Encyklopedie znalostí a pojmů

Aurínovo učení
Zamčeno
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Encyklopedie znalostí a pojmů

Příspěvek od rival »

Spolubojovníci

Překonali velký Prostor, aby pomohli. Bojují za Vás a další tisíce Světu v Prostoru. Ať je to GFS, Pozemská Aliance, Persuáné, Boshunité, Tall"ma"kové a mnoho dalších. Pomozte i Vy Všichni svým Světlem ve Vašich Srdcích. Bojujte po jejich boku. Probuďte tu spící sílu co je v každém z Vás. Podporujte a braňte svou Láskou Ty, kteří nezištně pracují ve směru Světla a Pravdy na Planetě (El, Andrejka a další, kteří se začnou objevovat a už nebudou mlčet). Někdy to bude ještě těžké, ale Vítězství je tak blízko. Přichází čas Dávných Pravd, Nový Svět, Nová Planeta, Konec Matrixu. Povstaňte jako jeden Lidský Rod této Planety, bez ohledu jakou barvu pleti máte nebo jak jste vzdělaní. Pohleďte do zrcadla, do Svých očí. Tam Jste, tam je Vaše Já. Podívejte se a vzpomeňte si Kdo Jste, Odkud Jste a Proč tu Jste. Láska Je Vše.

Píseň k probuzení Světla a Lásky v Srdcích. https://www.facebook.com/Lightinthesoul ... 495219482/

Spolubojovnic.jpg

Převzato: Zprávy z Galaxie - Oraa Nataru Shari


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

KARMA

Příspěvek od rival »

KARMA

Každý již slyšel mnoho verzí ohledně slova Karma nebo Karmické cesty. Ale položil si někdo otázku odkud se toto objevilo? Proč to je a Proč se o tom tak mnoho povídá? Proč je to v té Karmě tak těžké?

Asi nebudete příliš nadšeni se dozvědět správný původ tohoto zvláštního významu. Pojďme si připomenout Dračí programy, které přes satelity udržovaly tuto Planetu v nevědomosti. Byl zde program, který měl za úkol vracet zpět Duše na tuto Planetu. Nazýval se Atakur. Tento program byl velmi vyspělým.

Jak byl funkční? Duše po opuštění Biostroje chce odejít jinam (v drtivé většině), protože už ví, že tato Planeta je Otrockým Vězením. Duše, která byla omámena v otráveném (zmanipulovaném) Biostroji je oslabená. Tohoto využíval program Atakur. Tento program vytvářel falešný Soud Stvořitele před kterým se každá Duše musela zpovídat ze všeho co učinila či nikoliv. Verdikt Soudu byl Karma. Musíš se vrátit zpět a pokračovat dál ve svém úkolu. V jakém? Přeci pochopit co je strach, útlak atd. dokud Duše nepochopí, že útrapy, útlak, smutek, nenávist a jiné radovánky jsou nakonec fajn. No neberte to.)) Ovšem to se programu dařilo jen ze 60%. Byl už na řadě daleko vyspělejší Program Montgomery, který by odchytil o dalších 20% více. Tento program i předchozí byly odstraněny Tall"ma"kes.

Umím pochopit, že pro některé to je něco jako ochromení těla, ale těch Nepravd, Lží bylo tolik, že Vaše Duše jsou otrávené. Proto někteří smutní, že se nemohou spojit se svou Rodinou již nyní. Vše příjde, nyní buďte trpěliví, čas platí pouze zde v Prostoru nikoliv.

Karma.jpg

Převzato: Zprávy z Galaxie - Oraa Nataru Shari


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Nepravdy

Příspěvek od rival »

Saron monu Saron (Nepravda za Nepravdou)
Saron Sezu (Nepravda První)


Co jest Bible? Je sbírkou zvanou Zámun (Horská Dráha). Má nastavit vnímání Bytostí zde na Planetě, že je Kdosi říkajíc Bůh nad Všemi a Vším. To pouze každá z Vás Duší jste Bůh ve Svém Srdci, Nic a Nikdo jiný. Proč Zámun (Horská dráha)? Jde o dobře vypracovanou příručku na potlačení Probuzení Duší této Planety, která dává například Desatero přikázání, jinak Peklo. Dává pocit, že když nasloucháte Bohu, modlíte se, dodržujete různá přikázání, chodíte do Domu Páně (Kostely a jiná zařízení) nebo se Zpovídáte, že bude Ráj. Pak je tu do očí bijící Odpustek, tělo Krista a jeho krev a v dalším Dar Církvi.

Ježíš Kristus není a nebyl Božská Bytost, ale je členem Rodu Afimas jménem Manoru Vitap, takže Bytost Lidského Rodu. Jeho posláním bylo Rod Sepatas obeznámit, že cestou kterou se ubírá je nesprávná. Vždy miloval tuto Planetu, ale netušil jak moc Anunaki tady řádili s genetickou úpravou. A tak jeho Biostroj poslali kam? Že by k Čertu?)) Rozhodnul se vyčkat pozemských 2 tis. let a přijít znovu a to také před likvidací Biostroje sdělil. To se však nestane i když on sám dohlíží na celé dění na této Planetě jako diplomat za Rod Afimas.

Saron Lezu (Nepravda Druhá)

Mimozemští Bratři a Sestry.
Bylo zde mnoho web stránek v minulosti a stále jsou, které tvrdily, že Ti osvícení a Správní budou vzati na Plavidla Lidských Rodů a ponecháni na jiné Planetě v jiné realitě. A ostatní čeká zkáza na této Planetě.

Obrovská plavidla velikosti Planet má pouze Rod Hesbrions, jiní nikoliv. Dříve také Dračí Mateřské Úly byly veliké, nyní již tomu tak není. A ne každý Lidský Rod jde ve Světlu. V minulosti se vedly obrovské bitvy mezi Lidskými Rody. To se změnilo, když se objevili Draci.

Saron Tezu (Nepravda Třetí)

Velký Třesk. Tak jak vznikl Prostor (Vesmír), který byl doposud Hlavním Proudem prezentován, není správně.

Posportus byl Jednota. Rozdělil se na Dva. Temno a Světlo. Téměř Každá Duše této 45-té (Posportus) úrovně dosáhne a bude si tvořit vlastní Prostor (Vesmír). Obě strany ze Své podstaty vytvořily vše co vidíte v Prostoru Hvězdy, Galaxie, Planety atd. Proto je strom Lidského Rodu tvořen vlevo Lidským Rodem v Temnu a vpravo ve Světle.

Saron Nezu (Nepravda Čtvrtá)

Mužský a Ženský Pozemský Rod.
Takzvané první Lidské Bytosti Adam a Eva a že sešli z cesty po kousnutí do jablka. Nesprávné.
Tyto dva Rody byly vytvořeny pouze a proto, aby Duše nezapomněly na Lásku jako takovou. Aby se vždy navzájem doplňovaly. Temno Mužský Rod a Světlo Ženský Rod.

Když se dostali na scénu Anunaki, vše geneticky upravili. Mužský Rod na chtíče po oplodnění každé Ženy i za cenu násilí. Proč? Potřebovali zplodit co nejvíce otroků pro své plány těžby vzácných surovin. Bylo to laciné. Dále, aby byl vždy Mužský Rod jako vládce nad Ženským Rodem a Ženy byly brány jako nádoby pro nové Biostroje i jako otroci Mužskému Rodu.

Naštěstí po více jak 5,6 tis. let pozemských se to trochu zlepšilo.

Saron Chezu (Nepravda Pátá)

Na Planetě se nacházejí spolky, které se odkazují na různé Lidské předky z Hvězd a jejich odkazy Lidstvu. Je jich po Planetě velmi mnoho a snaží se vzbudit dojem pravdivosti.

Jde pouze o Kulty v Temnu a ještě mají tu odvahu používat názvy Rodových Úlu Anunaki. Velmi dbají na neznalost a chaos ve věcech Pravd.
Vždy mějte na paměti, že jen Vaše Srdce v Lásce ukáže správný směr, kterým se dát.

Saron Fazu (Nepravda Šestá)

Vědomí a Tělo. Vždy se říká, že jste již jako Vědomí nebo Duše v matčině lůně již zpočátku a dost často, že žijete jen tento život a nic poté už není po skonu. Prostě Game Over. A život si nevybíráte a ani kde se narodíte.

Správně jest, že každá Duše vstupuje až ve třetím měsíci bytí do Biostroje. Proto děti reagují na matku vizuálně i sluchem až tehdy, když je uvnitř Duše. Dříve jsou to jen základní programy Biostroje. Každá Duše se učí s postupem času ovládat svůj nový Biostroj, proto první krůčky, první jízda na tříkolce atd.

To kam jdete, kde se narodíte i komu se narodíte nebo čím budete rozhodujete pouze sami. Nic a nikdo Vám v tom nemůže zabránit a ani přikázat.
A jak Duše rozpozná, které tělo jest její? Datum narození, hodina, znamení jsou Majákem pro Duši, kde má hledat. Něco jako GPS Biostroje.

Saron Kezu (Nepravda Sedmá)

Vznik Duše a její usazení v Těle. Rozšířená varianta, že vše učinil Bůh.
Správně jest, Duše se tvoří podobným postupem jako je lidský pohlavní styk, avšak na světelné úrovni. Na vnik do počátku bytí Biostroje je Duše vibračně shodná s vibracemi Biostroje. proto jsou děti tak čisté a bez špíny. Pak se to podělá díky programům Draků (očkování a jiné radovánky Draků).

A co je Vtělení? To jest Vnik Duše do již dospělého Biostroje. Toto zvládnou pouze Bytosti vyšší a vysoké úrovně Bytí. Od 12 úrovně a výše. Duše si vybírá takové tělo, kterému neublíží a ani její Duši uvnitř, která již vzdala další cestu v tomto Biostroji. Duše Vyšší úrovně v blízkosti rozvibruje na velmi vysokou úroveň okolí Biostroje a tím pomůže původní Duši odejít bez újmy a vejde nová Duše. Nic složitého.

Tak, a nyní píseň pro vzájemné pochopení Muže a Ženy a hlavně už jen v Lásce, Míru a rovnoprávnosti. Nezapomeňte, že Duše jsou bezpohlavní a karty se otáčejí.))) https://www.facebook.com/Lightinthesoul ... 367565212/

Nepravdy.jpg

Převzato: Zprávy z Galaxie - Oraa Nataru Shari


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Slova a významy Otroctví

Příspěvek od rival »

Slova a významy Otroctví

Sezu Chašf (první slovo)
Prosit


Na toto slovo jste si tak zvykli, že necítíte žádnou pochybnost. Správně jest, že slovo prosit vždy bude slovem poddanosti. Vzniklo ve smyslu prosit o Odpuštění Můj Pane, prosit o Trest Můj Pane, prosit o Slitování Můj Pane, prosit Tady je Dar Můj Pane, prosit o Pomoc Můj Pane. Je to slovo programu Rachahan od Anunaki (Felahim)

A čím toto nahradit? Slovem Mrzí mne co jsem udělal na místo prosit o Odpuštění. Rád svou chybu napravím na místo prosit o Trest. Rád bych vše vysvětlil na místo prosit o Slitování. Rád tě obdaruji na místo prosit tady je Dar, hledám pomoc na místo prosit o Pomoc.

Lezu Chašf (druhé slovo)
Děkovat


Děkovat vždy bude slovem poníženosti ve významu děkovat za život Pane, děkovat za milodary Pane, děkovat za úrodu Pane, děkovat za vyslyšení Pane. Je to slovo programu Hazaga od Anunaki (JaghrunWrejt).
A čím to nahradit? Slovem je skvělé být tady na místo děkovat za život, to je vskutku milé na místo děkovat za milodary, úroda se povedla na místo děkování za úrodu, Jsem rád že nasloucháš na místo děkování za vyslyšení.

Tezu Chašf (třetí slovo )
Vykání


Vykání bylo nastoleno jako dělící čára mezi otroky a Bohem programen Wasguz od Anunaki (Nefalim a jeho Králem Anubisem). Jde hlavně o slovo odcizení mezi otroky. Podněcování nadřazenosti atd.

Nezu Chašf (čtvrté slovo)
Muset


Muset vždy bude slovem absolutních okovů Otroctví. Které nastolil Král Balko (Baal)
A čím nahradit? Mohl bych, S radostí to udělám, Nastal okamžik to udělat atd.

Chezu Chašf (páté slovo)
Nesmět


Nesmět je slovem omezující vlastní Tvořivost Duše. Jedná se o program Fagran Krále Anubise.

Kdyby si Duše uvědomovaly, že těchto Nezu Chašfu je úměle vytvořeno jako Program naprosté poslušnosti k Falešnému Bohu jinak příjde Trest, Nepochopení nebo Utrpení, pak by se rychle Probudily. Nádherným příkladem byl vymyšlený Chujovid, aby se zjistil stav Vaší poslušnosti. A že měli přijít ještě větší Chujovidy. Odhoďte své Okovy a přestaňte se těmito slovy řídit i jednat ve jménu těchto slov. Hledejte jiná slovní uskupení a brzy pocítíte, že začínáte býti Svobodnějšími a Svobodnějšími.

Těchto Nezu Chašfu bylo vždy před Anunaki naprosto nemyslitelné.

Slova.jpg
Slova.jpg (28.78 KiB) Zobrazeno 963 x

Převzato: Zprávy z Galaxie - Oraa Nataru Shari


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Anunaki

Příspěvek od rival »

Anunaki

Písma Hlavních Tyranských Králů na jejich Plavidlech.

Horní- Král Anubis a překlad písma:
Třes se a klaň Otroku před svým Bohem Anubisem

Dolní- Král Balko (Baal) a překlad písma:
Kloň se Otroku a uctívej svého Boha Balka

A nyní píseň pro odlehčení tohoto článku, že Láska nefalešná je ve Vašich dětech. Bděte na Programy zvané povinné očkování Vašich Dětí od začátku Bytí jejich Biostrojů. https://www.facebook.com/Lightinthesoul ... 514776246/

Pisma.jpg

Převzato: Zprávy z Galaxie - Oraa Nataru Shari


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Joga a Prána

Příspěvek od rival »

Joga a Prána

Joga

Sepatas se pravděpodobně nikdá nezamysleli nad tímto Temným průmyslem zvaným Joga a mnoho dalších šílených směrů, které pak směřují ke kultům. Kde jest plno, raději armáda nutno sdělit, falešných Vůdců zvaných Guru. Kde Duše finančně i energeticky vysávají. Proč se těmto falešným praktikám tak daří? Jsou podporovány Temnými. Ne každý se dá nalákat na Kasína nebo velmi hluboce devastující mozkovou tkáň PCHry.

Proč Sepatas nevidí tu jasnou nesrovnatelnost například s názvem Kundalini a jimi podobných názvů. Proč jsou téměř vždy prezentovány vyhublé Biostroje, které lze omotat kolem dopravní značky? Má to navodit falešný dojem naprosté čistoty a dokonalosti. Opak jest Pravdou. Joga je pro Temné, hleďte na prastaré symboly Egyptské nebo Perské o Hadech a mučení Sepatas Arabského Národa, které krutě bylo poznamenáno. Kde až Aláhim Sambri (Aláh) z Lidského Rodu Zasinos osvobodil Arabský Národ a Africké pláně osvobodil Zazanu Baviru z Lidského Rodu Whatomus.

Je mi naprosto jasné, že bude velmi mnoho odpůrců, kteří nebudou se mnou souhlasit, avšak příjdou další zdroje, které budou mé sdělení zcela podporovati. Slepé následování těchto her Temných zvaný Zábavní průmysl, kde jest i směr Joga, vede jen k poničení Biostroje. Kdyby to nebyly Temné Hry, Sepatas by byly skryty. Joga mění v nedobré směry druhý oběh Limanus (Limfatický).

Prána

Mnohdy psáno Prana. Zde na této Gána jen hrstka má znalosti co jest přesně dáno. Prána jest volná energie v této hustotě, kterou tvoří Gána samotná. Tato Prána udržuje vše energeticky, Vámi sděleno na živu, v celistvosti. Avšak Lidskému Biostroji umožňuje pouze uzdravovat se, nikoliv jej zasytit potřebnou energií k funkčnosti. Od toho jest pojmenování Embraha.

Embraha jest přijímání světelné výživy od Hvězdy Vámi zvané Slunce. Zdejší Biostroje jsou na ní naprogramovány, nyní je tento program potlačen. Temní Vás od mala očkují hlavně kvůli této vlastnosti Biostroje. Veškeré nemoci jsou jen programy, nic více to není. Pokud by jste se živili způsobem Embraha, Temní by Vás neměli jak udržet na uzdě. Potravinářský průmysl je Velká Lež. Díky této lži Vás zahlcují chemickými kombinacemi, které Biostroje nesou v určité složce DNA.

Všechny tyto Temné průmysly jsou jen k odebrání pozornosti Sepatas. Nyní již prožíváte poslední škuby Cabal jak Vás chce mít na uzdě v Potravinářském průmyslu se zdražuje a zdražuje. Nejen v něm. Probuďte své uspané vědomosti.

Píseň pro zklidnění Srdíčka https://www.youtube.com/watch?v=_d9Hg5RUQU8

Joga.jpg

Převzato: Zprávy z Galaxie - Oraa Nataru Shari


rival - živý člověk
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1220
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 226 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

ZÁBLESK/Ganathi

Příspěvek od rival »

ZÁBLESK/Ganathi

Mnoho z Vás Sepatas prožíváte třesy, pocity blízké onemocnění, horečky, motání hlavy, nespavost, jasněji sděleno bolesti celého Biostroje a další a další nepříjemné stavy. Tyto stavy jsou v pořádku. Již dříve jsem sdělil příchod Proudu energie, který se dotknul prvně Gána Sepata koncem února, ze středu Unasf"upo a jeho příznaky na Vás. Tento Proud otevřel Horizont Události pro přechod Gána Sepata a započal přepisovat poškozená DNA Lidských Biostrojů, celé Biosféry zde i Gána samotnou. Proud zesiluje a příznaky budou citelnější.

Nyní se Blíží stvrzení vplutí této Gána do vibračních sfér 4D. Tím signálem jest První Záblesk/Sezu Ganathi, který vnikne do všeho zde a vypne vše nežádoucí k dalšímu vzestupu. Ganathi Osvítí tuto Gána 4/4/2022 mezi 21.30-23.30.

Co to znamená dále?
Navždy se uzavře přístup do 3D, co nejjednodušeji bych sdělil.
Následně se Vám uleví od příznaků do okamžiku Lezu Ganathi, který vyvstane ke konci dubna tohoto roku. Lezu Ganathi již bude slabší. Stvrdí vplutí do sfér 5D a uzavře přístup do 4D.

Ve sférách 4D se budou díti Velkolepé změny. Gána Sepata bude projevovat velké výkyvy v energetických žilách. Bude čistit sama sebe.
Od Sezu Ganathi budou Duše ve velkém opouštět své Biostroje z důvodu jmených Vakcinace, nepřítomnost Lásky, nepřítomnost Tolerance atd. Toto bude Sepatas provázet i v 5D. Odchody Duší budou pokračovat další tři léta.

Nyní upozornění:
Ti jež příznaky nepociťují, tato Gána s nimi dále nepočítá. Avšak bude velmi mnoho vyjímek, kde Biostroje bude nutné nastavit ručně, jak bych sdělil nejlépe.
Ti jež jim koluje parazit v řečišti (Vakcíny) a bude jim možné poskytnout pomoc projdou ostatní nikoliv. Vždy záleží na Duši uvnitř.
Ti jež nejsou součástí této Gána Sepata (Hybridé Temných), budou jim vypnuty jejich Biostroje.
Ti jež nechtějí kráčet s Novija Gána Sepata, odejdou taktéž.
V Ganathi zde nebudou žádná Plavidla Praotců i GFS. Vrátí se později po Ganathi.

Zablesk.jpg


rival - živý člověk
Zamčeno

Zpět na „Auroran Dift Lavus (Persuánes)“