichž pomocí je možné vyléčit absolutně všechny existující nemoci. Tyto rostliny jsou proto stvořené, jenže člověk ztratil nebo téměř ztratil schopnost je rozeznat.“
Pověděl jsem Anastasii, že u nás je množství lékáren, které se specializují na prodej léčivých bylin. Máme doktory a zaříkávače, kteří léčí bylinami profesionálně, na což mi řekla následující:
„Existuje hlavní lékař – tvůj organizmus. Od začátku měl schopnost vědět, jakou bylinu je třeba použít a kdy. Jak se stravovat a dýchat. Je schopen odvrátit onemocnění, dříve než se objeví jeho vnější příznaky. A nikdo jiný ho nemůže nahradit, jelikož je to osobní lékař, kterého ti dal Bůh. Vysvětluji ti, jak ho vrátit. Vztahy navázané s komplexem rostlin na tvém pozemku tě budou léčit a opatrovat. Samostatně ti určí diagnózu a připraví speciální léky, nejefektivnější právě pro tebe.“
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
„Dospělý je ten, kdo umí být šťasten sám se sebou.“ :D
Osho


kachna
Zasloužilý člen
Příspěvky: 288
Registrován: sob 01 pro 2012 21:13
Bydliště: Praha-východ
Dal: 419 poděkování
Dostal: 437 poděkování

Re: Mentální Ozdrava

Příspěvek od kachna »

Cina píše:... Anastasia doporučovala občas chodit po zahrádce naboso...
Moudrá slovy, díky, Cino, za připomenutí. Někde jsem zachytila informaci, že to, co člověk potřebuje k uzdravení, mu sama příroda "dopraví" až pod nos. Ale to "informování" je nutné - tedy chodit bosu, občas i nějaká ta tělní tekutina :oops: ... Letos nám na pozemku narostlo tolik hluchavky nachové, že by si jen slepej nevšiml, že právě ji potřebujeme. Krásně jsme se po ní pročistili ( mírný průjem) a je nám líp.
Odnaučili jsme se dívat kolem sebe a vnímat, být přítomní - až se to zase naučíme, bude dobře.
Cina píše:...„Existuje hlavní lékař – tvůj organizmus...
S tím souhlasím na 100% ! Poznávám, že k samoléčení tělo nepotřebuje nic - jen uvolnit to "špatné", co v sobě máme uložené. No, špatné vlastně není ten správný výraz, protože naše podvědomí nám to tehdy zařídilo tak, abychom už podobnými situacemi nebyli zraňováni. Ale když se to podaří "vyšpionovat", odstranit z toho emocionální náboj, tělo udělá zázrak naprosto bez ničeho. :)
Tak ať se daří!
kachna


Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Mentální Ozdrava

Příspěvek od sisa »

Cino, děkuji.


pínovna
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: stř 04 srp 2010 17:38
Bydliště: Karlovarsko
Dal: 13 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Re: Mentální Ozdrava

Příspěvek od pínovna »

Slavek Krepelka píše:..... Vyloudit úsměv a poržet ho je "chronicky" hezké, ale někdy dost obtížné. Na straně druhé, co tehdy pracovalo a pracuje asi i dnes je :laugh: trochu zlochtat. .....
Také mám malý příspěvek k tomuto tématu. Svého času jsem byla na třítýdenním pobytu v OSHO centru na programu Mystic Rose. V prvním týdnu jsme se denně tři hodiny smáli, ve druhém plakali a ve třetím tiše meditovali. Zpočátku mi dělalo potíže vzpomenout si na něco co mne v životě rozesmálo nebo rozplakalo, ale nakonec jsem se smála jako blázen nebo naopak až usedavě plakala nad znovuobjevenými situacemi, které mne potkaly a poslední týden toho bylo dost na přemýšlení. Celý ten proces znásobil pocity radosti a otupil hroty smutných vzpomínek. Byl to opravdu očišťující zážitek a já jsem odjížděla docela bezstarostná a rozesmátá.
Tonina


Riošek
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 21 led 2016 11:56

Re: Rob Williams

Příspěvek od Riošek »

Slavek Krepelka píše:Jsem dnes dělal něco pokusnictví a dopadá to zajímavě.

1) Výrok: Mé mozkové hemisféry jsou vždy vybalancované - prstíček mi řekl že kecám. Prošel jsem si tedy změnu podvědomí při které sice nebyly žádné námitky se kterýma bych se mohl domlouvat, ale stalo se cosi jiného a tak jsem se jen soustředil co se děje.
1a) Než jsem začal, měl jsem mírný bolehlav v levé čelní partii a během vyvolávání námitek jsem začal cítit jak se levá polovina uvolňuje a pravá jakoby napíná, či tlakuje, až byl bolehlávek přestěhován do pravé čelní části. Taky mi začalo po hlavě cestovat trnutí kůže a cítil jsem to i v lebeni. Nakonec se vše ustálilo na mírném rovnoměrném trnutí celé hlavy včetně obličeje, zatímco bolehlávek zmizel.
1b) Někdy skoro vždycky když zavřu oči se mi po víčkách honí, (vlastně honily) různobarevné fleky, převážně zelené. Během tohoto procesu to mizelo a nakonec se mi na víčkách vyvrbily mléčně modré vodorovné pruhy, cca 6 kusů, od nejtmavšího nahoře po nejsvětlejší dole, naprosto stálé bez jakýchkoliv fluktuací. Po tomto jsem proces ukončil anžto mi na tváři vytanul úsměv.
1c) Vše proběhlo podle návodu.

2) Výrok: Mám kompletně harmonizovanou auru - prstíček řekl že kecám. Prošel jsem si procedůru
2a) námitky se vzmohly jen na "kecáš". Že se s tím argumentovalo jak s typickým skeptikem, opakoval jsem mu svůj výrok až už se ten pitomec nevzmohl na sebemenší odpor, ačkoliv jsem ho provokoval.
2b) během toho jsem si všiml, že víčka zevnitř byla černá, bez fleků, ale eventuelně se v černotě objevil hodně tmavě blankytný rybník s fraktálovým břehem, který se zvětšoval, pak pulsoval a nakonec se ustálil v relativně tenkém, černém okraji.
2c) Vše proběhlo podle návodu

Zvřu-li oči teď, po pár hodinách, je jen černo.

Udělal jsem ještě pár dalších, ale ty byly jen pro mé uši a nic zvláštního se nedělo. Podle mne metoda nutně funguje a funguje i velice globálně, přesně jak jsem předpokládal, takže člověk nemusí šťourat každou blbost extra a konec konců ani zahánět. Například výrok: "Necítím k nikomu nenávist", je buďto negativní, nebo vypíchne o koho jde, člověk nemusí hádat a hledat po jednom. Vyšťourá to i sebe sama, pokud to tam je.

Další věc která mne trápila bylo jak sám jednochlapově zjistit jak pokřížit horní údy a samozřejmě jsem zjistil, že se stačí zeptat prstíčku jak na nohy, tak na ruce. Z předešla jsem měl pocit, že se vždy bude křížit stejně a párkrát to tak vyšlo, navíc jak jest mi překládání oudů přirozené, ale skutečně jak říká Williams, je třeba se poptat při každém výroku zvlášť, anžto to není vždy totéž.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Odpovědět

Zpět na „Léčba těla i ducha“