Vrbovka málokvětá

Moderátor: aNONym

Odpovědět
zuzis
Nový člen
Příspěvky: 14
Registrován: sob 22 kvě 2010 22:25

Vrbovka málokvětá

Příspěvek od zuzis »

Ahoj lidi. Nenašla jsem tu nic o vrbovce, pokud jsem hledala správně. Máte s tím někdo zkušenosti? Začali jsme to zkoušet u tatínka (nad 60let), jelikož do něčeho odvážnější na zvětšenou prostatu jsme ho nepřemluvili. Pije každé ráno a večer nalačno vrbovku zatím 14 dní. Co jsem se dočetla o zkušenostech, tak je to na tři měsíce do vyléčení.


terezamaria
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 21 lis 2013 19:12
Bydliště: Partizánske, SR
Dal: 27 poděkování

Re: Vrbovka málokvětá

Příspěvek od terezamaria »

zuzis píše:Ahoj lidi. Nenašla jsem tu nic o vrbovce, pokud jsem hledala správně. Máte s tím někdo zkušenosti? Začali jsme to zkoušet u tatínka (nad 60let), jelikož do něčeho odvážnější na zvětšenou prostatu jsme ho nepřemluvili. Pije každé ráno a večer nalačno vrbovku zatím 14 dní. Co jsem se dočetla o zkušenostech, tak je to na tři měsíce do vyléčení.
Už prešlo veľa času od zadania otázky, mám osobné skúsenosti s vŕbovkou malolistou na zápaly močových ciest a manžel mojej priateľky zase ju pije na prostatu. Je to zázračná bylinka, ktorá neskutočne pomáha pri obidvoch ochoreniach. Varí a pije sa 2 krát denne po 3 dcl, po 7 - 10 minútovom lúhovaní zaliata vriacou vodou. Je ale potrebné ju dokonale poznať, aby neprišlo k zámene za iný druh rastliny.


Každý deň žijem tak, aby nikto neľutoval, že sa so mnou stretol...
Odpovědět

Zpět na „Bylinky a jiné léčivky“