neutrotransmitery a iné často chýbajúce látky

Léčebné postupy.
Odpovědět
mahatma

neutrotransmitery a iné často chýbajúce látky

Příspěvek od mahatma »

Na to aby mohol človek kvalitne fungovať, potrebuje rôzne "špeciality" okrem kvalitnej stravy, čistej vody, základných minerálov a vitamínov.
Pri práci s klientami som vyskúšal, že správne mentálne nastavenie človeka je cca polovica úspechu v liečbe. Pri problematických klientoch (tam kde zdravotné problémy ustupujú omnoho pomalšie ako obyčajne) som veľakrát použil "fintu"- ísť na problém okľukou. Dať najprv do poriadku psychiku. Veľa ľudí má svoju blbú náladu a negativistický postoj spôsobenú najmä nedostatkom serotonínu, dopamínu, melatonínu a iných potrebných látok. Veľmi sa mi osvedčilo podávanie preparátov - uvediem denné dávky : 500mg extraktu kudzu s obsahom 40% izoflavonoidov + 250 mg L-DOPA + 10 mg melatonínu pred spaním. Po takomto doplnení chýbajúcich látok sa odrazu "pohli" liečebné procesy a podarilo sa im zvládnuť mnohé problémy ktoré dovtedy úporne odolávali pokusom o ich elimináciu. Hlavný efekt vidím v pôsobení na psychiku - po kúre v trvaní 60 dní majú ľudia podstatne optimistickejší prístup k životu aj sebe samým, kvalitnejšiu energetiku, silnejšiu imunitu a mnoho ich dlhodobých problémov sa vyriešilo tak nejak nenápadne bez liečenia...

Ak máte nejaké skúsenosti, podnety, zaujímavé odkazy k tejto problematike či otázky, tak sem s nimi...


milnem
Zasloužilý člen
Příspěvky: 291
Registrován: sob 29 led 2011 19:43
Bydliště: Zlínský kraj
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Re: neutrotransmitery a iné často chýbajúce látky

Příspěvek od milnem »

Zajímalo by mne,jak se po těch 60 dnech doplňky a DOPA vysazují?Jak to potom vypadá s psychikou a se spánkem,po vysazení?
Díky,
M.


mahatma

Re: neutrotransmitery a iné často chýbajúce látky

Příspěvek od mahatma »

vyzerá to dobre... človek sa za tú dobu "preladí" na iný spôsob fungovania mysle aj energetiky a vlastne si vytvorí nový spôsob fungovania v optimistickom režime. práve preto iba 60 dní, aby si človek nevytvoril závislosť. je to dostatočná doba na naštartovanie samoliečiacich procesov a nie je dosť dlhá na vytvorenie závislosti.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: neutrotransmitery a iné často chýbajúce látky

Příspěvek od poota »

mahatma píše: Veľmi sa mi osvedčilo podávanie preparátov - uvediem denné dávky : 500mg extraktu kudzu s obsahom 40% izoflavonoidov + 250 mg L-DOPA + 10 mg melatonínu pred spaním.
Omlouvám se, že je to na mě příliš stručné.
Co z toho se během dne bere kdy?
Kde se to dá sehnat v potřebné kvalitě, tedy Tebou používané, a za jakou cenu?

Díky - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
mahatma

Re: neutrotransmitery a iné často chýbajúce látky

Příspěvek od mahatma »

nemáš sa za čo omlouvat...
kudzu aj L-DOPA sa berie ráno s raňajkami, L-DOPA je najlepšie rozpustiť v nápoji. melatonín nakvapkaný do vody pol hodiny pred spaním.
moje zdroje - suroviny pre mňa kupuje farmaceutická firma môjho kamaráta od svojich dodávateľov, váčšinu produktov ktoré používam vyrábam sám. najväčšie problémy s individuálnymi nákupmi som mal s overením kvality, preto po zlých skúsenostiach s nákupom surovín z číny a Indie cez web som zvolil túto variantu od jeho dodávateľov, ktorých už má preverených.
kudzu je v kapsuliach po 500mg, L-DOPA prášok, melatonín - kvapky 20 ml vo fľaške s pipetkou
celá takáto dvojmesačná kúra stojí 58 eur.


Odpovědět

Zpět na „Léčba těla i ducha“