Přemýšlím.....

Moderátor: A(&F)

Odpovědět
sisa
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1178
Registrován: ned 16 kvě 2010 9:34
Bydliště: Praha
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Přemýšlím.....

Příspěvek od sisa »

Přemýšlím, že přestanu na toto fórum přispívat. Písemně i finančně.
Chci se zeptat, budu tady někomu chybět?

Děkuji, sisa


Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Přemýšlím.....

Příspěvek od milda »

Chybět někomu určitě budeš. Ale nejspíš nás časem odejde mnohem víc a pak tu zůstane
jenom pár vzorňáků a konečně je nebude nikdo obtěžovat jinejma názorama....


felda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 285
Registrován: čtv 22 čer 2006 21:04
Bydliště: Všenory
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

Re: Přemýšlím.....

Příspěvek od felda »

budeš,nech to vychladnout...On si třeba uvědomí,když si proštuduje pravidla, že se zavázal:Zavazujete se nepřispívat na fórum pohoršujícím, hanlivým, nevhodným, vulgárním nebo jiným materiálem...... a tak mu dojde, že nazývat obecenstvo pitomečky,bulíky, dementy,postiženými je přesně to co by dělat neměl... o banu mluvit nebudu, ale budeme si držet palce, že to tak dopadne a bude tu zase normální atmosféra...


felda
lajos
Zasloužilý člen
Příspěvky: 2443
Registrován: pát 25 lis 2005 14:32
Bydliště: Liberec
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Re: Přemýšlím.....

Příspěvek od lajos »

Přemýšlím taky asi chvíli přestanu psát, protože už nevím kam sem psal co jsem psal, protože to nikde není a stejně je to málo technické nebo zdravé se furt dohadovat.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Přemýšlím.....

Příspěvek od Slavek Krepelka »

lajos píše: .... a stejně je to málo technické nebo zdravé se furt dohadovat.
Pro vaši orientaci jsem jen díky tomuto Lajošovu příspěvku přehodil další komentáře z vlákna "Změny pravidel FUP 2015" http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=1&t=4620 do vlákna "Komentáře ke změnám pravidel 2015" http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=1&t=4621 a dále příspěvky z vlákna http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=137043#p137043 dle doplněné poznámky ve vlákně. SDK


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
milnem
Zasloužilý člen
Příspěvky: 291
Registrován: sob 29 led 2011 19:43
Bydliště: Zlínský kraj
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Re: Přemýšlím.....

Příspěvek od milnem »

sisa píše:Přemýšlím, že přestanu na toto fórum přispívat. Písemně i finančně.
Chci se zeptat, budu tady někomu chybět?

Děkuji, sisa
Budeš chybět Siso,budu muset písnout Rivalovi,pravidla stará i nová jsou značně ohebná a zneužitelná ,stejně nevyřeší slušné a neslušné chování v případě,že někdo nechce přiznat pravdu a pochybení.
M.


mahatma

Re: Přemýšlím.....

Příspěvek od mahatma »

sisa píše:Přemýšlím, že přestanu na toto fórum přispívat. Písemně i finančně.
Chci se zeptat, budu tady někomu chybět?

Děkuji, sisa
Sisa, budeš chýbať. rovnako ako každý kto toto fórum akokoľvek podporoval.
ja som sa už rozhodol, požiadal som Rivala o zrušenie registrácie.
nemienim stav ktorý tu nastal akokoľvek podporovať - t.j. ani svojojou prítomnosťou a už vôbec nie finančne...


Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1218
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Info

Příspěvek od rival »



rival - živý člověk
Uživatelský avatar
abul
Zasloužilý člen
Příspěvky: 207
Registrován: pát 16 dub 2010 6:34
Dal: 106 poděkování
Dostal: 197 poděkování

Re: Přemýšlím.....

Příspěvek od abul »

Měl jsem podobné dilema. Protože jsem ale dostal týdenní BAN za nahlášení nevhodného příspěvku, resp. chování (zcela v souladu s pravidly, že?), neměl jsem možnost napsat sise, Mahatmovi a dalším, kteří snad chtějí odejít. Člověk si říká, jestli mu stojí za to, nechat se peskovat a urážet za to, že tady smí prezentovat své názory a zkušenosti. Na fóru jsem registrovaný tuším od roku 2010, ale sleduji jej mnohem déle a za tu dobu mám pocit, že některá témata, která mně hodně zajímají (např. Joe Cell) "umřela" právě díky těmto snahám o moderování. Podobný trend je vidět i u jiných témat, třeba ve Zdraví. Hodně lidí tam přestává mít chuť přispívat, aby je potom někdo opravoval, upravoval, otravoval...
Otázky se nabízejí dvě: Stojí mi za to tady vůbec být a přispívat sem? Proč tohle fórum postupně upadá?
Co se týká první otázky, je možné požádat Rivala o zrušení registrace a úplně odejít nebo úplně přestat přispívat a jen číst a sledovat. V obou případech tím ztratím já i fórum. Ne, že bych snad kdy přispěl něčím, bez čeho ostatní nemůžou žít, ale snad i to málo co jsem napsal, někomu pomůže. A kdyby to tak udělal každý, zbudou tu jen obsáhlé eseje pochybné kvality, u kterých je dovětek, že bude tvrdě vyžadovám copyright.
A proč tohle fórum upadá? Někomu se možná zdá, že je všechno v pořádku, o čem to blábolím. Podívejte se ale do "technické" sekce a projděte si posledních pár stran každého tématu. Někdy se stačí podívat jen na datum posledního příspěvku. Je možné, že některá témata jsou nebo byla slepou uličkou, ale jinde, kde experimentování stále pokračuje je to zvláštní. Nabízí se i "konspirační" vysvětlení, a sice že nás kdosi úmyslně zavádí. Další, už zde několikrát zmiňovaná možnost je, že ti, kterým to opravdu funguje, se s tím uklidili, tudíž nejhodnotnější zdroje jsou fuč. Tomu docela i věřím a částečně je chápu. No a dalším destruktivním prvkem je opět naše oblíbené "agresivní moderátorství". Kdy by měl chuť nechat se okřikovat a opravovat.
Pro mně z toho nakonec vyšlo to, že tu zůstanu "pokud mě Rival nevyhodí" a budu dál přispívat svou troškou do mlýna, jen s tím rozdílem, že nadále nepovažuji Slávka Křepelku za moderátora jakékoli úrovně, odmítám reagovat na jeho moderátorské vpisky a příkazy. A pokud se kdokoli z moderátorů bude chovat stejně, přestanu respektovat i jeho. Je na Tobě Rivale, abys posoudil, jestli tady takového rebela necháš a budeš mu věřit, že se i bez moderátorské pomoci dokáže chovat slušně nebo mě vyhodíš. Tím myslím dávám najevo i svůj postoj k upraveným moderátorským pravidlům. Pravidla totiž musí mít každý nejdřív sám v sobě. Pokud je nemá, ta místní jemu ani fóru nepomůžou.


Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší než ticho.
Bobina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 278
Registrován: ned 06 led 2013 12:50
Bydliště: České Budějovice
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Re: Přemýšlím.....

Příspěvek od Bobina »

Nesmíte odejít!!!! :cry: Vždyť jste sem původně přišli pro rady a pak jste sami začali pomáhat ostatním.Vždyť jste důležití.Oni vám členové nepíší co a kdy čtou a jak jim to pomáhá,ale věřte,že nejen mně jste pomohli.prosím zůstaňte,vždyť jde přeci o život a nějaké hádanice já ani nečtu,neb sem chodím jen kvůli zdraví.Přeci to nevzdáte kvůli pár jedincům co vás štvou.My vás potřebujeme!!!!!Siso tvoje rady jsou pro mne důležité,Mahatmo a co tvoje preparáty?A vy ostatní tak přeci se nenecháte odradit!!!


mahatma

Re: Přemýšlím.....

Příspěvek od mahatma »

Bobino, v pohode... moje preparáty budú fungovať rovnako bez ohľadu na to či tu budem pôsobiť, alebo či tu nebudem pôsobiť...
všetko má v rukách Rival - zatiaľ to vyzerá tak, že skúša taktiku mrtvého brouka...
ak chce mať Rival FuP také aké je posledných pár mesiacov, nech si ho má... nech ďalej nekoná ale nech sa nečuduje že ľudia odchádzajú.
ak chce mať Rival FuP také ako bolo od začiatku až do řádění moderátorov, tak musí začať okamžite konať a nie tváriť sa, že sa ho to netýka...
ono je to také jednoduché... NAVAR to popísal veľmi jasne : To že se něco namete pod koberec neznamená že je uklizeno a dokud se to nevyřeší tak s prominutím ty "vlčí" chcanky a křepelčí "sračky" budou smrdět na FUP nadále.


Odpovědět

Zpět na „Anriho voloviny“